millet laf olsun diye konuşuyor işte
ay cnm ya damaklı emzik yazmışsın ben açlıktan yamulan ben damak kelimesini görünce Damak fıstıklı istedi canımD :
ceren bütün gün uyumadı saat 7 de sızdı 4 saattir mama yemedi uyandırıp yedirsem ya uyumazsa tekrar uyanmasını beklersem kan şekeri düşermi offffff çocuk uyurken bile rahat değil kafam siz uyandırıyormusunuz kızlar ne yapsamki
ben nuk aldım damaklı ama alışmadı. keşke alışsa yaa. başka marka mı denesem ki?!? yoksa bantlasam mı ben de?
ay baktım şimdi ama markası yazmıyor her çocuk alır gibi duruyor damaksız memeside küçük made ın germany yazıyor başkada bişiy yok tam 10 tane emzik almıştım çok istiyordum alışmasını araya karışmış o bir deneyin bakalım bulamazsanız foto çeke koyarım buraya
ben uyandırmıyorum canım büyüdüler artık bence gerek yok. bi seferinde 6 saat uyudu. ama telaşlanıp ateşini falan ölçüyorum çok uyuyunca. paranoyak oldum biraz.
ceren bütün gün uyumadı saat 7 de sızdı 4 saattir mama yemedi uyandırıp yedirsem ya uyumazsa tekrar uyanmasını beklersem kan şekeri düşermi offffff çocuk uyurken bile rahat değil kafam siz uyandırıyormusunuz kızlar ne yapsamki
ben damaklı emzik aldım hep,sizler hangisini kullanıyosunuz? ay ağzınamı bantlasam emziği yoksa
bende nukun damaklısını aldım.. ama çok büyük ucu yaa. bazen öğürüyo..
evet bence de büyük. zor alıyo..
hoşgeldin 2 kız anası:)
hoşbuldum gülüm darsı sanaaa:))
bende nuk meme kullaniyorum anne memesine yakin olan slikonlar sert oldugu icin cocuklar zorlaniyorlar emerken valla meme benim sag kolum agladimi veriyorum hemen susuyor yarin asi yapilincada hemen vericem insallah cok aglamaz yavrum
durdup durup kafama bişeyler takılıyor bu seferde şey geldi aklıma doktoru arayıp sorsam çok saçmaanne sütünde demir yok onun için devit kullanıyoruz ya bebeklere biz mamaya başladık artık mamada demir var hem mama hem devit damla ikisi bir fazla olur mu acaba tamam belki saçma ama kafama takıldı sorsam mı doktora adam halime gülüyor zaten her sorumda ilk bebekti dimi????...he ilk ne yapalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?