2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet kızlar haklısınız dört dörtlük olunmuyor malesef,elimizden gelieni yapıyoruz ama insanız sonuçta.Yinede kendime kızmadan edemiyorum arasıra
bişey sorucam bu d vitamini deviti sağlık ocaklarından ücretsizmi alıyosunuz yoksa doktoramı yazdırıyosunuz?

Monovit d vitaminini sağlık ocağında verdiler. Günde 3 damla.. Ücretsiz veriliyor..

selam kızlar
nasılsınız tam bi bakınayım dedim kızım yine viyaklıyor yaa internete girmek bile hayal oldu bana
bu arada prop bijoux esin öyle dedi ablam eşimde boşver rahatsız etme insanları dedi tabi ben çok bozulmuş durumdayım napalım bizde evimizde otururuz

boşver cnm en güzelini demiş eşin..bende olsam alınırdım elbetete ama zor giderim daha

Herkese merhaba kimsecikler kalmamış burada, bugünde kk saatlerce bakımdaydı zaten...
bebek bakımıyla ilgili kendinizi üzmeyin bende sabahları acıktığı için ağlayan çocuğun ağzına zorla emzik sokmaya çalışıyorum, bende kötü anneyim sonradan da üzülüyorum

bu saat oldu halen uyumadi bizim yaramazda simdi sapur supur parmak emiyor :86:
demin yarim saat salladim zor uyuttum ufacik bir ses duyunca acti gözünü evde yürümeye korkar olduk ne hassa kulaklari var bunlari böyle:44:

bu saat oldu halen uyumadi bizim yaramazda simdi sapur supur parmak emiyor :86:
demin yarim saat salladim zor uyuttum ufacik bir ses duyunca acti gözünü evde yürümeye korkar olduk ne hassa kulaklari var bunlari böyle:44:

hiç sorma bizimkide öyle en ufak sesten rahatsız oluyor beyefendi bugün emzirirken boğazım gıcık yaptı azıcık öksürdüm bizimki zıpladı yerinden

bizimki uyumuşken bende uyuyayım bari, çocuk doktorumuza küfretmemek için kendimi zor tutuyorum aşı öncesi muayene etti, ateş yapar diye hiçbirşey demedi çıktıktan sonra aklıma geldi sekreterine sordurdum aşının ateş yapmasını beklemiyoruz genelde demiş, fitil yazmış... onun beklemediği ateş bizim başımıza geldi tabi aklıma gelmese gecenin bir vakti eczane arayacaktık

gunduz uykuları nasıl benım kı max 1 saat uyuyor ama tavsan uykusu hemen uyanıyor sızınde ouyle mı

gunduz uykuları nasıl benım kı max 1 saat uyuyor ama tavsan uykusu hemen uyanıyor sızınde ouyle mı

değişiyo canım benimki kafasına göre :) msndeyiz gelsene oraya yalnız kaldın burda..

herkese iyi haftasonları diliyorum...

benim oğluşumda gündüzleri çok kısa uyuyor en fazla bir saat o da çok nadir,o yüzden hiçbirşey yapamıyorum allahtan annem geliyor sık sık onun geldiği vakitlerde hallediyorum işlerimi...

çok sık giremesemde gelip sizleri okumak acayip keyifliydi benim için sizlerden çok şey öğrendim şimdilerde ise kimse yokk herkes msn'de topik olayı bitti :S

gerçekten bende zevkle takip ediyordum bu topiği ama herkes gitmiş malesef bende 2 kasımda doğum yaptım

selam arkadaşlar, bende 29 kasım da doğum yaptım. dünyalar tatlısı bir kızım oldu.

aynı ay doğum yapan annelerle beraber olmak istedim, sizler bana manevi destek olacaksınız diye düşünüyorum. bilgilerimizi ve yaşadıklarımızı paylaşarak yaşamı daha kolay hale getirebiliriz....

her isteyene adres veriyorum kimseyi dışlamıyoruz.. msn de yazışmak daha iyi oluyor şimdi, zamanımız kısıtlı..

.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…