2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi geceler anneler...

kızımla uyumamak için dırenıyor, çıgık atıyor :)))

nasılsınız sizler :)))

gözünüz aydin canim baska birsey cikmamasina sevindim insallah ek gidalar alerji yapmaz

gözünüz aydin canim baska birsey cikmamasina sevindim insallah ek gidalar alerji yapmaz

teşekkürler zeyyyn...umarım zorlanmayız ek gıda da....pek bir panik oluyorum ek gıda işi yaklaştıkça...şuanda hiç birşey veremiyorum tadımlık bile olsa....doktor vermeyin dedi çünkü...

30 ekimde normal dogurdum cnm ben.
ALLAH hayiri uzun omurler versin miniklerimize

günaydın hanımlar soğuk ama güneşli bir güne bşladık kızımın keyfi yerinde gözüküyor parmaklarını emerken mest oluyor resmen tabi çenesi ve dudak kenarları minik kırmızılıklarla doldu sürekli ıslak kaldığından heralde

selam kızlar nasıksınız. İnfox canım gözün aydın sonuçlarınız temiz çıkmış umarım ek gıdalarıda kolay atlatırsınız

kızlar benim kızım ikihafta öncesine kadar gece uykularını çok düzenli uyuyordu. 3 bazen den4 saatte bir kalkıp emiyodu ama son günlerde çok mızmızlaştı geceleri 5,6 kez falan kalkıyo bazen emiyo bazen emmiyo yani yarım saat bir saat iki saatmböylekzrıxık bir dufum sizdede butarz şeyler oluyormu yoksa bizde ir sorun mu var ki

shekerpare bazen benim kızımda da oluyor, artık ortalama bir uyku düzeni oturrtuk ama bazı geceler her zamankinden daha fazla uyanıyor. ben o gün yediklerimden dolayı gazı olmuştur veya büyüdüğü için vücudundaki değişimden dolayı oluyordur diye düşünüyorum. benimki de bazen emiyor bazen emmiyor.

biz de bugün 4. ayımızı doldurduk , babası gelince aşı vurulmaya gideceğiz. umarım sorunsuz atlatırız, bakalım kilosu ve boyu ne kadar oldu.

ülker hero baby nin meyveli 4. ay dan sonra kullanılan cam kavanozdaki meyveli mamasından verdim , bebeğim sevdi. ben haftada 1 veya iki öğün bu mamalardan vereceğim, diğer zamanlarda anne sütü vermeyi düşünüyorum, yavaş yavaş alışır inşallah. mama yerken çok tatlı görünüyor, yutmayı tam olarak bilmiyor, diliyle dışarı atıyor ve mamanın da emilerek yendiğini sanıyor, çok sevimli görünüyor. inşallah hepimizin bebekleri bütün gıdaları severek yer ve çok sağlıklı bebekler olurlar.

hazal aynı gün doğum yapmışım.ama ben sezeryan oldum

hadi ya benimki sabaha karsi 5 te dogdu sanirim seninkinden 1 2 saat buyuk

Amin canım.benimde normal dogumdu.ama suni sancıyla

o suni sanciyi bendede deniyeceklerdide ALLAHTAN sancilarim geldide dogurdum.

bu sipalarin gunu gunune tutmuyorki bi bakarsin huzurla uyuyolar bi bakiyon butun gece mizmizlaniyor...

bizde bugün 4 aylık olduk ama aşımız pazartesi günü yapılacak bende çok merak ediyorum kilosunu boyunu şubatta kontrole gitmedik babamız bu soğukta çıkmayın ne gerek var dedi yollamadı inşallah sorunsuz atlatırsınız cnm ben mamalardan vermeye cesaret edemiyorum katkı maddesi yoktur heralde dimi evde hazırlamayı düşünüyorum aslında tabi bunlar ilk hevesler sonra zor gelir uğraşmak

ayy maşallah ne çabuk büyüyo bu bebişler ya benim kızımda yarın giricek.aşı olan bebişler umarım çok ağlamaz ve ateşlenmezler kıyamıyorum ben kuzulara ya

zaten on güdür uyumuyoruz aşıdan sonra taamen dağılırız herhalde of ya

İnsallah canım.ya 10 gündur falan böyle yapıyo korkmaya basladm bi derdimi var acaba dıye.

gece sık uyanma sebebpleri malum ya gaz sancısı kaka yapma çabası yada acıkıyor sütün kalitesini yediklerimiz çok etkiliyor bazen süt daha kalorili oluyor ve bebiş gece uzun uyuyor bazende çabuk acıkıyor işte umarım başka bişey değildir yani:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…