800 gram almış bu ay normal dedi neyse sağlıklı olsunda çevremdeki gerizekalı insanlar geriyor beni aso zayıfmış küçük doğmuş falan 5600 kilosu ne yapım ya takmamaya çalışcam artık Allah sağlık sıhhat versinde
seam zeyn nasılsın..senle ben varız burda :)
"ce-e" oyununa cevap verir
siznkiler bu oyunu oynuyormu..benimki şaşkın bakıyo sadece..gülsün istiyorum ama gülmüyo...
evet doğru söylüyorsun..ben okumaktan yazamıyordum..:)
msne bende girmiyorum pek...nedense pek sevmiyorum msni...
benbir kaç gündür giremiyordum..oğlumun hiç bir şeyi yok ama kan oluyor yine kakada...şuruğtan sonra düzeldiii dün yine vardı...retroskopi yapılacak haftaya...korkuyorum yaptırmaya ama...üff...
geçen gün yine kan alındı...bu sefer kan pıhtılaşması..seroloji..karaciğer..üre müre bişeylere bakıldı...bazı değrler düşük bazısı yüksek..ama doktora göstermedim henüz...artık devlet hastanesine gidiyorum..orada daha iyi bakıyorlar..ve daha çok araştırma yapıyorlar...
aman bırak onları allah aşkına kilo çok iyi birşey mi bir spor eğitmeni olarak diyorum ki ÖNCE GÖZLÜKLÜLER VE ŞİŞMANLAR ÖLÜR şaka şaka şişman demek sağlıklı demek değildir. kolestrol şişmanda şeker şişmanda hipertansiyon şişmanda boşver ne derlerse desinler yavrularımızın herşeyi düzgün ya buna da şükür.
o lafları söyleyenlerde kesin şişmandır kıskançlar
saol hayatım:)çok çok geçmiş olsun bende pazartesi yaptırıcam
oo güle güle kullanınPierre Cardin V705A Çift Yön Bebek Arabası - Bebeğiniz için İhtiyacınız olan herşey. Oto Koltukları | Mama Sandalyeleri
buda kızımın arabası.. fuardan 350 tl ye aldık.
şaka diye belirtmişsiniz ama yine de pek hoş olmamış. belirtmeden geçemedim. insanların ayırt edici özelliklerinin şaka malzemesi yapılması o insanları rencide edilebilir. hem de ölümü de katmışsınız içine. gözlük kullanan biri olarak belki hassas davranıyorum. neyse dediğim gibi sadece belirtmek istedim.
Pierre Cardin V705A Çift Yön Bebek Arabası - Bebeğiniz için İhtiyacınız olan herşey. Oto Koltukları | Mama Sandalyeleri
buda kızımın arabası.. fuardan 350 tl ye aldık.
günaydın kızlar yine bomboş buralar yada ben giremedeiğim zamanlar giriyorsunuzdur.
kızlar çıldırmak üzereyim.biliyorsunuz iki oğlum var biri 19 aylık biri yakında 4 aylık olacak.küçük oğlumda reflü var sürekli kusuyor ve az kilo alıyordu.sütümde çok azdı.mama verelim dedik mamadan bu yana artık beni emmek istemiyor.resmen savaşıyoruz bağıra bağıra kendini parçalıyo meme almamak için.kiloda almıyor zaten.üstüne geçen hafta ishal ve boğaz enfeksiyonu geçirdi.iyice zayıfladı.emzirmek istiyorum o kabul etmiyo.süt sağma makinası istettim yoksa sütüm hiç kalmayacak emmediği için iyice kurudu.çıldıracağım artık
büyük oğlum ise iyice bebk oldu.sürekli ağlıyor mızmızlanıyor.lerjik astım var.sürekli hasta oluyo devamlı buhar yoluyla koruyucu ilaçlar veriyoruz.hep kucağımda olmak istiyor.durmak oturmak bilmiyo.inanın hergün 3 saatlik uykuyla okula geliyorum.büyüğü 12-1 gibi yatıyo küçüğü 4-5 gibi uyanıp bi daha uyumuyo.okula bile saç baş dağınık koşarak geliyorum nerdeyse yolda giyeneceğim vakitsizlikten.sonra eve git iş yemek etrafı topla.hepsi bi tarafa her şeye razıyımda kusma gelişmeme ishal astım hastalıkları emme yeme sorunları çökertti beni iyice
eşimde öğretmen.bana çok yardımcı oluyo.zaten o olmasa kafayı yerdim ama inan ikimizde tükeniyoruz.elbette anneler daha çok yıpranıyo.büyük oğlum tam ilgi döneminde.kardeşi doğunca dahada bebkleşti.bu beslenme kusma gelişmeme diğerinin astımı sürekli ciğerlerinin tıkanması doktora gitme devamlı tedavisi çok yıprattı bizi.sabır diyorum.bu günlerde bitecek ama inşallah sağlıklı büyütmeyi başarırım.üstelik çalışıyorum bi de okul öğrencilerim var.çalışıncada çocuklarımla az ilileniyorum kaygısına ve suçluluk duygusuna kapılıyorum.sen yazarken ben burda üzülüyorum canım yaaa.Allah yardımcın olsun.Eşin ne iş yapıyor?o yardımcı oluyor mu,çocukların bakımında?
Malesef mamayla biberonla tanışınca kuzular bizi emmek istemiyor..Benim de kızım emmiyor,gece emziriyorum.Ama artık sütüm bitti bitecek..ek gıdaya geçicez yavaş yavaş...Hastalanmışlar da çok geçmiş olsun...Sana mutlaka birileri destek olmalı,en baŞTA EŞİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?