2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende iyiyim canim kimse olmayinca giresim gelmiyor bebisimde iyi büyüdü 14 haftalik olduk
senin bebegin nasil canim

maşşallah bebişine! benimde evde netim yok. arada oğlanı uyutup net cafeye geliyorum. kimsecikler olmuyor.
benim oğluşumda iyi bizde 12 haftalık olduk.
rota aşısını yaptırdın mı?
sen emziriyor musun?

giderek kalabalıklaşıyoruz.
prop ve asusaperenses selam kıslar?
ama konuşun iki kelime allah rızası için.

ay ne yazayım melodi ölmüşüm de ağlayanım yok, pğlunu uyutup cafeye gidiomuşsun ben oğlumu uyutup yatmaya bile gidemiyorum bravo valla

ay ne yazayım melodi ölmüşüm de ağlayanım yok, pğlunu uyutup cafeye gidiomuşsun ben oğlumu uyutup yatmaya bile gidemiyorum bravo valla

canım ya allah kolaylık versin. senin oğluş 4 aylık olacak değil mi? uykuları düzelmadi mi hala?
benimkide gündüz az uyuyor. 30-40 dk cık. annem 3-4 gün geliyor. o varken iş yapabiliyorum.
bazen bütün gün pijamamla saç baş dağınık akşamı ediyorum.

ne zamandır gelmemişim buraya ne kadar yoğunuz Allah ım yarabbim. eskiden benim zamanım iş haricinde nasıl geçiyordu acaba?

ne kadar aldınız aşıyı? biz 145 tl verdik.
yarın hangi aşısı olacak?
canim hangi asi oldugunu bilmiyorum almanca yaziyor bakmadimda hangisi diye ben rota asisina 240euro vericem
maşşallah bebişine! benimde evde netim yok. arada oğlanı uyutup net cafeye geliyorum. kimsecikler olmuyor.
benim oğluşumda iyi bizde 12 haftalık olduk.
rota aşısını yaptırdın mı?
sen emziriyor musun?

ben emziriyorum arada mamada veriyorum sütüm bazen yetmiyor

canim hangi asi oldugunu bilmiyorum almanca yaziyor bakmadimda hangisi diye ben rota asisina 240euro vericem

ben emziriyorum arada mamada veriyorum sütüm bazen yetmiyor

ay doğru sen yurdışındaydın. çok pahalıymış aşınız!
yine emmmesi iyi ama azda olsa. benimki hiç emmedi yavrum. gelmedi sütüm.

Selam kızlar nasılsınız bakalım:)

selam iyidir senden naber? kızlar bana mns adresini yazar mısınız?

iyi ne olsun işte ok yazıyorum özelden

kızlar hepinize iyi akşamlar! ben artık eve gidiyorum.
hepinizi öpüyorum. bebişlerinizle sağlıklı günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…