selam kızlar nasılsınız?
dün bizde aşımızı yaptırdık. 3 tane birden oldu. kolundan olanda pek ağlamadı ama 3, aşısı bacağından yapıldı. o zaman bastı çığlığı. şükür bizimde ateşimiz olmadı. çok rahat geçirdi geceyi.
işe başlamama az kaldı. nasıl ayrılacağım diye kara kara düşünüyorum. üstelik kim bakacak sornumuz var. annem bakacaktı ama kalp pili olduğu için yoruluyor. işe başlamama 19 gün kala ne halt edeceğimi şaşırdım. üstelik oturduğumuz evde satılıyor moralim çok bozuk.
herşey ters gidiyor şu sıralar allah sonumuzu hayır etsin inşallah.
canım benim oğlum da aynıydı.o göbek fııtığı.ama kasık fıtığıyla karıştırma.bu tehlikeli bişey değilameliyat afelan gerek yok.kendiliğinden geçiyor.benim oğlum kasık fıtığından ameliyat oldu ama göbeğine dokunmadı dr. ve gerçektn de kendiliğinden geçti.telaşlanmana lüzum yok.merhaba arkadaslar nasilsiniz? biz cok sukur iyiyiz yanliz oglumun gobeginde sislik var. yani gobek deligi sis. disari dogru cikmis durumda. ustune hafif bastirdim bu gun sanki icinde su varmis da bir seyle suya vuruyormusum gibi ses cikiyor. bir iki haftadir boyle. bi bilginiz var mi bu konuda?
ayy kolay gelsin canım. ben 1 ay daha rapor alıcam. nasıl bırakıcaz bebeklerimizi biz yaa. bakıcı falan ayarlayamadınız mı? rapor falan almaya çalış bari.. özel sektörde misin sen?
selam,merhaba arkadaslar nasilsiniz? biz cok sukur iyiyiz yanliz oglumun gobeginde sislik var. yani gobek deligi sis. disari dogru cikmis durumda. ustune hafif bastirdim bu gun sanki icinde su varmis da bir seyle suya vuruyormusum gibi ses cikiyor. bir iki haftadir boyle. bi bilginiz var mi bu konuda?
SAĞOL ASO
bende mi sorun var dedim ama direkt ç.dışı zaten
msn yoksa kızlar nerde
günaydınn aannişler...
nasılsınızzz, bebişler naasıll....
:))) kürkçü dükkanına geri döndük:))))
iyiyim cnm sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?