slm kızlar
cereni doktora götürdüm boronşit başlangıcıymış( 2 saat hastanede yattı iyi baktığımı sanıyordum ama bakamamışım yavruma doktor bir kaç gündür var belli ki niye hemen getirmedin dedi dedim gün içinde 1 veya 2 defa öksürüyordu dün gece azdı hemen getirdim öksürür öksürmez getirmedim odayı nemlendirdim falan dedim bu ara salgın var dedi çarşamba tekrar kontrol amann dikkat edin ilk öksürmesinde koşun dokotra
4850 gram 54 cm olmuş ceren mama işe yaradı ama hala minicik dokotr iyi böyle aynen devam dedi ay çok moralim bozuk ya :2:
hello şişkolar ben geldim
tatilimide yaptım sürttüm sürttüm geldim
adet olmayan varmı ya ben hala olmadım ilk 2-3 gün yoğun oldu sonra
40 a kadar gelsemme gelmesemmi die damla damla oldu
40 tan sonra yine 2-3 gün geldi ve bitti bitiş o bitiş damla bile yok
düzenli emzirenlerde 6-8 ay olmaması normalmiş ama ben tırsıyom kaza kurşunu yemeyelim
siz oldunuzmu merak ettim haa
Kıııııııızzzzzzzzzzlllllllllaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
Gaz ilaçlarının sahtesiyle ilgili bi haber var show da, kullananlar izlesin mutlaka.....
ben artık gaz ilacı vermiyorum sadece neoyu çok sıkışırsam veriyorum bide arada anason veririrm tamam yiter ya kendi osursun azcık bi zahmet
slm kızlar
cereni doktora götürdüm boronşit başlangıcıymış( 2 saat hastanede yattı iyi baktığımı sanıyordum ama bakamamışım yavruma doktor bir kaç gündür var belli ki niye hemen getirmedin dedi dedim gün içinde 1 veya 2 defa öksürüyordu dün gece azdı hemen getirdim öksürür öksürmez getirmedim odayı nemlendirdim falan dedim bu ara salgın var dedi çarşamba tekrar kontrol amann dikkat edin ilk öksürmesinde koşun dokotra
4850 gram 54 cm olmuş ceren mama işe yaradı ama hala minicik dokotr iyi böyle aynen devam dedi ay çok moralim bozuk ya :2:
pöff yoruldum :S gitti kaynanatör ay Allahım ya her boku bunlar bilir biz bi bok bilmeyiz Pc bebeme çok yakınmış, cep tel. başka bir yere koymalıymışım radyasyonmuş bilmem neymiş..
slm kızlar
pöff yoruldum :S gitti kaynanatör ay Allahım ya her boku bunlar bilir biz bi bok bilmeyiz Pc bebeme çok yakınmış, cep tel. başka bir yere koymalıymışım radyasyonmuş bilmem neymiş..[/QUOT
naber yevrummm özledim seni..nezamandır yoktun dimek kaynanadan dolayı giremiyodun:)))
boşver yaa cnm benimkide hep öle der aslına bakarsan bebelerin iyiliği için söylüyolar..ama insan tahamml edemiyor o ayrıı..
fıstık napıyo fıstık se ondan haber ver banaa
esinnn
senin cimcimeler nasıl sen naslsın?
iki bebişle hayat nasıl gidiyor tatlım?
krdln25;
canım geçmiş olsun tatlım grip olan kişilerden uzak tut bebişi canım
tedavine dikkat et geçer tatlım
kış bebeleri olmanın zorluğu çekiyorlar yavrularımız kiloyu da dert etme tatlım
insanlar o kadar anlayışsızki barays geçen hafta arkadaş 15 aylık kızıyla geldi bebek görmeye oturduk kızı huysuz falan ne oldu neden böyle dedim yaa bir haftadır grip demezmi aman allahım hemen cereni anneme verdim aldı gitti yatak odasına onlar gidene kadarda çıkarmadım ertesi günde çocuğun dokunduğu ne varsa yıkadım evi sildim süpürdüm ama bekliyordum zaten ordan kaptı biliyorumallah insanlara akıl versin çocuğun hastaysa otur evde daha kimseyi kabul etmicem asla
kardelen çok geçmiş olsun.. allah şifa versın...
bugun ilk avm gezımızı yaptık.. maşallah kızım bıraz etrafı izledi.. sonra sureklı uyudu.. avm sakındı 3 saat gezdık ama epey yorulduk..eve gırdık, yatırdım aglamaya başladı... :) rahat rahat gezmemıze izin verdıgı içinde teşşekkur edıp öptum kızımı
bez olarak bu sefer canbebe aldık.. canbebe ile prima arasında hıç fark yokmuş.. yanı nerdeyse.. sadece marka farkı var.. primanın kokusu hoşuma gıtmedı..
eve gırınce epey ugraştırdı ama.. kucagımdan inmedi..
canim insallah sonuclariniz iyi cikar gecmis olsunbugun 3 aylık olduk..hoooleeyy..:)
bakalım neler olacak...gerçi oğlum dün oyuncaklara dokunmaya başladı..ve bugun değişik gülücük sesleri çıkarmaya...bende bugun için resimlerini çektim...sitesine koydum..:)
ücretli iznimde bitti bugun...2 gün için rapor aldım..somestrdan sonra da ücretsiz izin alıcam kısmetse...
dün akşam kakasında yine kan vardı....eşim kakayı hemen acile götürdü....diğer testleride salı günü yaptırmıştık...bugun doktoru aradım..
idrarında bişey yokmuş ben paniklemişim...süt alerjiside çok düşük değerde çıkmış ama doktor bu test yanıltabilir dedi...süt diyetine devam...kaksında ise lokosit ve eritrosit çıktı antibiyotik yazdırdı bana...bide kan için başka bir ilaç verdi...umarım gecer...altını açmaya korkar oldum acaba kan varmı şüphesinden...
kan sayımıda yapıldı ama onu henüz öğrenemedim...işte böyle...
bende hala olmadimhello şişkolar ben geldim
tatilimide yaptım sürttüm sürttüm geldim
adet olmayan varmı ya ben hala olmadım ilk 2-3 gün yoğun oldu sonra
40 a kadar gelsemme gelmesemmi die damla damla oldu
40 tan sonra yine 2-3 gün geldi ve bitti bitiş o bitiş damla bile yok
düzenli emzirenlerde 6-8 ay olmaması normalmiş ama ben tırsıyom kaza kurşunu yemeyelim
siz oldunuzmu merak ettim haa
masallah canim kizina boyuda kilosuda gayet iyiselam analar
bende noldu msne diyorum
bugün doktora gittik kontrole kızım 5250 civarı bişey olmuş 500 gr filan almış üzüldüm doktor sınırda ama üzülme hiçbir sorun yok emzirmeye devam sonuçta kilo almış mama verme dedi zaten bayadır mama vermiyodum kakasınıda günde 2 kere yapıyo dedim ozaman iyi sorun yok dedi ama sanırım benim kızım aşırı hareketli ondan az aldı kilo boyumuzda 62 cm boyu iyi dedi iyce muayene etti ben kemikleri çıt ediyo dedim problem değil dedi
bi memeyi en az 10 dakika emzir yeter dedi sütün yetiyor yetmese mutlaka sorun çıkardı dedi
işte öyle
canim cok gecmis olsun kizina dedigin gibi hasta cocukla bebek görmeyemi gidilirmis ne insanlar varslm kızlar
ben de daha olmadım iloş... dün arkadaşım geldi bebeği 9 aylık o da olmamış daha..adet olmayan varmı ya ben hala olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?