2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz de incecik bi yastık aldık, yünden yaptırdıklarımız baya yüksek geliyo gözüme. ama o ince yastığı bile kullanmıyorum şimdilik bi şikayetimiz yok yastıksız yatıyor azra. ama galiba reflüsü olan bebeklerin falan yastıkta yatması gerekiyormuş

anne sütü obez yapmıyormuş demek. ne güzel . ama kızlar benim kızım da doğru dürüst kilo almadı bu ay. 700 gr. almış ama doktorumuz da sağlık ocağından ebemiz de bu şekilde iyi sakın mama takviyesi yapmayın diyor. 4.600 dü geçen ay bu ay da 5.300 olmuş . boyu da 59. sizce nasıl? benim kızım birz uzun ince yapılı . benim gözüme hep çok zayıf geliyo yaa.. sadece anne sütü alıyo ama yetiyo mu sizce?

ben de bugün ücretsiz izin talep dilekçemi verdim müdüre ama ?..? bakalım hayırlısı..

selam kizlar ben islerimi yeni yeni toparladim ev biraz temizlik gördü malum hamileyken dogru dürüst yapamiyordum
yastik mevzusu gecmis ben gündüzleri yatirinca ince yastik koyuyorum ama geceleri yastiksiz yatiriyorum
birde oglusum iki gündür elini emmeye calisiyor benim kazagimi elimi ne eline gecerse cogu arkadasta yazmisti parmak emme mevzusunu bizim miniklerde biri ne yaparsa öbürüde aynini yapiyorsimdiden rekabet basladi

vayki ne vayy beeee
inssanın kardesi hiç böle yaparmı boşver en takma kafanı
gün olaa harman olaaaa

burcu allahım yaaa sen beni çok güldürüyon
sadece kaasına koyacan cnm vücut altta kalacak
aslında ilk 1 sene kullanmayın diolar ben eylülde hala kullanmam zaten alışmadıda...gerek yokda aslında mecburiyetin dısında tabi

selam kızlar

bende yastıkla yatırıyorum ama yastık en fazla 2 cm kalınlığında ve çok yumuşak hatta şöyle anlatıyım alt açmasının yastığında yatırıyorum benim kızım daha ilk doğduğu günlerde çok seviyordu yastıkta yatmayı ama ilk 2 ay yastıkta yanlız bırakmadım gecede yastıksız yatırdım son 1 aydır alt açmasının yastığıyla yatıyor çok huzur buldu yavrum resmen yüzünden belli oldu yastık ince olunca boğulma riskide olmuyor

slm hanımlar,herkese iyi hafta sonları diliyorum.son yazılanları okuma fırsatı buldum şimdilik yastık mevzusu için ben de arasıra annemin yapdığı ince yastıkda yatırıyorum,kızım rahat ediyor,geceleri genelde yastıksız yatırıyorum,küçük doğduğu için yastıksız yatıyordu snra babam bakarken yastıkda yatırmış,artık büyüdü yastıkda yatabilir dedi(4 tane kız büyütmüş tecrübeli)yavaş yavaş alışdı,iki türlü de rahat uyuyor.ilk doğduğu günlerde sürekli soluna yatıyordu biz bir sağ bir sol uyanıkkende düz yatıyordu ki kafa yapısı düzgün olsun,laf aramızda babasına baya laf söylemiştim ,şimdi sürekli sağ tarafa dönüyor ,yamuk yapcak kafayı yahu:26:buarada benim kızımda parmaklarını emmeye başlıyacak sanırım acıkdığında 2 eli ağzında:18:

deniz in yüzünde sivilce gbi bişeyler belirdi dün,göz kapaklarında falan,uykusu gelince gözlerini ovuşduruyordu,dün akşam bir bakdım kıpkırmızı yapmış,banyo yapdırdık,kaşınıyormu acaaba böyle birşeye rastgelen var mı ?ne yapmalı?öpen birileri de yok ki,anlamadım:26:

Mama veren anneler kaç cc veriyorsunuz bir vermeye..Benimkilerde 1400 kilo almışlar, doktor çok almışlar dedi.Bende kestim şimdi biraz.

benim kızım haftasına göre 120 cc içmeli ama içmiyor buaralar neden olduğunu ben de bilemiyorum 3 seferde bitiriyor,atıştırmacı bebek olmasından korkuyorum,hem de çok vakit alıyor,emmeyi bırakdığı için annesütü bir ya da iki kez alıyor ki oda giderek azaldı zaten azdı da
2810 doğdu annesütü ile 1 aylıkken 3100 oldu,dr. mama başlattı 15 gün snra 3800 oldu normale döndü dedi,en son sağlık ocağında 2 aylık aşısı yapılırken tartıldı 4500 çıkdı bezi falan düş 4350gr dediler.ama dediğim gbi az yemeye başladı.

kızlar,
aranızda dönence kullananlar,acaba hangi marka ve kurmalı mı pilli mi,iyi?
bödüşüm beklenenden erken geldiği için alma fırsatım olmadı şimdi tam vakdi

bana doktor bir ayda en az bir kilo alması lazım demişti ama benim bebeğim iri bir bebek seninki ince yapılı olduğuna göre normaldir herhalde kilo alımı,doktorunuz daha iyi bilir hem doymasa yıkar ortalığı şahsen benimki doymadımı deli gibi ağlıyor anlıyorum yani...

linden benim oğlumda doymak bilmiyor sürekli memede her saat başı emmek istiyor çok yoruyor beni kollarım kopuyor sütüm yetse canım feda sütümüde bitiriyor ee her saat başı emerse süt birikirmi bu sefer basıyor çığlığı bende günde 2 kez mama vermek zorunda kalıyorum hem sütüm birikmiş oluyor...
prop gibi bilsem doyduğunu bende bekletirim 2 saat ama benimki doymuyor sürekli aç anca mama yedi mi memeye 2 saat ara veriyor aman bunada şükür yeterki sağlıklı olsunlar...

bu arada herkese iyi hafta sonları diliyorum...

bende eşimi bekliyorum gelsin dışarı çıkıcaz...bu hafta aşımız var bizimde pöffff

bu arada herkese iyi hafta sonları diliyorum...

bende eşimi bekliyorum gelsin dışarı çıkıcaz...bu hafta aşımız var bizimde pöffff

iyi gezmeler canım:)benim için de gez biz kızımla hep evdeyiz,ya aşıya çıkıyoruz ya dr.umuza randevu verdiyseşahsı arabamız olsaydı ben de çıkar alışveriş yapardım,bir kere çıkabildim o da çok iyi gelmişdi doğrusu,herşeye atlamışdım biz de motor var bebekle de olmuyor ki anacım,sıkıldım ama

topic boş anlaşılan herkes geziyor.... kıskandım
herkese iyi gezmelerrrr

canımcım Buğra da öyleydi, şimdi memeden nefret ediyo resmen o ayrı((
eğer kilo alımı iyiyse mama verme derim..geçen aya kadar biz de aynı durumdaydık..doktorumuz emme içgüdüsünü tatmin etmek için çok meme istiyo,kesinlikle mama verme dedi ve ben de öyle yapmıştım..belli bi süre sonra zaten kendini düzene sokar...sadece anne sütü...onun için çok önemli bu annesi....sevgiler

yaa süper bebişle gezmeye çıkanlara çok hayranım..akıllı uslu bebişleriniz ki cesaret ediyorsunuz maşallah....şu an gezilecek çıkılacak bi yerde değiliz ama olsak da Buğrayla hayatta çıkamazdım..akşamları yemeğe bile zar zor iniyoz hatta uyanıksa inemiyoruz...yıkıyo ortallığı yaa

Ben arada 105cc veriyorum 3.saatte aradada 90cc.tek seferde bitiriyorlar.Ama benimkiler çok kilo almış az vermeme rağmen doktor azaltın dedi.2.5saatte veriyordum şimdi 3 saate çıkardım.

Ben arada 105cc veriyorum 3.saatte aradada 90cc.tek seferde bitiriyorlar.Ama benimkiler çok kilo almış az vermeme rağmen doktor azaltın dedi.2.5saatte veriyordum şimdi 3 saate çıkardım.

mrb canım,deniz de 90 cc içmesi gerekirken bitiriyordu ama ne olduysa 120 cc geçmesi gerekirken içmiyor artık 90 da bitirmiyor,aşıdan mi etkilendi bilemiyorum.ilk hastanedn bebelac tavsiye eddiler,1 kutu snra ben aptamile geçdim,sen hangi mamayı veriyorsun?

buarada sen de samsun lumusun?orda mı ikamet ediyorsun?ben samsunluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…