Bugün eşim gül almış...Allah razı olsun..Notunu da çok beğendim..Sevgililer sevgilisinin doğum günü.. Sabah sabah sevindirdi..Senin de kandilin mubarek olsun zeynep abla.. :)
cok gecmis olsun canim
selamlar... Bende 27 kasım 2010 annesıyım... Benıme bebegım ıkı elını yumruk yapıyor sımsıkı agzına sokup cop cop emıyor yavrum,bazen gecelerı o sese uyanıyorum :) Bır arkadasa 3 aydan once ılac verme demıs doktor ama gaz sancısı ıcın bıtkısel damlalar var.Ben zınco kullanıyorum tamamen bıtkısel,ıcınde rezene,anason yagı...vs cesıtlı yaglar var.Gercekten cok faydasını gordum..
Bırde bebegım gunde 4-5 den fazla kaka yaparken ertesı gun hıc yapmadı,sonrakı gun 1 kere yaptı derken bu hala böyle devam edıyor.Kabızlık yok dıskısı sıvı,rengı kokusuda anormal degıl ama dunde hıc yapmadı bugun aksam yaptı sadece,normal mı acaba bır anda byle kesılmesı?? Sancısı agrısı yok oyuzden bıraz rahatım ama bır anda böyle bıcak gıbı kesılıp gunde 1 e düşmesı normal mı acaba var mı böyle olanınız?
herkese hayirli kandiller
arkadaşlar bişey soracam,pusetle bebek arabası aynı şeymi,değilse farkı nedir?bebek arabası almayı düşünüyoruzda ondan sordum:44:
kandilimiz ve sevgililer günümüz kutlu olsun kızlar
nice böle güzel ünlere bebeklerimizle beraber girelim inş
hayırlı kandıller canım
bebek arabası alırken sana tavsıyem hafıf ve rahat taşınabilir olmasına dıkkat et. genelde kendın çıkacaksan dışarı tek elle açılabilen arabaları tercıh etmenı tavsiye ederım.. Chicco marka bebek arabaları daha kıbar ve hafıf oluyor.. bende henuz almadım bebek arabası.. yakında bebek fuarı açılacak yeşılköyde oradan bakmayı düşünüyorum..
puşet ise yazlık turu hafıf olanlara denılıyor.
amin inşallah canım..
teşekür ederim cevabın içinkraf markanın bır kısmıda çin malı oluyor. ve kaba geldı bana bıraz. tavsıye etmem fazla. hele önlerıne sankı şehırler arası otobus koltuklarındakı gıbı kaba bir servıs tepsısı koymuşlar. çok gulmüştum baktıgımda.
eskiden ne kalabalık olurdu burası, şimdi kimsecikler kalmamış.
evet yaaaa ne heyecanla bekliyorduk bebişlerin doğmasınıartık kimse yok burda herkes msnde...
bu arada 2011kasım anneleri topiği açılmış zaman ne kadar çabuk geçiyor eskidik biz :)
hımmmm demek ondanherkes msnde takiliyor
selam kızlar görüşmeyeli çok oldu.yarıyıl tatili için adanaya ailemin yanına gittim ve dün iş başı yaptım okulumda.ilk gün çok zordu.iki oğlumuda çok özledim
bu arada küçük meleğim ishal oldu.iki gece acildeydik.iki günde tahlil yapıldı temiz çıktı.kaka tahlili kan tahlili temiz.ilaç verdi 4-5 gündür yeni bugün kaka sayısı azaldı.üsütne bide boğaz enfeksiyonu oldu.hala hasta.kusmaları bitmedi kilo alımı hala çok az gelişmiyor kusmalardan dolayı.çok dertliyim.yazarken ağlayacağım nerdeyse.sinirlerim yıprandı iyice.
sizler ve bebişleriniz iyidir inşallah.artık sık sık yazışabiliriz okulda.
selam kızlar görüşmeyeli çok oldu.yarıyıl tatili için adanaya ailemin yanına gittim ve dün iş başı yaptım okulumda.ilk gün çok zordu.iki oğlumuda çok özledim
bu arada küçük meleğim ishal oldu.iki gece acildeydik.iki günde tahlil yapıldı temiz çıktı.kaka tahlili kan tahlili temiz.ilaç verdi 4-5 gündür yeni bugün kaka sayısı azaldı.üsütne bide boğaz enfeksiyonu oldu.hala hasta.kusmaları bitmedi kilo alımı hala çok az gelişmiyor kusmalardan dolayı.çok dertliyim.yazarken ağlayacağım nerdeyse.sinirlerim yıprandı iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?