canim allah kolaylik versin haklisin valla büyüdükce dahada yaramaz oluyorlar bende eskisi gibi giremiyorum ama genede bos birakmamaya calisiyorumcanım ben msn yede çok fazla giremiyorum =)
ama buranın bu kadar boş kalması kötü olmuş
benimki bu aralar çıldırdı gündüz uykusu pek yok sürekli bi bağırma modunda büyüdükçe çirkefleşmeye başladıuyumadığı içinde giremiyorum valla
canim cok gecmis olsun insallah düzelmistir kayracikslmm dün karma aşımızı olduk ateşi var yavrumun off 2 aşı birden yaptılarbugünüde atlattıkmı rahata ereriz bidahaki aşımızda nisanda hemide 3 tane
canim bende ilk dozunu yaptirdim daha iki dozumuz var bende anlam veremedim niye bukadar pahali diyearkadaşlar rota aşısı yaptırdınız mı? neden sağlık ocakları bu aşıyı yapmıyor biliyor musunuz? benim bebeğim biraz rahatsız olduğu için 4 aylıkken yaptırmaya başla dedi doktor, fiyatının neden bu kadar yüksek olduğuna anlam veremedim hemde 3 kere yapılacakmış.
bu konuda tecrübelerinizi paylaşırmısınz?
selam herkese :79::79::79:
kimse yok yine ama olsun ben yine selamimi veriyim artik eski gunlere geri donsek yaa 2011 kasim anneleri topicide acilmis hepsine hayirli olsun bizim 2010 kasim analari ortalarda yok
msnede girmiyorum burdaki tat bambaska yaa....
herkes geri gelse artik
hu huuu kizlar asagidakiler nie konusmuyorsunuz?
zeyncim nasilsin cnm :79::79::79::79:
ayyy zeyn şu tıckerı hafta olarak nasıl yaptın yaa yapamadım bitürlü özürlü ben:S
canim kusura bakma cocukla ilgileniyordum yeni gördüm iyiyim sen nasilsin bari sen gelde beraber takilalim
sağol cnmmGeçmiş olsun sezen.. :) Bebişin birkaç adım önce bizden.. Bizim de martın sonunda aşılarımız..
bana doktorum pahalı olduğu için devlet karşılamıyor dedi ben yaptırdım 2 don olan rotarix den 320 tl tuttuarkadaşlar rota aşısı yaptıranlar varmı aranızda? benim bebeğim biraz rahatsız olduğu için 4 aylıkken yaptır dedi doktor. bu aşı neden sağlık ocaklarında yapılmıyor acaba?
fiyatıda çok yüksekmiş 3 kere yapılıyor muş, bu konuda tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum lütfeeeen
canim allah kolaylik versin haklisin valla büyüdükce dahada yaramaz oluyorlar bende eskisi gibi giremiyorum ama genede bos birakmamaya calisiyorum
canim cok gecmis olsun insallah düzelmistir kayracik
canim bende ilk dozunu yaptirdim daha iki dozumuz var bende anlam veremedim niye bukadar pahali diye
canim meraba dedigin gibi buranin tadi daha baska keske eskisi gibi olsa
hoşgeldin sherpare
Hoşbulduk canım tesekkurler. Nasılsın olun nasıl oldu kan gelmio dimi artık
geçmiş olsun canım.alerjik çocuk çok zor.benim ilk oğlumda alerjik döküntüler oluşurdu sürekli zaten alerjik astımı var şimdide onunla uğraşıyoruz.inşallah seninki sadece besin alerjisi olarak kalır.bizimkinin hava yolları alerjenlere karşı tıkanıyor.neye alerjisi olduğu da tam öğrenilemiyor.4 yaşından önce deri ve kan testleri yanlış sonuç verebiliyor.inşallah en kısa zamanda düzelir.zeyncim ben anlatayım oğlum neler yapıyor...
mesela dün oğluma rektoskopi yapıldı...çok ama çok ağladı...bende dışarıda ağladım tabi sesini duydukça....bağısakta yaralar varmış..doktor bunların besin alerjisinden olacağını söyledi...parça almış patolojiye sevketti..ama kötü birşey çıkacağını düşünmüyorum dedi...ek gıdaya geçince alerji testlerini yineleyeceğimizi söyledi...umarım sütüm çok olur ve mama vermek zorunda kalmam...çünkü nasıl mama vereceğimi bilmiyorum...iişimiz daha zor olucak ek gıdaya geçince...alerjik çocuklar ne kadar anne sütü alırsa okadar iyiymiş çünkü....
ei hep sol kulağında mesela..umarım kulağında da bir şey çıkmazcumartesi 4. ay kontrolümüz var...doktora sorucam bakalım...
1 mart salı günüde aşılarımız var...off
dünkü acısı ağlamaları umarım üzerinde etki bırakmaz...dün kendini güvende hissetsin diye hep memede tuttum zaten...
iyi haberlere gelince....
kıkır kıkır gülmeye başladı oğlum....kendi kendi kendine konuşuyor artık...eskidende yapıyordu ama şimdi sürekli yapmaya başladı...ellerimi gel gel diye uzatınca bana doğru uzatıyor...ama henüz koordinasyonu tam anlamıyla sağlayamıyor....oyuncakları tutuyor...tv ye bakmamsı için özel çaba harcıyoruz:) uzaklaştığında ağlıyor yanına gidince gülüyor...oyun istiyor hep....yada kucak..buda beni zorluyor tabi...
ce e oyununa hala tepki vermiyor...şaşırıyor sadece....çocuk gelişimci arkadaşarıma sordum 6. aya doğru verir dediler..yan dönmeye çalışıyor poposunu kaldırabilse tam dönecek sanki...poposu engelliyor..:)
işte böyle....aslında bireysel farklılıkları en iyi ben bilirim mesleğim gereği ama...ne bilim oğlum hepsini yapsın istiyorum işte ..:)
bugun kocişin doğum günü...dün sütsüz yumurtasız kek yaptım onunla kutluyacağız...malum oğlumdaki alerjiden dolayı süt yumurta yasak..:)
işte uyandı bizmki
zeyncim ben anlatayım oğlum neler yapıyor...
mesela dün oğluma rektoskopi yapıldı...çok ama çok ağladı...bende dışarıda ağladım tabi sesini duydukça....bağısakta yaralar varmış..doktor bunların besin alerjisinden olacağını söyledi...parça almış patolojiye sevketti..ama kötü birşey çıkacağını düşünmüyorum dedi...ek gıdaya geçince alerji testlerini yineleyeceğimizi söyledi...umarım sütüm çok olur ve mama vermek zorunda kalmam...çünkü nasıl mama vereceğimi bilmiyorum...iişimiz daha zor olucak ek gıdaya geçince...alerjik çocuklar ne kadar anne sütü alırsa okadar iyiymiş çünkü....
ei hep sol kulağında mesela..umarım kulağında da bir şey çıkmazcumartesi 4. ay kontrolümüz var...doktora sorucam bakalım...
1 mart salı günüde aşılarımız var...off
dünkü acısı ağlamaları umarım üzerinde etki bırakmaz...dün kendini güvende hissetsin diye hep memede tuttum zaten...
iyi haberlere gelince....
kıkır kıkır gülmeye başladı oğlum....kendi kendi kendine konuşuyor artık...eskidende yapıyordu ama şimdi sürekli yapmaya başladı...ellerimi gel gel diye uzatınca bana doğru uzatıyor...ama henüz koordinasyonu tam anlamıyla sağlayamıyor....oyuncakları tutuyor...tv ye bakmamsı için özel çaba harcıyoruz:) uzaklaştığında ağlıyor yanına gidince gülüyor...oyun istiyor hep....yada kucak..buda beni zorluyor tabi...
ce e oyununa hala tepki vermiyor...şaşırıyor sadece....çocuk gelişimci arkadaşarıma sordum 6. aya doğru verir dediler..yan dönmeye çalışıyor poposunu kaldırabilse tam dönecek sanki...poposu engelliyor..:)
işte böyle....aslında bireysel farklılıkları en iyi ben bilirim mesleğim gereği ama...ne bilim oğlum hepsini yapsın istiyorum işte ..:)
bugun kocişin doğum günü...dün sütsüz yumurtasız kek yaptım onunla kutluyacağız...malum oğlumdaki alerjiden dolayı süt yumurta yasak..:)
işte uyandı bizmki
aşı olan bebklere geçmiş olsun diyorum.benim miniğinde 2 martta aşısı ayın otzunda oluyordu hep ama şubat 28 çekince 2 martta olacak.inşallah sorunsuz atlatır tüm bebekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?