günaydın,fınfık geçmiş olsun,inşallah hemencecik düzelirsin
aşımızı olduk bu sabah bizde,kuzumun sesi,çığlıkları hala kulağımda,o ağladı ben ağladımneyseki atlattık,inşallah ateş derdimiz olmaz.uyuttum gelince ama bağırarak uyandı.Şimdide uyumuyor.Ne zaman normale döner kızlar,aşının etkileri ne zamana geçiyor?
fınfık'ın dediği gibi baya bi sürdü bize ağlama krizleri. inşallah siz kolay atlatırsınız..günaydın,fınfık geçmiş olsun,inşallah hemencecik düzelirsin
aşımızı olduk bu sabah bizde,kuzumun sesi,çığlıkları hala kulağımda,o ağladı ben ağladımneyseki atlattık,inşallah ateş derdimiz olmaz.uyuttum gelince ama bağırarak uyandı.Şimdide uyumuyor.Ne zaman normale döner kızlar,aşının etkileri ne zamana geçiyor?
canım sen doktora götürdün mü bebeğini kilo alımı normal mi reflülü bebek gerçekten zor benim kızımda var içtiği sütü tamemen kusuyordu kilo takibine aldı doktor kilo alımını çok etkiledi reflü için farklı bir mamaya başladık ancak toparlandı geçmiş olsun
saolun arkadaşlar perşembe dr. randevu aldık,ben de reflü olmasından korkuyorum(korkuları çekermiş insan korkmuyorum)normalde kusmaz ve ii yerdi gece uzun uyumasa da bundan daha ii uyurdu.reflü belirtileri var,tracy hogg kitabında reflü genetikdir diyr biz de yok eşimin ailesinde bilmiyoruz.sezo olan bebeklerde görülüyormuş,off zaten sezo olmak istememişdim kordon dolanınca aniden sezoya girdik
kızlar çok yorgunum ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum,kendim için hiç bişey yapamıyorum,eşimde hasta oldu,bize geçmesinden korkuyoruz ondan daa uzak duruyoruz ama bilemiyorum yani hergün 24 saat bebişimin başındayım,az cadı da değil,sese alışdırmaya çalışdık başdan beri ama derin uykuya dalmazsa çıt sesine uyanıyor hopp başa dönüyoruz,bazen biz de parmak ucunda yürüyoruz,bir de gecenler de birinci katta yangın çıkdı,biz 3. katta bebeğimizle mahsur kaldık ,o sıra uyuyordu ama etrafındaki kişilerden etkilendiği için yani anne -baba duygularını hissediyor,soğukkanlılığımızı koruduk babasıyla ama o kara duman heryeri kaplayınca dışarda insan çığlıkları,isstanbul un göbeğinde itfaiyenin gelmemesi ...derken korkdu herhalde gece ışıkları kapatınca bağırıyor ,odamız karanlık da değil ki sokak lambası baya aydınlatıyor ama huysuzsa ışığı acana dek bağırıyor eskisi gbi ışıksız uyutmaya çalışıyorum offff say say bitmiyor derdim,kendi kontrolume bile gitmedim,karnımda ağrıyor,bugünlerde hafif kanlı akıntı geliyor...
krdln25 sana da geçmiş olsun canım,reflü maması hala alıyor mu?bebekler oturmaya başladıkça geçiyormuş,inş. tez zmnda geçer canım.
neyse kızlar herkese sağlıklı bir gün diliyorum.
saolun arkadaşlar perşembe dr. randevu aldık,ben de reflü olmasından korkuyorum(korkuları çekermiş insan korkmuyorum)normalde kusmaz ve ii yerdi gece uzun uyumasa da bundan daha ii uyurdu.reflü belirtileri var,tracy hogg kitabında reflü genetikdir diyr biz de yok eşimin ailesinde bilmiyoruz.sezo olan bebeklerde görülüyormuş,off zaten sezo olmak istememişdim kordon dolanınca aniden sezoya girdik
kızlar çok yorgunum ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum,kendim için hiç bişey yapamıyorum,eşimde hasta oldu,bize geçmesinden korkuyoruz ondan daa uzak duruyoruz ama bilemiyorum yani hergün 24 saat bebişimin başındayım,az cadı da değil,sese alışdırmaya çalışdık başdan beri ama derin uykuya dalmazsa çıt sesine uyanıyor hopp başa dönüyoruz,bazen biz de parmak ucunda yürüyoruz,bir de gecenler de birinci katta yangın çıkdı,biz 3. katta bebeğimizle mahsur kaldık ,o sıra uyuyordu ama etrafındaki kişilerden etkilendiği için yani anne -baba duygularını hissediyor,soğukkanlılığımızı koruduk babasıyla ama o kara duman heryeri kaplayınca dışarda insan çığlıkları,isstanbul un göbeğinde itfaiyenin gelmemesi ...derken korkdu herhalde gece ışıkları kapatınca bağırıyor ,odamız karanlık da değil ki sokak lambası baya aydınlatıyor ama huysuzsa ışığı acana dek bağırıyor eskisi gbi ışıksız uyutmaya çalışıyorum offff say say bitmiyor derdim,kendi kontrolume bile gitmedim,karnımda ağrıyor,bugünlerde hafif kanlı akıntı geliyor...
krdln25 sana da geçmiş olsun canım,reflü maması hala alıyor mu?bebekler oturmaya başladıkça geçiyormuş,inş. tez zmnda geçer canım.
neyse kızlar herkese sağlıklı bir gün diliyorum.
günaydın,fınfık geçmiş olsun,inşallah hemencecik düzelirsin
teşekkürler kızlar...
birtane,anlıyoruz seni canım geçmişde yaşadıklarından dolayı gitmek zorunda kaldığın yerde neler yaşanacak tahmin ediyor ve şimdi den yaşayacağın huzursuzlukdan dolayı dertlisin,nereye gidersen git umarım rahat olursunuz.eşinden ayrı kalmanda zor olcak,ben tek başıma bakyorum ben de kendimi çok yalnız hissediyorum baba işden yorgun geliyor ,yanımdayken özlüyorum koçişi:)hasta olduğundan beri farklı odalardayız,bazen kız sürekli ağlıyor o da işe gidecek diye diğer oda da yatıyor
buarada eşin iş için mi gidiyor?ben orayı kaçırdım işi ne ki?kaptan falan mı?
canım hasta mı bebişin çok geçmiş olsunbizde bugun rota virüsü aşımızı olduk....kan verdik süt alerjisi ve tam kan sayımı için...idrar verdik enfeksiyon varmı diye...kakada vercez ama artık ne zaman yaparsa..kakasından kan vardı öyle kaka yapmasını beklicez...doktor plastik kutu verdi ona koyup yarım saat içinde götürmemiz gerek....
kan alınırken çok ağladı yavrum....ama onun iyiliği için....
diğer gelişimleri normalmiş...800 gr almış...doktor 600 grama kadar normal dedi...
ben epey katı bir diyet uyguluyordum..süt aerjisi diye...süt ürünleri katı yağda dahil..yumurta dana eti fındık fıstık tahin ve bunların içine girdiği her tür yiyeceği alerji yapabiecek ne varsa yemiyordum...epey de vitaminsiz kaldık tabi...doktor yumurta yiyebilrsin dedi...bakalım yumurta sarısı yedim bende deneyeceğiz....
kaka testinide mikrobik bişey varmı diye araştırıcak...gerçekten süttenmi oluyor göreceğiz..hangisi daha iyi bilmiyorum.. :S
kanguru almıştık..onu sordum doktora biz kızlarada erkeklerede önermiyoruz dedi...ne yapıcağımı bilemedim...
saol hayatım ev aldık da mutfağa köşe takımı olurmu fikir alayım diye resim eklicektim msnye ekleyememiştim ondan buraya eklemiştimözgül ev mi aldınız,mutfak dolablarını mı değiştirdiniz bilmiyorum ama gzlmiş canım güle güle kullan...
ınfox,bebeğin hasta mı?
birde ibret olsun diye akşam başıma geleni aktaryım...hepimiz dikkatli olalım...yani ben bidaha yapmıcam...
akşam yiğit çok keyifsizdi...yarım saatte bir uyandı hep...ben kalktım kimi emzirdim kimi pışpışladım..4 gibi bidaha kalktı eşime dedim sen pışpışla..şimdi emzirdim zaten aç değil...uyku sersemiyim...oda iki salladı aldı yanıma koymuş...emzir diye...bende dalmışım...oda uyumuş...
rüyamda da oğlumu emziriyorum oda beni itekleyip duruyo....bi gözümü açtımki üstüne yorgan kapanmış oda tepinip duruyo yavrum
ben rüya sanıyorum...nasıl fırladım...o anda boğasım geldi eşimi..10 dk bakamamış...yanıma koydun bari yorganı al üstümüzden dimi...
çok korktum...allahtan akşam keyifisizdi ve gazı vardı da sürekli tepiniyordu uykusunda bile...ya derin uykusunda olsaydı....off düşünmesi bile kötü...hala etkisinden kurtulamadım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?