hoşbuldum canım sevindim adımı aklında tutmana:) senın kı derya mı pekı.
maden suyu bebeğinde gaz yapmıyormu benimkide sadece 1 göğsümü emiyor ardından 60 ml mama yiyor
evet benim adım derya kızımınki esila
ne güzel bebişinle olacaksın. ben almaya kalksam herhalde işten çıkarılırım.
bende öyle düşünüyorum. birde büyükler eskiden ne gördüyse onu yapmak istiyor. annem bazen deli ediyor beni. üşür diye diye bir hal oluyor. ben tulumla yelekle oturtuyorum annem battaniye örtüyor söylüyorum üşür diyor. çocuk neye alışacağını şaşıracak. bugün işe geldim 1 günlük oğluşum durmamış. benimleyken anakucağında duran çocuk ne yapacağını şaşırmış. offfff şimdi çıkıyorum.
herkese iyi haftasonları.
eğer yutkunma sesi geliyorsa normal bence kıtlıktan çıkmış gibi emiyor bazen çok komik yutkunma sesleri geliyorkızlar benim sütümüde maden suyu çok artırıyor.bide sizin bebişler bir göğsünüzü emse yetiyor mu yoksa ikinciyide veriyor musunuz benim kızım 3 dakka falan emıyoda az mı normal mi bilemedim.
gün batımı demek öğlenden başlayıp ikindiyide içine alan bir zaman dilimi esila vakti diye söyleyenler var bir çok anlamı var yani benim en çok hoşuma giden gün batımıesila ne demek cnm merak ettım
kızlar bebişlerinizi nasıl uyorsunuz
ayy kızım bugun 4 aylık oldu inanamıyorum ya
hadi gözün aydın benimkide dün oldu aşı günü ne zaman bizimki pazartesi:18:
maden suyu bebeğinde gaz yapmıyormu benimkide sadece 1 göğsümü emiyor ardından 60 ml mama yiyor
canım carsamba gunu ınsallah kolay atlatırlar çıkmam lazım kuzum huysuzlanıyor
maşallah canım benım kızım da bu ay hastaydı az kılo aldı da ondan korktum ek gıda falan gerekırse dıye
eğer yutkunma sesi geliyorsa normal bence kıtlıktan çıkmış gibi emiyor bazen çok komik yutkunma sesleri geliyor
evet canım hep öyle emiyor sevındım normalse az gıbıme gelıyordu
gün batımı demek öğlenden başlayıp ikindiyide içine alan bir zaman dilimi esila vakti diye söyleyenler var bir çok anlamı var yani benim en çok hoşuma giden gün batımı
güzelmiş canım adıyla yaşasın inş
gündüz emerken uyuyor gecede öyle bazen uykusu açılırsa sallıyorum
tamam cnm görüşürüz benimde eşim geldi çıkıyorum yemek veriyim kocişe
bende çok korkmuştum ama çok şükür ek mamaya gerek kalmadı
gaz yapıyormu bilmiyorum ama süt yapıyor dr bana önce bir göğsünü tamamaen boşltsın sonra diğerini ver demişti yani sıra sıra vermiyorum önce boşalana kadar hep aynı göğsümü veriyorum bu arada diğeri iyice doluyor mantıklı geldi bana bide ilk gelen süt sıvı su ihtiyacını karşılıyor daha sonra daha kıvamlı geliyor karnını doyuruyor demişti bitene kadar aynı göğsümü veriyorum kilo alımı çok iyi memnunum yanideneyin bence
gaz yapıyormu bilmiyorum ama süt yapıyor dr bana önce bir göğsünü tamamaen boşltsın sonra diğerini ver demişti yani sıra sıra vermiyorum önce boşalana kadar hep aynı göğsümü veriyorum bu arada diğeri iyice doluyor mantıklı geldi bana bide ilk gelen süt sıvı su ihtiyacını karşılıyor daha sonra daha kıvamlı geliyor karnını doyuruyor demişti bitene kadar aynı göğsümü veriyorum kilo alımı çok iyi memnunum yanideneyin bence
ben hep bir göğsümü emzirip birdahaki sefere ötekikini veriyordum hangisi daha dogru kafam karıstı sımdı bana doktom bırsey demedı
maşallah canım bende çok memnundum da bu ay rahatsızlandıgı ıçin alamadı galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?