2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
almira bugün tam 3,5 aylık dr.a gittik 6.350gr. olmuş boy 62cm ek besine ihtiyacı yok süte devam dedi. çok sevindim. rota aşımızıda yaptırdık.

Canım gaz problemimiz pek olmadı çok şükür sütüm var ama kalite olayını bilmiyorum yani doymasa her kalkmasında emmek ıstemez miydı ayy moralim bozuluyo valla ben antibiyotık kullandı ishal oldu şuan gectı ama ondan huysuzluk mu kaldı acaba diyodum sütùn yetmemesı naşıl anlasılır

bende epidural normal doğum yaptım allah biliyo ya hiç sancım gelmedi, suyum nişanım hiç bişey rahat rahat doğurdum 10 da girdim 1:30 ta çıktım dedikodu yapa yapa doğurdum ama hamileliğim hiç güzel geçmedi:85::85: canımı öyle yaktılar ki kanımı kuruttular onlar benden beter olsun inşallah neyse çok sinirlendim düşündükçe kafayı yiycem.

bızde de var o kırmızılıklardan.. boynunda da var.. kötu gözukuyor..

Amin canım.benimde normal dogumdu.ama suni sancıyla

bende sunı sancı etkı etmedi :))) sezaryan oldum

bana en ıyı tavuk etı sut yapıyor.. bende fazla sevmem tavuk etını.. ama içim dişim tavuk oldu(( uzun sure yemem artık şu emzırme bıtınce..

almira bugün tam 3,5 aylık dr.a gittik 6.350gr. olmuş boy 62cm ek besine ihtiyacı yok süte devam dedi. çok sevindim. rota aşımızıda yaptırdık.

maşallah kuzuya :)))

eger sutun varsa bebek emer ve doyunca emmez zaten.. sutun varsa sorun degil.. mınıcık mıdesı var bebeklerın..

Canım masallah bebisine.asınızda ates falan yapmaz rahat ol biraz ishal olabılır ama.bır ayda ne kadar kılo almıs canım

deryakck üstünde "katkı maddesi içermez, hammadde kontrol sistemi uygulanmıştır." yazıyor. tabi kendimiz yapsak daha iyi olur senin de dediğin gibi ama ben süt iznimi iki gün bir öğünü kaçıracak şekilde kullanıyorum, süt sağmak bazen uzun sürüyor veya yeteri kadar sağamıyorum, buzlukta dondurmak istemiyorum; bu yüzden haftada iki öğün babannesi bu meyveli mamadan versin diye düşündüm, hem de farklı tatlara alışmış olur.ülker kaliteli bir marka ve türk malı olduğu için güveniyorum canım.bu arada ne güzel bizim melekler aynı gün gelmişler cennetten

atusaprenses maşallah kızına
benim kızım bugün dört aylık boyu 68 cm, kilosu 6400 gr. çıktı. sadece 300 gr. almış. yarım kilonun altında olmaması gerekiyor diye bildiğim için üzüldüm biraz. ama Allah'a şükür sağlıklı olsun da öncelikle, kiloyu alır inşallah. babası üzülme büyüyünce rejim yaptığı günleri de göreceksin diyor

sütün yetmemesi çocuğun kilo almamasıyla anlaşılıyo. dr bana 15 gün önce öyle söyledi. bugünse kilo alabiliyo mamaya gerek yok süte devam dedi.

bebekler saglıklıysa kılosunu takmayın fazla.. obazıte olmasınlar... yeterkı... ben en çok obazıte den korkuyorum...

oh kırkbir kere maşallah allah bağışlasın

gece ateşi çıktı dr a gıttık acile.. dr yenı çıkmiş burun spreyı deneyın dedi.. nefesı açılır... kızım daha 2 aylık o zaman.. eşimde benım kızım deneme tahtası degil. nefesınde de bır şey yok kı.. tıkanmıyor kı dedi.. ateş düşürücü vermenız gerekır dedi..
zaten dr anlaşmalı çalişiyor fırmalarla

Son düzenleme:
merhaba kasım anişleri:)aranıza yenı katıldım benım oglum da 3 kasım 2010 dogumlu 4. ayımızdayız artık

Canım masallah bebisine.asınızda ates falan yapmaz rahat ol biraz ishal olabılır ama.bır ayda ne kadar kılo almıs canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…