öncelikle hoşgeldin lila ben cok az kişi ile okuttum iyi ki öyle yapmışım yoksa kafayı yerdim bide hoca çok güzel okudu yaa milleti ağlattı valla çok hoşuma gitti hep okutasım geldi...
melrahcım saol bitanem
selam kızlar hasta bebişlere çok geçmiş olsun..
bizim Buğra kolikliğin tam zirvesinde yaaa..artık memeyi gündüz bile çeşitli atraksiyonlarla tutuyo...gelsin 3 ay düzelcez diyodum ama gitigde kötü oluyos..akşam 7den 1buçuk 2ye kadar hep krizdeyiz zaten..çok sinirli çok hırçın...uyutmak için saatlerce uğraşıyoruz hoop 10 dk sonra cin oluyo....
hamileyken hiç böyle olacağını hayal etmiyordum...tam ağlayan bebeğin alası benimki walla....yine de canı sağolsun napalım...eşimle hep büyük bebeklere çocuklara bakıp özeniyoruz..bir an önce büyümeleri dileğiyle.....
kizlar BABIES filmini seyrettinizmi?
ben daha yeni izleyebildim, cok hosuma gitti
biz emzigini biberonunu strelize edelim, kiyafetlerini hangi deterjanla yikasak diye dusunelim afrikali bebek toprak yiyo hic biseyde olmuyo sastim kaldim
çeeşitli ülkelerdeki bebekleri mi diyorsun evet izledim...afrikalıyı annesi nasıl kollarından sallıyorduçççşaşrıdım..
babalı kızlı uyuyolar,gerçi kızım kalkar birazdan ama bu arada yemeğimi yedim en azından.Ufff Alyam uyuyunca çok özlüyorum onu,uyansada öpüp koklasam diyorum ama uyanıncada uyusa artıkda dinlensem diyorumİnternettende araştırdım bu ayda bebeğe 120-150 cc mama veya süt verilir bir öğünde diyor.Bu bilgiye bakarsam ben aç bırakıyorum çocuğumu,çünkü ben şuana kadar en fazla 100 cc verdim onuda 2 postada.Acaba geceleri ondanmı ağlıyo:26:
krdln sen ne kadar veriyosun 1 öğünde?
İYİ AKŞAMLar kızlarr ölüyorumm benim oğlum çok uslu bir bebekti gece 11 gibi uyurdu iki üç defa kalkar emer yatardı şimdi geceleri hiç uykumuz yok ve çok ağlıyoruz dört gündür gece hiç uyumuyor perişan olduk napcamızı şaşırıyoruz kafayı yiycemm sürekli kucağımda mıy mıy uyur gibi oluyor gözlerini kapıyor beş dk sonra gözler açılıyor sanki canını acıtmış gibi ağlıyor kafam kazan gibi her yerim tutuk geçsin artık diyorum eski düzenine dönsün
ayy taksit taksit yazdım gripin tamam 120 vermek lazımda günde 5_6 biberon 5_6 biberonla duruyor mu hayır benim bildiğim mama tok tutar tutmuyor işte
ya kızlar bu çocuğun bir ağrısı olsa sürekli ağlar dimi? bu ağlamıyorr hep ilgi istiyor sabah babasının yanına yatırıp arkamı döndüm yüzümü dönene kadar yıktı ortalığı hep onunla konuşmamı sevmemi istiyor ama bittim sabah ağlama krizine girdim artık annemi aradım koştu geldi arkasından babam :) sakın çocuğa bişey yapma diyorlar düzelir o dedim korkmayın ben kendimi öldürcem
selam bu arada
benimkide huy değiştirdi bu bebeklerin bir günü diğerini tutmuyor.. ben 3 saatte 120lik veriyorum
kilo alımı nasıl yasemin az veriyorum diye üzülüyorum ama birde çok kilo alırsa oda kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?