2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydin kizlar gene kimse yok prop nerdesin canim senin sohbetlerini özledim

Son düzenleme:
merhabalar,inşallah herkes iyidir.
Naner gözün aydın,çok sevindim
Biz geceyi rahat atlattık şükür,sadece 37.1e kadar çıktı ateşi kızımın,zaten ilaç vermiştim bi problem olmadı,ama rahat bir uyku çekemedi saat akşam 5ten 2buçuğa kadar,neredeyse hiç uyumadı,sürekli kucakta mızmızlandı durud,tabi ben bittim yorgunluktan:85:

selam anneler...
umarım herkes iyidir..
biz bu sabah aşılarımızı oldukk.kıyamam 3 aşı birden yıktı çocuğu..ağlaması sustu diğeri yapıldı, sustu gene yapıldı...ayy ne zor ya..neyseki atlattık umarım ateş filanda olmaz rahat geçirir yavrum...
gitmeden önce calpol verdim, şimdi 2 saattir uyuyor uyansın tekrar vercem..normalde gündüz bu kadar derin uyumazdı ege, çok sarstı herhalde..
uyuduğu için ateşini ölçemiyom acaba uyandırsammı??

gecmis olsun canim atlatmissiniz

saol canım hatırlıyorum cevabını o yüzden seçeneklerden biri senin dönence:)park yataklara tüm dönenceler oluyor mu?nasıl takılıyorlar?

kimsecikler kalmamış burda ya..
bende bi türlü ekleyemedim şu msn yi...en kısa zamanda halledeyimde oraya transfer olayım bari:)

selam kızlar herkesler msnde ama burası başka çünkü yazılanlar kaybolmuyor ve istediğin zaman okuyabiliyorsun aslında daha iyi oluyordu msnde takip edemiyor insan ama konuşmasıda anında olunca zevkli tabi

herkese selam
msn olayı nasıl oluyor?

bizde aşıya 3 şubatta gideceğiz, okuduklarımdan gözüm korktu, umarım sorunsuz geçer, kızım rahatsız olmaz inş.

selam kızlar nasılsınız?
bugün oğluşumu işitme testine götürdük iyi çıktı şükür. eve gelince banyosunu yaptı ve uyudu. bende kaçıverdim evden. mamasını erken yedi tekrar verecektim uyuyakaldı, umarım erken uyanmaz.
3 şubatta bizimde verem aşımız var. umarım huyu değişmez. tırsıyorum valla. gündüz bizimde pek uykumuz yok. sabahtan öğlene kadar toplasan 1 saat uyuyor. öğleden sonra 2 saat filan uyuyor. onuda emziğini düşürünce ağlayıp istiyor. sürekli odasına girip çıkıyorum. canı isterse almıyor. akşamları da yorgunluktan sızıyor.
gaz sancılarınız ne alemde? bizim eskisi gibi değil.
hepinizi öpüyorum. herkes msn de galiba kimsecikler kalmamaış.

aşı olacaklara allah yardım etsin,inşallah sorunsuz geçer.Bizim ilk gün biraz zordu ama ertesi güne bişey kalmadı,ateş falan yapmadı,ilaç verdim çünkü.Çok endişe etmeyin

saol canım hatırlıyorum cevabını o yüzden seçeneklerden biri senin dönence:)park yataklara tüm dönenceler oluyor mu?nasıl takılıyorlar?
bilmiyorum hayatım benim park yatağım yok karyolasına taktım ama araştır almadan önemli bir konu çünkü..

tamam canim bijoya özelden mesaj atayimda beni eklesin
ekledim canım

herkese selam
msn olayı nasıl oluyor?
msn olayı şöyle oluyor ben isteyenlere adres veriyorum onlar da ekliyorlar. toplu görüşülüyor bu kadar.. buranın hızlısını düşünün kısaca..

günaydınnnnnn

Son düzenleme:
herkese selam
msn olayı nasıl oluyor?

bizde aşıya 3 şubatta gideceğiz, okuduklarımdan gözüm korktu, umarım sorunsuz geçer, kızım rahatsız olmaz inş.
selam,
Herkes problem yaşamadı.Problem yaşamayanlardan biri de benim kızım.Ne ateşimiz oldu ne de ağlama nöbetlerimiz.Aşıyı olurken çok ağladı ben kucağıma alıp sakinleştirdim.İnşallah seninki de sorunsuz olacaktır.

Ben dönenceyi hem parkyatakta hem de anakucağında kullanıyorum..Şimdi anakucağına yerleştirdim..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…