sema yürüteç tüm dunyada yasaklandı bılın mı
yanı gelısmış ulkelerde oyle soylıım
Kıııııııızzzzzzzzzzlllllllllaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
Gaz ilaçlarının sahtesiyle ilgili bi haber var show da, kullananlar izlesin mutlaka.....
en son 6900 küsür 62 cm dı gece hafta, aylık kontrolune gıtmedık daha cmts aylık kontrolbenim verdiğim linkteki yürüteçinde böyle bir özelliği var hem yürümesine yardımcı hem yürüteç hem hoppala
bide ben daha bu yaşıma kadar yürüteçten başına bişey gelen kimse duymadım evet tabi herşeyin fazlası zarar mutlaka
bide kanguru kalça çıkığına karşı doktorlar tarafından öneriliyor
bilmiyorum her kafadan ses çıkıyor ben eskilerin bildiğinden şaşmam
amerikalılar karyola yatağıda yasakladı tuzuda ama tuzun insan vücudu için ne kadar önemli olduğuda bir gerçek heleki biz akdenizde yasayan insanlar için o yasak bu yasak şu yasak pffff hayat çok sıkıcı beee
prooooopppp demirin boyu kilosu kaçtı kız aynı gün doğdularya merak ettim
Bugün iyi yorulmuşum ya.Yarına pek işim kalmadı neyseki.Napıyorsunuz anacıklar:)
ben çamaşırları pazartesi yıkamaya başladım azalttım.ama nevresimler fln yıkancak şimdi de.artık haftasonu hallederim ev dağılmasın:)ben de yaa :S
ev de o kdr dagınık kı su an sanırsın temızlık yapılmadı:) 6 posta makıne calıstı da :)
Naaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaan
kadının yarın gıtcegı evde cenaze cıkmıs şansına yrn bosaldı yarın gelmesını ıster mısın ? ıstersen numaranı bana msj at ben de aksam onun numarasını atayım sana arar konusursun cnm. su an atamıorum cunku telefonum yıne bozuldu a.q. ıpodu :S aksam kocamdna atcam numarayı yanı eger ıstıosan
nalan neden cvp vermıosun bana , küsiyim mi sana şimdi
oha diyeyyim bu kızım çmaşırları yıka yıka bitmiyor bütün battaniyeleri kirlenmiş ben böyle bir hata nasıl yaptım yaa.. neyse fermuarlı battaniyelerine kaldı kzım.. inceler iyi oluyordu yrn da kurumaz ay tembel yasemin alsana önlemini ayy ne çok kızdım kendime yazık bana.. cici yaseminnn
en son 6900 küsür 62 cm dı gece hafta, aylık kontrolune gıtmedık daha cmts aylık kontrol
vışşş taombalak tosunum maşallah boyumuz aynıda kilomuzla arada bayaa bi fark var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?