ya eşimin 15 gün izni var, kullanmazsa yanacak...tabi haliyle gitmek istiyo, biz bi de evimizde değiliz..çok sıkıldık iki odanın içinde yaşamaktan..hani bazı açılardan iyi yemek temizlik ütü vs..hiç işim gücüm yok..ama tabi insanın evi gibisi yok..güya anasıgil geldiler doğuma ama..çok özlemişlermişmiş....kars mı? tamamen farklı iklim. antalya deniz iklimi kars kara iklimi.
biyer nemli bi yer kuru. bence yazı bekleyin. eşinin ne acelesi varmış. benim kociş de anasına götrecek ama yazın anca. gerçi yine küçük olacak ben pek istemiyorum ama. hemen ateşleniyorlar. birde otobüslerde sefil olucaz. nasıl kıyıyorlar çocuklarına anlamıyorum.
oooo bence de gitme...ben istanbuldan bursaya gitmeye korkuyorum annemlere...onlar geliyor...huyu değişir diye korkuyorum bende orda alışamaz falan...gelen giden vs..daha büyüsün diye bekliyorum...mecbur değilsen sizde gitmeyin bence....
bence git,Buğra seni baya yoruyo hem sana hem ona değişiklik olur.güney ve ege kars kadar soğuk değil hem,bence ısınma çok problem olmaz. Aso ve propda uçak yolcuğu yapmıştı,rahat geçti diyorlardı. Dinlenmiş olursun valla insan çok ihtiyaç duyuyo kısa bir tatile. Sen bilirsin yinede,ben gidip geliyorum anneme 2 haftada bir falan gerçi yakın mesafe ama olsun
güzelim ben dalga geçiyorum. benim oğlum çok huysuz ve gazlı bir bebek 48 saat içinde sadece toplamda 5 saat uyuduğunu bilirim, allaha şükür şimdi gazı azalıyor biraz biraz normalleşiyor. ben hiçbir çare bulamadım, bulan varsa anlatsın. öyle hayalet gibi gezdim ortalarda günlerce dediğin gibi hiçbirşey kar etmedi. ama benimki seninkinin aksine sadece memede sakinleşiyordu, sürekli mememe yapışık gezdi, emzik de kabullenmedi. çok şükür sütüm vardı ama sürekli emdiği için doyurucu olmuyordu ve daha çok gaz oluyordu. öyle kısır bir döngüde yaşadık durduk. hiç şunu yaptım düzeldi, şu gün normalleşti de diyemiyorum çünkü bigün çok iyiysek bigün sürekli kucaktayız, bigün uyumuyoruz, bigün uyuyoruz, öyle böyle geçiyor günler. allah yardım etsin hepimize beklemekten başka çare yok, bakalım zaman neleri değiştirecek.
bana en çok süt yapan salata oldu, bol rokalı ve göbekli salata, bilmiorum işine yarar mı. ilk zamanlar artsın diye humana still tee de içiodum o da ıyı gelıodu galıba.
yaa maş. kızlar ne gzl keşke benim kızda uyusa,benim ki 2 saat uyusa diye can atıyyorum ama yok,cuma aşısı oldu,ilk geceyi çok zor olmadı şükür,arada ateşi çıkma derecesine geldikçe şurup verdik,2. gün 3 kere kustu,dün gündüz uyudu,akşam arkadaşlar vardı gec gittiler,yarım saat uyudu ve o uyanış beni mahfetti ne emdi,ne mama ,ne emzik hiç birini almadı.bu aralar çok az yiyor,büyüdükçe çok yemesi gerekirken.sabah 6.30 da ancak uzanabildim,sonrası yat kalk yat kalk,kahvaltı bile bir dilim ekmek bir bardak çay atışdırabildim,az önce 1 muz ,1 kurabiye,sürekli uyanıyor bağırıyor.beni görünce susuyor,ya laf arıyor ya da kucağıma alıp oda da gezmek istiyor,sanki uyumamak için uğraşıyor.
siz nasıl uyutuyorsunuz?ben sallamıyorum.
benim sütüm baştan beri azdı,meme ucu olmadığı için silikon uç kullanıyordum,bir süre snra çıkan ucu tutuyordu,40dan beri emmek istemiyor,dilini değdirip bağırıyor,artık uçsuz hiç yaklaşmıyor bile,zaman buldukça sağıyordum,ama süt nerdeyse yok,kucağıma yatırdığımda ateş düşmüş gbi çığlıklar atıyor tepiniyor,sadece uykulu iken emdirebiliyorum.tekrar emmesi için ne yapmalıyım?????
ben de emzik ve biberon da avent kullanıyorum.
şu yazıyı yazarken bile kaç kez uyudu uyandı offfff delircemmmm artıkk
son bişey kızlar siz de en çok süt yapan ne?
hepinize kolay gelsinnnn...
canım etilerde ayak sağlığı merkezi. ama burda da ataşehir acıbadem hastanesinde de hizmet veriyorlar.etilerdekinde oluyor şükran hanım ama ataşehirdeki de iyidir kesinlikle.eğer ayrıntılı bilgi istersen msj at cnm ben 1 sene tırnağımda tel takılıgezdim çok faydasını gördüm.telleirm çıkarıldı ama saklıyorum tekrar başlarsa eski telleri takıcaklar.bildiğin sistemle ayak bakımı yapılmıyor özel aletlerle yapılıyor hiçbir yerin kanamadan acımadan hem de.
benim oğlum da son bir iki haftadır memeyi kabul etmiyo delircem...önceden akşam ağlama krizine girince kabul etmiyodu..şimdi gündüz de etmiyo...bi ara sağı istemiyodu...şimdi ancak zorla uyumuşsa, uykudan uyanırken emiyo...çok üzülüyorum kızlar bu konuda fikri olan varsa söylesin lütfen...neden böyle yapıyo anlamıyorum..diyelim ki suskun gayet mutlu rahat meme için kucağıma yatırınca basıyo çığlığı diliyle itiyo ağlıyo.....ben de inat ettim başka hiçbi yöntem denemiyorum..yoksa iyice bırakıcak memeyi....
geçen aya kadar deli gibi memeciydi..her ağladığında memeyle susardı..nerden geldi bu düşmanlık anlamadım gitti....
benim oğlum da son bir iki haftadır memeyi kabul etmiyo delircem...önceden akşam ağlama krizine girince kabul etmiyodu..şimdi gündüz de etmiyo...bi ara sağı istemiyodu...şimdi ancak zorla uyumuşsa, uykudan uyanırken emiyo...çok üzülüyorum kızlar bu konuda fikri olan varsa söylesin lütfen...neden böyle yapıyo anlamıyorum..diyelim ki suskun gayet mutlu rahat meme için kucağıma yatırınca basıyo çığlığı diliyle itiyo ağlıyo.....ben de inat ettim başka hiçbi yöntem denemiyorum..yoksa iyice bırakıcak memeyi....
geçen aya kadar deli gibi memeciydi..her ağladığında memeyle susardı..nerden geldi bu düşmanlık anlamadım gitti....
canım etilerde ayak sağlığı merkezi. ama burda da ataşehir acıbadem hastanesinde de hizmet veriyorlar.etilerdekinde oluyor şükran hanım ama ataşehirdeki de iyidir kesinlikle.eğer ayrıntılı bilgi istersen msj at cnm ben 1 sene tırnağımda tel takılıgezdim çok faydasını gördüm.telleirm çıkarıldı ama saklıyorum tekrar başlarsa eski telleri takıcaklar.bildiğin sistemle ayak bakımı yapılmıyor özel aletlerle yapılıyor hiçbir yerin kanamadan acımadan hem de.
gripin ve krdln sabiha hocayı bir kez olsun dinlemenizi tavsiye ederim....elbette ki herkes kendi çocuğu için en doğru kararı verir, her anne istediği tercihi yapar...ben oyumu bu görüşten yana kullandım ve mantıksız ya da saçma olduğunu da düşünmüyorum...zamanım olsaydı detaylı yazmak isterdim..başka sefere inşallah...sevgiler
ya dimi..buraya gelirken de çok korkmuştum ama çok şükür etkilenmemişti..ama şimdi kars nereee antalya nereeee tamamen farklı iklim...
kızlar ilave olarak mama kullananan varmı aranızda ben işe başladım ve sütüm yetmemeye başladı aptamil 1 aldım doğrumu yapmışım
başın sağolsun canım bebeğin için metanetli ol allaha emanet sütüne bişi olmaz inş.kızlar çok üzgünüm dün babanem vefat etti inşallah sütüm etkilenmez zaten çok yok. eve geldim ve bebeğime sarıldım onun sayesinde üzüntüm azalıyor iyi ki doğurmuşum sebebihayatım o benim.
aşımızı olduk geldik yavrum benim benden metanetli çıktı bi iğne battığında ağladı kucağıma aldığımda sustu ama şimdi evde huysuz çocuk ateşini ölçtüm 37 çıktı inş. ateşlenme olmaz valla elim ayağıma dolaşıyo aeş çıkınca napıcağımı şaşırıyorum
canım bi gün temizlik yaptım bi gün modem bozuldu derken uğrayamadım hakatten..selam kizlar nehaber
nalan yokbijo yok prop yok sezen yok finfik yok hazal yok bafo yok daha daha daha nerdesiniz kizlar arada bari ugrayinda haber verin merak ediyoruz
geçmiş olsun hayatım inşallah yan etki olmaz..insallah benim oglumunda agrisi atesi olmaz
aynı fikirdeyim.. toprak doğduğu günden beri kendi odasında kendi yatağında yatıyor. ilk 40 gün annem gidene kadar ben de o odada çekyatta yattım. emzirip yatağına koydum hemen.. 40 dan sonra kendi odama geçtim zati kapılarımız bitişik.. uyanınca hemen duyuyorum ıh dese bile.. emzirip yatagına koyuyorum ışık falan kapalı kendi kendine uyuyorbencede 3 yaşına kadar beraber yatmak çok mantıksız ve gereksiz.Bağımlı bir çocuk olur,bebeklikten çıkamaz bence.Ben bazen güzdüzleri yatıyorum beraber onda bile acaba alışırmı diye endişeleniyorum.
Hem anne babanın özel hayatı nerde kaldı 3 sene aynı yatakta?
yaza bende ayırıcam odayı
sorma valla sezoş tam düzelecekler derken yine baştan sarıcaz :Sevet bizimde şubatta var tekrar karma poku yedik gene
allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun..kızlar çok üzgünüm dün babanem vefat etti inşallah sütüm etkilenmez zaten çok yok. eve geldim ve bebeğime sarıldım onun sayesinde üzüntüm azalıyor iyi ki doğurmuşum sebebihayatım o benim.
günaydın kızlaaarrr...
ya emziremeyenler için söylüyorum bunu valla Demir ilk haftasından beri biberon da kullanıyor, ilk hafta çok içemeden uyuyakalıyodu sağıp içiriyodum, ama onda memeye karşı bir durum yok, nedeni biberona alışması diildir yani sizinkilerin de, başka bır nedenı olmalı. çok çok zor bir durum ama allah yardım etsin kızlar. hepımız 6 ay emzirelim işallah, 6. aydan snr istemeseler de olur :)
kızlar ilave olarak mama kullananan varmı aranızda ben işe başladım ve sütüm yetmemeye başladı aptamil 1 aldım doğrumu yapmışım
aşımızı olduk geldik yavrum benim benden metanetli çıktı bi iğne battığında ağladı kucağıma aldığımda sustu ama şimdi evde huysuz çocuk ateşini ölçtüm 37 çıktı inş. ateşlenme olmaz valla elim ayağıma dolaşıyo aeş çıkınca napıcağımı şaşırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?