2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Seni çok iyi anlıyorum. Kabızlık olunca anal fissür yani popoda yırtıklar olabiliyor. Canı yandığı için bu sefer kakasını hiç yapmak istemiyor. Bizimkisi gaz çıkarırken bile ağlıyordu. Ankarada hava çok kötü, düzelince kilo kontrolü yapılıp kusmasına yönelik ilaç başlayacakmış doktorumuz. Böylece AR mamayı değiştiririz dedi. Offf valla çok üzülüyorum, geçen ay sadece 480 gr almış çocukcağız.

gecmiş olsun ama yıne almıs ya dua et..benımkı hıc almadı 200gr..ve halada ıstahsız kafayı yemek uzereyım..herkeste bı sorun Allah ın ıznıyle bı buyuselerde bızı delırtmeden..

benim oglumda az kilo aliyor 25martta asimiz var ozaman sorucam doktora zaten günde birkere mama veriyorum daha napmamiz lazim acaba

ayyy demek hepinizde aynı dert var valla kusura bakmayın sevindim az kilo almış olmalarına
tek değiliz demekki
bizimkide bu ay 500 gr almış
doktor uyuz etti beni yok mama ver yok bilmem ne
bu aylarda az kilo alındığını bilmiyo sanırsam
beni teselli ediceğine daha çok panikletiyo
yok benim bu karıyı değiştirmem lazım çok pis taktım

evde oturmaktan fenalık geldi geçen pazar dışarı çıktık ev gezmesi yani ama kızım şuan öksürüyor hafif burun tıkanıklığı var kafayı yemek üzereyim ya biz hiç mi insan içine çıkamıycaz bu çocuklar niye böyle hassas eve kapandık kaldık ne olur bahaaar gel artıııkk:84:

herkese merhaba
uzun zamandır buraya girmemiştim. doğum sonrası bebeğe alışma evresi, lohusalık, uykusuzluk sarılık derken sonra aşıları ateşi vs vs... 4 ay bitti bile. hamilelikte yaşadığım zorlukları unuttum bile hatta ilk aylardaki sıkıntılar gaz problemi hepsi sanki çok basitmiş gibi geliyor. kusması ağlaması huysuzluğu uyumaması... alıştım hepsine. şimdi tükürük, diş kaşıma, sağa sola dönme evreleri.... sonra emekleme ve yürümeyi göreceğiz.... zor ama güzel şeyler :))
şu an itibariyle 6. ay aşılaı var sırada. demir ve d vit. damlaları devam... bez konusu ayrı bi drt bacakları sıkıyor beli bol 3 ve 4 no karışık kullanıyorum. ıslak havlu huggies organik süper.
mama sandalyesi alma zamanı... yakında oturacaklar veee ek gıdalar.. iş kolaylaacak mı zorlaşacak mı bilmem :))
4 ay bu kadar satıra sığar mı elbette hayır ama kısıtlı zamana özetin özeti...
kendinize iyi bakın ve kuzularınızı bo bol öpün :)

bu arada biz 4 aylıkken 7200g ve 64cm.dik....

Son düzenleme:

masallah canim bebegin kilosuda boyuda iyiymis

slm anneler.. bızde çok kılo alamazsakta iyiyiz.. kızımın yuzunedekı egzamadan olan kırmızılık canımı sıkıyor bıraz..
yaz gelsın dışarı çıkmak istiyorum artık.. evde kapandık kaldık.. açık havada kızımı gezdırmek istiyorum.. ama az kaldı nısanda havalar duzelır galıba.. :)))

selam annişler dün giremedim....sayfa ilerlemişmi bir bakalım...:)

şuan oğlum barbara streisand dinliyor...şaşırıp bana bakıyor...bende size bu satırları yazıyorum...bu şarkıyı ve çok seviyor....birde jennifer lopez on the floor onu dinleyip dans ediyoruz...oda tepiniyor....

biz bugun oğlumuza rota aşısı yaptık kendimiz....şimdilik sıkıntı yok....

akşamlarıda gözgöze bakışıyoruz oğlumla memeden sonra....ay o anlara insan bitiyor....başka hiç birşeyin önemi yok.....

ce e oyununada gülüyor artık nihaaayyettt..

dünde taksi araba kamyon jip bibip oynadık katıla katıla güldü...daha çok benim jip deyişime güldü...:)

sizde ne var ne yok....

valla oku oku bitiremedim yaw...:)

birde bizm patoloji sonuçlarımız çıktı...bir şeyi yokmuş çok şükür..sadece besin alerjisi..onuda biliyorduk zaten..doktor özel mama yazmış dışarıda çok pahalı diye...rapor çıkıcak mamayı alıcaz..onu alıcak dedesi...ek gıdaya geçince neler beklliyor bakalım bizi.....uamrım çok zorlanmayız....

Son düzenleme:
selam kızlar! eskiden bir günde geçmişi bir türlü okuyamazdım. şimdi hemencik okudum.
bafocum işten çıkarılmana üzüldüm, bende aynı korkuyu yaşıyorum. umarım senin için hayırlısı olur ve daha iyi bir iş bulursun.
gripin doğum günün kutlu olsun.
oğluşum dün çığlık atmayı keşfetti. neşeli neşeli bağırıyor. ce e yapınca gülüyor.
geçen hafta çıngırak aldık babasıyla. baya hoşuna gitti. onunla oyalanıyor.
ellerini emmeye başladı bile annem parmağı incelecek diyor. elini ağzına koyunca çekiyorum ilgisini dağıtmaya çalışıyorum. bird banyoyu çok seviyor. sudan çıkıp kurulanmaya başlayınca ağlamaya başlıyor. bugün çok ağladı. havluyla kucaklayıp susturmaya çalıştım. bu hafta gündüz uyku saatleri kısaldı. 20-40 dk. arası değişiyor. bulaşığı 2 defada yıkıyabiliyorum, ütüyü hiç sormayıp. fişe tak fişten çıkart.
ev battı iyice annem bugün geldi. yarın temizlik yapıcam biraz.
işe başlamama az kaldı. nasıl ayrılıcam diye düşünüyorum. çok alıştım.

kıslar bebişine uyku tulumu giydiren var mı? ben dün giydirmeye başladım çok rahat oldu. gece battaniyesi hep aşağıya kayıyordu kalkıp düzeltiyordum hep. şu an kullandığım ayaksız olan yani üçgen gi geliyor. kolları da çıtçıtlı. ben kollarını çıkarttım rahat hareket etsin diye.
ek gıdaya başlayanlar ilk ne verdiniz. elma suyu mu yoksa pirinçli kaşık maması mı? mama kullananlardan başlayan oldu mu?

vala bende kadın teselli edeceğine yok kilo almamış yok mama ver bide demezmi rejimmi yapıyosun diye ne alaka 30 yaşındayım bir kere nasip olmadı rejim yapmak şimdi bile 60 kilonun altına düşmiyim diye deli gibi yemek yiyorum allahtan gaz problemi yok bizimkinin yoksa yanmıştım

allah yardımcın olsun işe gitmekte zor temizlikte zor

oh kırkbir kere maşallah darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…