2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ah canım yazık ya ağrısı olduğu zamanı anlıyorum bizimki hep korkudan ağlıyor uyurken bile üfff o hali gözümden gitmiyor

bebeğimi bırakma konusunda teselliye ihtiyacım var açıkçası..iyi tarafından bakalım evet.. :)

benimki de keltoş ama başı terliyor yine de.. yastık kullanıyoruz biz ondan olabilir muhtemelen..

dün aşılarımızı olduk.. biraz zor uyuduk.. gece mıkır mıkır sabahladık.. bugün epey uyuyor aşıların, dünkü yorgunluğun etkisi midir acep !?

brc pek degısen bısı olmadı bızde zaten huysuz ve uyumuo, ası sonrası uyurken sıcrama alıskanlıgı edındı bı de uyudugu uyku da verımlı olmuodu artık :) amaaaaaaaaaaan

aşısıydı kakasıydı bilmemnesiydi derken yaşlanıcaz valla. benimki bugün deli gibi ağladı. ne memeyi aldı ne bişey. sakinleştiremedik. babası geldi kucağına aldı, sustu. sonra güldü falan. oğlum ne istedin benden dedim.

selam kızlar
babasına devrettim patlıcam artık bütün gün memede... memede uyuyor yatağa yatıramadan uyanıyor yine meme... bir yerden sonra süt kalmıyor gece mecbur mama veriyoruz. 1 ayda 1600 aldı iyi mi!!!
düzene gidi mi sizin ya yada ne yapmalı? yani doyana kadar emip sonra kucağımda olması da problem değil yeterki saatlerce emse de emmese de memede kalmasa....

aşıdan sonra benim oğlum da bol bol uyumuştu. halsiz bırakıyor galiba aşılar.

selam tatlım. benimki uyanıksa saat başı acıkıyor. işe nasıl başlarım bilmiyorum. sanırım şubat tatilinden sonra rapor alıcam 1 ay daha.

bizde süt kokusu olduğu için durmuyorlar malesef keşke baba hep evde olsa...

kızlar ya kafama takıldı benim bizler çocukların psikolojisi düzgün olsun diye uğraşıyoruz emerken başını sev onunla konuş yanında yüksek sesle konuşma her gün odaları gezdir eşyalara dokundur falan ben öyle yapıyorum ..ama bir gün çocuk her yerinden tutuluyor ve iğne yiyor hemde çığlık çığlıpa sonra uykularında ağlıyor ben cerenin bezini aşıya giderken değiştirdim yarım saat sürmedi dönmem bez doluydu o kadar korkmuş bu korku onları olumsuz etkilemezmiki ya türkiyedeki bazı sistemlerden nefret ediyorum

3 gun boyunca ne kdr aglasa da zırlasa da 2.5 saatten once emzırmedım, baska turlu oyalamaya calsırtım, sarkılar danslar fln, canım cıktı, ama demır bıle kopabıldıyse memeden hepsı kopar ugrasırsanız tmmdır cnm. sımdı 2 saatten once meme ıstemıo bıle. 2 saatı gectıgı ıcın de ne zmn ısterse emzırıorum aglayıp zırlamıo da boylece

bizde süt kokusu olduğu için durmuyorlar malesef keşke baba hep evde olsa...

evet yaa. doğum izni alsın onlar da:) bi de hava atıyo bizimki annesi niye kızdırdın oğlumu nesi huysuz bu çocuğun diyo.

neyse o uyurken uyumak lazım. ilerleyen saatlerde neolcağı belli olmaz. herkese iyi uykular.

senden sonra bende yaptım onu bir kaç günde alıştı gazı ciddi anlamda azalıyor

selam tatlım. benimki uyanıksa saat başı acıkıyor. işe nasıl başlarım bilmiyorum. sanırım şubat tatilinden sonra rapor alıcam 1 ay daha.

:) selam benim cadı sadece kucağımda emerken uyuyor o yüzden aclıktn mı meme tiryakiliği mi bilemiyorum. ben de işe nasıl dönücem bilmiyorum. keşke ek besinlere geçene kadar biz bakabilsek benim sütüm pompayla sağılamıyor malesef.. ben yoksam mama var demek oluyor bu...

olur mu annesi o senin gençlik iksirin :)

ne güzel kilo almış maşallah kaç kilo oldu

ne kadar güzel ya burcucum ben de yapmak istiyorum ama emerken 3.dakikadan sonra uyuyor uyandırsam da en fazla 1 dk devam edip tekrar uyuyor. yatağına koymayı bırak kucağımda kımıldasam açıyor gözlerini 1-2 emip yine uyuyor. hele bir yatağına veya oto koltuğuna koyayım aman ne ağlamak.. sanki etini koparıyorum. evde ne turlar atıyoruz ne şarkılar vs ama yok boğazı yırtılacak sanki. illa meme... bana da yazık ama (
nasıl başarıcam bilmiyorum. sen de aynı süreçten mi geçtin? yani kucakta ve memede olmak uğruna uykuya direniyor muydu demir? şimdi peki meme istemediğinde kucağında bakınıyor mu? yada uyyor mu?

cnm yemesı dısında baska hıcbısıyı duzene gırmedı sadece acıkmıo artık erkenden o kdr. bız de o surecten gectık poposunu yırtıodu aglamaktan ayaga kaldırdım gezdırdım tur attık sarkı soyledık dans ettık falan fıstan masaj yaptım gaz cıkarttık derken 2.5 saat dolar oldu. sımdı memede kalmaya claıstıgında da ızın vermıorum yarım saat emdı emdı, emmedı ac kalıo, ogrendı artık emmesı gerektıgını. bgn mesela 1 saat ememde kaldı ama once hemen karnını doyurdu cabuk cabuk, memeden alırım dıye, snr keyıf yaptı, hıuysuzdu bend e ızın verdım durmasına :) bıraz aglatırsan oluo ne yazık kı. yanı ac kalsa bıle ac kalıcak bırakıcaksın, once bı hedef koy kendıne ben 3 saat koydum, sımdı zaten 2yı gecıo ıste.

bu arada demır uyumuyo, uyumamak ıcın aglıo bagırıo cagırıo fln, zola uyursa 20 dk snr kalkıo tabı yıne meme ıstıo ama yok yalancı meme tutturmaya calısıorum fln. vermıorum yanı meme, ınadım ınat

:) hatta bize 6 ay babalara 1 yıl doğum izni versinler...
ben yatarak emziriyorum 2 gündür çok uykum olunca. 1 saat 1 saattir...
iyi uykular burcucum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…