kızlar benım olusumda 8 kılo mamaya gectık malesef sütten ayırmak zorunda kaldım ek gıda olarak taze yogurt verıyorum meyvelere gecıcem suyunu mu yoksa püresını mı vereyım karar veremedım sızler neler verıyorsunuz
ben çok uğraştım ama almadı kızım emziği ben haznedarda kolan hastanesine götürüyorum dr Berrin Hanım çok memnunum tavsiye ederimkızlar emzık kullanıyor musunuz. kullnıyorsanız hangı marka? sılıkon kauçuk?damaklı damaksız?
nuk sılıkon damaklı aldım yanaklarında iz yaptı. avent aldım burnuna değiyo kenarları.. ne yapayım bılmıyorrum.. ayrıca ist de oturnlar dr a nereye göturuyorsunuz..avrupa yakasında avcılar bakırköy civarında dr arıyorum da..
püre yaparken meyvenin 4/1 ile başlayıp yavaş yavaş artırırsın bebeğin seni yönlendirir zaten cnmbende chıcco sılıkon damaklı kullanıyorum en ıyı o bence.otekıler benımkındede cok fazla ız yaptı en az bu yapıyo.
kızlar ben meyve suyu vermeye basladım tabı dr. izni ile...sımdı pureye gecıcem ama ne kadar vermem gerek acaba ilk basta azar azar basla dedı ama ne kadara kadar cogaltcam yanı onu bılmıyorum.
kızlar benım olusumda 8 kılo mamaya gectık malesef sütten ayırmak zorunda kaldım ek gıda olarak taze yogurt verıyorum meyvelere gecıcem suyunu mu yoksa püresını mı vereyım karar veremedım sızler neler verıyorsunuz
selam kızlar cereni anneme bıraktım geldim evin işlerini hallettim deli gibide uykum var 4 saatlik uykuyla duruyorum inşallah bu gece erkenden uyur gece 2 de yattı sabah 8 de kalktı bu gece iyi perfornas bekliyorum artık şu saate kadarda 15_20 dakika uyudu eşim yine başladı doktora gidelim diye huysuz diyecekmişiz doktora ayy bu adam şaka gibi( ben farkındayım ama sadece huysuzluk bizimki gazı veya rahatsızlığı olunca anlıyorum yanında elini tutuyorum başını okşuyorum sakin mutfağa gidiyorum ağlıyor hatta kendini yırtıyor sabah annemde şoka girdi cuma günü aşımız var inşallah huzursuzluk yapmaz zaten çok huysuz bir kaç gündür ne oluyor bu çocuğa anlamıyorum düzeliyor derken sil baştan alıyoruz birde kocam grip olmuş inşallah bulaşmaz çocuğa çok kötüyse çocukla annemde kalmayı düşünüyorum birde hastalanırsa yanarım o zaman gidiyorum anneme kızımı almaya bana şans dileyin uyumak istiyorum
ek gıdayı konuşmuşsunuz bizim doktor 6 aydan önce izin vermedi mamayla beslendiği halde sabırsızlıkla bekliyorum bakalım bizi yeni maceramızda neler bekliyor
gecmis olsun. masallahbu arada bebisinekızlar sabah aşıya gittik eve gelince ateş düşürücü verdim hemen ama çok huysuz mızmızlanıp duruyor önceki aşıda hiç böyle olmamıştı etkilenmemişti çok zormuş gerçekten kucaktan inmek istemiyor umarım huy değiştirmez buarada büyümüşüz 64 cm 7500 kg
selam kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim çünkü geçen pazaretesi aşı olmuştu kızım ve aşı yerinde sağ bacağında beze oluşmuş dr a sordum geçer kolonyalı pamuk koy dedi ovalama dedi ama ya geçmezse offfff biri itiyor biri başlıyor ne yapsam acaba başına böle bişi gelen varmı???
geçmiş olsun çok üzüldüm kıyamam ben ona ama geçer benim kızımdada olmuştu önceki aşısında bir iki güne geçti kafana takma cnmselam kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim çünkü geçen pazaretesi aşı olmuştu kızım ve aşı yerinde sağ bacağında beze oluşmuş dr a sordum geçer kolonyalı pamuk koy dedi ovalama dedi ama ya geçmezse offfff biri itiyor biri başlıyor ne yapsam acaba başına böle bişi gelen varmı???
gecmis olsun. masallahbu arada bebisine
teşekkürler cnm ateş kontrol altında tutuluyorda bu huzursuzluk huysuzluk çok fena saat 10 dan beri evi turluyoruz uyumuyor şimdi anneme devrettim
sanada gecmis olsun. buyudukce yeni seyler cikiyor. oglum kucukken koydugum yerde duruyordu simdi illa kucakta durcak bende bel mel kalmadi :97::97:
benimde sırtım belim ve boynum sürekli ağrıyor
selam ben aranıza yeni katıldım sürekli okuyordum ama yeni kısmet oldu yazmak benim oğlumda kasımın12 sinde doğdu Muhammed Ali 4.ayımızı bitirdik yeni yeni meyve sularına başladık bu arada geçmiş olsun benimde belim ve sırtım fena ağrıyor gece devamlı yat kalk uyumayınca beşiğe eğil kalk belim tutuluyo
geçmiş olsun çok üzüldüm kıyamam ben ona ama geçer benim kızımdada olmuştu önceki aşısında bir iki güne geçti kafana takma cnm
ben bezeyi bir hafta sonra farkettim sen ne zamn farketmiştin inş geçer canım gerçi dr geçer dedi ama insan korkuyo yinede
slm kizlar nasilsiniz? bizimde asimiz 2 nisanda tam tasincagim zamana geliyor ne yapcam ben insaallah atesi cikmaz:18::18::18:
hoşgeldin cnm gün geçtikçe çoğalıyoruzbu bebişler maymun ettiler bizi ben şimdiyatıdım bakalım ne kadar uyuycak aşıdan sonra sadece yarım saat uyudu memeden ayrılınca çırpınarak uyanıyor siz oldunuzmu aşınızı
bebişlerinizi hangi şampuanla yıkıyorsunuz ben dalin kullandım kokusunu çok beğendiğim için ama hiç memnun kalmadım şimdi sebemed almayı düşünüyorum kullanan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?