2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hosbuldum yasemincevre
onemli olan mevlutun okunmasi, yoksa milleti doyurucaz diye kendimize ve bebege eziyet etmenin alemi yok.
oglumda buyuyo artik ilk zamanlar gibi butun gun uyumuyo, bir an once yapmak gerek simdiden dusunmeye basladim ya mevlut okunurken basarsa yaygarayi diye

hahayyt sen de bendensin

kizlar BABIES filmini seyrettinizmi?
ben daha yeni izleyebildim, cok hosuma gitti
biz emzigini biberonunu strelize edelim, kiyafetlerini hangi deterjanla yikasak diye dusunelim afrikali bebek toprak yiyo hic biseyde olmuyo sastim kaldim

kizlar BABIES filmini seyrettinizmi?
ben daha yeni izleyebildim, cok hosuma gitti
biz emzigini biberonunu strelize edelim, kiyafetlerini hangi deterjanla yikasak diye dusunelim afrikali bebek toprak yiyo hic biseyde olmuyo sastim kaldim

çeeşitli ülkelerdeki bebekleri mi diyorsun evet izledim...afrikalıyı annesi nasıl kollarından sallıyorduçççşaşrıdım..

babalı kızlı uyuyolar,gerçi kızım kalkar birazdan ama bu arada yemeğimi yedim en azından.Ufff Alyam uyuyunca çok özlüyorum onu,uyansada öpüp koklasam diyorum ama uyanıncada uyusa artıkda dinlensem diyorum İnternettende araştırdım bu ayda bebeğe 120-150 cc mama veya süt verilir bir öğünde diyor.Bu bilgiye bakarsam ben aç bırakıyorum çocuğumu,çünkü ben şuana kadar en fazla 100 cc verdim onuda 2 postada.Acaba geceleri ondanmı ağlıyo:26:
krdln sen ne kadar veriyosun 1 öğünde?

Son düzenleme:
ya kızlar bu çocuğun bir ağrısı olsa sürekli ağlar dimi? bu ağlamıyorr hep ilgi istiyor sabah babasının yanına yatırıp arkamı döndüm yüzümü dönene kadar yıktı ortalığı hep onunla konuşmamı sevmemi istiyor ama bittim sabah ağlama krizine girdim artık annemi aradım koştu geldi arkasından babam :) sakın çocuğa bişey yapma diyorlar düzelir o dedim korkmayın ben kendimi öldürcem
selam bu arada

gripin valla ben ne kadar versem yiyor :) 120_150 belki 200 bile yer ama 120 veriyorum hatta bazen 90 nasılsa acıkması 3 saat sürüyor bazen daha az

canım doktor bana açlıktan nasıl uyumuyorsa tokluktanda uyuyamaz abartma dedi :) çocuk dinlemiyorki

ayy taksit taksit yazdım gripin tamam 120 vermek lazımda günde 5_6 biberon 5_6 biberonla duruyor mu hayır benim bildiğim mama tok tutar tutmuyor işte

İYİ AKŞAMLar kızlarr ölüyorumm benim oğlum çok uslu bir bebekti gece 11 gibi uyurdu iki üç defa kalkar emer yatardı şimdi geceleri hiç uykumuz yok ve çok ağlıyoruz dört gündür gece hiç uyumuyor perişan olduk napcamızı şaşırıyoruz kafayı yiycemm sürekli kucağımda mıy mıy uyur gibi oluyor gözlerini kapıyor beş dk sonra gözler açılıyor sanki canını acıtmış gibi ağlıyor kafam kazan gibi her yerim tutuk geçsin artık diyorum eski düzenine dönsün

benimkide öyleydi zaman geçtikçe iyice çıldırdı çocuk

ay ilahi Ceren bebeğe aman krdlncim bir ağrısı sızısı olmasın,sağlığı iyi olsunda ilgiden ağlasın.Sadece annenin baktığı bebekler oluyo böyle bence.Evde anne dışında başka biri varsa bebekle ilgilenen o zaman bebek alışıyo birden fazla kişiye,anneye aşırı düşkünlük olmuyo.
Sabır sabır,bugünlerde geçecek

benimkide huy değiştirdi bu bebeklerin bir günü diğerini tutmuyor.. ben 3 saatte 120lik veriyorum

kilo alımı nasıl yasemin az veriyorum diye üzülüyorum ama birde çok kilo alırsa oda kötü

krdln seninki benim bebekten daha büyük senin daha fazla vermen gerekiyo sanırım,bir araştır netten istersen.Aç kalınca acayip ağlıyolar ve çok huzursuz oluyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…