2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya eşimin 15 gün izni var, kullanmazsa yanacak...tabi haliyle gitmek istiyo, biz bi de evimizde değiliz..çok sıkıldık iki odanın içinde yaşamaktan..hani bazı açılardan iyi yemek temizlik ütü vs..hiç işim gücüm yok..ama tabi insanın evi gibisi yok..güya anasıgil geldiler doğuma ama..çok özlemişlermişmiş....

evet ya en çok korktuğum huy değişmesi zaten huysuz:))

canım çok haklısın deli gibi yoruluyorum ama kayınvalidemle gıcık görümcemin bebeğin b sinden anladığı yok..orda da bana kalıcak anlayacağın..uçak yolculuğu yaptık geçen ay buraya gelirken ankara aktarmalı..çok sorun olmadı ama sabahın körüydü saatler havaalında çok beklemedik..şimdi uçuş saatleri de öğle sonu akşam falan..yine aktarma...of of...ay çok şanslıymışsın..keşke ben de anneme o kadar yakın olsam...

saol canım,önceleri daha sık takip ediyordum demir in gaz sorunları olduğunu falan biliyordum ama girmeyeli bir çözüm buldun sandım demir ,deniz den büyük ya,gelişimi önden gidiyor .bulanlar bize de söyler artık

yasemincevre başın saolsun..hiç sütünü etkileyeceğini düşünme bişe olmaz inşallah Allahın izniyle...

benim oğlum da son bir iki haftadır memeyi kabul etmiyo delircem...önceden akşam ağlama krizine girince kabul etmiyodu..şimdi gündüz de etmiyo...bi ara sağı istemiyodu...şimdi ancak zorla uyumuşsa, uykudan uyanırken emiyo...çok üzülüyorum kızlar bu konuda fikri olan varsa söylesin lütfen...neden böyle yapıyo anlamıyorum..diyelim ki suskun gayet mutlu rahat meme için kucağıma yatırınca basıyo çığlığı diliyle itiyo ağlıyo.....ben de inat ettim başka hiçbi yöntem denemiyorum..yoksa iyice bırakıcak memeyi....
geçen aya kadar deli gibi memeciydi..her ağladığında memeyle susardı..nerden geldi bu düşmanlık anlamadım gitti....

çok sağol cnm benim.benimki tel takılcak kadar ilerlememiş.tırnaklarım çok düzgündür.sadece 5 ayda felan aklıma gelirse pedikür yaptırıyodum.şimdi düzenli biyere başlamak istiyorom.teklemeye başladım :))ataşehirdeki yeri sana zahmet bana detaylı bilgilerini verirsen oraya bi bakim.yoksa çekilcek dert değill..

yasemin başın sağolsun canım..sütünüde azalacak diye hiiç düşünme bence süt azalması sadece psikolojik gibi geliyor bana artık...

herkeste aynı emzirememe problemi var galiba benim kızımda gayet sakin olsa bile memeye gelince basıyo çığlıgı ve hiçbişeye ağlamadığı kadar ağlıyooo kıpkırmızı oluyo( artık ninni felan söyleye söyleye 5 dakika felan emzirebiliyorum oda kokumu unutmasın diye ve çoook üzülüyorum kendimi suçlu hissediyorum sürekli( keşke sarılık olacak felan diye korkup dayamasaydım biberonu diyorum..almadığım biberon denemediğim emzik başlığı kalmadı evin içi emzirme yastığı,biberon doldu valla hepsini denedim çözüm olur diye nafile(emmediği içinde anane dışında biyere gidemiyorum uzun süreli eve hapsolduk valla çözüm bulan varsa alnından öpmek lazım...emzirme seminerlerine felan gülerdim emzirmenin eğitimimi olur diye demekki büyük konuşmuşum((Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar...

canim benim oglanda uyaniksa mememi istemiyor bende baslikla emziriyorum ozaman emiyor onuda almadigi zaman sütümü sagip biberonla iciriyorum basligi bir dene istersen insallah faydasi olur

cnm ya bende de var tırnak batması her banyo sonrası ıkına ıkına pamuk koymaya çlışıyorum. nasıl bi yöntem uyguluyorlar biraz bahsedermısın.tel nasıl birsey

ya dimi..buraya gelirken de çok korkmuştum ama çok şükür etkilenmemişti..ama şimdi kars nereee antalya nereeee tamamen farklı iklim...

doktorum programının doktorlarından "sabiha paktuna keskin" istanbul tabipler odasından meslekten bir ay men cezası aldı...............

Kimdir diye bir bakım dedim meslekten men cezası almış :) canım yanlış anlaşılmsın ben eleştirmedim yanında yatıranları ben yatırmam dedim bir doktorun önermeside tuhaf gelmişti açıkcası

günaydın kızlaaarrr...

ya emziremeyenler için söylüyorum bunu valla Demir ilk haftasından beri biberon da kullanıyor, ilk hafta çok içemeden uyuyakalıyodu sağıp içiriyodum, ama onda memeye karşı bir durum yok, nedeni biberona alışması diildir yani sizinkilerin de, başka bır nedenı olmalı. çok çok zor bir durum ama allah yardım etsin kızlar. hepımız 6 ay emzirelim işallah, 6. aydan snr istemeseler de olur :)

günaydin kizlar
birakin msnyide buraya takilin önceleri sayfalari oku oku bitmezdi simdi bir iki yazi oluyor sadece gelin artik ayol

Son düzenleme:
kızlar ilave olarak mama kullananan varmı aranızda ben işe başladım ve sütüm yetmemeye başladı aptamil 1 aldım doğrumu yapmışım

aşımızı olduk geldik yavrum benim benden metanetli çıktı bi iğne battığında ağladı kucağıma aldığımda sustu ama şimdi evde huysuz çocuk ateşini ölçtüm 37 çıktı inş. ateşlenme olmaz valla elim ayağıma dolaşıyo aeş çıkınca napıcağımı şaşırıyorum

kızlar ilave olarak mama kullananan varmı aranızda ben işe başladım ve sütüm yetmemeye başladı aptamil 1 aldım doğrumu yapmışım

ben daha çalışmıyorum ama süüm yinede doyurmuyor bizde ek olarak aptamil 1 kullanıyorz doktor conformil vermişti sonra eşim bilmeden aptamil 1 almış onu kullanmaya başladık bi şikayetimiz yok ama mama vermediğim günlerdede gayet gazlı mamayla alakası yok demek ki kilo alımı da normal gidiyor öyle mama şişliği falan olmadı

kızlar çok üzgünüm dün babanem vefat etti inşallah sütüm etkilenmez zaten çok yok. eve geldim ve bebeğime sarıldım onun sayesinde üzüntüm azalıyor iyi ki doğurmuşum sebebihayatım o benim.
başın sağolsun canım bebeğin için metanetli ol allaha emanet sütüne bişi olmaz inş.

geçmiş olsun cnm

selam kizlar nehaber
nalan yok bijo yok prop yok sezen yok finfik yok hazal yok bafo yok daha daha daha nerdesiniz kizlar arada bari ugrayinda haber verin merak ediyoruz
canım bi gün temizlik yaptım bi gün modem bozuldu derken uğrayamadım hakatten..

insallah benim oglumunda agrisi atesi olmaz
geçmiş olsun hayatım inşallah yan etki olmaz..

aynı fikirdeyim.. toprak doğduğu günden beri kendi odasında kendi yatağında yatıyor. ilk 40 gün annem gidene kadar ben de o odada çekyatta yattım. emzirip yatağına koydum hemen.. 40 dan sonra kendi odama geçtim zati kapılarımız bitişik.. uyanınca hemen duyuyorum ıh dese bile.. emzirip yatagına koyuyorum ışık falan kapalı kendi kendine uyuyor bir de odasına yatağına alıştırmaya uğraşamazdım yani. hem bi kere yatim dedim aşı zamanında.. yatamadım put gibi yatmak lazım, zart zurt pırtlama sesi falan. yok herkes kendi yatağında iyiyiz biz

evet bizimde şubatta var tekrar karma poku yedik gene
sorma valla sezoş tam düzelecekler derken yine baştan sarıcaz :S

kızlar çok üzgünüm dün babanem vefat etti inşallah sütüm etkilenmez zaten çok yok. eve geldim ve bebeğime sarıldım onun sayesinde üzüntüm azalıyor iyi ki doğurmuşum sebebihayatım o benim.
allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun..

Son düzenleme:
günaydın anneler..hepinize güzel huzurlu keyifli bir gün diliyorum...

valla prop doktordanda çözüm istedim biberona alışmış zorlayacaksın diyo başkada ne problemi olabilir anlayamadım..emme güdüsü zayıf desem uyuyken bile dudaklarını emiyoo memeye gelince ancak uykusersemi emzirebiliyorum 5 dakika ne yapcez bilmiyorum ...

ben aptamil 1 kullanıyordum doktor conformil vermemi söyledi şimdi bunu veriyorum ama bundada kakası yemyeşil kontrole gidince soralım bakalım normalmiii?

selamlar..

bazi bebekler çok çabuk alişio biberona ne yazik ki.doktorda aliştirma sakin demişti ama ben dinlemedim.bir haftaliktan beri sağip veriorum biberonla özellikle geceleri.
alişmadi allaha şükür şansliyim bu bakimdan.ama bazen biberondan akar gibi aksin istio memedende.
biberonlar allahtan az akişkan iyice çekmesi gerekio memeden çeker gibi
3-4 aydan sonra normal akişkana geçiliyor diye biliyorum.

benim oglumunda dün asisi vardi gece ateslenmedi ama asi vurulduktan dört saat sonra tam kirkbes dakika agladi ilkdefa böyle oldu susturamadim fitil verdim öylelikle düzeldi insallah seninkide problemsiz atlatir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…