cnm cok sagolasın bende cıkmak ıstedıgım ıcın ıyı oldu suan yolunda hersey bakalaımselam kızlar! eskiden bir günde geçmişi bir türlü okuyamazdım. şimdi hemencik okudum.
bafocum işten çıkarılmana üzüldüm, bende aynı korkuyu yaşıyorum. umarım senin için hayırlısı olur ve daha iyi bir iş bulursun.
gripin doğum günün kutlu olsun.
oğluşum dün çığlık atmayı keşfetti. neşeli neşeli bağırıyor. ce e yapınca gülüyor.
geçen hafta çıngırak aldık babasıyla. baya hoşuna gitti. onunla oyalanıyor.
ellerini emmeye başladı bile annem parmağı incelecek diyor. elini ağzına koyunca çekiyorum ilgisini dağıtmaya çalışıyorum. bird banyoyu çok seviyor. sudan çıkıp kurulanmaya başlayınca ağlamaya başlıyor. bugün çok ağladı. havluyla kucaklayıp susturmaya çalıştım. bu hafta gündüz uyku saatleri kısaldı. 20-40 dk. arası değişiyor. bulaşığı 2 defada yıkıyabiliyorum, ütüyü hiç sormayıp. fişe tak fişten çıkart.
ev battı iyice annem bugün geldi. yarın temizlik yapıcam biraz.
işe başlamama az kaldı. nasıl ayrılıcam diye düşünüyorum. çok alıştım.
herkese merhaba
uzun zamandır buraya girmemiştim. doğum sonrası bebeğe alışma evresi, lohusalık, uykusuzluk sarılık derken sonra aşıları ateşi vs vs... 4 ay bitti bile. hamilelikte yaşadığım zorlukları unuttum bile hatta ilk aylardaki sıkıntılar gaz problemi hepsi sanki çok basitmiş gibi geliyor. kusması ağlaması huysuzluğu uyumaması... alıştım hepsine. şimdi tükürük, diş kaşıma, sağa sola dönme evreleri.... sonra emekleme ve yürümeyi göreceğiz.... zor ama güzel şeyler :))
şu an itibariyle 6. ay aşılaı var sırada. demir ve d vit. damlaları devam... bez konusu ayrı bi drt bacakları sıkıyor beli bol 3 ve 4 no karışık kullanıyorum. ıslak havlu huggies organik süper.
mama sandalyesi alma zamanı... yakında oturacaklar veee ek gıdalar.. iş kolaylaacak mı zorlaşacak mı bilmem :))
4 ay bu kadar satıra sığar mı elbette hayır ama kısıtlı zamana özetin özeti...
kendinize iyi bakın ve kuzularınızı bo bol öpün :)
bu arada biz 4 aylıkken 7200g ve 64cm.dik....
selam kızlar! eskiden bir günde geçmişi bir türlü okuyamazdım. şimdi hemencik okudum.
bafocum işten çıkarılmana üzüldüm, bende aynı korkuyu yaşıyorum. umarım senin için hayırlısı olur ve daha iyi bir iş bulursun.
gripin doğum günün kutlu olsun.
oğluşum dün çığlık atmayı keşfetti. neşeli neşeli bağırıyor. ce e yapınca gülüyor.
geçen hafta çıngırak aldık babasıyla. baya hoşuna gitti. onunla oyalanıyor.
ellerini emmeye başladı bile annem parmağı incelecek diyor. elini ağzına koyunca çekiyorum ilgisini dağıtmaya çalışıyorum. bird banyoyu çok seviyor. sudan çıkıp kurulanmaya başlayınca ağlamaya başlıyor. bugün çok ağladı. havluyla kucaklayıp susturmaya çalıştım. bu hafta gündüz uyku saatleri kısaldı. 20-40 dk. arası değişiyor. bulaşığı 2 defada yıkıyabiliyorum, ütüyü hiç sormayıp. fişe tak fişten çıkart.
ev battı iyice annem bugün geldi. yarın temizlik yapıcam biraz.
işe başlamama az kaldı. nasıl ayrılıcam diye düşünüyorum. çok alıştım.
kıslar bebişine uyku tulumu giydiren var mı? ben dün giydirmeye başladım çok rahat oldu. gece battaniyesi hep aşağıya kayıyordu kalkıp düzeltiyordum hep. şu an kullandığım ayaksız olan yani üçgen gi geliyor. kolları da çıtçıtlı. ben kollarını çıkarttım rahat hareket etsin diye.
ek gıdaya başlayanlar ilk ne verdiniz. elma suyu mu yoksa pirinçli kaşık maması mı? mama kullananlardan başlayan oldu mu?
cnm cok sagolasın bende cıkmak ıstedıgım ıcın ıyı oldu suan yolunda hersey bakalaım
selam hazal nasılsın
sagol cnm iyiyim sen nasilsin? ben seni tanimiyorum kendini tanitirmisin?
Bende iyiyim canım teşekkür edrim. Bende kasım annesıyım hamile keldıgımdan beri hergun sizi takip ettim aa üye olmaya cekindim daha fazla da daynmadım çünkü güzel bilgi alişverişi oluyor her ne kadar eski tadı olmasa da işte bir aydırburdayım bende hepinizi çokk ii tanıyorum yani :) 23 yaşındayım bir kızım var çalışmıyorum yarışmaya istanbuldan katılıyorum
Bende iyiyim canım teşekkür edrim. Bende kasım annesıyım hamile keldıgımdan beri hergun sizi takip ettim aa üye olmaya cekindim daha fazla da daynmadım çünkü güzel bilgi alişverişi oluyor her ne kadar eski tadı olmasa da işte bir aydırburdayım bende hepinizi çokk ii tanıyorum yani :) 23 yaşındayım bir kızım var çalışmıyorum yarışmaya istanbuldan katılıyorum
hazal sen yurt dışındaydın degil mi yanlış hatırlamıyorum
çizelgeler nereye kayboldu ya
sagol cnm iyiyim sen nasilsin? ben seni tanimiyorum kendini tanitirmisin?
ben cikiyorum cnm iyi geceler
allah yardımcın olsun işe gitmekte zor temizlikte zor
krdln25 nasılsın anniş.....bıcırık nasıl uyuyormu...doktoru sordunmu yasemine..
iyiyim canım sağol daha uyumadı bizimki babasına attım yasemine mesaj attım faceden ama cevap gelmedi msndede karşılaşamadık( seninki nasıl iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?