Fisher price yağmur ormanı donencemiz pilli ve oğlum bayılıyor
kızlar,
aranızda dönence kullananlar,acaba hangi marka ve kurmalı mı pilli mi,iyi?
bödüşüm beklenenden erken geldiği için alma fırsatım olmadı şimdi tam vakdi
saol tatlım..msn nimet vallakızlaaaaaaar ben burayı cok ıhmal ettım yahu. ama demır cok kuduruk bu aralar yemek dahı yıyemıom msn de konusmak kolay burda kırk saat yazmak gerekıo.
nasılsınız ne var ne yok. özgül çooooooook geçmiş olsun, çok merak ettik biz seni.
çok saol tatlım,aşınızda kolaylık diliorum,inş kolay gecçerHerkese iyi günler...
Yasemin başın sağ olsun..Allah sabır versin..
Özgül bbişine de sana da geçmiş olsun..Bir ara benim kızım da ishal oldu çok şükür fazla uzamadan geçti.. Evdeki ve ailedeki hijyene, temizliğe dikkat etmek gerekiyor..
Aşı olan bebişlere çooo geçmiş olsun ..Biz de salı günü aşı olacağız..
Herkes msnye kaçınca burası çok boş kalıyor..Eski tadı da yok..
hehe süpermiş yahurrem le ılgılı face dekı yazya koptum
135 sayfalık yaprak dokumu 5 sene surmustu 46 sene hukum suren kanunı 2081 de bıter heralde
saol hayatımozgulcum cok gecmıs olsun,yasemın asın sağolsun allah kalanlara sabırlar ve omur versın
ya benim oğlanın da emerken suyu çıkıor ya:skaç derecede tutuyorsun oda sıcaklığını? benimki emerken terliyor.
sakın kurmalı alma çok zor kullanması.. ben chicco cesur pilotlar aldım çok memnunum, toprak da çok seviyo :) dönence resmen benim kurtarıcım yaaa.
ben de kumandalı almıştım süper di sesi hareketler oyuncaklar bebişler için harika ama ben malesef kırdım:Sama tavsiye ederimsakın kurmalı alma çok zor kullanması.. ben chicco cesur pilotlar aldım çok memnunum, toprak da çok seviyo :) dönence resmen benim kurtarıcım yaaa.
hoşgeldin özgül,tekrar geçmiş olsun.oğluşun nasıl?
sakın kurmalı alma çok zor kullanması.. ben chicco cesur pilotlar aldım çok memnunum, toprak da çok seviyo :) dönence resmen benim kurtarıcım yaaa.
mrb canım,deniz de 90 cc içmesi gerekirken bitiriyordu ama ne olduysa 120 cc geçmesi gerekirken içmiyor artık 90 da bitirmiyor,aşıdan mi etkilendi bilemiyorum.ilk hastanedn bebelac tavsiye eddiler,1 kutu snra ben aptamile geçdim,sen hangi mamayı veriyorsun?
buarada sen de samsun lumusun?orda mı ikamet ediyorsun?ben samsunluyum :)
iyi gezmeler canım:)benim için de gez biz kızımla hep evdeyiz,ya aşıya çıkıyoruz ya dr.umuza randevu verdiyseşahsı arabamız olsaydı ben de çıkar alışveriş yapardım,bir kere çıkabildim o da çok iyi gelmişdi doğrusu,herşeye atlamışdım biz de motor var bebekle de olmuyor ki anacım,sıkıldım ama
topic boş anlaşılan herkes geziyor....kıskandım
herkese iyi gezmelerrrr
canımcım Buğra da öyleydi, şimdi memeden nefret ediyo resmen o ayrı((
eğer kilo alımı iyiyse mama verme derim..geçen aya kadar biz de aynı durumdaydık..doktorumuz emme içgüdüsünü tatmin etmek için çok meme istiyo,kesinlikle mama verme dedi ve ben de öyle yapmıştım..belli bi süre sonra zaten kendini düzene sokar...sadece anne sütü...onun için çok önemli bu annesi....sevgiler
selam kızlar nasılsınız msn burayı baya yavaşlatmış bugün zor bir gündü masal çok huysuzdu hiç uyumadı sayılır şimdi 3 saattir uyuyor uyandırsammı diye düşünüyorum
betülcüm bende çok isterim sadece anne sütü verebilmek bunun için savaştım inan ama bebeğim çok ağlıyor ona işkence yapmanın bir anlamı yok sonuçta mamayı yiyince mutlu oluyor buda onun psikolojisi açısından önemli günde 2 öğün veriyorum o da sütümün azaldığı vakitlerde mesela akşama doğru çok azalıyor benim o zaman veriyorum hem rahat uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?