niue gerildin ki bu kadar.germe kendini rahat olsabah cerenin kontrolü var yine gerildim bu kilo takıntısı geriyor beni az almamıştır inşallah
selam kizlar
hayirli cumalar
bizde bugün asimizi olduk rotayida yaptirdik üc doz yapilacak bes hafta sonra tekrar yapilacak yavrum cok agladi gözünden sicim gibi yaslar akti icimgitti nefret ediyorum su asilardan biran önce bitsede kurtulsak
yasaklanması hakkında bi bilgim yok.ben yaptırmama konusunda kararlı annelerdendim ancak oğlum bronşialitten 1 hafta hastanede yattığında hastanede çoğunluklu bebklerin rota vürüsünden yattığını duyunca hatta yaınımzdaki çocuğun taburcu olduktan sonra rotadan tekrar hastaneye geldiğini öğrenince kati suretle yaptırmaya karar verdim ve ilk dozu yaptırdımkızlar mrb. bende 2010 kasım annesiyim rota aşısından bahsetmişsiniz sağlık ocağının dışında yapılan bi aşı diye biliyorum ben bu aşıyı biraz araştırdım yapılması pek önerilmiyomuş hatta bi ara yurtdışında yasaklanmış konu hakkında bilgi verirseniz sevinirm :96:
canim rota agizdan yapildida diger asilari bacaktan yapildi onda cok agladi yavrumhayırlı cumalar canım, az kalsın ayırlı cumalar yazıyordum bir ara gelibolu da çalıştığım için alışkanlık yaptı sanırım
geçmiş olsun bebişine, bizimkide haftaya olacak büyük ihtimalrota aşısı ağızdan yapılmıyormuydu yinemi iğne olacak ya:18:
kızlar mrb. bende 2010 kasım annesiyim rota aşısından bahsetmişsiniz sağlık ocağının dışında yapılan bi aşı diye biliyorum ben bu aşıyı biraz araştırdım yapılması pek önerilmiyomuş hatta bi ara yurtdışında yasaklanmış konu hakkında bilgi verirseniz sevinirm :96:
seam zeyn nasılsın..senle ben varız burda :)
"ce-e" oyununa cevap verir
siznkiler bu oyunu oynuyormu..benimki şaşkın bakıyo sadece..gülsün istiyorum ama gülmüyo...
niue gerildin ki bu kadar.germe kendini rahat ol
selam canim ben hergün yazmaya calisiyorum msnye takilmiyorum burdada kimse olmuyor nerde eski günler
800 gram almış bu ay normal dedi neyse sağlıklı olsunda çevremdeki gerizekalı insanlar geriyor beni aso zayıfmış küçük doğmuş falan 5600 kilosu ne yapım ya takmamaya çalışcam artık Allah sağlık sıhhat versinde
evet doğru söylüyorsun..ben okumaktan yazamıyordum..:)
msne bende girmiyorum pek...nedense pek sevmiyorum msni...
benbir kaç gündür giremiyordum..oğlumun hiç bir şeyi yok ama kan oluyor yine kakada...şuruğtan sonra düzeldiii dün yine vardı...retroskopi yapılacak haftaya...korkuyorum yaptırmaya ama...üff...
geçen gün yine kan alındı...bu sefer kan pıhtılaşması..seroloji..karaciğer..üre müre bişeylere bakıldı...bazı değrler düşük bazısı yüksek..ama doktora göstermedim henüz...artık devlet hastanesine gidiyorum..orada daha iyi bakıyorlar..ve daha çok araştırma yapıyorlar...
yasaklanması hakkında bi bilgim yok.ben yaptırmama konusunda kararlı annelerdendim ancak oğlum bronşialitten 1 hafta hastanede yattığında hastanede çoğunluklu bebklerin rota vürüsünden yattığını duyunca hatta yaınımzdaki çocuğun taburcu olduktan sonra rotadan tekrar hastaneye geldiğini öğrenince kati suretle yaptırmaya karar verdim ve ilk dozu yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?