eşimde öğretmen.bana çok yardımcı oluyo.zaten o olmasa kafayı yerdim ama inan ikimizde tükeniyoruz.elbette anneler daha çok yıpranıyo.büyük oğlum tam ilgi döneminde.kardeşi doğunca dahada bebkleşti.bu beslenme kusma gelişmeme diğerinin astımı sürekli ciğerlerinin tıkanması doktora gitme devamlı tedavisi çok yıprattı bizi.sabır diyorum.bu günlerde bitecek ama inşallah sağlıklı büyütmeyi başarırım.üstelik çalışıyorum bi de okul öğrencilerim var.çalışıncada çocuklarımla az ilileniyorum kaygısına ve suçluluk duygusuna kapılıyorum.
canim cok güzelmis güle güle kullan
selam kızlar
nbugün altını açarken alt açmasına mıçtı işedi sonra alt açmayı toparlayıp naylon yerine koyup altını bağlayım derken aaaa bide baktım koltuğa işedi aman allahım koltuk sil üstünü başını değiştir işte böleeee
günaydın kızlar yine bomboş buralar yada ben giremedeiğim zamanlar giriyorsunuzdur.
kızlar çıldırmak üzereyim.biliyorsunuz iki oğlum var biri 19 aylık biri yakında 4 aylık olacak.küçük oğlumda reflü var sürekli kusuyor ve az kilo alıyordu.sütümde çok azdı.mama verelim dedik mamadan bu yana artık beni emmek istemiyor.resmen savaşıyoruz bağıra bağıra kendini parçalıyo meme almamak için.kiloda almıyor zaten.üstüne geçen hafta ishal ve boğaz enfeksiyonu geçirdi.iyice zayıfladı.emzirmek istiyorum o kabul etmiyo.süt sağma makinası istettim yoksa sütüm hiç kalmayacak emmediği için iyice kurudu.çıldıracağım artık
büyük oğlum ise iyice bebk oldu.sürekli ağlıyor mızmızlanıyor.lerjik astım var.sürekli hasta oluyo devamlı buhar yoluyla koruyucu ilaçlar veriyoruz.hep kucağımda olmak istiyor.durmak oturmak bilmiyo.inanın hergün 3 saatlik uykuyla okula geliyorum.büyüğü 12-1 gibi yatıyo küçüğü 4-5 gibi uyanıp bi daha uyumuyo.okula bile saç baş dağınık koşarak geliyorum nerdeyse yolda giyeneceğim vakitsizlikten.sonra eve git iş yemek etrafı topla.hepsi bi tarafa her şeye razıyımda kusma gelişmeme ishal astım hastalıkları emme yeme sorunları çökertti beni iyice
sen yazarken ben burda üzülüyorum canım yaaa.Allah yardımcın olsun.Eşin ne iş yapıyor?o yardımcı oluyor mu,çocukların bakımında?
Malesef mamayla biberonla tanışınca kuzular bizi emmek istemiyor..Benim de kızım emmiyor,gece emziriyorum.Ama artık sütüm bitti bitecek..ek gıdaya geçicez yavaş yavaş...Hastalanmışlar da çok geçmiş olsun...Sana mutlaka birileri destek olmalı,en baŞTA EŞİN
iyiyiz canim sen nasilsin hic ugramiyorsun artik arada burayada gelin kizini öpüyorumGünaydın millet napisiniz bakimm:78:
günaydın kızlar yine bomboş buralar yada ben giremedeiğim zamanlar giriyorsunuzdur.
kızlar çıldırmak üzereyim.biliyorsunuz iki oğlum var biri 19 aylık biri yakında 4 aylık olacak.küçük oğlumda reflü var sürekli kusuyor ve az kilo alıyordu.sütümde çok azdı.mama verelim dedik mamadan bu yana artık beni emmek istemiyor.resmen savaşıyoruz bağıra bağıra kendini parçalıyo meme almamak için.kiloda almıyor zaten.üstüne geçen hafta ishal ve boğaz enfeksiyonu geçirdi.iyice zayıfladı.emzirmek istiyorum o kabul etmiyo.süt sağma makinası istettim yoksa sütüm hiç kalmayacak emmediği için iyice kurudu.çıldıracağım artık
büyük oğlum ise iyice bebk oldu.sürekli ağlıyor mızmızlanıyor.lerjik astım var.sürekli hasta oluyo devamlı buhar yoluyla koruyucu ilaçlar veriyoruz.hep kucağımda olmak istiyor.durmak oturmak bilmiyo.inanın hergün 3 saatlik uykuyla okula geliyorum.büyüğü 12-1 gibi yatıyo küçüğü 4-5 gibi uyanıp bi daha uyumuyo.okula bile saç baş dağınık koşarak geliyorum nerdeyse yolda giyeneceğim vakitsizlikten.sonra eve git iş yemek etrafı topla.hepsi bi tarafa her şeye razıyımda kusma gelişmeme ishal astım hastalıkları emme yeme sorunları çökertti beni iyice
üzülme canım ne olacak kisonuçta bebkler hayatımızın ilgi odağı şu anda normal unutman hem unutmasan ne yapacaktın ki dışarı yemeğe gidelim desen bebekle nasıl gidiceksin kutlama olarak bir öpücük verseydin kocana oldu da bitti gerek yok üzülmeyeslm
kendımı çok ama çok kötu hıssedıyorum..
ben sevgili kocamın dogum gununu UNUTTUM.. evet UNUTTUM..
Kocam ekşam eve geldı,bana bugun ne vardı diye sorarken mutfagı turladı geldı.. tabı mutfakta her zamnakı gıbı normal gunun menusu var.. bana tekrar sordu bugun ne vardı dıye, bende ona son gunu olan k.kartını, faturaları ve ertesı gununkü kredıyı hatırlattım.. bebegın altını ,ustunu degiştirmış emzırlmekle meşguldum.. sonra mızmızlandı ve sakınleştırmek için salonda dolaşmaya başladım bebekle.. eşim tekrar sordu bugun ne vardı diye.. bıraz önce verdıgım cevabın aynısını tekrar verdım...
bana döndu ve benım dogum gunumdu 21 şubat bugun dedi. yuzune baktım sakınce dogum gunun kutlu olsun dedim. ve bebekle dolanmaya devam ettım.. adam tabı şokta ama hiç bir şey demedı.. hedıye mı? hıç almak aklıma bile gelmedi. bır ara düşünmuştum ama dışarı bıle dogru duzgun çıkmıyorum kı alabilsem...
önceden ben öylmıydım. gunler öncesınden plan yapardım. nereye gıdecegımızı, nerde yemek yıyecegımızı ayarlayıp rezervasyon bıle yaptırırdım. eşime de asla o gunlerde işim var dıye mazeret üretme çıkarma dıye tembıh ederdım. tum özel gunlerımız böyle geçerdı. o gun ben derse bıle gırmezdım..
ve kızım sayesınde eşimin dogum gunu nu unuttum ben..
kendımı çok kötu hıssedıyorum.. hep erkekler unutur derler ama bu sefer ben unuttum
aboooooooovvvvvvvv bura ne hale gelmiş bomboş kalmış
etrafımda mama ile büyüyen bi sürü çocuk var henüz geri zekalısına rastlamadım.elbette anne sütünün yerini almaz ama mamaların geri zekalılığa sebebiyet vereceğine de inanmıyorum.zaten ben her doktorada inanmam.çocuğunu çok doktora götürmüş biri olarak.ne yapalım benim gibi anne sütü yetersiz olan kadınlar.küçücük bebeğe katı gıdada veremeyeceğiz peki ne vereceğiz.büyük oğluma iki ay boyunca mama takviyesi yaptım.bir 13 aylık olana kadar kaşık mamaları yedirdim.şu an 19 aylık.apartmanda üç tane yaşıtı var inanın oğlumu görenler şaşıyorlar zekasına konuşmasına hareketliliğine kendi çözüm yollarını kendi üretmesine.kızlar aslında ben bıktım artık her gün haberlerde şu kanser yapar bunu yersen kalp krizi geçirirsin şu yiyeceklerkansere sebebbiyet verir gibihaberlerden.bilinçlenme taraftarıyım ama peki ne yiyeceğiz.sanki toplumun her kesimi düzenli beslenecek ekonomik güce sahip.bu kadar korkutulma taraftarı değilim.benim psikolojimi bozduğu için izlemiyorum böyle haberleri.bazende rant diyorum.doktorumuz belkide mama firmalarıyla anlaşamamıştır.üzülme canım ne olacak kisonuçta bebkler hayatımızın ilgi odağı şu anda normal unutman hem unutmasan ne yapacaktın ki dışarı yemeğe gidelim desen bebekle nasıl gidiceksin kutlama olarak bir öpücük verseydin kocana oldu da bitti gerek yok üzülmeye
bu arada şimdi haberlerde seyrettim mamalar anne sütü alan bbeklere göre %10 zeka geriliği yapıyormuş bir uzman söyledi ya doğruluğu varmıdır bunun bunca insan mama veriyor çocuğuna ayrıca uzman anne sütü alan bebekler için anne sütü yeterli olmasa bile mama önermiyoruz diyor bu drlar çıldırmış olmalı madem zekailiği yapıyor ne diye drlar mama verin süt yeterli değilse diyor ayrıca hiç sütü olmayan anne ne yapsın açlıktan öldürsünmü çocuğunu hey allahım ya her gün yeni bi şey çıkıyor
yaaaaaaaa hepiniz bizi terkettiniz bizde size küstük
insan arada bir ugrarda bebeklerin neler yaptigindan bahseder ben kendi adima söyleyim arkadaslarin sohbetlerini özlüyorum hamileligimizde herseyimizi paylasmistik bebeklerimizin gelisimlerinide paylasmalarini isterdim neyse belki msn bozulurda herkes geri döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?