merhaba cnm bende muz kabız yapar diye endişelendim o yüzden almadım kavanoz maması benim baktığım ülker di karışımın içinde muzda var oyüzden ben bir süre kendeim hazırlamak istiyorum meyve lerini henüz başlamadım bir hafta sonra başlamayı düşünüyorum tattırma amaçlı öğün olarak değilderya selam canım! hazır mamadan bahsetmişsiniz sanırım. 4 aylık muz verilmiyor diye biliyorum. kabızlık yapabilir.
su veriyor musun canım?
ben mama olarak bebelac kullanıyorum.
kavanoz mamasıda bebelac alırım diye düşünüyorum.
dr. ek gıdaya geçme desede ben tattırmayı düşünüyorum.
selam arkadşalar hamileyken ara ara yazardım size fikir alışverişinde buluşmak iyi oluyor birileriyle benim kızımda 03 kasım doğumlu bende kasım annesiyim yani ben süt sağıpta verdim hep 3 ayına kadar emmedi benden kızım şimdide aptamil conformil kullanıyorum kabız olduğu için ek besinlere geçmişiniz galiba 16 martta randevum var ozaman kadar bişey vermiyim dedim ama bende artık başlayabilrim herhalde dimi.
ben ek besne başladım. 8 kasımda doğdu. sütüm az sadece uykusunda emiyor. mamayıda sadece uyurken verebiliyorum. gözlerini açar açmaz diliyle itiyor. 1 haftadır, aptamil sütlü pirinçli mamasını vermeye başladım günde 2 kez veriyorum. 3 günde bir kakasını yapıyordu. şimdi hergün yapıyor. bi sıkıntı çekmedik çok şükür.
ben ek besne başladım. 8 kasımda doğdu. sütüm az sadece uykusunda emiyor. mamayıda sadece uyurken verebiliyorum. gözlerini açar açmaz diliyle itiyor. 1 haftadır, aptamil sütlü pirinçli mamasını vermeye başladım günde 2 kez veriyorum. 3 günde bir kakasını yapıyordu. şimdi hergün yapıyor. bi sıkıntı çekmedik çok şükür.
merhaba cnm bende muz kabız yapar diye endişelendim o yüzden almadım kavanoz maması benim baktığım ülker di karışımın içinde muzda var oyüzden ben bir süre kendeim hazırlamak istiyorum meyve lerini henüz başlamadım bir hafta sonra başlamayı düşünüyorum tattırma amaçlı öğün olarak değil
hoşgeldin cnm benim kızım anne sütü alıyor arada bir tattırmak istiyorum ek gıdaları 4. aydan sonra başlanıyor yavaş yavaş sende başla istersen buarada havuç suyuda kabız yapıyormuş içine 1 damla zeytin yağı damlatmak gerekiyormuş kızlar bilginiz olsun
pişirmiyorum hazır ılık suya biraz katıyorum. kıvamını kendim ayarlıyorum. başta kabız olur diye korktum ama bişey olmadı. dün de 6 tatlı kaşığı tarhana çorbası verdim. yavaş yavaş başladık.
kutuda yazan kıvam çok yoğun oldu. ayrıca ölçüsü çok fazla ben şimdi 20 ml suya katıyorum 4-5 tatlı kaşığı oluyor. onuda zor yediriyorum zaten çok iştahsız ğolum. tarhanayı doktor verebilirsin dedi. içine biraz aptamil milumil ekliyorum 2 gün sonra tekrar vereceğim.
bende elma suyu ile başlarım. zaten az az artırıp öğüne dönüştüreceğiz. sebze çorbası da verebiliriz. ilk papates havuç ve az pirinç ile yapılıyor. buna alışınca içine kabak koyuyorsun 4-5 gün sonra başka bir sebze ilave ediyorsun.
ben ek gıdalara geçmede sabırısızım. çünkü geçiş döneminde işte olacağım ve oğluma babaannesi ve halası bakacak.
merhaba kasım anişleri:)aranıza yenı katıldım benım oglum da 3 kasım 2010 dogumlu 4. Ayımızdayız artık
kutuda yazan kıvam çok yoğun oldu. ayrıca ölçüsü çok fazla ben şimdi 20 ml suya katıyorum 4-5 tatlı kaşığı oluyor. onuda zor yediriyorum zaten çok iştahsız ğolum. tarhanayı doktor verebilirsin dedi. içine biraz aptamil milumil ekliyorum 2 gün sonra tekrar vereceğim.
ben ücretsiz izindeyim bebeğinden ayrılmak çok zor ya ben kimseye emanet edemiyorum içim rahat etmiyo sanki ona benden başka kimse iyi bakamazmış gibi geliyor allah sana sabır versin
selam kızlar neler yapıyosunuz dün yazılanlara cevap veremedım kızım durmadı bir türlü geçmişe bakıp geliyorum
ne güzel bebişinle olacaksın. ben almaya kalksam herhalde işten çıkarılırım.
bende öyle düşünüyorum. birde büyükler eskiden ne gördüyse onu yapmak istiyor. annem bazen deli ediyor beni. üşür diye diye bir hal oluyor. ben tulumla yelekle oturtuyorum annem battaniye örtüyor söylüyorum üşür diyor. çocuk neye alışacağını şaşıracak. bugün işe geldim 1 günlük oğluşum durmamış. benimleyken anakucağında duran çocuk ne yapacağını şaşırmış. offfff şimdi çıkıyorum.
herkese iyi haftasonları.
1. ay 4490
2. ay 5790
3. ay 6350
merhaba cnm bende muz kabız yapar diye endişelendim o yüzden almadım kavanoz maması benim baktığım ülker di karışımın içinde muzda var oyüzden ben bir süre kendeim hazırlamak istiyorum meyve lerini henüz başlamadım bir hafta sonra başlamayı düşünüyorum tattırma amaçlı öğün olarak değil
hoşgeldin cnm benim kızım anne sütü alıyor arada bir tattırmak istiyorum ek gıdaları 4. Aydan sonra başlanıyor yavaş yavaş sende başla istersen buarada havuç suyuda kabız yapıyormuş içine 1 damla zeytin yağı damlatmak gerekiyormuş kızlar bilginiz olsun
aymes selam canım. Benim sütüm gelmedi, pompayla çektim çok azdı artmadı da.
Ilk 2 ay bende aptamil kullandım ama sonra bebelaca geçtim.
Mamalar çok kilo aldırıyor umarım obez olmaz oğluşum.
Bazı dr. Lar başlatmıyor ama ben vermeyi düşünüyorum.
selam hoşgeldin gül :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?