2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maden suyu bebeğinde gaz yapmıyormu benimkide sadece 1 göğsümü emiyor ardından 60 ml mama yiyor

sanada ii haftasonlasrı canım .ewet çok karışan olunca zor oluyor

kızlar benim sütümüde maden suyu çok artırıyor.bide sizin bebişler bir göğsünüzü emse yetiyor mu yoksa ikinciyide veriyor musunuz benim kızım 3 dakka falan emıyoda az mı normal mi bilemedim.
eğer yutkunma sesi geliyorsa normal bence kıtlıktan çıkmış gibi emiyor bazen çok komik yutkunma sesleri geliyor
esila ne demek cnm merak ettım
gün batımı demek öğlenden başlayıp ikindiyide içine alan bir zaman dilimi esila vakti diye söyleyenler var bir çok anlamı var yani benim en çok hoşuma giden gün batımı
kızlar bebişlerinizi nasıl uyorsunuz

gündüz emerken uyuyor gecede öyle bazen uykusu açılırsa sallıyorum

maden suyu bebeğinde gaz yapmıyormu benimkide sadece 1 göğsümü emiyor ardından 60 ml mama yiyor

gaz yapıyormu bilmiyorum ama süt yapıyor dr bana önce bir göğsünü tamamaen boşltsın sonra diğerini ver demişti yani sıra sıra vermiyorum önce boşalana kadar hep aynı göğsümü veriyorum bu arada diğeri iyice doluyor mantıklı geldi bana bide ilk gelen süt sıvı su ihtiyacını karşılıyor daha sonra daha kıvamlı geliyor karnını doyuruyor demişti bitene kadar aynı göğsümü veriyorum kilo alımı çok iyi memnunum yanideneyin bence

benım kız bu ara çok zorluyor ne istediği belli değil şekilden şekle giriyorm uyutana kadar

ben hep bir göğsümü emzirip birdahaki sefere ötekikini veriyordum hangisi daha dogru kafam karıstı sımdı bana doktom bırsey demedı

ben hep bir göğsümü emzirip birdahaki sefere ötekikini veriyordum hangisi daha dogru kafam karıstı sımdı bana doktom bırsey demedı
maşallah canım bende çok memnundum da bu ay rahatsızlandıgı ıçin alamadı galıba

esila 4 aylık 7200 kg sadece anne sütüyle besliyorum

selam anneler nasılsınız bebekleri kabız olanlar varmış geçmiş olsun birde kabızlıktan dolayı anal fissür oluşmuş sanırım bebelerde peki kakasını yaparken kan geliyormu ayy canlarım kıyamam ya daha şimdiden anal fissür acısı peki dr ne diyor geçici bir durum dur umarım ilaç yada merhem verdimi bu anal fissür için

bizde pazartesi aşı oldukk 4. ay aşıları bundan sonra 6. ay aşısı ve önümüzdeki ay rota aşısının ikinci dozu var aşıdan sonra ateşi azdı zaten calpol verdim gelir gelmez ertesi güne kadar da normale döndü
bu arada ellerini emiyor kızım da hele baş parmağını sokuyor boğazına kadar sonrada kusuyor sürekli elini ağzından çekmekle meşgulüm ve tabii ki çığlık atıyor kulaklarım çınlıyor o çılık attıkça oyuncaklarını uzatınca tutmaya çalışıyor tutuyor da sonra canı sıkılıyor bırakıyor ve yan dönüyor ama henüz yüzüstü dönemiyor bizden bu kadar ha bu arada gündüz az uyuyor gece uykuları arttı şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…