2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benimde adetim 20 gün düzenli geldi, sonra 40 a kadar ara ara geldi...sonra bi daha gelmedi...
bizim ege sadece emiyor, ama yine de tırsıyom tabi..önlemimi de alıyorum mutlaka...
şuan kaza kurşunu filan kaldıramam valla..

selam analar

bende noldu msne diyorum

bugün doktora gittik kontrole kızım 5250 civarı bişey olmuş 500 gr filan almış üzüldüm doktor sınırda ama üzülme hiçbir sorun yok emzirmeye devam sonuçta kilo almış mama verme dedi zaten bayadır mama vermiyodum kakasınıda günde 2 kere yapıyo dedim ozaman iyi sorun yok dedi ama sanırım benim kızım aşırı hareketli ondan az aldı kilo boyumuzda 62 cm boyu iyi dedi iyce muayene etti ben kemikleri çıt ediyo dedim problem değil dedi

bi memeyi en az 10 dakika emzir yeter dedi sütün yetiyor yetmese mutlaka sorun çıkardı dedi
işte öyle

ben bugun oldum...

ben 30. 60. günde regli oldum ama bana sorarsan olmadım çünkü 3-4 damla geldi ve kesildi ama tesadüf o kanamadan sonra doktor kontrollerim olduğu için doktorum rahim duvarı incelmiş regl olmuşsun dedi önemli olan kanamanın miktarı değil rahim duvarının kalınlaşıp incelmesi problem yok tarihi not et demişti

10 dakikamı ....benimki 3 dakika emiyo...sonra zırt pırt emmek istiyo...

maşallah kızınada...benim oğlumda 600 almış bu ay..sanırım hareketli olmalarından kaynaklanıyor..ilk ay nerdeyse 1 kiloya yakın almıştı...

ohh ellerine sağlık asom maşallah baya bişey yapmışsın ...msn de sorun olduğu nasıl belli di mi bugün biraz dolmuş burası:)
evet canım bayağı iş hallettim:)
ellerine sağlık tatlım, şimdiden afiyet olsun size, nasıl temizlikçiyi beğendin mi içine sindi mi yaptığı temizlik...
evet canım beğendim kızı.pek de kibar konuşması da çıtıpıtı:))) umarım hep böyle devam eder.
gule gule kirlensin evin aso
pekte bir hamaratmissin sen kiz
benimde evim beni temizle diye bagiriyor ama pazar temizlikci gelcek, pazartesi mevlutumuz var kismetse dip kose temizlencek o zaman
öyleyimdir canım sağolasın geçen annemin arkları gelmişti.biri yorum yapmış facede benle gurur duymuş:))))
kocaman bir maaşallah
sağol kuşum:)
msn de sorun olduğu nasılda belli:))
aso ne kadar çok iş yapmışsın bebişle maşallahhh...
bizim sıpada dursa bişeyler yapcam ama:)
evet cnm çok da yoruldum bi de üstüne şimdi kızımı yıkadım yine iş çıktı banyoyu toplamam lazım ve kızımın çamaşırlarını yıkamam lazım.

propcuuuuuuuuuuum :) elmalı turtanı yaptım müthiş oldu şekerim:) bakalım kocam da beğencek mi:)))))

sema yürüteç tüm dunyada yasaklandı bılın mı
yanı gelısmış ulkelerde oyle soylıım

bize hediye geldi ya...duruyo öyle...ileride kullanıp kullanmamakta kararsızım bende..
doktor kanguruyu bile önermiyoruz dedi....gerçi ben arada kullanıcam kanguruyu napim...

pirop hepimiz yürüteçle büyümüşüz bi pohta olmamış
o gelişme geriliğide çocuğu sabahtan akşama kadar yürütecin üstünde tutarsan olur
gün içinde 15 dk koyup 2 saat koymassan bişi olmaz o 15 dk dada bi çorba karıştırırsın bi çamaşır asarsın 2 gömlek ütülersin yada bi oturur nefes alırsın =)
zaten 15 dk da fazla çocukta oyalanmaz üstünde
diş çıkarma dönemlerinde inanılmaz huysuzlar gittim gördüm ablamınki 5dk durmuyo hep kızın tepesinde
bende almam diyorum şimdilik ama bakıcaz duruma göre

canım valla ben kırkım çııktıkdan sonra 2 kere oldum.berbat bi durum.bi kendime gelemedim.

tatlım ben yurutecle buyumedım ama kardesım buyudu. halası bakıodu ona kadın kolaylık olsun dıye butun gun dııl ama yarım gun ıcınde tutuomus bebeyı. kardesım 4 yasına kdr parmak uclarında yurudu, daha dogrusu yurumeye calıstı. duz bassın dıe ugrasıoduk o bayag bayag parmaklarını zorlayarak parmak ucunda yuruodu daha 9 yasında ve tırnagında batık var.

su an esımın ortagının oglu 13 aylk oldu ve hala yuruyemıo cunku o da yurutece alısmıs evın ıcınde. yurutec kolaya kacmaya tesvık edıo bebelerı cabalamayı engellıo.

ben kardesımde gorudugm ıcın zaten almıcaktım bı suru yabancı kaynakta da okudum kanada ve abd de de yasaklanmıs zaten o yuzden sımdı kesınlıkle almıcam :)

Naaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaan

kadının yarın gıtcegı evde cenaze cıkmıs şansına yrn bosaldı yarın gelmesını ıster mısın ? ıstersen numaranı bana msj at ben de aksam onun numarasını atayım sana arar konusursun cnm. su an atamıorum cunku telefonum yıne bozuldu a.q. ıpodu :S aksam kocamdna atcam numarayı yanı eger ıstıosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…