selam kızlar görüşmeyeli çok oldu.yarıyıl tatili için adanaya ailemin yanına gittim ve dün iş başı yaptım okulumda.ilk gün çok zordu.iki oğlumuda çok özledim
bu arada küçük meleğim ishal oldu.iki gece acildeydik.iki günde tahlil yapıldı temiz çıktı.kaka tahlili kan tahlili temiz.ilaç verdi 4-5 gündür yeni bugün kaka sayısı azaldı.üsütne bide boğaz enfeksiyonu oldu.hala hasta.kusmaları bitmedi kilo alımı hala çok az gelişmiyor kusmalardan dolayı.çok dertliyim.yazarken ağlayacağım nerdeyse.sinirlerim yıprandı iyice.
sizler ve bebişleriniz iyidir inşallah.artık sık sık yazışabiliriz okulda.
çok teşekkürler canım.oğlum doğdduğundan bu yana kusuyo.daha önce sanki seninle bu konuyu konuşmuştuk.doktor reflü dedi zamanla düzelir dedi ama insanı çok yıpratıyo.düzen diye bi şey yok hayatımda artık.18 aylık bi oğlum daha var.o gece bir gibi ystsr küçüğü sabah dört gibi kalkar ve bi daha uyumaz.okulada başladım şimdi.uykusuz vampir gibi gözlerle öğrencilerimin ve arkadaşlarımın arasında dolaşıyorum artık.düzenden vazgeçtim sağlıkları gelişimleri düzene girseydi.kafayı sıyıracaktım bi ara.uyku yok oturma daha yok.ikisi birden ağlar uyanır.onu yedir diğerini giydir onu uyut diğerini emzir çok zor 3,5 ay geçirdim.aynaya bakmak bile istemiyordum.eve kapanmıştım nefes alamaıyordum ki çok gezen bi insandım.15 gün ailemin yanında olmak iyi geldi bana.ama düyorum sabır bu günlerde geçecek.ilk oğlumda çok daha zor günler geçirdim bi çoğu geçti.zamana ihtiyacımız vargeçmiş olsunbebeğinin az kilo alması çok yıpratıyor insanı ama düzelir merak etme bir bakmışsın birden toparlanmış hastalıktanmı kusuyor yoksa doğduğundan beri mi vardı ?
bu ara bizimde iyice düzenimiz gitti (banada bakın sanki daha önceleri gayet düzgündü) sabaha kadar oturuyoruz en başa döndük sonrada bütün günüm sersem gibi geçiyor ev dandini
çok saolun kızlarcanim cok gecmis olsun
merhaba kıslar..kaç haftadır giremiyorum nasıl boşluk oldu içimde bilemezsiniz...
Buğranın bütün derdi yeni ortaya çıktı..minicik oğlumun küçücük içinde amipler varmış(((( kaka tahlilinde çıktı..5 tane ilaç verdi doktor 10 gün sonra kontrol...su bile vermediğim halde nerden kaptı anlamadık.....çok dikkatli olmak lazım....ben istemeseydim yapmıycaktı doktor tahlili ve oğlum ööle ağlamalarına devam edicekti..nasıl içim acıyo bilemezsiniz kendimi çok suçlu hissediyorum..zaten bu ay hiç büyümemeiş de emmek istemiyodu..herşeyin sebebi oymuş..çok üzgünüm
cuma da anneme gidicem..çok sıkıldım kaynana yanında walla...Allah var kadın etrafımızda pervane..geldiğimden beri çayıma kadar doldurup elime verdi resmen hizmet edip duruyo bana ama ben çok sıkıldım..tanıdık yok...zaten Buğrayı bırakıp da çıkamıyorum..ööle işte......ne varsa insanın kendi annesinde var beaaa
hepinizi öptm sevgiler.....
lütfen huysuz bebeği olanlar mutlaka bi kaka tahlili yaptırsın.....
merhaba kıslar..kaç haftadır giremiyorum nasıl boşluk oldu içimde bilemezsiniz...
Buğranın bütün derdi yeni ortaya çıktı..minicik oğlumun küçücük içinde amipler varmış(((( kaka tahlilinde çıktı..5 tane ilaç verdi doktor 10 gün sonra kontrol...su bile vermediğim halde nerden kaptı anlamadık.....çok dikkatli olmak lazım....ben istemeseydim yapmıycaktı doktor tahlili ve oğlum ööle ağlamalarına devam edicekti..nasıl içim acıyo bilemezsiniz kendimi çok suçlu hissediyorum..zaten bu ay hiç büyümemeiş de emmek istemiyodu..herşeyin sebebi oymuş..çok üzgünüm
cuma da anneme gidicem..çok sıkıldım kaynana yanında walla...Allah var kadın etrafımızda pervane..geldiğimden beri çayıma kadar doldurup elime verdi resmen hizmet edip duruyo bana ama ben çok sıkıldım..tanıdık yok...zaten Buğrayı bırakıp da çıkamıyorum..ööle işte......ne varsa insanın kendi annesinde var beaaa
hepinizi öptm sevgiler.....
lütfen huysuz bebeği olanlar mutlaka bi kaka tahlili yaptırsın.....
selam anneler
yarışma için kızımın resmını beğenırmısınız
önce sayfaya katılmanız gerekıyor ( sayfanın başında üstte katıl var ordan ) sonra fotoğrafı beğenmeniz. teşekkür ederiz...
EN SEVİMLİ BEBEK YARIŞMASI'dan Fotoğraflar | Facebook
ya kizlar msnde iyi guzel hosda burayi bole sessiz gorunce icim burkuluyoiyiyi kotuyu uzuntumuzu sevincimizi burda paylastik ama simdi bole sessiz kalmis topik yaa artik burayada ugrasak hic fena olmaz
evet çok sessiz buralar. eskiden ne güzeldi.
zey selam naber?
bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun.
asenam başın sağolsun.
ya kizlar msnde iyi guzel hosda burayi bole sessiz gorunce icim burkuluyoiyiyi kotuyu uzuntumuzu sevincimizi burda paylastik ama simdi bole sessiz kalmis topik yaa artik burayada ugrasak hic fena olmaz
sağol canım iyiyim. seni burada buldum daha iyi oldum :))
bebişin nasıl kaç haftalık oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?