2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnn... ben uyandırmıyorum bebeğimi uzun uyuyunca yanlışmı yapıyorum acaba??:26:

günaydın,dün aevime döndüm,anneme gitmiştik 2 günlüğüne dinlenmek için.Ben dinlendim ama kızım mahvoldu orada ya.İlacını unutmuşum.Haliyle gece geç saatlerde sancısı bir tuttu saat 4den önce uyumadı ağlamaktan.Benim salak kafam,en önce ilacını koy dimi çantaya
Neyse dün geldik akşam,banyosunu yaptırıp ilacını verdim,saat 12de bir uyudu sabah saat 7de uyandı kuzucum
İşte böyle,bazen kendime öyle kızıyorumki,sen hala tam anne olamadın diyorum,bazı önemli şeyleri unutabiliyorum,görmem gereken şeyleri farkedemiyorum mesela banyodan sonra atletini giydirmeye çelışıyordum,kafasını içinden geçiricem çocuğum nasıl ağlıyor,bende çekiştirip duruyodum yakasını kafasından,eşim geldi napıyosun burnunu kurtarsana
önce çocuğun,dikkat etsene dedide farkettim böylelikle,atletin takası burnuna takılmış ve ben çekiştirdikçe burnu yamuluyo çocuğun ondan ağlıyomuş,burnunun altı kıpkırmızı oldu bu yüzden benim dikkatsizliğim yüzünden geçen günde tırnağımla yüzünü çizdim
bu ne ya nasıl bir anne böyle dikkatsiz olur dimi? çok kızıyorum kendime çok,dikkatli olduğumu sanırdım ama değilmişim malesef.Canım kızım ya,bi dahakine gözlerimi dört açıcam

Son düzenleme:
herkese tünaydın! biz de cuma günü aylık kontrol için doktora gittik. 61 cm ve 6 kilo olmuş kızım. geceleri 7-8 saat kesintisiz uyuduğunu söyledim. çok şanslı olduğumuzu ve kilo alımında bir problem olmadığı için uyandırmamıza gerek olmadığını söyledi doktor. bizde haberler böyle. umarım herkes iyidir ve bebişler neşe içindedir. hepsine şimdiden kocaman maşallah

bu kadar yüklenme kendine zamanla herşey
ben kardeşimi büyüttüm ama şimdi kendi çocuğumda o kadar acemiyim ki anlatamam

maşallah kızına
benim oğluş saatte bir kalkıyo
gerçekten şanslısın birde ben çalışıyorum çok zor inan
sabahları hayalet gibiyim

masallah canim bebegine kilosuda boyuda cok iyiymis

canım hırpalama kendini..hepimiz bazen hatalar yapabiliyoruz..

bencede çok hırpalıyorsun kendini....kendine yüklendikçe sabrında çabuk tükenir........

annişler sizin verem aşısı tuttumu..kolunda yara ve kabuk olması lazımmış..yiğitte öyle bişey olmadı..tutmadımı ki :26:

maşallah bizde cumartesi 3 aylık kontroümüze gideceğiz...bakalım ne kadar büyümüşüz....uyku konusunda da gerçekten şanslısın...maşallah....bizde akşam 4 saat uyuduk valla şaşırdım.. ama uyumak için çok çaba sarfetmiştik....bunuda şükür tabi..:)

kendini suçlama canım sonuçta ilk bebeğimiz bizde onlarla öğreniyoruz üstelik bebeklerimiz mutlu olsun diye üstün bir çaba sarfediyoruz bu yüzden kafamız okadar meşgul olyor okadar yoruluyoruzki gözümüz bazen bişeyleri görmiyebiliyor rahat ol stres yapma zamanla alışıcaz herşeye canım

bizimki tuttu cnmm sivilce gibi kırmızı aşı yeri hemen belli oluyo kaç gün oldu yaptıralı sen veremi

1 seneyi bulabiliyormuş kabuk olması iyleşmesi daha erken olur dedi görümcem bana ama bende sorucam sağlık ocağına gittiğimde aklıma takıldı

maşallah kızına
benim oğluş saatte bir kalkıyo
gerçekten şanslısın birde ben çalışıyorum çok zor inan
sabahları hayalet gibiyim

teşekkür ederiz teyzesi. ben de 14 şubatta çalışmaya başlıcam. inşallah o zaman da uykuları devam ediyor olur. senin oğluşuna da maşallah. onlar sağlıklı olsunlar da inan ben uyumasam da olur.

annem beni doğurduğunda hastaneden eve gelince ablamlar ve abim sevinçten kudurmuşlar o kudurukluklada beni güldürmeye çalışırken kafama kocaman bi portakal düşürmüşler hey allahım 3 günlük bebek gülermi hiç neyse aklım başım yerinde çok şükür ama o portakal kafama düşmese daha zeki olurmuydum kim bilir...

bende geçen kızımı susturmaya çalışırken kafasına emzik kutusunu çarptım

allahım benim sakarlıklarımdan korusun kızımı

masallah canim bebegine kilosuda boyuda cok iyiymis

size de teşekkür ederiz teyzeleri. sizin bebeklerinize de maşallah

semacım sen niye suçluyorsun kendini. hangimiz dört dörtlük bir anne ki. olmaya çalışıyoruz tabii ki de sonuçta yaşayarak öğreniyoruz herşeyi. eminim ki sen iyi bir annesin.

semacım sen niye suçluyorsun kendini. hangimiz dört dörtlük bir anne ki. olmaya çalışıyoruz tabii ki de sonuçta yaşayarak öğreniyoruz herşeyi. eminim ki sen iyi bir annesin.

teşekkürler canım

hiç suçlamıyorum kendimi canım olur böyle kazalar allah beterinden saklasın

canım oluyor işte bende geçen gece bir huysuzlandı susturmak ne mümkün aldım gittim aynanın karşısına sustu orda aynaya el salladı güldü falan öyle yaptıkça yaklaştırdım bende küt kafa attı aynaya tabi başladık ikimiz bir ağlamaya bizde insanız ne yapalım Allah korusun yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…