selam kizlar yine yoksunuz
merhaba arkadaslar nasilsiniz? biz cok sukur iyiyiz yanliz oglumun gobeginde sislik var. yani gobek deligi sis. disari dogru cikmis durumda. ustune hafif bastirdim bu gun sanki icinde su varmis da bir seyle suya vuruyormusum gibi ses cikiyor. bir iki haftadir boyle. bi bilginiz var mi bu konuda?
eskiden saatlerce geçmişi okurdum bitiremezdim 1 gün içinde yazılanları
şimdi gün içinde 1 sayfa bile yok okumaya
merhaba arkadaslar nasilsiniz? biz cok sukur iyiyiz yanliz oglumun gobeginde sislik var. yani gobek deligi sis. disari dogru cikmis durumda. ustune hafif bastirdim bu gun sanki icinde su varmis da bir seyle suya vuruyormusum gibi ses cikiyor. bir iki haftadir boyle. bi bilginiz var mi bu konuda?
ay ben bugun oğluma kitap aldım..müzikli..erken ama..herzaman çıkamyorum alayım dursun dedim..
evde onunla epey vakit geçirdi..şaşırdım..babası okudu yanındaki müzikleri çaldı...oda sesler çıkardı...bende rahat rahat yemek yedim :)
bide kıyafet aldım...valla ona bişeyler almak çok keyiflli...kendime hiç birşey bakmadım..evdeyim ya içimden gelmiyor....seneye eylülde okul başlamadan dibine vurcam alışverişin inşallah...:)
rota aşı yaptıran varmı
kac tl
rota aşı yaptıran varmı
kac tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?