2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar nabersiniz...anam kim hackledi msn yi yaaa(( açıp kapatıyorum bende deli gibi dedim kızlar kk dadır hiçte yanılmamışım topic dolu maaşallah...bende bugün kızımı yıkadım kocamla ikinci kez:) şu doktorun verdiği 60 liralık nemlendiriciyi sürdüm bütün vucüduna umarım faydası olurda diğer kortizonlu kreme gerek kalmaz analar..umarım bütün melekler ve annecikleri iidir..

aylık sadece mama 200 bez dersen 100 şimdi bide 60 liralık nemlendirici krem çıktı...netcem bilmiyorum 10 liralık bebe yağı neyine yetmediyse kızımın...aman böyle diyorum sonrada diyorumki sağlıklı sıhhatli olsunda yeter istediği kadar masraf açabilir bana diyorum...

aman cnm yeterki boyle seylere harca parani, Allah beterinden saklasin
paraya miciyor bunlar resmen, aman micmamalari daha buyuk dert

selam kızlar annemdeydim şimdi eve geldim masal mıçtı agzıma ne evde durdu ne yolda anam ağladı gelir gelmez yatağına attım.. çocukla bir yere gitmek ne zormuş yaaa

oohhh şimdi şöyle kocaman çikolatalı muzlu pasta olsa da götürsem...
malzemeler var evde ama bende onu yapacak heves ve fırsat yokk..
şuan ege uyumaya çalışıyor..aşıdan sonra huy edindi galiba elimi tutmadan uyumuyor yavrum...
neyse ki dün geceyi ateşsiz alattıkk..ateş olayını kaç gün takip ettiniz kızlar..ben bugünde düzenli bakmaya çalışıyorumda..

aaa msn gittimi?çok şaşırdımm bugün 2 oğlumla güne gittim hemde lokantaya ne becerikliyim dimii:82:

ya geldiler ama masrafla geldiler maşallah benim oğlumda düzenliş ve sürekli burun damlası kullanmak zorunda 12 tane tek kullanımlık şişe 20 tl
bezi 21 tl
yağı şampuan sabun merhem onları net bilmiorum
ee her dışarı çıktığımda oğlum için yeni bişeyler görüp heves ediom
ama onun sevgisi pahabiçilemez hehe mastercard reklamı kimin olduDD
Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin

aaa msn gittimi?çok şaşırdımm bugün 2 oğlumla güne gittim hemde lokantaya ne becerikliyim dimii:82:

oh oh maşallah valla gez ne güzel kız bu arada oğluşunu gördüm fıstıkların fotolarının arasındamaşallah kocaman olmuş aslanım yatulumu aynı benim oğluşumunkine benzio bilmem neden ama senin oğluşuna ayrı kanım kaynıo maşallah nazar değmesin

ay nalan çook güldüm kıss benzetmenee hakkatten dediğin gibi baktım benziyomuş

cnmm sağoll bende bugün nurturiada videonu izledimm içimden el emmesi bile kayraya benziyo dedim ikisinede kocaman maşallah

Ben dönenceyi hem parkyatakta hem de anakucağında kullanıyorum..Şimdi anakucağına yerleştirdim..:)
park yatağa hangi dönence oluyo hepsi olmuyomuşş bende alıcam ama ne alıyım bilemedim
güle güle kirlet evini cnmm
aşmı eriyosun kıs yoksam
iki adam yarışmacı var
birinin konuşmaya hali yok
diğerinde saygıdan eser yok

slm analar... kk ya dönuş olmuş artık...

bızde akşam avm gıdecegız ilk defa kızımızla.. bakalım neler yapacak bıze... bıraz cıcıler alacagız.. artık iyice kuculdu kızımın elbiseleri...

hello şişkolar ben geldim
tatilimide yaptım sürttüm sürttüm geldim

adet olmayan varmı ya ben hala olmadım ilk 2-3 gün yoğun oldu sonra
40 a kadar gelsemme gelmesemmi die damla damla oldu
40 tan sonra yine 2-3 gün geldi ve bitti bitiş o bitiş damla bile yok
düzenli emzirenlerde 6-8 ay olmaması normalmiş ama ben tırsıyom kaza kurşunu yemeyelim
siz oldunuzmu merak ettim haa

hoşgeldin cnmm bende olmadım

Sezeniiimmmmm hoş geldin bebeğim...Nassın bakim kaçak seni...he bu arada msn sizlere ömür yeni bi grup msn almak gerekecek bu gidişle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…