2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
msn gitmiş ama burası daha zevkli yaaa
nasılsınız annişkolar bebişler nasıl benim ki bugün öğlenden beri 1 saat uyuyabildi o da zorla şimdi 7 ibi yatırdım bakalım uyuyor bende uyanmasın diye çıt çıkarmıyorum biraz nefes alayım dimi ama
bu arada bende 6. ay gbi yürüteç alim diyodum demek zararlıymış ona bakarsan herbişey zararlı ama ne ypıcaz blmem bide sakınan göze çöp batarmış derler çok fazla incik cıncık dersek olur fazla kafa yormamak lazım tabi hepimiz bebelerimiz için en iyisini isteriz ama herkesin yorumu farklı oluyo

aso ben varım nbr nasılsın tatlım?
okudum güle güle kirlet evini...misafirine kolay gele..maşallah fıstık akıllı demek ki izin veriyo sana binlerce kez maşallah
biz de pazartesi antalyaya gidiyos babaanneye..kadın bi hevesli bi heyecanlı sorma gitsin..e ilk torun ve ilk kez evine gidecek.....ben de nazlanayım iyice bi onlara

ay ne güzel msn bozulmuş burası hareketlenmiş
ben hackledim dermişim sizi geri getirmek için arada gelin yahuu ben msn kullanmıyorum çünkü msn'i açıp herkese laf anlatamam çok kalabalık msn'im

bizde bugün aşımızı olduk şu ana kadar bir sorun yok çok şükür dilerimde olmaz,doktor fitil yap akşamüstü dedi ama ben yapmadım ateşi çıkmadan yapmak saçma geldi belki ateş yapmıcak boşu boşuna ilaç almasın dedim...

ay ne güzel msn bozulmuş burası hareketlenmiş
ben hackledim dermişim sizi geri getirmek için arada gelin yahuu ben msn kullanmıyorum çünkü msn'i açıp herkese laf anlatamam çok kalabalık msn'im
:) sen de çevrimdışı görünerek gir kimseler görmez seni.Sadece bizle konuşursun

ben olmadım. düzenli emiyor benimki de. ama kaza kurşunu olması zor yani tek atışta vurulma ihtimali düşük:))))))))))

:) sen de çevrimdışı görünerek gir kimseler görmez seni.Sadece bizle konuşursun

öyle olursa gelirim vallahi süper olurr...

bende zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum yaaa ki sabah erken kalkmamıza rağmen,açıkmıştır emzireyim altını temizleyim yok uykusu gelmiştir zaman akıp gidiyorrrr

ben olmadım. düzenli emiyor benimki de. ama kaza kurşunu olması zor yani tek atışta vurulma ihtimali düşük:))))))))))

arkadaşımın abisi ile arasında 11 ay var annesi sütüm korur diye korunmamış ilk bebeği 2 aylıkken hamile kalmış ikinciye kabusss gibiii

Son düzenleme:
Gel gel msn açarken çevrimdışı görün de kimse görmez seni o zaman.Çok eğleniyoruz biz rahat rahat yazışıyoruz.

bu arada bende hastalanmadım henüz çok memnunum bu durumdan :)))

hamileyken 12 kilo aldım doğum yaptım 7 kilo gitti sütüm çoğalsın diye hoşaf içmekten boza içmekten hep bişiler yapıp yemekten 5 kiloyu tekrar almışım yani şu an 10 kiloooo fazlam var napim ayy yeterki oğlum emsin dedim artık tatlı falan yemiyorum sıvı gıdaları yapıyorum ne sinir bir durum emzirince zayıflarsın diyorlar birde ben hiç veremiyorum üzerine alıyorum birdeeee:26:

slm kızlar
cereni doktora götürdüm boronşit başlangıcıymış ( 2 saat hastanede yattı iyi baktığımı sanıyordum ama bakamamışım yavruma doktor bir kaç gündür var belli ki niye hemen getirmedin dedi dedim gün içinde 1 veya 2 defa öksürüyordu dün gece azdı hemen getirdim öksürür öksürmez getirmedim odayı nemlendirdim falan dedim bu ara salgın var dedi çarşamba tekrar kontrol amann dikkat edin ilk öksürmesinde koşun dokotra
4850 gram 54 cm olmuş ceren mama işe yaradı ama hala minicik dokotr iyi böyle aynen devam dedi ay çok moralim bozuk ya :2:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…