2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm cok sagolasın bende cıkmak ıstedıgım ıcın ıyı oldu suan yolunda hersey bakalaım

masaallah kizina cnm boyuda kilosuda iyi oglum 3 aylikken 6650 gr. boyuda 64 cmdi bizimki uzun olcak babasi gibi

sorma cnm topic oksuz kaldi resmen gunde 5 yada 6 mesaj yazilio artik

benim oglumda geceleri yorgani ustunden atio bende uyku tulumunu kullaniyorum kollarini cikariom rahat etsin diye. cok kullanisli oluyo.

ben mama kullaniyorum ve yavas yavas tadina baktiriom ek gidalarin ama hic elma suyu vermedim. kuru erik ezmesi veriyorum cok seviyor bi dru ile goruscem baska ne verebilirim diye.

sagol cnm iyiyim sen nasilsin? ben seni tanimiyorum kendini tanitirmisin?

Bende iyiyim canım teşekkür edrim. Bende kasım annesıyım hamile keldıgımdan beri hergun sizi takip ettim aa üye olmaya cekindim daha fazla da daynmadım çünkü güzel bilgi alişverişi oluyor her ne kadar eski tadı olmasa da işte bir aydırburdayım bende hepinizi çokk ii tanıyorum yani :) 23 yaşındayım bir kızım var çalışmıyorum yarışmaya istanbuldan katılıyorum

Hımm b.de adım gül kızımın kide kevser

demekki o misafirlerden biri sendin
maalesef eski tad tok artik eskiden hersey burda paylasilirdi acisi tatlisi ama simdi ole deil bazen gecmis sayfalara bakiyorum neler neler paylasmisiz diye.
kasimin kacinda dogum yaptin?

hazal sen yurt dışındaydın degil mi yanlış hatırlamıyorum

evet bayagi ii takip etmissin.
calisiyormuydun onceden?

evet eskiden süperdi ya bişey sormaya bile gerek kalmıyordu onca kisıden birısıyle mutlaka denk gelıyodu yasadkların.evlendkten sonra bırakmıstım canım. 12.1110 da dünyaya geldı mınık kuzum senınkı kacında cnm

sagol cnm iyiyim sen nasilsin? ben seni tanimiyorum kendini tanitirmisin?

Bende iyiyim canım teşekkür edrim. Bende kasım annesıyım hamile keldıgımdan beri hergun sizi takip ettim aa üye olmaya cekindim daha fazla da daynmadım çünkü güzel bilgi alişverişi oluyor her ne kadar eski tadı olmasa da işte bir aydırburdayım bende hepinizi çokk ii tanıyorum yani :) 23 yaşındayım bir kızım var çalışmıyorum yarışmaya istanbuldan katılıyorum

iyiyim canım sağol daha uyumadı bizimki babasına attım yasemine mesaj attım faceden ama cevap gelmedi msndede karşılaşamadık ( seninki nasıl iyi mi?

iyi maşallahh bir saatlik uyutma maratonundan sonra 15 dk uyudu kaktı..şimdi yatırdım...bakaım nekadar sürecek..derin uykuya dalması 1.5-2 yi buluyor...mızırdanıyor arada bir o saate kadar..

derin uyku dediysem taş çatlasa 2 saat o da....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…