2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim cok gecmis olsun

çok teşekkürler canım.oğlum doğdduğundan bu yana kusuyo.daha önce sanki seninle bu konuyu konuşmuştuk.doktor reflü dedi zamanla düzelir dedi ama insanı çok yıpratıyo.düzen diye bi şey yok hayatımda artık.18 aylık bi oğlum daha var.o gece bir gibi ystsr küçüğü sabah dört gibi kalkar ve bi daha uyumaz.okulada başladım şimdi.uykusuz vampir gibi gözlerle öğrencilerimin ve arkadaşlarımın arasında dolaşıyorum artık.düzenden vazgeçtim sağlıkları gelişimleri düzene girseydi.kafayı sıyıracaktım bi ara.uyku yok oturma daha yok.ikisi birden ağlar uyanır.onu yedir diğerini giydir onu uyut diğerini emzir çok zor 3,5 ay geçirdim.aynaya bakmak bile istemiyordum.eve kapanmıştım nefes alamaıyordum ki çok gezen bi insandım.15 gün ailemin yanında olmak iyi geldi bana.ama düyorum sabır bu günlerde geçecek.ilk oğlumda çok daha zor günler geçirdim bi çoğu geçti.zamana ihtiyacımız var

buralar çok sessiz kızlar.benim msn yok face üyeside değilim.teknoloji özürlüyümdür zaten.zaten pc başında zaman geçirecek durumumda yok.okulda rahatça giriyorum ama kimseyi bulamıyorum.lütfen bu topiğide ihmal etmeyin.bizlerde dertleşecek insanlara ihitiyaç duyuyoruz.uğramayı unutmayın topiğimize

günaydın helincim. kolay gelsin valla işin zor ama dediğin gibi zor günler geçicek. bizde de kusma var ama azaldı biraz. sabır.....

merhaba kıslar..kaç haftadır giremiyorum nasıl boşluk oldu içimde bilemezsiniz...
Buğranın bütün derdi yeni ortaya çıktı..minicik oğlumun küçücük içinde amipler varmış(((( kaka tahlilinde çıktı..5 tane ilaç verdi doktor 10 gün sonra kontrol...su bile vermediğim halde nerden kaptı anlamadık.....çok dikkatli olmak lazım....ben istemeseydim yapmıycaktı doktor tahlili ve oğlum ööle ağlamalarına devam edicekti..nasıl içim acıyo bilemezsiniz kendimi çok suçlu hissediyorum..zaten bu ay hiç büyümemeiş de emmek istemiyodu..herşeyin sebebi oymuş..çok üzgünüm
cuma da anneme gidicem..çok sıkıldım kaynana yanında walla...Allah var kadın etrafımızda pervane..geldiğimden beri çayıma kadar doldurup elime verdi resmen hizmet edip duruyo bana ama ben çok sıkıldım..tanıdık yok...zaten Buğrayı bırakıp da çıkamıyorum..ööle işte......ne varsa insanın kendi annesinde var beaaa
hepinizi öptm sevgiler.....
lütfen huysuz bebeği olanlar mutlaka bi kaka tahlili yaptırsın.....

kac gundur gırmıodum bır suru hastalık olmuş kızlar çooook geçmiş olsun bebeklerinize ya, allah yardım etsin sabır versin, acil şifalar diliyorum

geçmiş olsun birtane en azından ne olduğunu öğrendin inş bir an önce iyileşir bebeğin

gecmis olsun benim oglumda kac gundur huysuz ama galiba benimki grip surekli hapsirio burnu tikali cok hafifte atesi yarin bi druna gostercem kaka tahlilinide bi soruyum bakalim ins bisi cikmaz

ya kizlar msnde iyi guzel hosda burayi bole sessiz gorunce icim burkuluyo iyiyi kotuyu uzuntumuzu sevincimizi burda paylastik ama simdi bole sessiz kalmis topik yaa artik burayada ugrasak hic fena olmaz

çok geçmiş olsun amiplerle suyun ne bağlantısı var. korktum sebebide kızım ishal oldu dr bi toz verdi ve suyla karıştırıp verebileceğimi söyledi bende 3 gündür öyle yapıyorum. sadece emzirdiğim için su vermek garibime gitmişti. sizin yazınızıda okuyunca fena oldum çünkü kızım ciyak ciyak ağlamaktan komaya giriyor. şimdiden teşekkürler.

ya kizlar msnde iyi guzel hosda burayi bole sessiz gorunce icim burkuluyo iyiyi kotuyu uzuntumuzu sevincimizi burda paylastik ama simdi bole sessiz kalmis topik yaa artik burayada ugrasak hic fena olmaz

evet çok sessiz buralar. eskiden ne güzeldi.

zeyn selam naber?

bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun.

asenam başın sağolsun.

Son düzenleme:

sağol canım iyiyim. seni burada buldum daha iyi oldum :))
bebişin nasıl kaç haftalık oldunuz?

bugün rota aşımızı yaptırdık. dr. dönüşünde iş yerime uğradık.
millet oğluma bayıldı.
biriken izinlerimin bir kısmını aldım. mart 26 sında iş başı yapyorum. oğlum 4 aylık olacak.
çok iyi oldu nasıl ayrılıcam diye kaç gündür içim acıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…