Ay annem Duru'yu kaynanamdan kıskanıyo hahahahah
aradı sabah sabah; dün akşam çok uyudu mu, kucaklarına aldılar mı, onlara güldü mü pöff bi dünya soru sordu deli kadın
slm kızlar
cereni doktora götürdüm boronşit başlangıcıymış( 2 saat hastanede yattı iyi baktığımı sanıyordum ama bakamamışım yavruma doktor bir kaç gündür var belli ki niye hemen getirmedin dedi dedim gün içinde 1 veya 2 defa öksürüyordu dün gece azdı hemen getirdim öksürür öksürmez getirmedim odayı nemlendirdim falan dedim bu ara salgın var dedi çarşamba tekrar kontrol amann dikkat edin ilk öksürmesinde koşun dokotra
4850 gram 54 cm olmuş ceren mama işe yaradı ama hala minicik dokotr iyi böyle aynen devam dedi ay çok moralim bozuk ya :2:
tavsiyen için teşekkürler.
bende kuru naneyi 5 dakika kadar kaynar suda beklettikden sonra veriyorum bazen, işe yarıyor. senin tavsiyenden sonra yeşilini deneyeceğim
anason çayını nasıl kullanıyorsun? hazır çay şeklinde olan var onlardan mı kullanıyorsun yoksa aktardan yalın haliyle satılanlarımı kullanıyorsun?
hello şişkolar ben geldim
tatilimide yaptım sürttüm sürttüm geldim
adet olmayan varmı ya ben hala olmadım ilk 2-3 gün yoğun oldu sonra
40 a kadar gelsemme gelmesemmi die damla damla oldu
40 tan sonra yine 2-3 gün geldi ve bitti bitiş o bitiş damla bile yok
düzenli emzirenlerde 6-8 ay olmaması normalmiş ama ben tırsıyom kaza kurşunu yemeyelim
siz oldunuzmu merak ettim haa
canim insallah sonuclariniz iyi cikar gecmis olsun
bende hala olmadim
masallah canim kizina boyuda kilosuda gayet iyi
canim cok gecmis olsun kizina dedigin gibi hasta cocukla bebek görmeyemi gidilirmis ne insanlar var
krdln25 çok geçmiş olsun....ne düşüncesiz insanlar ya....görümcemin oğluda hasta bizim..ne zamandır görüşmüyoruz valla....kv arıyor hasta bize gelmeyin diyor...onlarda bize gelmiyorlar...hastalık varken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?