selam anneler...
umarım herkes iyidir..
biz bu sabah aşılarımızı oldukk.kıyamam 3 aşı birden yıktı çocuğu..ağlaması sustu diğeri yapıldı, sustu gene yapıldı...ayy ne zor ya..neyseki atlattık umarım ateş filanda olmaz rahat geçirir yavrum...
gitmeden önce calpol verdim, şimdi 2 saattir uyuyor uyansın tekrar vercem..normalde gündüz bu kadar derin uyumazdı ege, çok sarstı herhalde..
uyuduğu için ateşini ölçemiyom acaba uyandırsammı??
gecmis olsun canim atlatmissiniz
yazmıştım 5 i kullanıyorum gayet memnunum. aslında senin beklentine de bağlı biraz sonuçta hepsinin amacı aynı. ben istendiğinde sessiz dönen, istendiğinde sesli dönen, istendiğinde de sadece ses çıkaran bişey istiyodum, oyuncakları da çok hoşuma gitti ondan 5 numarayı aldım.
zeyn bi sen kaldın sen de gelsene msn e
bilmiyorum hayatım benim park yatağım yok karyolasına taktım ama araştır almadan önemli bir konu çünkü..saol canım hatırlıyorum cevabını o yüzden seçeneklerden biri senin dönence:)park yataklara tüm dönenceler oluyor mu?nasıl takılıyorlar?
ekledim canımtamam canim bijoya özelden mesaj atayimda beni eklesin
msn olayı şöyle oluyor ben isteyenlere adres veriyorum onlar da ekliyorlar. toplu görüşülüyor bu kadar.. buranın hızlısını düşünün kısaca..herkese selam
msn olayı nasıl oluyor?
selam,herkese selam
msn olayı nasıl oluyor?
bizde aşıya 3 şubatta gideceğiz, okuduklarımdan gözüm korktu, umarım sorunsuz geçer, kızım rahatsız olmaz inş.
saol canım hatırlıyorum cevabını o yüzden seçeneklerden biri senin dönence:)park yataklara tüm dönenceler oluyor mu?nasıl takılıyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?