slm kızlar zor bir gün geçirdim bu gün çok huysuz ne oluyor anlamıyorum çığlık atmayı keşfetti galiba eşimlede tartıştık görmüyormuşum sallamak gerekiyormuş çocuğu o her akşam 10 dakika sallarmış aaa ciddimisin hay Allah bunu ben nasıl olduda düşünemedim dedim sanki her akşam 10 dakikayla bitiyor git yat sallanmayacak bu çocuk kulağına pamuk tıka dedim uyumayacaksa uyumuyor işte ne yapsam boşuna dönencesini izlesin diye yatağına bıraktım 35 dk uyudu yine gece 2_3 bekliyoruz çok gerildimm
masallah canim bebisine allah nazarlardan korusunalmira bugün tam 3,5 aylık dr.a gittik6.350gr. olmuş boy 62cm ek besine ihtiyacı yok süte devam dedi. çok sevindim. rota aşımızıda yaptırdık.
canim hosgeldin aramiza güle güle büyüt bebeginimerhaba kasım anişleri:)aranıza yenı katıldım benım oglum da 3 kasım 2010 dogumlu 4. ayımızdayız artık
sanki benim oglani tarif ediyorsunsüreklı elı agzında emıyo emıyo . oyuncak vs ne bulsa ağzına tıkmaya calışıyo götüremezse cığlığı basıyo.. acaip bi cığlık atma başladı avazı cıkana kadar bagırıyo
slm kızlar zor bir gün geçirdim bu gün çok huysuz ne oluyor anlamıyorum çığlık atmayı keşfetti galiba eşimlede tartıştık görmüyormuşum sallamak gerekiyormuş çocuğu o her akşam 10 dakika sallarmış aaa ciddimisin hay Allah bunu ben nasıl olduda düşünemedim dedim sanki her akşam 10 dakikayla bitiyor git yat sallanmayacak bu çocuk kulağına pamuk tıka dedim uyumayacaksa uyumuyor işte ne yapsam boşuna dönencesini izlesin diye yatağına bıraktım 35 dk uyudu yine gece 2_3 bekliyoruz çok gerildimm
selam kızlar nasıksınız. İnfox canım gözün aydın sonuçlarınız temiz çıkmış umarım ek gıdalarıda kolay atlatırsınız
kızlar benim kızım ikihafta öncesine kadar gece uykularını çok düzenli uyuyordu. 3 bazen den4 saatte bir kalkıp emiyodu ama son günlerde çok mızmızlaştı geceleri 5,6 kez falan kalkıyo bazen emiyo bazen emmiyo yani yarım saat bir saat iki saatmböylekzrıxık bir dufum sizdede butarz şeyler oluyormu yoksa bizde ir sorun mu var ki
almira bugün tam 3,5 aylık dr.a gittik6.350gr. olmuş boy 62cm ek besine ihtiyacı yok süte devam dedi. çok sevindim. rota aşımızıda yaptırdık.
merhaba kasım anişleri:)aranıza yenı katıldım benım oglum da 3 kasım 2010 dogumlu 4. ayımızdayız artık
ya bnmkı hala dönemıyo poposunu kaldırıyo dönecek gibi oluyo ama dönemıyo sizinkıler ne alemde
bu erkekler bi acaip yemin ederim az önce eşimde cins cins konuştu evin içinde dört dönen ben çayını yemeğini suyunu ayağına getiren ben sabaha kadar çocukla ilgilenende ben 5 dakika ilgilenemiyo çocukla
cnm cok sagolasın bende cıkmak ıstedıgım ıcın ıyı oldu suan yolunda hersey bakalaım
masaallah kizina cnm boyuda kilosuda iyi oglum 3 aylikken 6650 gr. boyuda 64 cmdi bizimki uzun olcak babasi gibi
sorma cnm topic oksuz kaldi resmen gunde 5 yada 6 mesaj yazilio artik
evet kimsecikler olmuyor bazen nerde eski günler.
benim oglumda geceleri yorgani ustunden atio bende uyku tulumunu kullaniyorum kollarini cikariom rahat etsin diye. cok kullanisli oluyo.
ben mama kullaniyorum ve yavas yavas tadina baktiriom ek gidalarin ama hic elma suyu vermedim. kuru erik ezmesi veriyorum cok seviyor bi dru ile goruscem baska ne verebilirim diye.
almira bugün tam 3,5 aylık dr.a gittik6.350gr. olmuş boy 62cm ek besine ihtiyacı yok süte devam dedi. çok sevindim. rota aşımızıda yaptırdık.
Canım gaz problemimiz pek olmadı çok şükür sütüm var ama kalite olayını bilmiyorum yani doymasa her kalkmasında emmek ıstemez miydı ayy moralim bozuluyo valla ben antibiyotık kullandı ishal oldu şuan gectı ama ondan huysuzluk mu kaldı acaba diyodum sütùn yetmemesı naşıl anlasılır
bızde de var o kırmızılıklardan.. boynunda da var.. kötu gözukuyor..
bende sunı sancı etkı etmedi :))) sezaryan oldum
bana en ıyı tavuk etı sut yapıyor.. bende fazla sevmem tavuk etını.. ama içim dişim tavuk oldu(( uzun sure yemem artık şu emzırme bıtınce..
maşallah kuzuya :)))
deryakck üstünde "katkı maddesi içermez, hammadde kontrol sistemi uygulanmıştır." yazıyor. tabi kendimiz yapsak daha iyi olur senin de dediğin gibi ama ben süt iznimi iki gün bir öğünü kaçıracak şekilde kullanıyorum, süt sağmak bazen uzun sürüyor veya yeteri kadar sağamıyorum, buzlukta dondurmak istemiyorum; bu yüzden haftada iki öğün babannesi bu meyveli mamadan versin diye düşündüm, hem de farklı tatlara alışmış olur.ülker kaliteli bir marka ve türk malı olduğu için güveniyorum canım.bu arada ne güzel bizim melekler aynı gün gelmişler cennetten
atusaprenses maşallah kızına
benim kızım bugün dört aylık boyu 68 cm, kilosu 6400 gr. çıktı. sadece 300 gr. almış. yarım kilonun altında olmaması gerekiyor diye bildiğim için üzüldüm biraz. ama Allah'a şükür sağlıklı olsun da öncelikle, kiloyu alır inşallah. babası üzülme büyüyünce rejim yaptığı günleri de göreceksin diyor
merhaba kasım anişleri:)aranıza yenı katıldım benım oglum da 3 kasım 2010 dogumlu 4. ayımızdayız artık
allah kolaylık versin cnm kelin ilacı olsa başına sürermiş bizde öyleyiz bazen düzeliyor bazen sapıtıyormrb kızlar bnm oğlnda 2 kasım 2010 dgmlu..dogdugu gnden berı gece uykusu yok. gunduz uyuyo sureklı uyanık tutmk imkansız en fazla 1-2 saat sonra gne uyuyo vee geceye enerji toplayıp kalkıyo cok sey denedım ama olmadı bilmıyorum ne yapıcam
benim kız bir ara baya dönme çabasındaydı sonra boşverdi artık dönmeye çalışmıyor sonra denemeye devam edicek herhalde şimdilik dönmüyorya bnmkı hala dönemıyo poposunu kaldırıyo dönecek gibi oluyo ama dönemıyo sizinkıler ne alemde
benim kızda aynısı çok fazla emme güdüsü var yeni doğduğundada eldivenleri emiyordu çığlıklarda süper tek kişilik orkestra diyorum artık çeşit çeşit sesler çıkarıyorsüreklı elı agzında emıyo emıyo . oyuncak vs ne bulsa ağzına tıkmaya calışıyo götüremezse cığlığı basıyo.. acaip bi cığlık atma başladı avazı cıkana kadar bagırıyo
inşallah akıllı durur annesi sen rahat olursan herşey yolunda gider senin stres yaptığını hisseder biliyosun rahat ol bebek bu ağlarda uyurda bi bakmışsın yol bitmiş kafana takma şimdiden hayırlı yolculuklarbiz kısmetse yarın bursaya gidiyoruz annişler...oğlum ilk uzun yolculuğunu yapacak....bakalım bizi neler bekliyor yollarda...umarım çok ağlamaz...stres olurum yoksa ben.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?