2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok geçmiş olsun canım yaa daha minicikler hasta olmasınlarr moralini bozma sana ihtiyacı var iyileşir annesi zamanla acil şifalarrr

benim dün oldu kuşum düzenli emiyor kuzucum ama oldum

Kıııııııızzzzzzzzzzlllllllllaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr

Gaz ilaçlarının sahtesiyle ilgili bi haber var show da, kullananlar izlesin mutlaka.....

Bende izledim Sab o ilaç Sab kullananlar dikkat edin ilaca iyi bakın kokusuna falan

ben artık gaz ilacı vermiyorum sadece neoyu çok sıkışırsam veriyorum bide arada anason veririrm tamam yiter ya kendi osursun azcık bi zahmet

çoook geçmiş olsun canım ya kıyamam huysuz prensese

Son düzenleme:
pöff yoruldum :S gitti kaynanatör ay Allahım ya her boku bunlar bilir biz bi bok bilmeyiz Pc bebeme çok yakınmış, cep tel. başka bir yere koymalıymışım radyasyonmuş bilmem neymiş..

pöff yoruldum :S gitti kaynanatör ay Allahım ya her boku bunlar bilir biz bi bok bilmeyiz Pc bebeme çok yakınmış, cep tel. başka bir yere koymalıymışım radyasyonmuş bilmem neymiş..

akıl vermeye adam çok gel bir boka yara desen kimse yok tövbe tövbe

ayy canım geçmiş olsun bizde 1 aylıkken atlattık merak etme..düzelir.ilaç vermedi dimi dr..bize vermemişti daha çok küçük die..bu arada kilosunu dert etme elbet alır cnm

esinnn
senin cimcimeler nasıl sen naslsın?
iki bebişle hayat nasıl gidiyor tatlım?

krdln25;
canım geçmiş olsun tatlım grip olan kişilerden uzak tut bebişi canım
tedavine dikkat et geçer tatlım
kış bebeleri olmanın zorluğu çekiyorlar yavrularımız kiloyu da dert etme tatlım

esinnn
senin cimcimeler nasıl sen naslsın?
iki bebişle hayat nasıl gidiyor tatlım?

ay barayscımm ben iyiyim cnm sen nasılsın?
sorma ya aha şu dötüm yer görmüyo şimdi oturdum işte..ikisinide yıykadım bugn..yemeğiydi alan filan çok yoruldum..uyuyorlar şükür...
senin meleğin napıoo

krdln25;
canım geçmiş olsun tatlım grip olan kişilerden uzak tut bebişi canım
tedavine dikkat et geçer tatlım
kış bebeleri olmanın zorluğu çekiyorlar yavrularımız kiloyu da dert etme tatlım

insanlar o kadar anlayışsızki barays geçen hafta arkadaş 15 aylık kızıyla geldi bebek görmeye oturduk kızı huysuz falan ne oldu neden böyle dedim yaa bir haftadır grip demezmi aman allahım hemen cereni anneme verdim aldı gitti yatak odasına onlar gidene kadarda çıkarmadım ertesi günde çocuğun dokunduğu ne varsa yıkadım evi sildim süpürdüm ama bekliyordum zaten ordan kaptı biliyorum allah insanlara akıl versin çocuğun hastaysa otur evde daha kimseyi kabul etmicem asla

Son düzenleme:

ayyy evet ya böle dangalaklar çok..hem dangoz hem bencil kıçını kır otur ne hasta bebeni getiriyon bebekli eve töbee töbee ay bak nası sinirlindim

kardelen çok geçmiş olsun.. allah şifa versın...

bugun ilk avm gezımızı yaptık.. maşallah kızım bıraz etrafı izledi.. sonra sureklı uyudu.. avm sakındı 3 saat gezdık ama epey yorulduk..eve gırdık, yatırdım aglamaya başladı... :) rahat rahat gezmemıze izin verdıgı içinde teşşekkur edıp öptum kızımı

bez olarak bu sefer canbebe aldık.. canbebe ile prima arasında hıç fark yokmuş.. yanı nerdeyse.. sadece marka farkı var.. primanın kokusu hoşuma gıtmedı..

eve gırınce epey ugraştırdı ama.. kucagımdan inmedi..

bana artık hayal gibi geliyor alış veriş merkezi gezmek gidince hızla yemek katına çıkıyor yemeğimizi yeyip dönüyoruz hiç cesaretim yok bir alışveriş merkezinden apar topar çığlık çığlığa çıkmak istemiyorum

canim insallah sonuclariniz iyi cikar gecmis olsun
bende hala olmadim
masallah canim kizina boyuda kilosuda gayet iyi
canim cok gecmis olsun kizina dedigin gibi hasta cocukla bebek görmeyemi gidilirmis ne insanlar var

Günaydın Herkese,
Güzel bir gün olsun inşallah herkese..
6 da uyandık bugün kalktım bende misafirim gelecek kek yaptım börek yaptım birazdan da kurbi yaparım bi de pattis salatası yeter çok bile bebekli kadınım ben

Ay annem Duru'yu kaynanamdan kıskanıyo hahahahah
aradı sabah sabah; dün akşam çok uyudu mu, kucaklarına aldılar mı, onlara güldü mü pöff bi dünya soru sordu deli kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…