muzlu süt yapıp içebilirsiniz soğuk soğuk, muzlu kek ya da puding olabilir, alman pastası yapıp onun arasına koyabilirsin, ya da krep yap arasına muzu koy üstüne bal dök ye, süt yapar hem...
sudumde var en basiti muzlu sut yapayim hemencecik
balda koyarsam cokmu agir olur acaba?
aylık sadece mama 200 bez dersen 100 şimdi bide 60 liralık nemlendirici krem çıktı...netcem bilmiyorum 10 liralık bebe yağı neyine yetmediyse kızımın...aman böyle diyorum sonrada diyorumki sağlıklı sıhhatli olsunda yeter istediği kadar masraf açabilir bana diyorum...
aaa msn gittimi?çok şaşırdımm bugün 2 oğlumla güne gittim hemde lokantaya ne becerikliyim dimii:82:
ya bu yemekteyizdeki güllüoğlu teyze var ya, minik bi köpek türü var onlara benzi, hani küçücük zayıf ve gözleri pörtlek, kucakta taşınan cinsten, ay cinsi nedir bilmim ama, zaten doberman, pitbull, golden redriever ve kurt köpeği dışında köpek cinsi bilmim ki...
ay bu arada pitbull dan çok korakarım, en çok ondan korkim...
oh oh maşallah valla gez ne güzelkız bu arada oğluşunu gördüm fıstıkların fotolarının arasında maşallah kocaman olmuş aslanım ya tulumu aynı benim oğluşumunkine benzio bilmem neden ama senin oğluşuna ayrı kanım kaynıo maşallah nazar değmesin
cnmm sağoll bende bugün nurturiada videonu izledimm içimden el emmesi bile kayraya benziyo dedim ikisinede kocaman maşallah
park yatağa hangi dönence oluyo hepsi olmuyomuşş bende alıcam ama ne alıyım bilemedimBen dönenceyi hem parkyatakta hem de anakucağında kullanıyorum..Şimdi anakucağına yerleştirdim..:)
güle güle kirlet evini cnmmTemizlikçi az önce gitti.Evim pırıl pırıl oldu.Artık misafir gelebilir:)Yemeğimi de yaptım sabahtan.Bu akşam kabak yemeği ve bulgur pilavı var menümüzde.
Yarın akşam yemekli misafirim var.Zeytinyağlı barbunyamı pişirdim.Patlıcan salatam da hazır yarın sadece zeytinyağı ve nar ekşisini dökmek kaldı.Bir de etimekli tatlımı yapayım şimdi.Yarın salatamı yaparım balık siparişimi veririm akşam da masamı hazırlarım tamamdır.Çorba yapmayı düşünmüyorum şimdilik.Acaba yapsam mı ki??Bir de Burcu'nun elmalı turtasını yapıyorum bakalım nasıl olacak.Pişmek üzere. Kocam elmalı şeyleri çok sever ona yaptım:)
aşmı eriyosun kıs yoksamay asoş tam pis boğazlığım üstümde bu akşam, geçen gün ezelde bi pizza yediler ağzımın suları akacaktı nerdeyse, bugün her şey yiyesim var, ama ben en ii si kalkıp bi ezo çorbası yapimde kerevizi bitirelim yoksa kesin atılır o yarına kalırsa...
of acıkıncada gözü dönüyo insanın ya, Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin, çok zor valla...
iki adam yarışmacı var
birinin konuşmaya hali yok
diğerinde saygıdan eser yok
ay iyi ki msn zortlamış
hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
hello şişkolar ben geldim
tatilimide yaptım sürttüm sürttüm geldim
adet olmayan varmı ya ben hala olmadım ilk 2-3 gün yoğun oldu sonra
40 a kadar gelsemme gelmesemmi die damla damla oldu
40 tan sonra yine 2-3 gün geldi ve bitti bitiş o bitiş damla bile yok
düzenli emzirenlerde 6-8 ay olmaması normalmiş ama ben tırsıyom kaza kurşunu yemeyelim
siz oldunuzmu merak ettim haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?