2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
face de devam edelim bizde o zaman...

ay acıktım ben, akşam içinde hiç yemek yapasım yok, canım nedense hamburger patates kızartması istedi, ne alaka annamadım, hayatım boyunca 5 kere felan yemişimdir...

duru uyandı temincek hemen ayağıma aldım tekrar uyur diye ama cıks uyumaya pek niyetli değil, benimde acayip uykum var bu arada...

o zman hemen ye nalancım bu akşam:))) ben de ne zamandır big mac yemedim.hamileyken çok yedim ya canım çok istemiyor artık:)

ya bu yemekteyizdeki güllüoğlu teyze var ya, minik bi köpek türü var onlara benzi, hani küçücük zayıf ve gözleri pörtlek, kucakta taşınan cinsten, ay cinsi nedir bilmim ama, zaten doberman, pitbull, golden redriever ve kurt köpeği dışında köpek cinsi bilmim ki...

ay bu arada pitbull dan çok korakarım, en çok ondan korkim...

Temizlikçi az önce gitti.Evim pırıl pırıl oldu.Artık misafir gelebilir:)Yemeğimi de yaptım sabahtan.Bu akşam kabak yemeği ve bulgur pilavı var menümüzde.
Yarın akşam yemekli misafirim var.Zeytinyağlı barbunyamı pişirdim.Patlıcan salatam da hazır yarın sadece zeytinyağı ve nar ekşisini dökmek kaldı.Bir de etimekli tatlımı yapayım şimdi.Yarın salatamı yaparım balık siparişimi veririm akşam da masamı hazırlarım tamamdır.Çorba yapmayı düşünmüyorum şimdilik.Acaba yapsam mı ki??Bir de Burcu'nun elmalı turtasını yapıyorum bakalım nasıl olacak.Pişmek üzere. Kocam elmalı şeyleri çok sever ona yaptım:)

o zman hemen ye nalancım bu akşam:))) ben de ne zamandır big mac yemedim.hamileyken çok yedim ya canım çok istemiyor artık:)

ay asoş tam pis boğazlığım üstümde bu akşam, geçen gün ezelde bi pizza yediler ağzımın suları akacaktı nerdeyse, bugün her şey yiyesim var, ama ben en ii si kalkıp bi ezo çorbası yapimde kerevizi bitirelim yoksa kesin atılır o yarına kalırsa...

of acıkıncada gözü dönüyo insanın ya, Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin, çok zor valla...

ohh ellerine sağlık asom maşallah baya bişey yapmışsın ...msn de sorun olduğu nasıl belli di mi bugün biraz dolmuş burası:)

ellerine sağlık tatlım, şimdiden afiyet olsun size, nasıl temizlikçiyi beğendin mi içine sindi mi yaptığı temizlik...

gule gule kirlensin evin aso
pekte bir hamaratmissin sen kiz
benimde evim beni temizle diye bagiriyor ama pazar temizlikci gelcek, pazartesi mevlutumuz var kismetse dip kose temizlencek o zaman

msn de sorun var
bende buraya bakayım dedim topik baya kalabalık
oğlum uyurken baya iş yaptım ama yemek yapmak istemiyorum off yaa
nalan benimde canım hamburger çekti
kız hamburgerden sonra kereviz gider mi? Ayy ben yiyemem açıkcası akşam eşim gelirken alsın bari

kocaman bir maaşallah

hamarat anneler size bir soru
evde bayagi muz toplandi, bize gelen muz getiriyo bugunlerde:)
ne yapabilirim bu muzlarla puding falan olurmu veya baska ne olur?
kararincada hic sevmem muzu

hamburgeri almicam kereviz bitsin o atılır yarına kalırsa yazık bir sürü malzeme var içinde, ben sevmem öle yemek atmayı, ama yarın kimse tutamaz beni....heeyyyyyytttt....

muzlu süt yapıp içebilirsiniz soğuk soğuk, muzlu kek ya da puding olabilir, alman pastası yapıp onun arasına koyabilirsin, ya da krep yap arasına muzu koy üstüne bal dök ye, süt yapar hem...

iki adam yarışmacı var
birinin konuşmaya hali yok
diğerinde saygıdan eser yok

he valla doğru dedin cnm sana tamamen katılıyorum...

msn de sorun olduğu nasılda belli:))
aso ne kadar çok iş yapmışsın bebişle maşallahhh...
bizim sıpada dursa bişeyler yapcam ama:)

al işte canım muzlu rulo pasta istedi
bu aralar ne görsem canım çekiyor
şimdi de çocuklar duymasının fragmanında lahmacun yiyorlardı canım lahmacun istiyor
hamileyken bu kadar aşermedim ben valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…