2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bişey soracam,pusetle bebek arabası aynı şeymi,değilse farkı nedir?bebek arabası almayı düşünüyoruzda ondan sordum:44:

Bugün eşim gül almış...Allah razı olsun..Notunu da çok beğendim..Sevgililer sevgilisinin doğum günü.. Sabah sabah sevindirdi..Senin de kandilin mubarek olsun zeynep abla.. :)

slm.bende 15 kasım annesiyim aynı gün kavuşmusuz bebişlere:)bnm de 15 kasım gerçi doğum günüm:)ben öğretmenim ücretsiz izin aldım yaz tatiline bağlıcam inş. sen işe başlıycakmıssın ama korkma zaten bebişler 5 aylık olucak...havalar düzelicek...gaz problemi biticek:=)cok polyana oldu ama böle böle atlatıcaz bu günleri...evde bir gün duramayan ben 3 aydır dr.kontrol hariç biyere gitmedm desem yalan olmaz,bnm oğlumda cok gazlıydı son günlerde biraz hafifledi sadece ...biz cok sıkıştığımızda battaniyede salladık eşimle..battaniye hamak gibi şeyler gaza ii geliyor...deneyeblrsn..

kandilimiz ve sevgililer günümüz kutlu olsun kızlar
nice böle güzel ünlere bebeklerimizle beraber girelim inş

sadece anne sütü alıyorsa bir gün kaka yapmadığı olabilirmiş. bazen ihtiyaca göre anne sütünün tamamı emlirmiş. dün bir kitapta okumuştum.

herkese hayirli kandiller

hayırlı kandıller canım

arkadaşlar bişey soracam,pusetle bebek arabası aynı şeymi,değilse farkı nedir?bebek arabası almayı düşünüyoruzda ondan sordum:44:

bebek arabası alırken sana tavsıyem hafıf ve rahat taşınabilir olmasına dıkkat et. genelde kendın çıkacaksan dışarı tek elle açılabilen arabaları tercıh etmenı tavsiye ederım.. Chicco marka bebek arabaları daha kıbar ve hafıf oluyor.. bende henuz almadım bebek arabası.. yakında bebek fuarı açılacak yeşılköyde oradan bakmayı düşünüyorum..

puşet ise yazlık turu hafıf olanlara denılıyor.

kandilimiz ve sevgililer günümüz kutlu olsun kızlar
nice böle güzel ünlere bebeklerimizle beraber girelim inş

amin inşallah canım..

kraf markanın bır kısmıda çin malı oluyor. ve kaba geldı bana bıraz. tavsıye etmem fazla. hele önlerıne sankı şehırler arası otobus koltuklarındakı gıbı kaba bir servıs tepsısı koymuşlar. çok gulmüştum baktıgımda.

teşekür ederim cevabın içineşim alacak malum kış olunca dışarı çıkamıyoruz bebişlerden, eşime söylerim yazdıklarını

artık kimse yok burda herkes msnde...
bu arada 2011kasım anneleri topiği açılmış zaman ne kadar çabuk geçiyor eskidik biz :)

selam kızlar görüşmeyeli çok oldu.yarıyıl tatili için adanaya ailemin yanına gittim ve dün iş başı yaptım okulumda.ilk gün çok zordu.iki oğlumuda çok özledim
bu arada küçük meleğim ishal oldu.iki gece acildeydik.iki günde tahlil yapıldı temiz çıktı.kaka tahlili kan tahlili temiz.ilaç verdi 4-5 gündür yeni bugün kaka sayısı azaldı.üsütne bide boğaz enfeksiyonu oldu.hala hasta.kusmaları bitmedi kilo alımı hala çok az gelişmiyor kusmalardan dolayı.çok dertliyim.yazarken ağlayacağım nerdeyse.sinirlerim yıprandı iyice.
sizler ve bebişleriniz iyidir inşallah.artık sık sık yazışabiliriz okulda.

artık kimse yok burda herkes msnde...
bu arada 2011kasım anneleri topiği açılmış zaman ne kadar çabuk geçiyor eskidik biz :)
evet yaaaa ne heyecanla bekliyorduk bebişlerin doğmasını
herkes msnde takiliyor
hımmmm demek ondan

çok geçmiş olsun,işallah en kısa zamanda düzelir.

canım benim kızımda ishal oldu beni emmek istemedi kaka tahlili ve idrar tahlili temiz çıktı.1 hafta çektik.Kilo alımı durdu. Ama şimdi iyi.GEçiyo canım.. sabret.. üstelik bize ilaç vermedi 3 doktora götürdüm.. Geçmiş olsun..

canımcım çok geçmiş olsun bebişineAllah kolaylık versin iş başı yapmak çok zor olsa gerek kendimi okulda hele sınıfta düşünemiyorum:S ben nerdeyse öğlen 12de uyanıorum desem yalan olmaz,benim tosuncuğun uykusu çok kötü ve düzensiz çünkühastane tahlil hastalık çok zordur bilriim,inşallah tekrar yuaşamzsınız

geçmiş olsun bebeğinin az kilo alması çok yıpratıyor insanı ama düzelir merak etme bir bakmışsın birden toparlanmış hastalıktanmı kusuyor yoksa doğduğundan beri mi vardı ?
bu ara bizimde iyice düzenimiz gitti (banada bakın sanki daha önceleri gayet düzgündü) sabaha kadar oturuyoruz en başa döndük sonrada bütün günüm sersem gibi geçiyor ev dandini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…