kızlar kızlar kızlar..
bızım asının etkısı 12 gun fln surdu,zaten demır huysuz allaaaahhhh halay cekoduk artık evde :) işallah sızınkıler cabuk gecer
en basından berı avent kullanıoruz cok memnunum bıberondan, bı de nuk var cam bıberon ondan da memnunun acıkcası, bı tane de chıcco var kaucuk emzıklı, bı tek o acayıp hızlı akıo, hüüüp diye goturuo sıpa, onu mecbur kalmadıkca kullanmıom.
işe baslıcaklara allah kolaylık versın ama bı yandan da guzel olcak ıyı tarafından bakın, butun gun yorulmıcaksınız bebekle yanı, aksam daha bı ozlemle daha toleranslı davrancaksınız bebeklerınıze, yoklugunuzu telafı etmek ıcın daha yumusak olcaksınız daha huzurlu bı ılıskınız olcak emınım kı. hep kotu dusunmeyın
bızım yatak yataş, tek cesıt vardı orda zaten, hıc terlemı0o bası, ev de sıcak aksıne 26 derece fln ama onun odası 23-24 cvarı oluo. zaten sacı yok bence o yuzden terlemıo keltoş kafası
kızlar kızlar kızlar..
bızım asının etkısı 12 gun fln surdu,zaten demır huysuz allaaaahhhh halay cekoduk artık evde :) işallah sızınkıler cabuk gecer
en basından berı avent kullanıoruz cok memnunum bıberondan, bı de nuk var cam bıberon ondan da memnunun acıkcası, bı tane de chıcco var kaucuk emzıklı, bı tek o acayıp hızlı akıo, hüüüp diye goturuo sıpa, onu mecbur kalmadıkca kullanmıom.
işe baslıcaklara allah kolaylık versın ama bı yandan da guzel olcak ıyı tarafından bakın, butun gun yorulmıcaksınız bebekle yanı, aksam daha bı ozlemle daha toleranslı davrancaksınız bebeklerınıze, yoklugunuzu telafı etmek ıcın daha yumusak olcaksınız daha huzurlu bı ılıskınız olcak emınım kı. hep kotu dusunmeyın
bızım yatak yataş, tek cesıt vardı orda zaten, hıc terlemı0o bası, ev de sıcak aksıne 26 derece fln ama onun odası 23-24 cvarı oluo. zaten sacı yok bence o yuzden terlemıo keltoş kafası
brc pek degısen bısı olmadı bızde zaten huysuz ve uyumuo, ası sonrası uyurken sıcrama alıskanlıgı edındı bı de uyudugu uyku da verımlı olmuodu artık :) amaaaaaaaaaaan
bebeğimi bırakma konusunda teselliye ihtiyacım var açıkçası..iyi tarafından bakalım evet.. :)
benimki de keltoş ama başı terliyor yine de.. yastık kullanıyoruz biz ondan olabilir muhtemelen..
dün aşılarımızı olduk.. biraz zor uyuduk.. gece mıkır mıkır sabahladık.. bugün epey uyuyor aşıların, dünkü yorgunluğun etkisi midir acep !?
selam kızlar
babasına devrettim patlıcam artık bütün gün memede... memede uyuyor yatağa yatıramadan uyanıyor yine meme... bir yerden sonra süt kalmıyor gece mecbur mama veriyoruz. 1 ayda 1600 aldı iyi mi!!!
düzene gidi mi sizin ya yada ne yapmalı? yani doyana kadar emip sonra kucağımda olması da problem değil yeterki saatlerce emse de emmese de memede kalmasa....
aşısıydı kakasıydı bilmemnesiydi derken yaşlanıcaz valla. benimki bugün deli gibi ağladı. ne memeyi aldı ne bişey. sakinleştiremedik. babası geldi kucağına aldı, sustu. sonra güldü falan. oğlum ne istedin benden dedim.
aşıdan sonra benim oğlum da bol bol uyumuştu. halsiz bırakıyor galiba aşılar.
selam kızlar
babasına devrettim patlıcam artık bütün gün memede... memede uyuyor yatağa yatıramadan uyanıyor yine meme... bir yerden sonra süt kalmıyor gece mecbur mama veriyoruz. 1 ayda 1600 aldı iyi mi!!!
düzene gidi mi sizin ya yada ne yapmalı? yani doyana kadar emip sonra kucağımda olması da problem değil yeterki saatlerce emse de emmese de memede kalmasa....
bizde süt kokusu olduğu için durmuyorlar malesefkeşke baba hep evde olsa...
3 gun boyunca ne kdr aglasa da zırlasa da 2.5 saatten once emzırmedım, baska turlu oyalamaya calsırtım, sarkılar danslar fln, canım cıktı, ama demır bıle kopabıldıyse memeden hepsı kopar ugrasırsanız tmmdır cnm. sımdı 2 saatten once meme ıstemıo bıle. 2 saatı gectıgı ıcın de ne zmn ısterse emzırıorum aglayıp zırlamıo da boylece
selam tatlım. benimki uyanıksa saat başı acıkıyor. işe nasıl başlarım bilmiyorum. sanırım şubat tatilinden sonra rapor alıcam 1 ay daha.
aşısıydı kakasıydı bilmemnesiydi derken yaşlanıcaz valla. benimki bugün deli gibi ağladı. ne memeyi aldı ne bişey. sakinleştiremedik. babası geldi kucağına aldı, sustu. sonra güldü falan. oğlum ne istedin benden dedim.
selam kızlar
3 gun boyunca ne kdr aglasa da zırlasa da 2.5 saatten once emzırmedım, baska turlu oyalamaya calsırtım, sarkılar danslar fln, canım cıktı, ama demır bıle kopabıldıyse memeden hepsı kopar ugrasırsanız tmmdır cnm. sımdı 2 saatten once meme ıstemıo bıle. 2 saatı gectıgı ıcın de ne zmn ısterse emzırıorum aglayıp zırlamıo da boylece
ne güzel kilo almış maşallahkaç kilo oldu
ne kadar güzel ya burcucum ben de yapmak istiyorum ama emerken 3.dakikadan sonra uyuyor uyandırsam da en fazla 1 dk devam edip tekrar uyuyor. yatağına koymayı bırak kucağımda kımıldasam açıyor gözlerini 1-2 emip yine uyuyor. hele bir yatağına veya oto koltuğuna koyayım aman ne ağlamak.. sanki etini koparıyorum. evde ne turlar atıyoruz ne şarkılar vs ama yok boğazı yırtılacak sanki. illa meme... bana da yazık ama(
nasıl başarıcam bilmiyorum. sen de aynı süreçten mi geçtin? yani kucakta ve memede olmak uğruna uykuya direniyor muydu demir? şimdi peki meme istemediğinde kucağında bakınıyor mu? yada uyyor mu?
sağol canım ama dr mama münkün olduğunca verme obez olmasın sonra dedi. 2800 doğdu şimdi 5600
evet yaa. doğum izni alsın onlar da:) bi de hava atıyo bizimki annesi niye kızdırdın oğlumu nesi huysuz bu çocuğun diyo.
neyse o uyurken uyumak lazım. ilerleyen saatlerde neolcağı belli olmaz. herkese iyi uykular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?