şöyle düşün..oonun daha rahat yaşaması ihtiyaçlarının en mükemmel şekilde karşılanması için gidiyorsun işe...suçuluk hissetme..çalışan anneler genelde suçluluk duygusuyla hediyeye boğarlar çocuklarını sen öyle olma...(umarım bende olmam)
prophetice katılıyorum....ve de onunla geçireceğin zamanların daha verimli olmasına çalış...ilerisi içinde bu böyle...
bende ikinci dönem için ücretsiz izin alıcam...seneye kadar oğlumlayım inşallah...
selam ızlar benim kızı yıkadım biraz huysuzlandıktan sonra uyudu ya bu çocuk banyo yaptıktan sonra illa huysuzlancak neden anlamıyorum korkar oldum banyo yaptırmaktan inş düzelir yoksa ben kafaya huni takıp gezicem
bu arada canım çok sıkılıyor evde diye ablama tel ettim ben bu hafta sonu sende kalayım hem bebeğede bakarsın ben biraz dinleneyim dedim senmisin diyen yok klimayı sürekli açmıyormuş yok çocuk hasta olurmuş yok kocam onun evine gittin de hasta oldu diye laf edermiş yani istenmedim bebişimle anlıycanız çok kırıldım yani klima açılcak elektrik yazcak diye istenmedim vay kahpe dünya vay ahhhh ahhh
gunaydın
sonuyok ben de cok sasırdım ya yuh yani :S belkı gercekten de dedıgı gıbı olmustur ama annem de msela demır ı sokaga cıkartcam yardım et dıorum olmaz hasta edeız babası benden bılır oturalım evde dıo mesela, senın ablanın da ole oldugunu dusunmek ıstıyorum yanı
yahu nası yastık kullanıosunuz kullananlar, ben ıkı sefer yastıga yatırdım 5 dk snr bı cıglık gelıo ıcerden bı bakıom demır yastıktan dusmus kafa göz bı tarafta yatıyo :) duramıo yastıgın uzerınde garıbım :) ama yastıgı kafasının dııl tum ust vucudunun altına koyuyorum ben o yuzden mı oluo? doktoralar ılk 6 ay yastık kullanmayın dıolar zaten. sız nası yapıosunuz?
Mama veren anneler kaç cc veriyorsunuz bir vermeye..Benimkilerde 1400 kilo almışlar, doktor çok almışlar dedi.Bende kestim şimdi biraz.
anne sütü obez yapmıyormuş demek. ne güzel . ama kızlar benim kızım da doğru dürüst kilo almadı bu ay. 700 gr. almış ama doktorumuz da sağlık ocağından ebemiz de bu şekilde iyi sakın mama takviyesi yapmayın diyor. 4.600 dü geçen ay bu ay da 5.300 olmuş . boyu da 59. sizce nasıl? benim kızım birz uzun ince yapılı . benim gözüme hep çok zayıf geliyo yaa.. sadece anne sütü alıyo ama yetiyo mu sizce?
bu arada herkese iyi hafta sonları diliyorum...
bende eşimi bekliyorum gelsin dışarı çıkıcaz...bu hafta aşımız var bizimde pöffff
linden benim oğlumda doymak bilmiyor sürekli memede her saat başı emmek istiyor çok yoruyor beni kollarım kopuyor sütüm yetse canım feda sütümüde bitiriyor ee her saat başı emerse süt birikirmi bu sefer basıyor çığlığı bende günde 2 kez mama vermek zorunda kalıyorum hem sütüm birikmiş oluyor...
prop gibi bilsem doyduğunu bende bekletirim 2 saat ama benimki doymuyor sürekli aç anca mama yedi mi memeye 2 saat ara veriyor aman bunada şükür yeterki sağlıklı olsunlar...
benim kızım haftasına göre 120 cc içmeli ama içmiyor buaralar neden olduğunu ben de bilemiyorum 3 seferde bitiriyor,atıştırmacı bebek olmasından korkuyorum,hem de çok vakit alıyor,emmeyi bırakdığı için annesütü bir ya da iki kez alıyor ki oda giderek azaldı zaten azdı da
2810 doğdu annesütü ile 1 aylıkken 3100 oldu,dr. mama başlattı 15 gün snra 3800 oldu normale döndü dedi,en son sağlık ocağında 2 aylık aşısı yapılırken tartıldı 4500 çıkdı bezi falan düş 4350gr dediler.ama dediğim gbi az yemeye başladı.
Ben arada 105cc veriyorum 3.saatte aradada 90cc.tek seferde bitiriyorlar.Ama benimkiler çok kilo almış az vermeme rağmen doktor azaltın dedi.2.5saatte veriyordum şimdi 3 saate çıkardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?