2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dr.ların onerısı yavas yavas cogtaltarak suyunu verıp suyuna alıstıktan sonra pureye gecmemız yonunde bende ole yapıyorum 1 kasıkla basladım sımdı 30cc ye cıktım yarın bıraz daha artırcam 3 gun sonrada pureye gecıcem.benım dr um sabah 10 da kı ogunu sadece meyve puresı yedırceksın dedı.pureye alısıncada 4 te sebze puresıne baslıycaz tabı onuda ılk suyu sonra puresı olarak.yanı lıstemız sole
07.00 anne sutu
10.00 meyve puresı
13.00 anne sutu
16.00 sebze puresı
19.00 anne sutu
22.00 anne sutu
01.00 anne sutu
gece ısterse yıne anne sutu

ben çok uğraştım ama almadı kızım emziği ben haznedarda kolan hastanesine götürüyorum dr Berrin Hanım çok memnunum tavsiye ederim
püre yaparken meyvenin 4/1 ile başlayıp yavaş yavaş artırırsın bebeğin seni yönlendirir zaten cnm

neden sütten kestin cnm bi problem mi var meyve suyuyla başlanıyor daha sonra püre ben henüz başlamadım ek besinlere

Allah yardımcın olsun cnm benim kızımda çok düşkün bana her odaya yanımda götürüyorum ben yokken sürekli çığlıklar atıyor beni görünce sırıtmaya başlıyor babamız çok kıskanıyor bizim dr da başlama diyor kilosu iyi ama 6. ayda reddediyorlarmış çok zor oluyormuş alıştırana kadar baya zaman alıyormuş oyüzden tattırmak gerek bence 6. ayda bize kolaylık olur

kızlar sabah aşıya gittik eve gelince ateş düşürücü verdim hemen ama çok huysuz mızmızlanıp duruyor önceki aşıda hiç böyle olmamıştı etkilenmemişti çok zormuş gerçekten kucaktan inmek istemiyor umarım huy değiştirmez buarada büyümüşüz 64 cm 7500 kg

selam kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim çünkü geçen pazaretesi aşı olmuştu kızım ve aşı yerinde sağ bacağında beze oluşmuş dr a sordum geçer kolonyalı pamuk koy dedi ovalama dedi ama ya geçmezse offfff biri itiyor biri başlıyor ne yapsam acaba başına böle bişi gelen varmı???

slm kizlar nasilsiniz? bizimde asimiz 2 nisanda tam tasincagim zamana geliyor ne yapcam ben insaallah atesi cikmaz:18::18::18:

gecmis olsun. masallahbu arada bebisine

sanada gecmis olsun. buyudukce yeni seyler cikiyor. oglum kucukken koydugum yerde duruyordu simdi illa kucakta durcak bende bel mel kalmadi :97::97:

geçmiş olsun çok üzüldüm kıyamam ben ona ama geçer benim kızımdada olmuştu önceki aşısında bir iki güne geçti kafana takma cnm

benimde sırtım belim ve boynum sürekli ağrıyor

benimde sırtım belim ve boynum sürekli ağrıyor

selam ben aranıza yeni katıldım sürekli okuyordum ama yeni kısmet oldu yazmak benim oğlumda kasımın12 sinde doğdu Muhammed Ali 4.ayımızı bitirdik yeni yeni meyve sularına başladık bu arada geçmiş olsun benimde belim ve sırtım fena ağrıyor gece devamlı yat kalk uyumayınca beşiğe eğil kalk belim tutuluyo

hoşgeldin cnm gün geçtikçe çoğalıyoruz bu bebişler maymun ettiler bizi ben şimdiyatıdım bakalım ne kadar uyuycak aşıdan sonra sadece yarım saat uyudu memeden ayrılınca çırpınarak uyanıyor siz oldunuzmu aşınızı

geçmiş olsun çok üzüldüm kıyamam ben ona ama geçer benim kızımdada olmuştu önceki aşısında bir iki güne geçti kafana takma cnm

ben bezeyi bir hafta sonra farkettim sen ne zamn farketmiştin inş geçer canım gerçi dr geçer dedi ama insan korkuyo yinede

bir şey daha sorucam herkez bebeklerinin 4. ayında kan hapı veya şurubu kullandımı ilk burada duymuştum ama doktor malesef bişey söylemedi
,

teşekkürler bizim aşı çarşamba günü benim oğlumunda uykusu çok hafif evde kıpırdamaya korkuyorum doğduğundan beri gece hariç enfazla uykusu yarım saat

Son düzenleme:
bebişlerinizi hangi şampuanla yıkıyorsunuz ben dalin kullandım kokusunu çok beğendiğim için ama hiç memnun kalmadım şimdi sebemed almayı düşünüyorum kullanan varmı

bebişlerinizi hangi şampuanla yıkıyorsunuz ben dalin kullandım kokusunu çok beğendiğim için ama hiç memnun kalmadım şimdi sebemed almayı düşünüyorum kullanan varmı

Dalinin kokusunu beğendiysen bence bübchen dene derim ben onu kullanıyorum kokusundan da kalitesinden de çoook memnunum.

merhaba arkadaşlar nasılsınız,bebişlerde iyidir işallah.bişey soracam kızımın vajinasının arası kızarmış ne yapabilirim pişik kremi sürsemmi diye karasız kaldım.bide acaba enfeksiyonmu kaptı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…