2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kimsecikler yok beeaa ne acı..sıkıntıdan ekim annelerini falan okuyorum artık
msn güzel olsa da buranın tadını vermez bence..hala msnyi yükleyemedim gitti:26:
zaten pazartesi antalyaya gidiyos orda yelloz görümcemden fırsat kalmaz zaten nete girmek:84:
farklı planlarım var oraya dair..tabi kayınvalidem bahsettiği gibi Buğraya bakabilirse..bakıcam artık..olmazsa basıp giderim malatyaya annemlere
...inş öyle olmaz..inşş hayalimi gerçekleştirebilirim

selam arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli.kızzdan fırsat bulamıyorum girmeye doğru dürüst ev işi yaptırmıyor cadı.bişey soracam hani şu paris olayı varya :92: benim canım acıyor.sezeryan oldum ne alaka diyorum ama bilmiyorum bilenler varsa cevaplasın lütfen.doğum yapalı 2,5 ay oldu

bir tane sen malatyalımısın yoksam

benide götür canim beraber gidelim

benide götür canim beraber gidelim

aman boşver napıcan evde bi görümcem var ki...düşman başına.........
kayınvalidem de doğumda oğlumun altını bile değişememişti..bakıcam diyo ama bakalım başedebilecek mi benim yumurcakla ben Buğraya bakarım sen gez toz diyo ama ne mümkün oğlum yarım saat meme görmezse basar çığlığı.....biberonu da sevmiyo hiç..önceden çay içiriyodum..bıraktı tamamen

aman keyfine bak canimbosver

bugun 3 aylık olduk..hoooleeyy..:)
bakalım neler olacak...gerçi oğlum dün oyuncaklara dokunmaya başladı..ve bugun değişik gülücük sesleri çıkarmaya...bende bugun için resimlerini çektim...sitesine koydum..:)

ücretli iznimde bitti bugun...2 gün için rapor aldım..somestrdan sonra da ücretsiz izin alıcam kısmetse...

dün akşam kakasında yine kan vardı....eşim kakayı hemen acile götürdü....diğer testleride salı günü yaptırmıştık...bugun doktoru aradım..

idrarında bişey yokmuş ben paniklemişim...süt alerjiside çok düşük değerde çıkmış ama doktor bu test yanıltabilir dedi...süt diyetine devam...kaksında ise lokosit ve eritrosit çıktı antibiyotik yazdırdı bana...bide kan için başka bir ilaç verdi...umarım gecer...altını açmaya korkar oldum acaba kan varmı şüphesinden...

kan sayımıda yapıldı ama onu henüz öğrenemedim...işte böyle...

Kızlar msn de geçici bir problem var.Arada böyle olabiliyor.Hala da düzelmedi ama düzelir merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…