2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim oglumunda dün asisi vardi gece ateslenmedi ama asi vurulduktan dört saat sonra tam kirkbes dakika agladi ilkdefa böyle oldu susturamadim fitil verdim öylelikle düzeldi insallah seninkide problemsiz atlatir

cnm ya bende de var tırnak batması her banyo sonrası ıkına ıkına pamuk koymaya çlışıyorum. nasıl bi yöntem uyguluyorlar biraz bahsedermısın.tel nasıl birsey

başakçım benim de tırnklarım düzgün yamuk değil:)))
şöyle kızlar,benim tırnağım da tırnak batması da değil baş parmaklarımın yan tarafında et batıyordu içerden.ayak sağlığı merkezinde bu etleri temizliyorlar normal ayak bakımı gibi.sonra tel uygulaması yapılıyor.tel takıldığı saniye rahatlıyorsunuz ben çok memnundum keşke hiç çıkarmasaydım hep de kalabilirdi yani çok rahattım.küçücük özel teller var tırnak etlerine müdahale olmadan yanlardan takılıyor.hiçbir ağrısı olmuyor merak etmeyin.hiç pamuk koyarak acı çekerek uğraşmayın derim.size link koycaktım fakat resmi kaldırmışlar sanırım yenileniyormuş .Ayak Sal, Trnak Batmas, El Ayak Sal, Batk Trnak, Nasr, Topuk atla, El Ayak Bakm, Manikr, Pedikr burdan inceleyin şuan telin resmi yok ama koyarlar yine.Eğer gitmek isteyen olursa bana söyleyin ben sahibine sizin bilgileri vereyim.ben tellerimi saklıyorum tekrar başlarsa yeniden takıcaklar teli.benim de tekrar gitmem lazım ayak bakımına inşallah ilk fırsatta gidicem bende.el ayak bakımı muhteşem oluyor orda.

canim benim oglanda uyaniksa mememi istemiyor bende baslikla emziriyorum ozaman emiyor onuda almadigi zaman sütümü sagip biberonla iciriyorum basligi bir dene istersen insallah faydasi olur

ya demek ki ben tek değilim,ben de çok üzülüyorum,emmesini ve sütümün çok olmasını istiyorum.
annemler gideli doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum.düzelir inş.ben hasta falan olmadan.
ben uç kullanarak emziriyorum ve sonra çıkarıp tek memeyi emebiliyordu,artık o bile yok,yatırdığım an bağırıyor,dilini değdirip başını itiyor,oysa emme isteği çok olan bir bebekdi.

sütüm gelmeyince az az mama verdik ama emiyorduda.dr.u annesütü besleyici değil diye mamaya başlattı yani artırdık .avent biberon bizim ki,40. doldu emmemeye ,uyumamaya başladı,kucakda gezmek istiyr saatlerce bu da beni çok yoruyor.bugünlerde nedense az yiyor.sürekli dua ediyorum,tekrar emsin,süt yeterli ve besleyici olsun(hepimize)prop dediğin gbi en azından 6 ay emsinler.düşünüyorum neden böyle yapıyor?şimdilik bulamadım.erken doğdu zaten akrep burcu olmasını hiç istememişdim

selam kızlar
aşımızı olduk bu gün çok ağladı yavrum sağlık ocağını inletti hiç birşey sakinleştiremedi onu bende çok ağladım ateş yapmaz dedi ama ben eve gelir gelmez calpol içirdim şimdilik yok ateşi inşallah olmaz çok korkuyorum

benim kızımda hem biberon hem memeyle beslendi sütüm kesilene kadar kendini memeden geri çekme emmek istememe gibi hareketleri genellikle reflü belirtisiymiş cerende mememi zorla alır kendini geri çekerdi doktor reflünün etkisi demişti çok şükür mama toparlamış kızımı meğer çok kustuğu için kilo almıyormuş doktor normal dedi
keşke ilk kusmaya başladığında alsaydım o mamayı gelişmeyecek diye nasıl korkmuştum

bizde hıc ates olmadıama huysuzluk yaptı 10 gun, e senınkı zaten huysuz bısı farketmez ihihhihiih cok gecmıs olsun kazasız belasız atlatın işalla

dün evime ilk defa gelen bir misafir vardı annemin komşunun kısı
kadın 14 yıl önce 6 aylık doğum yapmış bebeği 1 gün yaşamış eşide onun üzüntüsüyle kalp krizi geçirip ölmüş ( kadının psikolojisi berbattı üzerinde izleri kalmış nasıl üzüldüm Allah kimseyi evladıyla sınamasın yavrularımıza uzun ömürler versin
sayfalar hiç ilerlemiyor hakkaten insanın giresi gelmiyor ben yazmaya başlayınca kendi kendime konuşuyorum sorun değilde muhabbet olmuyor

geçmiş olsun aşıyı atlattınız propun dediği gibi seninki zaten huysuz aşı huysuzluğuda arada kaynar gider

Son düzenleme:
kızlar arada girip bişeyler yazıyorum konuları fazla takip edemiyorum ama silikon uç kullananlara sorcakdım,hangi marka uç kullanıyorsunuz?bu uçları değiştirme süresi var mı?yoksa yıpranıncaya kadar mı?

bu ayak bakımı ve telin fiyatı ne kuzum
bende de et batması oluyo
canım el-ayak bakımı 80di en son tel de tek tırnak 180 idi ama ben teli 1,5 sene önce almıştım fiyatı ne oldu hiç bilmiyorum şimdi.benim iki tırnağımda da takılıydı.
aso o tel coraba takılmıo mu
cok mrk ettım bu mevzuyu ben
yok kız takılmıyo o resimdeki üstteki çıkıntı kesiliyor öyle kalmıyor.tırnağın da enlemesine tek çizgi şeklinde tel kalıyor.tırnakta piercing diyodum ben .oje de sürebiliyosunuz üstüne.ojesiz gören aaaa tırnağında ne var diyodu:)))

merhaba millet biz 1 haftalık hastane tedaviisinin ardından çıktık nihayet
oğlum hastane öncesi bronşialit yüzünden 4 antibiyotik iğne,sonra antibiyotik şurup astım şurubu aldı:S
yetmedi 1 iğne
derken hiç ilerleme olmayınca hastaneye yattı 1 litre serum defalarca kez antibiyotik
prumicort ventolin prednol vb çeşit çeşit ilaç aldı oksijen verildi ...
kabusdubebeklerinize dikkat edin

geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın cnm bugün msn de senin kulaklarını çınlattık ne oldu diye şimdi nasıl iyimi kuzu

canım geçmiş olsun aynısı bende yaşadım biliyorum
yatmadık ama gidip geldik

geçmiş olsun canım,Allah korusun bebişleri....şimdi iyi ama dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…