2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bugün kontrole gittik ve rota aşı vurundu bebişim siz yaptırdınzmı rota kimisi iki üç doz yaptırtıyomus doktorumuz o konuda bize bişey söylemedi.

slm kızlar bebişler nasıl?artık 4.ayına giricekler,sizin dr ek gıdaya geçiş hakkında ne diyor,yoğurt,meyve püresi verin diyor mu benim dr 4.ayda başlıycaz demişti 15 gün sonra gidicem bakalım?

selam kizlar
hayirli cumalar
bizde bugün asimizi olduk rotayida yaptirdik üc doz yapilacak bes hafta sonra tekrar yapilacak yavrum cok agladi gözünden sicim gibi yaslar akti icim gitti nefret ediyorum su asilardan biran önce bitsede kurtulsak

Selam kızlar,
Helin hivda, Birtane çok geçmiş olsun, Allah bütün hasta bebeklere şifa versin. Bende ne zamandır giremiyordum 2011 kasım annelerini gördüm çok duygulandım geçen sene bu zamanlarda bizimkinin temelleri bile atılmamıştı henüz

hayırlı cumalar canım, az kalsın ayırlı cumalar yazıyordum bir ara gelibolu da çalıştığım için alışkanlık yaptı sanırım
geçmiş olsun bebişine, bizimkide haftaya olacak büyük ihtimal rota aşısı ağızdan yapılmıyormuydu yinemi iğne olacak ya:18:

bu arada önceden bahsetmiştim sanırım çapak sorunu yüzünden göz dr una gitmiştik, enfeksiyon ve kanallar tıkalı demişti sabahları çapaktan gözünü açamıyordu bebişim yemyeşil çapak oluyordu şimdi çok şükür iyileşti masajı doğru yapmak çok önemliymiş aklınızda bulunsun çapak sorunu geçmeyen varsa göz dibine dik bir şekilde bastırarak yapılıyormuş, ben önceden yanlış yapıyormuşum...
haftaya kontrole gidicez inşallah pipideki sorunda düzelmiştir....

Son düzenleme:
kızlar mrb. bende 2010 kasım annesiyim rota aşısından bahsetmişsiniz sağlık ocağının dışında yapılan bi aşı diye biliyorum ben bu aşıyı biraz araştırdım yapılması pek önerilmiyomuş hatta bi ara yurtdışında yasaklanmış konu hakkında bilgi verirseniz sevinirm :96:

yasaklanması hakkında bi bilgim yok.ben yaptırmama konusunda kararlı annelerdendim ancak oğlum bronşialitten 1 hafta hastanede yattığında hastanede çoğunluklu bebklerin rota vürüsünden yattığını duyunca hatta yaınımzdaki çocuğun taburcu olduktan sonra rotadan tekrar hastaneye geldiğini öğrenince kati suretle yaptırmaya karar verdim ve ilk dozu yaptırdım

canim rota agizdan yapildida diger asilari bacaktan yapildi onda cok agladi yavrum

canim bende kararsizdim ama cok arastirdim sordum yaptirmak daha mantikli geldigi icin yaptirdim eger asiyi yaptirmadigim icin yavrum hasta olsaydi sucluluk duyardim tabikide karar senin

seam zeyn nasılsın..senle ben varız burda :)

"ce-e" oyununa cevap verir

siznkiler bu oyunu oynuyormu..benimki şaşkın bakıyo sadece..gülsün istiyorum ama gülmüyo...

slm kızlar ya bırakın su msn işini,, burda eskiden ne güzel bir sürü kişi olurdu oku oku bitmezdi şimdi tık yok.geri dönün topiğimize..

seam zeyn nasılsın..senle ben varız burda :)

"ce-e" oyununa cevap verir

siznkiler bu oyunu oynuyormu..benimki şaşkın bakıyo sadece..gülsün istiyorum ama gülmüyo...

selam canim ben hergün yazmaya calisiyorum msnye takilmiyorum burdada kimse olmuyor nerde eski günler

niue gerildin ki bu kadar.germe kendini rahat ol

800 gram almış bu ay normal dedi neyse sağlıklı olsunda çevremdeki gerizekalı insanlar geriyor beni aso zayıfmış küçük doğmuş falan 5600 kilosu ne yapım ya takmamaya çalışcam artık Allah sağlık sıhhat versinde

selam canim ben hergün yazmaya calisiyorum msnye takilmiyorum burdada kimse olmuyor nerde eski günler

evet doğru söylüyorsun..ben okumaktan yazamıyordum..:)

msne bende girmiyorum pek...nedense pek sevmiyorum msni...

benbir kaç gündür giremiyordum..oğlumun hiç bir şeyi yok ama kan oluyor yine kakada...şuruğtan sonra düzeldiii dün yine vardı...retroskopi yapılacak haftaya...korkuyorum yaptırmaya ama...üff...

geçen gün yine kan alındı...bu sefer kan pıhtılaşması..seroloji..karaciğer..üre müre bişeylere bakıldı...bazı değrler düşük bazısı yüksek..ama doktora göstermedim henüz...artık devlet hastanesine gidiyorum..orada daha iyi bakıyorlar..ve daha çok araştırma yapıyorlar...

geçen ay bizmkide öyle almıştı...doktor 600gr a kadar normal dedi...takma kafana bencede..neticede kilo almışmı almış önemim olan bu..

canim insallah en kisa zamanda neden oldugu bulunurda tedavisi yapilir

çok çok geçmiş olsun bende pazartesi yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…