2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aman bırak onları allah aşkına kilo çok iyi birşey mi bir spor eğitmeni olarak diyorum ki ÖNCE GÖZLÜKLÜLER VE ŞİŞMANLAR ÖLÜR şaka şaka şişman demek sağlıklı demek değildir. kolestrol şişmanda şeker şişmanda hipertansiyon şişmanda boşver ne derlerse desinler yavrularımızın herşeyi düzgün ya buna da şükür.

o lafları söyleyenlerde kesin şişmandır kıskançlar

Selamlar,inşallah herkes iyidir.Ben çalışmaya başladım artık ondan dolayı çok fırsat bulupta giremiyorum buraya.
Herkes 3 ayı doldurdu artık,gaz poıblemleri ne alemde merak ettim.Herkesin geçtimi? Rahat rahat yiyebiliyomusunuz artık herşeyi? Bizim baya azaldı ama bazı geceler yine oluyo gaz sancısı,henüz herşeyi yemiyorum ben,hala dikkat ediyorum.
Bu ay demir hapına başlıcak kızım oda kabız yapıyo malum,zaten 2-3günde 1 yapıyo şimdi nolcak bakalım?

çok geçmiş ıolsun canım,inşallah bulunur nedeni ve tedavisi hemen

Son düzenleme:
merhaba

cumartesı kızımı da alıp bebek fuarına gıttık kız kardeşimle.. alacak bır şey yoktu, çunku parekende satış yapmıyordu çogu yer.. aklımda olan bebek arabasıydı. onuda aldım fuardan. eşim bıraz pahalı der gıbı oldu ama itirazda etmedı..

roto aşısını yaptırmamaya karar verdık. ancak bu dönemde kızamık ve su çıçegı yenıden patlak vermiş. dr dıkkat edın dedi. fazla kalabalıga gırmyın dedi..

şaka diye belirtmişsiniz ama yine de pek hoş olmamış. belirtmeden geçemedim. insanların ayırt edici özelliklerinin şaka malzemesi yapılması o insanları rencide edilebilir. hem de ölümü de katmışsınız içine. gözlük kullanan biri olarak belki hassas davranıyorum. neyse dediğim gibi sadece belirtmek istedim.

ben arkadaşımın yazdığına karşılık bu yazıyı yazdım

Son düzenleme:
selam kızlar
nbugün altını açarken alt açmasına mıçtı işedi sonra alt açmayı toparlayıp naylon yerine koyup altını bağlayım derken aaaa bide baktım koltuğa işedi aman allahım koltuk sil üstünü başını değiştir işte böleeee

günaydın kızlar yine bomboş buralar yada ben giremedeiğim zamanlar giriyorsunuzdur.
kızlar çıldırmak üzereyim.biliyorsunuz iki oğlum var biri 19 aylık biri yakında 4 aylık olacak.küçük oğlumda reflü var sürekli kusuyor ve az kilo alıyordu.sütümde çok azdı.mama verelim dedik mamadan bu yana artık beni emmek istemiyor.resmen savaşıyoruz bağıra bağıra kendini parçalıyo meme almamak için.kiloda almıyor zaten.üstüne geçen hafta ishal ve boğaz enfeksiyonu geçirdi.iyice zayıfladı.emzirmek istiyorum o kabul etmiyo.süt sağma makinası istettim yoksa sütüm hiç kalmayacak emmediği için iyice kurudu.çıldıracağım artık
büyük oğlum ise iyice bebk oldu.sürekli ağlıyor mızmızlanıyor.lerjik astım var.sürekli hasta oluyo devamlı buhar yoluyla koruyucu ilaçlar veriyoruz.hep kucağımda olmak istiyor.durmak oturmak bilmiyo.inanın hergün 3 saatlik uykuyla okula geliyorum.büyüğü 12-1 gibi yatıyo küçüğü 4-5 gibi uyanıp bi daha uyumuyo.okula bile saç baş dağınık koşarak geliyorum nerdeyse yolda giyeneceğim vakitsizlikten.sonra eve git iş yemek etrafı topla.hepsi bi tarafa her şeye razıyımda kusma gelişmeme ishal astım hastalıkları emme yeme sorunları çökertti beni iyice

sen yazarken ben burda üzülüyorum canım yaaa.Allah yardımcın olsun.Eşin ne iş yapıyor?o yardımcı oluyor mu,çocukların bakımında?
Malesef mamayla biberonla tanışınca kuzular bizi emmek istemiyor..Benim de kızım emmiyor,gece emziriyorum.Ama artık sütüm bitti bitecek..ek gıdaya geçicez yavaş yavaş...Hastalanmışlar da çok geçmiş olsun...Sana mutlaka birileri destek olmalı,en baŞTA EŞİN

eşimde öğretmen.bana çok yardımcı oluyo.zaten o olmasa kafayı yerdim ama inan ikimizde tükeniyoruz.elbette anneler daha çok yıpranıyo.büyük oğlum tam ilgi döneminde.kardeşi doğunca dahada bebkleşti.bu beslenme kusma gelişmeme diğerinin astımı sürekli ciğerlerinin tıkanması doktora gitme devamlı tedavisi çok yıprattı bizi.sabır diyorum.bu günlerde bitecek ama inşallah sağlıklı büyütmeyi başarırım.üstelik çalışıyorum bi de okul öğrencilerim var.çalışıncada çocuklarımla az ilileniyorum kaygısına ve suçluluk duygusuna kapılıyorum.

kızlar msn yi bırakın ve tanışmamıza vesile olan aylarca paylaşımlarımızın olduğu topiğe gei dönseniz bence iyi olacak.bazılarımız msn ye takılmyoruz ve topikte de kimseyi bulamayınca artık girmemeye başlıyoruz.bu topik bizim buraya sahip çıkmamaız gerekiyor bence.günlerdir sayfalar nerdeyse ilerlemiyor.çok yazık oldu topiğimize bence.msn çıktı topiğimiz öldü.bizde topiğe geri dönüş kampanyası başlatalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…