2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:) napalım nostalji yaparız kızlar bugün:))))))
hava nasıl güzel bugün ya.Asya Elayı aşağı indirsem diyorum ama bilemedim.Dişi recep oldum millet korkmasın benden kaş bıyık aldırmam lazım oof

kalın giydir çıkar annesi güneşli ama serin genede hava rahatlar ela biraz kayra çıkınca daha bi güzel uyuyo

günaydın anneler ben daha yeni uyandım benim kızda uyuyor kaç defa kalktı gece o yüzden yorgun düşmüşüm

yavvv ne oldu msn ye...
burda da kimsecikler yok..
ege'nin de bugün uzun uyuyacağı tuttu..sıkıldımm...kocişte gelmedi daha

Msnde kayıp analarda kayıp:))))
ben oğlumu görüp geldim
keşke cumartesileri çalışmasam off

Msn yok burası da boş.Hava güzel tabi herkes gezmelerde .Biz hafta içi yaptık gezmeleri şimdi evdeyiz bakalım

ay kızlar bende evdeyim offffff...
msn ne oldu bilen var mı?

hiçbir fikrim yokk(
babyfist'ü açtım egeye uyuyakaldı hehehhe:)
kocişte geliyomuş hava çok güzel belki bizde dışarı çıkarız..

selam kızlar..

msn gıtmiş gıne...

ya bugun hava çok guzel diye sabah kızımızı da alıp çengelköy e kahvaltıya gittik.. çok guzeldı ya..
özlemişim bogaz havasını.. denız kokusu, martı sesleri... harıkaydı ya. sabah ta olunca sakındı bıraz.. serındı ama guzeldi.. arabadan inmeden kızımı emzırdım.. camlar fılımlı olunca içerisi gözukmuyordu rahat rahat emzırdım.. kızım ana kucagında kahvaltı boyunca uyudu... çok ıyı geldı ya.. gunlerdır patlamiştım evın içinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…