2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay inşallah her birseyleri düzene girer. bizim düzene girdi sayılabilecek bir gece uykusu var gece 1de uyuor sabah uyanıyor gece de 1 kere emiyor arada. ama gündüz felaket...
senin yaptığını deneyeyim ama normal bir ağlama olsa başarırım gibi geliyor da gözünden yaşlar akıyor dudakları titiryor boğazı parçalanıyor katıla katıla ağlıyor... gel de bırak ağlasın de işte. off off. tabi sonra emerken nasıl iç çekiyor görmen lazım 10dk. da o sürüyor. napcaz biz bu veletlerle bakalım :S

sinir oldum emdiği parmak incelir diyede duymuştum ayy sürekli emzik emen çocuk dün geceden beri parmağını emiyor emziği itiyor o elini ağzına alıyor ben çekip emziği veriyorum bakalım kim kazanacak

çekme dünyayı tanıma biçimi o.....benimki iki elini ağzına sokacak nerdeyse...bide istediği gibi olmayınca bir sinir oluyor...ağlıyor...:)

yüzüne bakıp bakıp ağlıyorum yavrucuğumun, tuhaf oldum..

şöyle düşün..oonun daha rahat yaşaması ihtiyaçlarının en mükemmel şekilde karşılanması için gidiyorsun işe...suçuluk hissetme..çalışan anneler genelde suçluluk duygusuyla hediyeye boğarlar çocuklarını sen öyle olma...(umarım bende olmam)

prophetice katılıyorum....ve de onunla geçireceğin zamanların daha verimli olmasına çalış...ilerisi içinde bu böyle...

bende ikinci dönem için ücretsiz izin alıcam...seneye kadar oğlumlayım inşallah...

ne güzel şanslısın keşke bende yapabilsem
20 gündü doğum yaptım şirket eve pc nin kasasını gönderdi evdeen çalıştım
40 kımdan sonrada çalışıyom

selam ızlar benim kızı yıkadım biraz huysuzlandıktan sonra uyudu ya bu çocuk banyo yaptıktan sonra illa huysuzlancak neden anlamıyorum korkar oldum banyo yaptırmaktan inş düzelir yoksa ben kafaya huni takıp gezicem
bu arada canım çok sıkılıyor evde diye ablama tel ettim ben bu hafta sonu sende kalayım hem bebeğede bakarsın ben biraz dinleneyim dedim senmisin diyen yok klimayı sürekli açmıyormuş yok çocuk hasta olurmuş yok kocam onun evine gittin de hasta oldu diye laf edermiş yani istenmedim bebişimle anlıycanız çok kırıldım yani klima açılcak elektrik yazcak diye istenmedim vay kahpe dünya vay ahhhh ahhh

selam kizlar nehaber
bizde iki gündür badana yapiyoruz heryer heryerde daha dolaplarin ici düzelecek cok is var cocuklanda zor oluyor isleri bitirdikce ugrarim hadi görüsürüz
kolay gelsin canım çok zor bir iş hele bebekle düşünemiyorum. allah yardımcın olsun..

bjo benim msnde kayıtlısnız ama kmse konuşmuyo.bi gariplik var sanırım
özelden mesaj attım sende eski adres var galiba hayatım çünkü listede yoksun..

biz de aventi hiç sevmedik süs duruyo.. illa dr browns olcak heralde hep onu verdiğim için ona alıştı..

benimki de keltoş ama başı terliyor yine de.. yastık kullanıyoruz biz ondan olabilir muhtemelen..
biz de 1 aydır yasık kullanıyoruz ama hiç terlemedik.. genel olarak terlemiyoruz biz ama yastık kullananlara tavsiyem. bir yerden yorgancı bir dede bulun, saf pamuktan size bebek yastığı yapsın. ben 2 tane yaptırdım saf pamuk çok memnunum o yastıklardan.. saçımız var ama terlemiyoruz dediğim gibi..

herkese günaydın,
msn adresi isteyenler veya sorun yaşayanlar özelden mesaj yazsınlar çözelim diye duyurayım tekrar..

.

Son düzenleme:
sonuyok çok şaşırdım :S hakikaten çok şaşırdm şu söylediğine

gunaydın

sonuyok ben de cok sasırdım ya yuh yani :S belkı gercekten de dedıgı gıbı olmustur ama annem de msela demır ı sokaga cıkartcam yardım et dıorum olmaz hasta edeız babası benden bılır oturalım evde dıo mesela, senın ablanın da ole oldugunu dusunmek ıstıyorum yanı

yahu nası yastık kullanıosunuz kullananlar, ben ıkı sefer yastıga yatırdım 5 dk snr bı cıglık gelıo ıcerden bı bakıom demır yastıktan dusmus kafa göz bı tarafta yatıyo :) duramıo yastıgın uzerınde garıbım :) ama yastıgı kafasının dııl tum ust vucudunun altına koyuyorum ben o yuzden mı oluo? doktoralar ılk 6 ay yastık kullanmayın dıolar zaten. sız nası yapıosunuz?

o yastıktan düşme bize de oldu, sonra yorgancı dedeye götürüp incelttim yastıkları, şimdi hiç sorunumuz yok. bize dr.teyzesi başı hafif yüksekte olsun demişti. arkadaşımın çocuk dr.u kuzeni var o da ince yastık kullanın dedi o yüzden kullanıyoruz biz. yastığa da omuzları da yastıkta olacak şekilde yatırıyorum ben..

ya evet bızım yastıklar coook yuksek o yuzden olabılır dusmesı. neyse doktor yastık kullan demedıgıne gore sımdılık kullanamasak da olur o zmn, zamanı gelınce bakarız ıncesıne

kızlar sevi bebenin boğulmayı önleyici yastığı var ben onu kullanıyorum, çok memnunum. incecik, yumuşak ve yıkanabiliyor, delikli süngerden yapılmış. bebeğim çok rahat etti onunla, tavsiye ederim.
ben de pamuktan yastıklar yaptırmıştım, bana çok minik geliyorlardı ama bebek doğunca gördüm ki çok yüksek ve büyüklermiş

selam kizlar..

benim bebeğim acaip terlio öle böle diil banyo yapmiş kadar oluyo saçlari.
daha emzirirken terlemeye başlio uyutuyorum başinin olduğu yer nemlenio
yastik kullanmiorum bende azcik yükseltsemmi başini die düşünüorum zaman zaman

bende merak ediorum o yastiklari alip kullaniim bakalim

sağol canım ama dr mama münkün olduğunca verme obez olmasın sonra dedi. 2800 doğdu şimdi 5600

evet anne sütü obez yapmıyormuş benimki mama yiyor abartılı kilo almasından korkuyorum

Mama veren anneler kaç cc veriyorsunuz bir vermeye..Benimkilerde 1400 kilo almışlar, doktor çok almışlar dedi.Bende kestim şimdi biraz.

ben hala yastıksız yatırıytum

ben de yastıksız yatırıyorum..bir gece yastıkla yatırdım uyandığımda yorganını emiyodu:)))
sağ sol yapa yapa kaydırıyo kendini yaramaasss

Mama veren anneler kaç cc veriyorsunuz bir vermeye..Benimkilerde 1400 kilo almışlar, doktor çok almışlar dedi.Bende kestim şimdi biraz.

mamanın üzerinde 150_180 ml yazıyor ben 3 saatte bir 120 ml veriyorum fazla versem kusar çünkü çok şükür kilo alımı normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…