2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
msn de misiniz kızlar yıne

bizde pazar gunuzumuz acil de gecırdık. sabah cok fena fıskırarak kusunca embeyaz oldu yavrum ve buz gıbı gozlerını de hıc acmadı bayıldı sandık hemen gıttık ama onemlı ısey yok usutmus heralde dedı

off nazar mı degdı anlamadım

oyle ste kızlar sız nasılsınız

canim cok gecmis olsun bu cocuklar insani korkuta korkuta büyüyorlar valla

Merhaba kasım anneleri ne güzel bebişlerinizi aldınız kucağınıza hızla büyüyorlar sağlıkla büyüsünler inş... Size sormak istediğim bişey var benim karnımda çatlaklar oluştu göbek deliğimin etrafına... Merak ettiğim şey bu göbek inince çatlaklar nasıl görünüyor onların olduğu yerler bir daha gergin hale geliyormu çok sinirlerim bozuluyor çatlakları gördükçe...Belki doğumdan sonra bunlar aklıma bile gelmeyecek bebişin dertleriyle uğraşmaktan ama şimdi boşum ya kafayı bunlara takıyorum.Doğumdan sonra göbişleriniz nasıldı özelliklede çatlağı olan anneler...

canim bendede catlak olmustu ama simdi cok fazla belli olmuyor üzülme seninkilrde kaybolur

çok geçmiş olsun bafocum nasıl oldu kızın şimdi?
bende hiç çatlak olmadı onun için bilemiyorum:s

Günaydın anneler:)

ooo kimse yok buralarda sanada günaydın cnm
facebooktan kutladım ama burdanda yazayım tekrar doğumgünün kutlu olsun hayatım dilediğin herşey gerçekleşir umarım bu yaşında

geçmişi okuyamadım ama anladığım kadarıile hasta olan bebişler var hepsine kocaman geçmiş olsun diyorum Allah acil şifalar versin

benim oğlumda 1 haftadır hasta ilk başta ateşlenmişti doktoru aradık hemen getirin dedi tahlil filan yapıldı bişey çıkmadı daha sonra öksürükte başladı ve kusmada başladı tıkanma oluyor kusarken ama hiçbir ilaç vermedi doktorumuz 3 aydan küçü diye ilaç kullanmak istemedi antibiyotik yüklemeyelim, bekleyelim dedi. Perşembe günü kontrolümüz var tekrar

Bu sıralar Rota virüsü salgını varmış çok dikkatli olmak lazım
Allah hepimizin yavrusunu korusun

seni üzmek istemem ama benim çatlaklarım çok olmuştu hatta ben doğumdan sonra farkettim ne kadar çok olduğunu iğrenç görünüyor bakmak bile istemiyorum karnım gerkinken bu kadar kötü değildi inince çıktı ortaya ama önemli değil çünkü hepsi beyazlaşıcak ve önemli olan sağlıkla doğum yapmak hiç takma kafana

geçmiş olsun arkadaşlar,hemen iyileşir inşallah bebişler

geçmiş olsun valla korka korka büyütüyoz gözünün içine bakıyorum bişi olmasın diye bende haftasonu oğlumun gözü çapaklanınca telaşlandım.. çok şükür geçti iiyiz
Günaydın anneler:)
doğum günün kutlu olsun asoş

bende rotarix yaptırdım.. valla herşey iideğil diyorlar ama yaptırmayıncada vicdan yapıyorsun keşke dememek için yaptırdım şimdilik bir sorun yok çok şükür

ay ben bugun oğluma kitap aldım..müzikli..erken ama..herzaman çıkamyorum alayım dursun dedim..

evde onunla epey vakit geçirdi..şaşırdım..babası okudu yanındaki müzikleri çaldı...oda sesler çıkardı...bende rahat rahat yemek yedim :)

bide kıyafet aldım...valla ona bişeyler almak çok keyiflli...kendime hiç birşey bakmadım..evdeyim ya içimden gelmiyor....seneye eylülde okul başlamadan dibine vurcam alışverişin inşallah...:)

aslicim gecmis olsun bebisine
asocum dogum günü kutlu olsun

geçmiş olsun arkadaşlar,hemen iyileşir inşallah bebişler

teşekkürler kızlar sağolun. Allah hepimizin yavrularını korusun. Bugün gittik kontrole bu sefer şurup verdi haftaya yine kontrolümüz var her hafta hastanedeyiz sakın hiçbi yere çıkarma dedi. çok salgın var dedi aman sizlerde dikkatli olun

bu arada şu msn adresini banada yazarmısınız özelden yarın fırsat bulursam bakarım inş.

günaydın kızlar
kimsecikler yok hayırdır
bu msn olayı ne
ben çok takılamıyorumda o yüzden pek bilgim yok
iş ev
bebek derken bilgisayara takılamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…