2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar rotarıx yaptıran varmı bunun içinde bi topicte okudum domuz dna sı var diyolar iyi değilmiş falan rotateg aşısı daha iyi diyolar bu ayın sonunda yaptırıca biz ama ne yapsak tedirgin oldum ben şimdi

ben yaptırdım....bişeycik olmadı....hala benim oğlum :)

tuğcem34, bi sen bide ben varız koca topicte.. eskiden ne güsel birsürü kişi olurdu, hatta ben genelde okurdum..artık okuyacak bişey olmuyoo..sabahtan bu yana 1 sayfa yazılmış..

bende yaptırdımm bişey olmadıı hatta rotarix tavsiye etti herkez her kafadan bi ses çıkıyo ben inanmıyorum bu safsafalara cnmm için rahat olsun yaptır sen

of of antibiyotik kullanmamıza rağmen kakadaki kan devam ediyor...

süt alerjisi laktaz inteloransı vırt zırt bir sürü şey okudum kafam iyice karıştı...niye kan oluyo minicik yavrucakta ya

of of antibiyotik kullanmamıza rağmen kakadaki kan devam ediyor...

süt alerjisi laktaz inteloransı vırt zırt bir sürü şey okudum kafam iyice karıştı...niye kan oluyo minicik yavrucakta ya

kiyamam ben ona neden öyle oluyor gercekten insallah biran önce iyilesir

günaydınn,

INFOX burda senin sorununu yaşayan arkadaşlar varmış bak.. belki paylaşımla birşeyler öğrenebilirsin..

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...k-sutu-alerjisi-olanlar-gelin-paylasalim.html

ah ah bijoux okumadoğım site kalmadı....onlarında hikayeleri bizim gibi başlarda anlaşılamış...süt aerjisimi eminde değilim..sütle ilgili hiç bişey yemiyorum..dışarıdan hiç bişey yemiyorum zaten...ıvır zıvır hepsini çoktan bıraktım...katı yağda dahil bir ayı geçti ben diyete başlayalı..sütten olsa geçmezmi....hatta yumurta ve dana etini bile yemedim 2 hafta...doktor yumurtayı kesme dedi...bende 2-3 günde bir sarısını yiyiorum...fındık fıstık alerjen ne madde varsa yemiyorum...e bende tükendim tabi sütümde kaliteli olmuyor o zaman...baktım kan hertürü oluyor bende şimdi süt ürünleri hariç diğerlerini az az yiyiorum...bakalım yarın da başka doktora gidicem...en sonunda gastroentoojimi ne ona götürcem....

zeyn teşekkür ederim...sebebini bilsek çok iyi olacak en azından çaresine bakarız...

ah ah bijoux okumadoğım site kalmadı....onlarında hikayeleri bizim gibi başlarda anlaşılamış...süt aerjisimi eminde değilim..sütle ilgili hiç bişey yemiyorum..dışarıdan hiç bişey yemiyorum zaten...ıvır zıvır hepsini çoktan bıraktım...katı yağda dahil bir ayı geçti ben diyete başlayalı..sütten olsa geçmezmi....hatta yumurta ve dana etini bile yemedim 2 hafta...doktor yumurtayı kesme dedi...bende 2-3 günde bir sarısını yiyiorum...fındık fıstık alerjen ne madde varsa yemiyorum...e bende tükendim tabi sütümde kaliteli olmuyor o zaman...baktım kan hertürü oluyor bende şimdi süt ürünleri hariç diğerlerini az az yiyiorum...bakalım yarın da başka doktora gidicem...en sonunda gastroentoojimi ne ona götürcem....

zeyn teşekkür ederim...sebebini bilsek çok iyi olacak en azından çaresine bakarız...

geçmiş olsun ınfox rabbim acil şifalar versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…