iyi geceler anneler...
kızımla uyumamak için dırenıyor, çıgık atıyor :)))
nasılsınız sizler :)))
valla oku oku bitiremedim yaw...:)
birde bizm patoloji sonuçlarımız çıktı...bir şeyi yokmuş çok şükür..sadece besin alerjisi..onuda biliyorduk zaten..doktor özel mama yazmış dışarıda çok pahalı diye...rapor çıkıcak mamayı alıcaz..onu alıcak dedesi...ek gıdaya geçince neler beklliyor bakalım bizi.....uamrım çok zorlanmayız....
gözünüz aydin canim baska birsey cikmamasina sevindim insallah ek gidalar alerji yapmaz
çığlık dinl,iyoruz bizdebu gün iyice çıldırdı sanırım 4.ayın şerefine
evet eskiden süperdi ya bişey sormaya bile gerek kalmıyordu onca kisıden birısıyle mutlaka denk gelıyodu yasadkların.evlendkten sonra bırakmıstım canım. 12.1110 da dünyaya geldı mınık kuzum senınkı kacında cnm
hazal aynı gün doğum yapmışım.ama ben sezeryan oldum30 ekimde normal dogurdum cnm ben.
ALLAH hayiri uzun omurler versin miniklerimize
30 ekimde normal dogurdum cnm ben.
ALLAH hayiri uzun omurler versin miniklerimize
hazal aynı gün doğum yapmışım.ama ben sezeryan oldum
Amin canım.benimde normal dogumdu.ama suni sancıyla
kızlar benim kızım ikihafta öncesine kadar gece uykularını çok düzenli uyuyordu. 3 bazen den4 saatte bir kalkıp emiyodu ama son günlerde çok mızmızlaştı geceleri 5,6 kez falan kalkıyo bazen emiyo bazen emmiyo yani yarım saat bir saat iki saatmböylekzrıxık bir dufum sizdede butarz şeyler oluyormu yoksa bizde ir sorun mu var ki
selam kızlar nasıksınız. İnfox canım gözün aydın sonuçlarınız temiz çıkmış umarım ek gıdalarıda kolay atlatırsınız
shekerpare bazen benim kızımda da oluyor, artık ortalama bir uyku düzeni oturrtuk ama bazı geceler her zamankinden daha fazla uyanıyor. ben o gün yediklerimden dolayı gazı olmuştur veya büyüdüğü için vücudundaki değişimden dolayı oluyordur diye düşünüyorum. benimki de bazen emiyor bazen emmiyor.
biz de bugün 4. ayımızı doldurduk, babası gelince aşı vurulmaya gideceğiz. umarım sorunsuz atlatırız, bakalım kilosu ve boyu ne kadar oldu.
ülker hero baby nin meyveli 4. ay dan sonra kullanılan cam kavanozdaki meyveli mamasından verdim , bebeğim sevdi. ben haftada 1 veya iki öğün bu mamalardan vereceğim, diğer zamanlarda anne sütü vermeyi düşünüyorum, yavaş yavaş alışır inşallah. mama yerken çok tatlı görünüyor, yutmayı tam olarak bilmiyor, diliyle dışarı atıyor ve mamanın da emilerek yendiğini sanıyor, çok sevimli görünüyor. inşallah hepimizin bebekleri bütün gıdaları severek yer ve çok sağlıklı bebekler olurlar.
selam benim bebeğimde birkaç gecedir huysuzluk yapıyor hayırdır inşallah
İnsallah canım.ya 10 gündur falan böyle yapıyo korkmaya basladm bi derdimi var acaba dıye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?