2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaslar nasilsiniz? biz cok sukur iyiyiz yanliz oglumun gobeginde sislik var. yani gobek deligi sis. disari dogru cikmis durumda. ustune hafif bastirdim bu gun sanki icinde su varmis da bir seyle suya vuruyormusum gibi ses cikiyor. bir iki haftadir boyle. bi bilginiz var mi bu konuda?

geçmiş olsun canım istersen doktoruna bi göster benim bilgim yok malesef

cnm gecmıs olsun bence hemen doktoruna haber ver ltıhap kapmıs olmasın allah korusun

süper dimi benim kide bayılıyor bende alıcam

geçmiş olsun canım göbeği düşeli çok olmuştur değil mi ? en iyisi bir doktora git inşallah önemli birşey deildir

selam kızlar nasılsınız?
dün bizde aşımızı yaptırdık. 3 tane birden oldu. kolundan olanda pek ağlamadı ama 3, aşısı bacağından yapıldı. o zaman bastı çığlığı. şükür bizimde ateşimiz olmadı. çok rahat geçirdi geceyi.
işe başlamama az kaldı. nasıl ayrılacağım diye kara kara düşünüyorum. üstelik kim bakacak sornumuz var. annem bakacaktı ama kalp pili olduğu için yoruluyor. işe başlamama 19 gün kala ne halt edeceğimi şaşırdım. üstelik oturduğumuz evde satılıyor moralim çok bozuk.
herşey ters gidiyor şu sıralar allah sonumuzu hayır etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…