2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb kızlar bnm oğlnda 2 kasım 2010 dgmlu..dogdugu gnden berı gece uykusu yok. gunduz uyuyo sureklı uyanık tutmk imkansız en fazla 1-2 saat sonra gne uyuyo vee geceye enerji toplayıp kalkıyo cok sey denedım ama olmadı bilmıyorum ne yapıcam

süreklı elı agzında emıyo emıyo . oyuncak vs ne bulsa ağzına tıkmaya calışıyo götüremezse cığlığı basıyo.. acaip bi cığlık atma başladı avazı cıkana kadar bagırıyo

slm kızlar zor bir gün geçirdim bu gün çok huysuz ne oluyor anlamıyorum çığlık atmayı keşfetti galiba eşimlede tartıştık görmüyormuşum sallamak gerekiyormuş çocuğu o her akşam 10 dakika sallarmış aaa ciddimisin hay Allah bunu ben nasıl olduda düşünemedim dedim sanki her akşam 10 dakikayla bitiyor git yat sallanmayacak bu çocuk kulağına pamuk tıka dedim uyumayacaksa uyumuyor işte ne yapsam boşuna dönencesini izlesin diye yatağına bıraktım 35 dk uyudu yine gece 2_3 bekliyoruz çok gerildimm

bu erkekler bi acaip yemin ederim az önce eşimde cins cins konuştu evin içinde dört dönen ben çayını yemeğini suyunu ayağına getiren ben sabaha kadar çocukla ilgilenende ben 5 dakika ilgilenemiyo çocukla

almira bugün tam 3,5 aylık dr.a gittik 6.350gr. olmuş boy 62cm ek besine ihtiyacı yok süte devam dedi. çok sevindim. rota aşımızıda yaptırdık.
masallah canim bebisine allah nazarlardan korusun
merhaba kasım anişleri:)aranıza yenı katıldım benım oglum da 3 kasım 2010 dogumlu 4. ayımızdayız artık
canim hosgeldin aramiza güle güle büyüt bebegini
süreklı elı agzında emıyo emıyo . oyuncak vs ne bulsa ağzına tıkmaya calışıyo götüremezse cığlığı basıyo.. acaip bi cığlık atma başladı avazı cıkana kadar bagırıyo
sanki benim oglani tarif ediyorsun

canim hala düzelmedimi senin kiz allah kolaylik versin insallah biran önce düzene girer

selam kızlar nasıksınız. İnfox canım gözün aydın sonuçlarınız temiz çıkmış umarım ek gıdalarıda kolay atlatırsınız

teşekkürler şhekerpare....

benimki hep öyle...en uzun uykusu 2 saat..alıştım artık....kilo alıyor demekki sütüm yetiyor diye düşünüyorum...

almira bugün tam 3,5 aylık dr.a gittik 6.350gr. olmuş boy 62cm ek besine ihtiyacı yok süte devam dedi. çok sevindim. rota aşımızıda yaptırdık.

maşaallah kuzuya....

merhaba kasım anişleri:)aranıza yenı katıldım benım oglum da 3 kasım 2010 dogumlu 4. ayımızdayız artık

haoşgeldin güzel anniş....katılımını bekliyoruz artık.....

ya bnmkı hala dönemıyo poposunu kaldırıyo dönecek gibi oluyo ama dönemıyo sizinkıler ne alemde

benimiki de aynı durumda...

bu erkekler bi acaip yemin ederim az önce eşimde cins cins konuştu evin içinde dört dönen ben çayını yemeğini suyunu ayağına getiren ben sabaha kadar çocukla ilgilenende ben 5 dakika ilgilenemiyo çocukla

aaa niye ayağıan götürüyorsunkii....eski günleirmide değiliz artık bebek var hayatımızda.....ya bebeğe bakacaklar ya da diğer işlere..en azından hizmet beklemicekler....

allah allah niye huzursuzki acaba..sen yediklerini deniyormusun...ben aerjilere ilgili çok şey okuduğum için kafayı bozdum bununla.... çığlık atmak bizimkindede var eindekini düşürünce basıyor çığlığı geri vermessen ağlamay başıyor sinireniyor çok...

biz kısmetse yarın bursaya gidiyoruz annişler...oğlum ilk uzun yolculuğunu yapacak....bakalım bizi neler bekliyor yollarda...umarım çok ağlamaz...stres olurum yoksa ben.....

cnm cok sagolasın bende cıkmak ıstedıgım ıcın ıyı oldu suan yolunda hersey bakalaım

çıkmak istediysen iyi yoksa doğum dönüşü işten çıkarılmak çok moral bozucu olur. bebişinle bol bol zaman geçir.
ben nasıl bırakıcam diye düşünüyorum.

evet çok kullanışlı tulumlar. ben kundak yapıyordum yarım. bıraktım şimdi üstüne yelek öyle duruyor.
erik verilir mi bilmiyorum. ilk elme ve havuş suyu biliyordum.
bende sorucam dr. a ek gıdaya başlasın istiyorum.
4. ayda başlamak gerekiyormuş. ama bazı dr.lar vermiyor.

kilo alıyorsa sütün yetiyor demektir birde karnı açsa ağlar durmaz zaten

banada kuruyemişler çok süt yapıyor fındık badem yediğimde gece yan yatamıyorum göğüslerim ağrıyor abartmıyorum 3dk bile sürmüyor hepsini bitiriyor bebeişim

hangisini denedin cnm ben karar veremedim karışık meyvelimi armut mandalina muzlusunu mu birde kabız falan yapar diye korkuyorum kakasını biraz zor yapıyor bizim kız kabız değil ama zorlanıyor nedense

allah kolaylık versin cnm kelin ilacı olsa başına sürermiş bizde öyleyiz bazen düzeliyor bazen sapıtıyor
ya bnmkı hala dönemıyo poposunu kaldırıyo dönecek gibi oluyo ama dönemıyo sizinkıler ne alemde
benim kız bir ara baya dönme çabasındaydı sonra boşverdi artık dönmeye çalışmıyor sonra denemeye devam edicek herhalde şimdilik dönmüyor
benim kızda aynısı çok fazla emme güdüsü var yeni doğduğundada eldivenleri emiyordu çığlıklarda süper tek kişilik orkestra diyorum artık çeşit çeşit sesler çıkarıyor
biz kısmetse yarın bursaya gidiyoruz annişler...oğlum ilk uzun yolculuğunu yapacak....bakalım bizi neler bekliyor yollarda...umarım çok ağlamaz...stres olurum yoksa ben.....
inşallah akıllı durur annesi sen rahat olursan herşey yolunda gider senin stres yaptığını hisseder biliyosun rahat ol bebek bu ağlarda uyurda bi bakmışsın yol bitmiş kafana takma şimdiden hayırlı yolculuklar

derya selam canım! hazır mamadan bahsetmişsiniz sanırım. 4 aylık muz verilmiyor diye biliyorum. kabızlık yapabilir.
su veriyor musun canım?
ben mama olarak bebelac kullanıyorum.
kavanoz mamasıda bebelac alırım diye düşünüyorum.
dr. ek gıdaya geçme desede ben tattırmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
selam arkadşalar hamileyken ara ara yazardım size fikir alışverişinde buluşmak iyi oluyor birileriyle benim kızımda 03 kasım doğumlu bende kasım annesiyim yani ben süt sağıpta verdim hep 3 ayına kadar emmedi benden kızım şimdide aptamil conformil kullanıyorum kabız olduğu için ek besinlere geçmişiniz galiba 16 martta randevum var ozaman kadar bişey vermiyim dedim ama bende artık başlayabilrim herhalde dimi.

aymes selam canım. benim sütüm gelmedi, pompayla çektim çok azdı artmadı da.
ilk 2 ay bende aptamil kullandım ama sonra bebelaca geçtim.
mamalar çok kilo aldırıyor umarım obez olmaz oğluşum.
bazı dr. lar başlatmıyor ama ben vermeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
ben ek besne başladım. 8 kasımda doğdu. sütüm az sadece uykusunda emiyor. mamayıda sadece uyurken verebiliyorum. gözlerini açar açmaz diliyle itiyor. 1 haftadır, aptamil sütlü pirinçli mamasını vermeye başladım günde 2 kez veriyorum. 3 günde bir kakasını yapıyordu. şimdi hergün yapıyor. bi sıkıntı çekmedik çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…