2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sema yürüteç tüm dunyada yasaklandı bılın mı
yanı gelısmış ulkelerde oyle soylıım

niyekine

bizim çocuklar yürüteçle büyüdü hep bişey olmadı e peki yürüteçe koymazsam bu çocuk yürüyene kadar hep oturucakmı anlamadım şimdi ben

Annem üçümüzü de yürüteçle büyütmüş.Hatta kız kardeşim 9 aylıktı yürümeye başladı öyle diyim:)))))))

Kıııııııızzzzzzzzzzlllllllllaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr

Gaz ilaçlarının sahtesiyle ilgili bi haber var show da, kullananlar izlesin mutlaka.....

benim verdiğim linkteki yürüteçinde böyle bir özelliği var hem yürümesine yardımcı hem yürüteç hem hoppala

bide ben daha bu yaşıma kadar yürüteçten başına bişey gelen kimse duymadım evet tabi herşeyin fazlası zarar mutlaka

bide kanguru kalça çıkığına karşı doktorlar tarafından öneriliyor

bilmiyorum her kafadan ses çıkıyor ben eskilerin bildiğinden şaşmam

amerikalılar karyola yatağıda yasakladı tuzuda ama tuzun insan vücudu için ne kadar önemli olduğuda bir gerçek heleki biz akdenizde yasayan insanlar için o yasak bu yasak şu yasak pffff hayat çok sıkıcı beee

prooooopppp demirin boyu kilosu kaçtı kız aynı gün doğdularya merak ettim

en son 6900 küsür 62 cm dı gece hafta, aylık kontrolune gıtmedık daha cmts aylık kontrol

ben de yaa :S
ev de o kdr dagınık kı su an sanırsın temızlık yapılmadı:) 6 posta makıne calıstı da :)
ben çamaşırları pazartesi yıkamaya başladım azalttım.ama nevresimler fln yıkancak şimdi de.artık haftasonu hallederim ev dağılmasın:)

nalan neden cvp vermıosun bana , küsiyim mi sana şimdi

kız bi dur sayfayı yenilemeden yazdım o yazıyı, tam alıntı yapcaktım eşim aradı, alışveriş yapıyorda kendisi bi şi sordu elli kere hat kesildi, zaten duru kucağımda tek elle yazıyorum, pifffff, bak bide açıklama yaptım tek elle, aşk olsun...

yarın aslında süper olurdu ama k.pederin daire kiraya verilmiş, yarın komisyoncuya gelip eski kiracının depozitoyu verip yenisiyle sözleşme yapceklermiş, doğal olarak bu süreçte kv bende olcek, sonra k.peder de gelcek biraz oturup akşam trafiğine kalmadan kaçacaklarmış... komisyoncunun tükkan bi üst sokakta ve kendiside bizim kiracımız onun hiç her seferinde bu işler için buraya geliolar kv ler maalesef...

ben sana birazdan adres tel. yollim, 11 şubatta bekliyorum...ay çok zor yazdım sol elle..

merhaba kızlar bende kasım annesiyim ve bebeğim gazlı bi bebek gaz ilacı kullanıyorum bu show daki haberi kaçırdım neymiş o haber ne dedileer dinleyenler varsa söyleyebilirmi

oha diyeyyim bu kızım çmaşırları yıka yıka bitmiyor bütün battaniyeleri kirlenmiş ben böyle bir hata nasıl yaptım yaa.. neyse fermuarlı battaniyelerine kaldı kzım.. inceler iyi oluyordu yrn da kurumaz ay tembel yasemin alsana önlemini ayy ne çok kızdım kendime yazık bana.. cici yaseminnn

he he he cici yasemin lafına çook güldüm bizdede hiç bitmiyo çamaşırr çok pis bu sıpalar çokk:84:

ya demır mamayı ıcmıyor yaaaaaaaaaa.. 2 gecedır uykusuzum ıcsın de uzun uyusun ıstıorum cok sey mı ıstıyorum nası ıcırcem yaa cıglıklar atıo agzına bıberonu koydugumda

ben artık gaz ilacı vermiyorum sadece neoyu çok sıkışırsam veriyorum bide arada anason veririrm tamam yiter ya kendi osursun azcık bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…