2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay annem Duru'yu kaynanamdan kıskanıyo hahahahah
aradı sabah sabah; dün akşam çok uyudu mu, kucaklarına aldılar mı, onlara güldü mü pöff bi dünya soru sordu deli kadın

canım sanırım bütün anneanne ve babannelerde bu duygu oluyor, benim annemde buna benze rşeyler soruyor, kaynanatörde kocişe sormuş bi keresinde heheheh:))
çok komikler:))

kardelen çok geçmiş olsun, en iyisi kimseyi kabul etmemek.... bebeğim iki aylık oldu çok misafir gelmediği için rahattık, artık herkes gelmek istiyo, inş. hasta ve düşüncesiz insanlar gelip de bizi hasta etmezler.

birde evimiz çok sıcak olduğu için kuru havası var, ne yapmam gerekiyor?

selam kizlar..

adaçayi ve nane sütü azaltiomuş kullanan arkadaşlar varsa dikkat etsinler.

bebeği gazli olan arkadaşlar içinde bikaç yaprak taze naneyi bir çaybardaği su da 5 dk kisik ateşte kaynatip ilidiktan sonra 3 kaşik bebeğinize verebilirsiniz.acaip işe yario karin ağrisini giderio.
anason çayi da ayni şekilde.ikisinden de çok memnun kaldim.artik zinco vermiorum.

denediklerimi yazmaya devam edicem :))

tavsiyen için teşekkürler.
bende kuru naneyi 5 dakika kadar kaynar suda beklettikden sonra veriyorum bazen, işe yarıyor. senin tavsiyenden sonra yeşilini deneyeceğim
anason çayını nasıl kullanıyorsun? hazır çay şeklinde olan var onlardan mı kullanıyorsun yoksa aktardan yalın haliyle satılanlarımı kullanıyorsun?

eczanede satilanlardan aldim onlardan kullaniyorum.

bunu buldum paylaşmadan edemedim
ANNE SÜTÜNÜ ARTTIRICI BİTKİLER = taze beyaz üzüm/dere otu/incir/taze beyaz dut/haşlanmış tze beyaz dut kurusu
ANNE SÜTÜNÜ AZALTAN BİTKİLER = nane/maydanoz/nişasta unu/ada çayı/şeker kamışı/ararot/arpa ve arpa unundan yapılan besinler/mısır/şalgam/salamura besinler/turşular/sirke ve l...imon suyunun fazla tüketimi/fazla tuz tüketimi
PROF.DR.İBRHİM SARAÇOĞLU (TIBBİ BİTKİLER REHBERİ

bir de bi sayfada sanırım ekim annelerinde görmüştüm..petibör bisküvinin sütünü çoook artırdığını yazmıştı birisi.....
ne olursa olsun..ben çikolata ve tatlıdan vazgeçemiyorum

iloşumm özledik kız seni ...bende daha adet olmadım eşim korunuyor ama yinede tırsıyorum dediğin gibi aboo Allah korusun kabus olur valla

canim insallah sonuclariniz iyi cikar gecmis olsun

bende hala olmadim

masallah canim kizina boyuda kilosuda gayet iyi

canim cok gecmis olsun kizina dedigin gibi hasta cocukla bebek görmeyemi gidilirmis ne insanlar var

teşekkür ederim zeyn...az önce doktor aradı kan sayımıda iyi çıkmış..işte kakadaki kan için antibiyotiğe başladık bakalım..çocuklara şurup vermek ne zormuş yaa...dahada bilinçlendiklerinde ne yapıcaz bakalım...hiç hasta olmasınlar inşallah...

krdln25 çok geçmiş olsun....ne düşüncesiz insanlar ya....görümcemin oğluda hasta bizim..ne zamandır görüşmüyoruz valla....kv arıyor hasta bize gelmeyin diyor...onlarda bize gelmiyorlar...hastalık varken...

sağol canım en iyisini yapıyorsunuz

slm annecikler benim kız hala kusuyor,dün dr. gittik bakdı bişey yok fiziksel,gelişimi iyi dedi.ama kusmaya devam ederse gelin idrar testi yapalım dedi.rota aşısını yadırdık ilk dozu 142tl imiş
ben de sonunda kendi dr.gittim,kanlı akıntı ve ağrım vardı bir kaç gündür,sol da yumurta oluşmuş,aceleci yumurta tıbbi açıklamalar falan neyse düşcekmiymiş ne,eğer düşmezse kist oluyor muş(ALLAH korusun)normalde doğumdan sonnra böyle olurmuş.bir hafta sonra gel bakalım dedi,ve fitil verdi,kızdan fırsat bulursam kullanmaya çalışıyorum.
yarında görümceler geliyor,bakalım nasıl olcak?
herkese kolay gelsin:)

günaydın herkese bizde aşıyı ateşsiz atlattık çok şükür bugün 3.günümüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…