kızlar çok üzgünüm dün babanem vefat etti inşallah sütüm etkilenmez zaten çok yok. eve geldim ve bebeğime sarıldım onun sayesinde üzüntüm azalıyor iyi ki doğurmuşum sebebihayatım o benim.
demır de aralıksız 10 saatb uyuyo, bıraksam 15 uyucak da uyandırıyorum sakıncalı diye
töbe yarabbım uykunun ne sakıncası olcak, naza etme kuzuya maşallah, dilini ısır
kızlar çok üzgünüm dün babanem vefat etti inşallah sütüm etkilenmez zaten çok yok. eve geldim ve bebeğime sarıldım onun sayesinde üzüntüm azalıyor iyi ki doğurmuşum sebebihayatım o benim.
koynunda yatırma olayı mantıksız değil mi? neden koynumuzda yatsın ki yatana kadar zaten ya kucağımızda ya göğsümüzde bütün ilgimiz onlarla uyuduktan sonra beşiğine koymanın ne sakıncası olacak ben odasını bile ayırmak istiyorumda işte olmuyor doktor 6 ay ayırma dedi şu kusma işi bitsin hemen ayırcam o kadar uğraştım oda hazırladım koynumda yatıramam
hero baby ve bebelac hemen hemen aynı fiat.
eşim bebelac 500 gr. 9,50 tl ye almış. hero baby de aynı fiat. kavanoz mamalarına baktım. milupa 3,50 civarı. bu 2 marka 1,35 tl civarı.
bebelac kullandığımdan beri kakası yeşilden sarıya döndü tekrar. bugün dr. gittik. mamasını sordum. mamaların kalorisi aynı dedi. bebelaca geçtim dedim.
ayda 300 tl harcıyoruz. çok zorluyor bizi. mama masrafı düşer en azından.
bezde bende prima kullandım ilk başta. şimdi huges kullanıyorum. onuda indirimde annem almıştı. ama can bebeyi de denerim.
bebn bebelaca geçtim canım. bütün mamaların kaloroisi aynı dedi dr. 3 markanın değerlerini karşılaştırdık aynı. zaten hepsi yurt dışında üretiliyor.
hiç duymadım canım bu markayı. burada yok sanırım. şimdilik bebelac ile devam ediyoruz.
yasemin başınsağolsun.hanımlar nasılsınız.ben çok kötüyüm.ayak başparmaklarım batıyo.doktora gittim krem verdi arasına pamuk koy dedi.yaptım ama doğum yaparken bile bukdar ağlamadım.inş düzelir en kısa zamanda .doğumdan sonra tırnak batması yaşayan var mı ?
başak krem fln hikaye eğer istersen sana tırnakların için bir yer önerebilirim.yasemin başınsağolsun.hanımlar nasılsınız.ben çok kötüyüm.ayak başparmaklarım batıyo.doktora gittim krem verdi arasına pamuk koy dedi.yaptım ama doğum yaparken bile bukdar ağlamadım.inş düzelir en kısa zamanda .doğumdan sonra tırnak batması yaşayan var mı ?
yaa maş. kızlar ne gzl keşke benim kızda uyusa,benim ki 2 saat uyusa diye can atıyyorum ama yok,cuma aşısı oldu,ilk geceyi çok zor olmadı şükür,arada ateşi çıkma derecesine geldikçe şurup verdik,2. gün 3 kere kustu,dün gündüz uyudu,akşam arkadaşlar vardı gec gittiler,yarım saat uyudu ve o uyanış beni mahfetti ne emdi,ne mama ,ne emzik hiç birini almadı.bu aralar çok az yiyor,büyüdükçe çok yemesi gerekirken.sabah 6.30 da ancak uzanabildim,sonrası yat kalk yat kalk,kahvaltı bile bir dilim ekmek bir bardak çay atışdırabildim,az önce 1 muz ,1 kurabiye,sürekli uyanıyor bağırıyor.beni görünce susuyor,ya laf arıyor ya da kucağıma alıp oda da gezmek istiyor,sanki uyumamak için uğraşıyor.
siz nasıl uyutuyorsunuz?ben sallamıyorum.
benim sütüm baştan beri azdı,meme ucu olmadığı için silikon uç kullanıyordum,bir süre snra çıkan ucu tutuyordu,40dan beri emmek istemiyor,dilini değdirip bağırıyor,artık uçsuz hiç yaklaşmıyor bile,zaman buldukça sağıyordum,ama süt nerdeyse yok,kucağıma yatırdığımda ateş düşmüş gbi çığlıklar atıyor tepiniyor,sadece uykulu iken emdirebiliyorum.tekrar emmesi için ne yapmalıyım?????
ben de emzik ve biberon da avent kullanıyorum.
şu yazıyı yazarken bile kaç kez uyudu uyandı offfff delircemmmm artıkk
son bişey kızlar siz de en çok süt yapan ne?
hepinize kolay gelsinnnn...
başak krem fln hikaye eğer istersen sana tırnakların için bir yer önerebilirim.
canım etilerde ayak sağlığı merkezi. ama burda da ataşehir acıbadem hastanesinde de hizmet veriyorlar.etilerdekinde oluyor şükran hanım ama ataşehirdeki de iyidir kesinlikle.eğer ayrıntılı bilgi istersen msj at cnm ben 1 sene tırnağımda tel takılıgezdim çok faydasını gördüm.telleirm çıkarıldı ama saklıyorum tekrar başlarsa eski telleri takıcaklar.bildiğin sistemle ayak bakımı yapılmıyor özel aletlerle yapılıyor hiçbir yerin kanamadan acımadan hem de.güzellik salonu mu? valla okadar iyi olur ki. bu trafta bana yakın bi yer olursa çok daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?