- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
birde ibret olsun diye akşam başıma geleni aktaryım...hepimiz dikkatli olalım...yani ben bidaha yapmıcam...
akşam yiğit çok keyifsizdi...yarım saatte bir uyandı hep...ben kalktım kimi emzirdim kimi pışpışladım..4 gibi bidaha kalktı eşime dedim sen pışpışla..şimdi emzirdim zaten aç değil...uyku sersemiyim...oda iki salladı aldı yanıma koymuş...emzir diye...bende dalmışım...oda uyumuş...
rüyamda da oğlumu emziriyorum oda beni itekleyip duruyo....bi gözümü açtımki üstüne yorgan kapanmış oda tepinip duruyo yavrum
ben rüya sanıyorum...nasıl fırladım...o anda boğasım geldi eşimi..10 dk bakamamış...yanıma koydun bari yorganı al üstümüzden dimi...
çok korktum...allahtan akşam keyifisizdi ve gazı vardı da sürekli tepiniyordu uykusunda bile...ya derin uykusunda olsaydı....off düşünmesi bile kötü...hala etkisinden kurtulamadım....
bizde bugun rota virüsü aşımızı olduk....kan verdik süt alerjisi ve tam kan sayımı için...idrar verdik enfeksiyon varmı diye...kakada vercez ama artık ne zaman yaparsa..kakasından kan vardı öyle kaka yapmasını beklicez...doktor plastik kutu verdi ona koyup yarım saat içinde götürmemiz gerek....
kan alınırken çok ağladı yavrum....ama onun iyiliği için....
diğer gelişimleri normalmiş...800 gr almış...doktor 600 grama kadar normal dedi...
ben epey katı bir diyet uyguluyordum..süt aerjisi diye...süt ürünleri katı yağda dahil..yumurta dana eti fındık fıstık tahin ve bunların içine girdiği her tür yiyeceği alerji yapabiecek ne varsa yemiyordum...epey de vitaminsiz kaldık tabi...doktor yumurta yiyebilrsin dedi...bakalım yumurta sarısı yedim bende deneyeceğiz....
kaka testinide mikrobik bişey varmı diye araştırıcak...gerçekten süttenmi oluyor göreceğiz..hangisi daha iyi bilmiyorum.. :S
kanguru almıştık..onu sordum doktora biz kızlarada erkeklerede önermiyoruz dedi...ne yapıcağımı bilemedim...
evet ınfox Allah korumuş,dikkatlı olmak lazım,ben sürekli uykusuz dolaşdığım için anlıyorum,insanın gözü açık nasıl uyuduğunu,hepimizin bebişlerini korusun rabbim...
deniz uyudu biraz uzanayım diyrm hemen uyanıyor offf 10dk da bir neden uyumuyor bu çocuk yaaaa(((( 84:
kızlar sonuç geldi patolojiden iyi çıkmış kanamanın durması için bir ilaç verdi onu kullanıcağım:)çok :62şükür
aranızda grip olan grip geçiren varmı kızlar?grip olum ne ilacı kullanabiliyoruz bilmiyorum bilen var mı??
kızlar sonuç geldi patolojiden iyi çıkmış kanamanın durması için bir ilaç verdi onu kullanıcağım:)çok :62şükür
aranızda grip olan grip geçiren varmı kızlar?grip olum ne ilacı kullanabiliyoruz bilmiyorum bilen var mı??
gözünaydın naner
ben oldum
öldüm geberdim
hiç bir ilaç kullanamdım
ıhlamur, limonata, hamileyken kuyllandığım vitamin hapı falan kullandım.. portakal suyu bile içemedim gaz yapıyor diyezor atlattım valla ilaçsız acısını derinden hissediyor insan gribin
ama oğluşuma geçmedi hamdolsun süt koruyormuş
sana da bebişine de geçmiş olsu şekerim..
merhaba geride kalan arkadaşlar.benim kızımda kusuyordu dra gittik baktı 10 günde 200 gr almış az dedi idrar tahlili yaptı enfeksiyon çıktı yani ondan kusuyormuş bebeği kusanlar aklınızda bulunsun.antibiyotik kulandık tekrar gittik tahlil yaptırdık geçmiş zaten hemen kusmasıda geçmişti.neden olur dedim kız çocukların da olabilir dedi.
peri benimde uykusuzluktan midem bulanıyordu önceleri artık alıştım az ve kesik kesik uyumaya
beniim oğlumda çok kısa uyuyor gündüzleri gerçi 15dakikaydı şimdilerde yarım saat oldu böyle böyle fazlalaşır inşallahhh...
bizimde perşembe aşımız var giderken calpol vereyim diyorum yoksa eve gelince huysuzlanırsa mı vereyim siz nasıl yaptınız? doktor calpol ile ilgili birşey söylemedi ama fitili saat altı gibi yap dedi huysuzlanmasını bekleme rahat eder dedi
canim gecmis olsun bizimkiside cok agladi asidan sonra cok huyu degisti oglumun önce birakinca uyurdu simdi salla salla zor uyuyorgünaydın,fınfık geçmiş olsun,inşallah hemencecik düzelirsin
aşımızı olduk bu sabah bizde,kuzumun sesi,çığlıkları hala kulağımda,o ağladı ben ağladımneyseki atlattık,inşallah ateş derdimiz olmaz.uyuttum gelince ama bağırarak uyandı.Şimdide uyumuyor.Ne zaman normale döner kızlar,aşının etkileri ne zamana geçiyor?
canim güle güle kullan güzelmisselam topik gülleri işte bu ama köşesi yok:SEki Görüntüle 132030 Eki Görüntüle 132029 Eki Görüntüle 132028
canim allah korumus gercekten cok dikkatli olmak lazimbirde ibret olsun diye akşam başıma geleni aktaryım...hepimiz dikkatli olalım...yani ben bidaha yapmıcam...
akşam yiğit çok keyifsizdi...yarım saatte bir uyandı hep...ben kalktım kimi emzirdim kimi pışpışladım..4 gibi bidaha kalktı eşime dedim sen pışpışla..şimdi emzirdim zaten aç değil...uyku sersemiyim...oda iki salladı aldı yanıma koymuş...emzir diye...bende dalmışım...oda uyumuş...
rüyamda da oğlumu emziriyorum oda beni itekleyip duruyo....bi gözümü açtımki üstüne yorgan kapanmış oda tepinip duruyo yavrum
ben rüya sanıyorum...nasıl fırladım...o anda boğasım geldi eşimi..10 dk bakamamış...yanıma koydun bari yorganı al üstümüzden dimi...
çok korktum...allahtan akşam keyifisizdi ve gazı vardı da sürekli tepiniyordu uykusunda bile...ya derin uykusunda olsaydı....off düşünmesi bile kötü...hala etkisinden kurtulamadım....
ben dr. sormuşdum gitmeden önce vermene gerek yok demişdi,yarım fitil verirsin demişdi.
saatbaşı ölçdüm 37.5 olduğunda fitil verelim derkn 38 oldu 12 de eve gelmişdik gece 10 da,fitil koydum kaka yapmamışdı kaka yapdı fitil gitti tbii calpol verdik ölçmeye devam eddik,ben sürekli başındaydım ıhhh dese bakdım ilk gece gene rahattı halsizdi yarı uykulu geçirdi,ertesi gece yarısından snra azdı resmen çok huysuzdu:84:
deniz in park yatağı için dönence konusunda karar veremedim,
1. Fisher Price Kelebekli Rüyalar Uzaktan Kumandalı Dönence 129.90tl
2. Fisher Price Yağmur Ormanı Dönence 129,90tl
3. Fisher Price Yıldızlı Geceler Dönence 79,90tl
4.TINY LOVE PRENSES DÖNENCE 134-145 tl
5.CHICCO CESUR PİLOTLAR ELEKTRONİK DÖNENCE90tl
en çok tercih edilenler bunlar sanırım bunları kullananlardan yorum alabilir miyim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?