2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba cnm bende muz kabız yapar diye endişelendim o yüzden almadım kavanoz maması benim baktığım ülker di karışımın içinde muzda var oyüzden ben bir süre kendeim hazırlamak istiyorum meyve lerini henüz başlamadım bir hafta sonra başlamayı düşünüyorum tattırma amaçlı öğün olarak değil

hoşgeldin cnm benim kızım anne sütü alıyor arada bir tattırmak istiyorum ek gıdaları 4. aydan sonra başlanıyor yavaş yavaş sende başla istersen buarada havuç suyuda kabız yapıyormuş içine 1 damla zeytin yağı damlatmak gerekiyormuş kızlar bilginiz olsun

ek besinlere alışması zor olabiliyormuş. sütlü mamayı pişiriyormusun yoksa biberonda mı yapıyorsun?

sen şanslısın ozaman çoğu bebek ek gıda alınca kabızlık yaşıyor

pişirmiyorum hazır ılık suya biraz katıyorum. kıvamını kendim ayarlıyorum. başta kabız olur diye korktum ama bişey olmadı. dün de 6 tatlı kaşığı tarhana çorbası verdim. yavaş yavaş başladık.

bende elma suyu ile başlarım. zaten az az artırıp öğüne dönüştüreceğiz. sebze çorbası da verebiliriz. ilk papates havuç ve az pirinç ile yapılıyor. buna alışınca içine kabak koyuyorsun 4-5 gün sonra başka bir sebze ilave ediyorsun.
ben ek gıdalara geçmede sabırısızım. çünkü geçiş döneminde işte olacağım ve oğluma babaannesi ve halası bakacak.

kıvamını kendim ayarlıyorum demişsin kutuda yazmıyor mu kaç ölçek konulduğu.
tarhana için erken değil mi?

kutuda yazan kıvam çok yoğun oldu. ayrıca ölçüsü çok fazla ben şimdi 20 ml suya katıyorum 4-5 tatlı kaşığı oluyor. onuda zor yediriyorum zaten çok iştahsız ğolum. tarhanayı doktor verebilirsin dedi. içine biraz aptamil milumil ekliyorum 2 gün sonra tekrar vereceğim.

demek mamalar yoğun kıvamlı oluyor. zamanla kıvamlı yiyecekler zaten. dr.lar liste filan vermiyor mu kafam çok karıştı benim.

ben ücretsiz izindeyim bebeğinden ayrılmak çok zor ya ben kimseye emanet edemiyorum içim rahat etmiyo sanki ona benden başka kimse iyi bakamazmış gibi geliyor allah sana sabır versin

selam kızlar neler yapıyosunuz dün yazılanlara cevap veremedım kızım durmadı bir türlü geçmişe bakıp geliyorum

kullandığın tarhana ev yapımımı yoksa dışardan mı alıyorsun cnm

ben ücretsiz izindeyim bebeğinden ayrılmak çok zor ya ben kimseye emanet edemiyorum içim rahat etmiyo sanki ona benden başka kimse iyi bakamazmış gibi geliyor allah sana sabır versin

ne güzel bebişinle olacaksın. ben almaya kalksam herhalde işten çıkarılırım.
bende öyle düşünüyorum. birde büyükler eskiden ne gördüyse onu yapmak istiyor. annem bazen deli ediyor beni. üşür diye diye bir hal oluyor. ben tulumla yelekle oturtuyorum annem battaniye örtüyor söylüyorum üşür diyor. çocuk neye alışacağını şaşıracak. bugün işe geldim 1 günlük oğluşum durmamış. benimleyken anakucağında duran çocuk ne yapacağını şaşırmış. offfff şimdi çıkıyorum.
herkese iyi haftasonları.

ben doğduğundan beri mamasyla beraber anne sütü veriyorum malesef. denemediğim şey kalmadı sütüm artsın diye. doktorlar önce sindirimi kolay meyveleri tavsiye ediyor. sütün yeterliyse 6 ay ek gıda verme. ben çok üzülüyorum yeterince anne sütü alamıyor diye. sonrasında doktorlar yönlendiriyor. biz pirinçli mamayla başladık tadını pek sevmedi bitince başka alacağım

görüşürüz cnm hoşçakal

hoşbulduk canım sağol bilgi için bende başlıyım yavaş yavaş ozaman inşallah beğenir kuzum

selam canım aynen valla bende hep pompayla çektim ama kalmadı artık aptamil çok pahalı 3 gün bile gitmiyo ama napalım bebişler için değer benim kızım çok kğlo almadı 4 aylığız 6200 kilosu. Bende artık başlamak istiyorum ek gıdalara inşallah yerler bizim kuzucuklar

kızlar benim sütümüde maden suyu çok artırıyor.bide sizin bebişler bir göğsünüzü emse yetiyor mu yoksa ikinciyide veriyor musunuz benim kızım 3 dakka falan emıyoda az mı normal mi bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…