hello şişkolar ben geldim
tatilimide yaptım sürttüm sürttüm geldim
adet olmayan varmı ya ben hala olmadım ilk 2-3 gün yoğun oldu sonra
40 a kadar gelsemme gelmesemmi die damla damla oldu
40 tan sonra yine 2-3 gün geldi ve bitti bitiş o bitiş damla bile yok
düzenli emzirenlerde 6-8 ay olmaması normalmiş ama ben tırsıyom kaza kurşunu yemeyelim
siz oldunuzmu merak ettim haa
düzenli emzirenlerde 6-8 ay olmaması normalmiş ama ben tırsıyom kaza kurşunu yemeyelim
Sezeniiimmmmm hoş geldin bebeğim...Nassın bakim kaçak seni...he bu arada msn sizlere ömür yeni bi grup msn almak gerekecek bu gidişle...
10 dakikamı ....benimki 3 dakika emiyo...sonra zırt pırt emmek istiyo...selam analar
bende noldu msne diyorum
bugün doktora gittik kontrole kızım 5250 civarı bişey olmuş 500 gr filan almış üzüldüm doktor sınırda ama üzülme hiçbir sorun yok emzirmeye devam sonuçta kilo almış mama verme dedi zaten bayadır mama vermiyodum kakasınıda günde 2 kere yapıyo dedim ozaman iyi sorun yok dedi ama sanırım benim kızım aşırı hareketli ondan az aldı kilo boyumuzda 62 cm boyu iyi dedi iyce muayene etti ben kemikleri çıt ediyo dedim problem değil dedi
bi memeyi en az 10 dakika emzir yeter dedi sütün yetiyor yetmese mutlaka sorun çıkardı dedi
işte öyle
evet canım bayağı iş hallettim:)ohh ellerine sağlık asom maşallah baya bişey yapmışsın ...msn de sorun olduğu nasıl belli di mi bugün biraz dolmuş burası:)
evet canım beğendim kızı.pek de kibar konuşması da çıtıpıtı:))) umarım hep böyle devam eder.ellerine sağlık tatlım, şimdiden afiyet olsun size, nasıl temizlikçiyi beğendin mi içine sindi mi yaptığı temizlik...
öyleyimdir canım sağolasıngule gule kirlensin evin aso
pekte bir hamaratmissin sen kiz
benimde evim beni temizle diye bagiriyor ama pazar temizlikci gelcek, pazartesi mevlutumuz var kismetse dip kose temizlencek o zaman
sağol kuşum:)kocaman bir maaşallah
evet cnm çok da yoruldum bi de üstüne şimdi kızımı yıkadım yine iş çıktı banyoyu toplamam lazım ve kızımın çamaşırlarını yıkamam lazım.msn de sorun olduğu nasılda belli:))
aso ne kadar çok iş yapmışsın bebişle maşallahhh...
bizim sıpada dursa bişeyler yapcam ama:)
propcuuuuuuuuuuum :) elmalı turtanı yaptım müthiş oldu şekerim:) bakalım kocam da beğencek mi:)))))
sema yürüteç tüm dunyada yasaklandı bılın mı
yanı gelısmış ulkelerde oyle soylıım
pirop hepimiz yürüteçle büyümüşüz bi pohta olmamış
o gelişme geriliğide çocuğu sabahtan akşama kadar yürütecin üstünde tutarsan olur
gün içinde 15 dk koyup 2 saat koymassan bişi olmaz o 15 dk dada bi çorba karıştırırsın bi çamaşır asarsın 2 gömlek ütülersin yada bi oturur nefes alırsın =)
zaten 15 dk da fazla çocukta oyalanmaz üstünde
diş çıkarma dönemlerinde inanılmaz huysuzlar gittim gördüm ablamınki 5dk durmuyo hep kızın tepesinde
bende almam diyorum şimdilik ama bakıcaz duruma göre
beğendim canım teşekkürler tarif için:) Şimdi yemek yiyorum üstüne yicem bi güzel:)ayy tadını da begendın mı emegıne saglık cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?