msn de misiniz kızlar yıne
bizde pazar gunuzumuz acil de gecırdık. sabah cok fena fıskırarak kusunca embeyaz oldu yavrum ve buz gıbı gozlerını de hıc acmadı bayıldı sandık hemen gıttık ama onemlı ısey yok usutmus heralde dedı
off nazar mı degdı anlamadım
oyle ste kızlar sız nasılsınız
Merhaba kasım anneleri ne güzel bebişlerinizi aldınız kucağınıza hızla büyüyorlar sağlıkla büyüsünler inş... Size sormak istediğim bişey var benim karnımda çatlaklar oluştu göbek deliğimin etrafına... Merak ettiğim şey bu göbek inince çatlaklar nasıl görünüyor onların olduğu yerler bir daha gergin hale geliyormu çok sinirlerim bozuluyor çatlakları gördükçe...Belki doğumdan sonra bunlar aklıma bile gelmeyecek bebişin dertleriyle uğraşmaktan ama şimdi boşum ya kafayı bunlara takıyorum.Doğumdan sonra göbişleriniz nasıldı özelliklede çatlağı olan anneler...
çok geçmiş olsun bafocum nasıl oldu kızın şimdi?msn de misiniz kızlar yıne
bizde pazar gunuzumuz acil de gecırdık. sabah cok fena fıskırarak kusunca embeyaz oldu yavrum ve buz gıbı gozlerını de hıc acmadı bayıldı sandık hemen gıttık ama onemlı ısey yok usutmus heralde dedı
bende hiç çatlak olmadı onun için bilemiyorum:sMerhaba kasım anneleri ne güzel bebişlerinizi aldınız kucağınıza hızla büyüyorlar sağlıkla büyüsünler inş... Size sormak istediğim bişey var benim karnımda çatlaklar oluştu göbek deliğimin etrafına... Merak ettiğim şey bu göbek inince çatlaklar nasıl görünüyor onların olduğu yerler bir daha gergin hale geliyormu çok sinirlerim bozuluyor çatlakları gördükçe...Belki doğumdan sonra bunlar aklıma bile gelmeyecek bebişin dertleriyle uğraşmaktan ama şimdi boşum ya kafayı bunlara takıyorum.Doğumdan sonra göbişleriniz nasıldı özelliklede çatlağı olan anneler...
Günaydın anneler:)
Merhaba kasım anneleri ne güzel bebişlerinizi aldınız kucağınıza hızla büyüyorlar sağlıkla büyüsünler inş... Size sormak istediğim bişey var benim karnımda çatlaklar oluştu göbek deliğimin etrafına... Merak ettiğim şey bu göbek inince çatlaklar nasıl görünüyor onların olduğu yerler bir daha gergin hale geliyormu çok sinirlerim bozuluyor çatlakları gördükçe...Belki doğumdan sonra bunlar aklıma bile gelmeyecek bebişin dertleriyle uğraşmaktan ama şimdi boşum ya kafayı bunlara takıyorum.Doğumdan sonra göbişleriniz nasıldı özelliklede çatlağı olan anneler...
msn de misiniz kızlar yıne
ooo kimse yok buralarda sanada günaydın cnm
facebooktan kutladım ama burdanda yazayım tekrar doğumgünün kutlu olsun hayatım dilediğin herşey gerçekleşir umarım bu yaşında
geçmişi okuyamadım ama anladığım kadarıile hasta olan bebişler var hepsine kocaman geçmiş olsun diyorum Allah acil şifalar versin
benim oğlumda 1 haftadır hasta ilk başta ateşlenmişti doktoru aradık hemen getirin dedi tahlil filan yapıldı bişey çıkmadı daha sonra öksürükte başladı ve kusmada başladı tıkanma oluyor kusarken ama hiçbir ilaç vermedi doktorumuz 3 aydan küçü diye ilaç kullanmak istemedi antibiyotik yüklemeyelim, bekleyelim dedi. Perşembe günü kontrolümüz var tekrar
Bu sıralar Rota virüsü salgını varmış çok dikkatli olmak lazım
Allah hepimizin yavrusunu korusun
geçmiş olsun valla korka korka büyütüyoz gözünün içine bakıyorum bişi olmasın diye bende haftasonu oğlumun gözü çapaklanınca telaşlandım.. çok şükür geçti iiyizmsn de misiniz kızlar yıne
doğum günün kutlu olsun asoşGünaydın anneler:)
selam kızlar rotarıx yaptıran varmı bunun içinde bi topicte okudum domuz dna sı var diyolar iyi değilmiş falan rotateg aşısı daha iyi diyolar bu ayın sonunda yaptırıca biz ama ne yapsak tedirgin oldum ben şimdi
çok teşekkür ederim canım sana tüm kutlayanlara.aslicim gecmis olsun bebisine
asocum dogum günü kutlu olsun
burası daha iyiydi yaa. msn de geçmişi okuyamıyoruz ki((
aslicim gecmis olsun bebisine
asocum dogum günü kutlu olsun
geçmiş olsun arkadaşlar,hemen iyileşir inşallah bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?