2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kasım anneleri,

uzun zamandır yoktumtopiktem msnye geçmişiz galiba kimseler yokbijo bana da msj atarmısın nasıl yapıyoruz özledim hepinizi:84::84:
2haberim var kızlar biri iyi biri kötü:26::26:

önce iyi haberden başlayayım Kuzeyimin bugün kontrolü vardı..5500 gr 58 cm olmuşuzdoktorumuz pehlivan diyor.aklıma takılan herşeyi sordum..cumartesi günü mama vermek zorunda kaldım.mama verebilirsin dedi.günde 3 sefer emzirsen bile gıdasını alıyormuş yani mama veriyorum ne yapıcam gibi kahır çileden kurtuldum...gece 3saatte bir kaldırıp emdiriyordum...yok uyandırma artık dedi istediği zaman kalksın yesin dedi doktor..sen de uyu dinlen o zaman sütüm daha iyi yararmış.kalitesi artar az da ister çok yararı olurmuş bebişime

kötü haberim isekanamam durmadında doktora gittim 13 ünde rahimde bebeğin eşiğinin bulunduğu yerde kan pıhtısı oluşmuş dedi doktor operasyonla alınması kazınmsı gerekmiş.cumartesi operasyon geçirdim gene narkoz ameliyathaneparç patoloji gönderildi doktorum kan pıhtısı dışında başka beyaz bır pıtı olduğunu patolojiden gelen sonuca göre bilgi vereceğini söyledi..daha sonuç çıkmadı ama ben çooooooooooooook korkuyorum nedense:84::83::83:

kızlar dua edin iyi sonuç çıksın

geçmiş olsun arkadaşım......kötüyüü düşünme hemen...iinşallah bişeycik olmucak

geçmiş olsun canım inş.iyi haberler alırsın...

slm kızlar,
naner geçmiş olsun canım,korktuğun yere uğramaz inş.
ben çok yorgunum bu işgence ne zmn bitecek bilmiyorum,sürekli kızımla ilgilenmek durumundayım,uyumuyor ii yemiyr,2odk uyuyor snra tekrar uykusu oluyor uykuya dalamıyor,sürekli uyutmaya çalış,yedirmeye çalış,reflü olmasından korkuyorum derken az önce sağdığım anne sütü ardından mama verdim iştahlı yiyor derken fışkırtarak kusdu canım kızım ya,annesütünden snra mama yemeye alışık ondan mı oldu?oda ısısı sıcak gece sürekli tepinip üstünü açdı,ben kapattım üşüdümü acaba diyorum?yastıkda yatırarak yedirmişdim reflü değildir umarım,belirtiler var ama Allah ım inş. değildir.

NANER çok geçmiş olsun canım,inşallah kötü birşey değildir.İçini ferah tut,iyi düşün,kendine çok iyi bakki bebeğinede iyi bakabilesin

çoook geçmiş olsun..Alah korusun umarım güzel çıkar sonuç annesi üzme kendini

geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir iyi haberlerini bekliyoruz

canım sen doktora götürdün mü bebeğini kilo alımı normal mi reflülü bebek gerçekten zor benim kızımda var içtiği sütü tamemen kusuyordu kilo takibine aldı doktor kilo alımını çok etkiledi reflü için farklı bir mamaya başladık ancak toparlandı geçmiş olsun

canim cok gecmis olsun insallah sonuclarin iyi cikar

Herkese hayırlı sabahlar naner çok geçmiş olsun..Benim dekanamam durmamıştı..40'ım geçmesine rağmen en sonunda avucum kadar pıhtılaşmış kan çıktı da durdu.. Ondan sonra da sarı akıntı başladı..Ama şimdi o da azaldı çok şükür..Bende parça kalacak diye korkuyordum..Hakkında hayırlısı olsun..İnşaAllah kötü bir şey çıkmaz..

bu saat oldu halen uyumadi bizim yaramazda simdi sapur supur parmak emiyor :86:
demin yarim saat salladim zor uyuttum ufacik bir ses duyunca acti gözünü evde yürümeye korkar olduk ne hassa kulaklari var bunlari böyle:44:

benimkide öyle zeyncim şapır şupur yutacak gibi parmaklarını :) ) ama sese alıştır sonraları evde yürüyemezsin bile benden söylemesi ben tv radyo hepsini açıyorum uyuturken ki alışsın diye

gunduz uykuları nasıl benım kı max 1 saat uyuyor ama tavsan uykusu hemen uyanıyor sızınde ouyle mı

45 dk 1 saat arası bizimde

canım bi dr götür ben çok pipirikliyim en ufak bi şeyde fırlıyorum dr a Allah korusun inş. bişisi yoktur..
Günaydın kızlar

Günaydın yavrim:)

höfff kaç gündür bakamadım buraya msni bile sabah açıyorum arada bakıyorum akşama kadar :S
Hastayım bide dökülüyorum resmen inş. bebeme bişi olmadan atlatırım
Terkedilmiş buralar be
:96:

günaydın,fınfık geçmiş olsun,inşallah hemencecik düzelirsin
aşımızı olduk bu sabah bizde,kuzumun sesi,çığlıkları hala kulağımda,o ağladı ben ağladımneyseki atlattık,inşallah ateş derdimiz olmaz.uyuttum gelince ama bağırarak uyandı.Şimdide uyumuyor.Ne zaman normale döner kızlar,aşının etkileri ne zamana geçiyor?

Sağol kuşum inşallah düzelirim hemen..

Geçmiş olsun sizede çok şükür sizde atlatmışsınız valla aşı ne gibi etkiler yapıyor bilmiyorum ama bizim başımızdan geçenler şöyleydi sabah aşımızı olduk öğleden sonra çocucuğum ağlama krizlerine girdi artık katıla katıla ağladı yavrum (hatta uyuduğunda bile 15 dk içini çekti bi kaşık calpol verdim uyudu uyandığında iyiydi sonra akşam babası geldiğinde onu görünce ağladı herhalde nazlandı babasına : )
Sonra ateş falanda olmadı çok şükür bitti gitti ama Toprak ve Demir de bayağı bir sürdü aşıdan sonra huysuzluk bildiğim kadarıyla ama aşımıydı o zamana denk gelen bir huysuzlukmuydu kimbilir:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…