2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy kolay gelsin canım. ben 1 ay daha rapor alıcam. nasıl bırakıcaz bebeklerimizi biz yaa. bakıcı falan ayarlayamadınız mı? rapor falan almaya çalış bari.. özel sektörde misin sen?

canım benim oğlum da aynıydı.o göbek fııtığı.ama kasık fıtığıyla karıştırma.bu tehlikeli bişey değilameliyat afelan gerek yok.kendiliğinden geçiyor.benim oğlum kasık fıtığından ameliyat oldu ama göbeğine dokunmadı dr. ve gerçektn de kendiliğinden geçti.telaşlanmana lüzum yok.
o ses te ince bağırsağın sesi.fıtıklaşan yere giriyomuş ince bağırsak.korkulacak bişey değil.ikna olmazsan bi dr a sor.aynılarını söyliycektir.

ayy kolay gelsin canım. ben 1 ay daha rapor alıcam. nasıl bırakıcaz bebeklerimizi biz yaa. bakıcı falan ayarlayamadınız mı? rapor falan almaya çalış bari.. özel sektörde misin sen?

sağol canım bende kara kara düşünüyorum nasıl bırakıcam oğlumu diye.
bakıcı alacak maddi durumum yok. anneminde bakaması süpriz oldu.
napıcam bilmiyorum. alabilirsem içerde biriken izinlerim var onları alıcam.
ücretsiz izin alamam maddi olarak zorlanıyoruz zaten.
özel sektördeyim canım.
bu rota aşısı ücretli mi oluyor. sağlık ocağında yapılmıyor mu?

düşünmemlazım geçmiş olsun..

bafo bizde yaptırdık 2 doz 114 yada 140 gibi bişeydi..başka tahlilerde yaptırmıştım tam olarak hatırlayamadım..

melodi rota aşısı özel..sağlık ocağı yapmıyor...

selam kızlar msn ye nlmuş ya çevrimdışı görünüyor
bu arada bende bu çarşamba rota yaptırıcam

selam,
Bahsettiğin şey göbek fıtığına benziyor ama istersen bir doktora gösterin.Belli bir büyüklükte olunca ameliyatla alınması gerekiyor çünkü.

Günaydın herkese,
Ne var ne yok.Birçoğunuz sitem etmişsiniz bize. ama inanın daha rahat oluyor orada.Konuşmalarımız daha seri ve çabuk oluyo e malum artık hepimiz bebekliyiz vakit kısıtlı:S

SAĞOL ASO
bende mi sorun var dedim ama direkt ç.dışı zaten
msn yoksa kızlar nerde

:) napalım nostalji yaparız kızlar bugün:))))))
hava nasıl güzel bugün ya.Asya Elayı aşağı indirsem diyorum ama bilemedim.Dişi recep oldum millet korkmasın benden kaş bıyık aldırmam lazım oof

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…