cnm yemesı dısında baska hıcbısıyı duzene gırmedı sadece acıkmıo artık erkenden o kdr. bız de o surecten gectık poposunu yırtıodu aglamaktan ayaga kaldırdım gezdırdım tur attık sarkı soyledık dans ettık falan fıstan masaj yaptım gaz cıkarttık derken 2.5 saat dolar oldu. sımdı memede kalmaya claıstıgında da ızın vermıorum yarım saat emdı emdı, emmedı ac kalıo, ogrendı artık emmesı gerektıgını. bgn mesela 1 saat ememde kaldı ama once hemen karnını doyurdu cabuk cabuk, memeden alırım dıye, snr keyıf yaptı, hıuysuzdu bend e ızın verdım durmasına :) bıraz aglatırsan oluo ne yazık kı. yanı ac kalsa bıle ac kalıcak bırakıcaksın, once bı hedef koy kendıne ben 3 saat koydum, sımdı zaten 2yı gecıo ıste.
bu arada demır uyumuyo, uyumamak ıcın aglıo bagırıo cagırıo fln, zola uyursa 20 dk snr kalkıo tabı yıne meme ıstıo ama yok yalancı meme tutturmaya calısıorum fln. vermıorum yanı meme, ınadım ınat
sinir oldum emdiği parmak incelir diyede duymuştum ayy sürekli emzik emen çocuk dün geceden beri parmağını emiyor emziği itiyor o elini ağzına alıyor ben çekip emziği veriyorum bakalım kim kazanacak
yüzüne bakıp bakıp ağlıyorum yavrucuğumun, tuhaf oldum..
sagol tatlim yorgunluktan ölüyorum ama evde hala üc dört günlük is var offfffkolay gelsin cnmmm
slm kızlar
bugün aşı olduk
aynı anda sizede 3 tanemi yaptılar
:95:
şöyle düşün..oonun daha rahat yaşaması ihtiyaçlarının en mükemmel şekilde karşılanması için gidiyorsun işe...suçuluk hissetme..çalışan anneler genelde suçluluk duygusuyla hediyeye boğarlar çocuklarını sen öyle olma...(umarım bende olmam)
prophetice katılıyorum....ve de onunla geçireceğin zamanların daha verimli olmasına çalış...ilerisi içinde bu böyle...
bende ikinci dönem için ücretsiz izin alıcam...seneye kadar oğlumlayım inşallah...
kolay gelsin canım çok zor bir iş hele bebekle düşünemiyorum. allah yardımcın olsun..selam kizlar nehaber
bizde iki gündür badana yapiyoruz heryer heryerde daha dolaplarin ici düzelecek cok is var cocuklanda zor oluyor isleri bitirdikce ugrarim hadi görüsürüz
özelden mesaj attım sende eski adres var galiba hayatım çünkü listede yoksun..bjo benim msnde kayıtlısnız ama kmse konuşmuyo.bi gariplik var sanırım
biz de aventi hiç sevmedik süs duruyo.. illa dr browns olcak heralde hep onu verdiğim için ona alıştı..benimkide terliyor sürekli kontrol ediyorum ya bende avent almıştım kullanmıyor( bunların bile kuralları var illa dr brovns olacak sen neden yavaş içmesini istedin ben çok yoruluyor diye 3 aylık olan başlık taktım
biz de 1 aydır yasık kullanıyoruz ama hiç terlemedik.. genel olarak terlemiyoruz biz ama yastık kullananlara tavsiyem. bir yerden yorgancı bir dede bulun, saf pamuktan size bebek yastığı yapsın. ben 2 tane yaptırdım saf pamuk çok memnunum o yastıklardan.. saçımız var ama terlemiyoruz dediğim gibi..benimki de keltoş ama başı terliyor yine de.. yastık kullanıyoruz biz ondan olabilir muhtemelen..
o yastıktan düşme bize de oldu, sonra yorgancı dedeye götürüp incelttim yastıkları, şimdi hiç sorunumuz yok. bize dr.teyzesi başı hafif yüksekte olsun demişti. arkadaşımın çocuk dr.u kuzeni var o da ince yastık kullanın dedi o yüzden kullanıyoruz biz. yastığa da omuzları da yastıkta olacak şekilde yatırıyorum ben..yahu nası yastık kullanıosunuz kullananlar, ben ıkı sefer yastıga yatırdım 5 dk snr bı cıglık gelıo ıcerden bı bakıom demır yastıktan dusmus kafa göz bı tarafta yatıyo :) duramıo yastıgın uzerınde garıbım :) ama yastıgı kafasının dııl tum ust vucudunun altına koyuyorum ben o yuzden mı oluo? doktoralar ılk 6 ay yastık kullanmayın dıolar zaten. sız nası yapıosunuz?
kızlar sevi bebenin boğulmayı önleyici yastığı var ben onu kullanıyorum, çok memnunum. incecik, yumuşak ve yıkanabiliyor, delikli süngerden yapılmış. bebeğim çok rahat etti onunla, tavsiye ederim.
ben de pamuktan yastıklar yaptırmıştım, bana çok minik geliyorlardı ama bebek doğunca gördüm ki çok yüksek ve büyüklermiş
sağol canım ama dr mama münkün olduğunca verme obez olmasın sonra dedi. 2800 doğdu şimdi 5600
evet anne sütü obez yapmıyormuş benimki mama yiyor abartılı kilo almasından korkuyorum
o yastıktan düşme bize de oldu, sonra yorgancı dedeye götürüp incelttim yastıkları, şimdi hiç sorunumuz yok. bize dr.teyzesi başı hafif yüksekte olsun demişti. arkadaşımın çocuk dr.u kuzeni var o da ince yastık kullanın dedi o yüzden kullanıyoruz biz. yastığa da omuzları da yastıkta olacak şekilde yatırıyorum ben..
Mama veren anneler kaç cc veriyorsunuz bir vermeye..Benimkilerde 1400 kilo almışlar, doktor çok almışlar dedi.Bende kestim şimdi biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?