erkekler daha kılolu oluyo kıyaslama yapma sen boşver maşallah duruya da
birtane nasılsın ne zaman gidiyorsun kaynanaya
:))) hai yolunuz açık olsun canım.keşke annene gitseydin nasıl durcan orda cadılarla uf :Sanacım kalp kalbe karşı diye boşuna dememişler
:) sen de çevrimdışı görünerek gir kimseler görmez seni.Sadece bizle konuşursunay ne güzel msn bozulmuş burası hareketlenmiş
ben hackledim dermişim sizi geri getirmek içinarada gelin yahuu ben msn kullanmıyorum çünkü msn'i açıp herkese laf anlatamam çok kalabalık msn'im
hello şişkolar ben geldim
tatilimide yaptım sürttüm sürttüm geldim
adet olmayan varmı ya ben hala olmadım ilk 2-3 gün yoğun oldu sonra
40 a kadar gelsemme gelmesemmi die damla damla oldu
40 tan sonra yine 2-3 gün geldi ve bitti bitiş o bitiş damla bile yok
düzenli emzirenlerde 6-8 ay olmaması normalmiş ama ben tırsıyom kaza kurşunu yemeyelim
siz oldunuzmu merak ettim haa
:) sen de çevrimdışı görünerek gir kimseler görmez seni.Sadece bizle konuşursun
ben olmadım. düzenli emiyor benimki de. ama kaza kurşunu olması zor yani tek atışta vurulma ihtimali düşük:))))))))))
Gel gel msn açarken çevrimdışı görün de kimse görmez seni o zaman.Çok eğleniyoruz biz rahat rahat yazışıyoruz.öyle olursa gelirim vallahi süper olurr...
bende zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum yaaa ki sabah erken kalkmamıza rağmen,açıkmıştır emzireyim altını temizleyim yok uykusu gelmiştir zaman akıp gidiyorrrr
Gel gel msn açarken çevrimdışı görün de kimse görmez seni o zaman.Çok eğleniyoruz biz rahat rahat yazışıyoruz.
Msnde problem var hala.Sorun düzelene kadar şifreni bul sen:)şifremi hatırlayamadım yaa girmemekten :)))
adres neydi bu arada ekleyim hemen
Msnde problem var hala.Sorun düzelene kadar şifreni bul sen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?