2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar cereni anneme bıraktım geldim evin işlerini hallettim deli gibide uykum var 4 saatlik uykuyla duruyorum inşallah bu gece erkenden uyur gece 2 de yattı sabah 8 de kalktı bu gece iyi perfornas bekliyorum artık şu saate kadarda 15_20 dakika uyudu eşim yine başladı doktora gidelim diye huysuz diyecekmişiz doktora ayy bu adam şaka gibi ( ben farkındayım ama sadece huysuzluk bizimki gazı veya rahatsızlığı olunca anlıyorum yanında elini tutuyorum başını okşuyorum sakin mutfağa gidiyorum ağlıyor hatta kendini yırtıyor sabah annemde şoka girdi cuma günü aşımız var inşallah huzursuzluk yapmaz zaten çok huysuz bir kaç gündür ne oluyor bu çocuğa anlamıyorum düzeliyor derken sil baştan alıyoruz birde kocam grip olmuş inşallah bulaşmaz çocuğa çok kötüyse çocukla annemde kalmayı düşünüyorum birde hastalanırsa yanarım o zaman gidiyorum anneme kızımı almaya bana şans dileyin uyumak istiyorum
ek gıdayı konuşmuşsunuz bizim doktor 6 aydan önce izin vermedi mamayla beslendiği halde sabırsızlıkla bekliyorum bakalım bizi yeni maceramızda neler bekliyor

Son düzenleme:
slm kızlar.. geçmişi bıraz okudum ama alıntı yapamadım..

krdln alah sabır versın... benımde kızım bazen çıldırıyor, gezmek istiyor.. hırçınlaşiyor.. ama geçer artık bu gunlerde...

bebek maması veren arkadaşlar mutlaka su verın.. mamalar kıvamlı oldugu için kabız yapar.. ve ilerde buyuk sorunlar olur.. mutlaka su içirin...

melodı, bebegınden ayrılmak sana da ogluna da çok zor gelmiştır... anlamiştır bebegın senın yoklugunu..

bızde bır kaç kez dişarı çıktık.. kızım alıştı hemen.. eve gelınce hırçınlaşıyor, aglıyor.. dişarda yapmıyor gezmeyı sevdi benım kızım

bu arada ben herşeyi yıyorum.. gaz yapmıyor artık hiç bir şey... tuzlu yemek sutu kestıgı için turşu vs yemiyorum..

Hadi gecmis olsun canım bu ayıda atlattınız darısı başımıza.benım kızmda delı gıbı elinı emıyor oyuncaklarını yemeye calısıyor basaramayınca da acayıp sınırlenıyor. Maşallah canim uykularınızda duzene gırıyormuş bizımkıde idrar yolu enfeksıyonundan sonra yerle bır oldu hala da duzene gırmedı

Canım ya haklısın valla çok çektirdi bu zilli sana:)insallah tekrarmdüzene girer de biraz rahat edersın sende. Ya anlattıgına göre sana çok düşkün ilgi beklediginden huysuzlanıyo gibi ama süzelmişti diyorsun ya belki idrar yollarıyla ilgili bir sıkıntısı vardır bir test yaptırsanız benım kızımda bır anda çok huysuzlanıp durduk yere deli gibi aglıyordu enfeksiyon çıktı kız beeklerde durup dururken huysuzluk varsa doktorumu idrar tahlili yapmak gerekıyor demişti aklınız da bulunsun.bol şans ve huzurlu kesıntiiz uzun uykulaf dilerim cnm

bu arada ben herşeyi yıyorum.. gaz yapmıyor artık hiç bir şey... tuzlu yemek sutu kestıgı için turşu vs yemiyorum..

Bunu duyduğuma sevindim ben hala korkuyorum yemeye gaz yapar diye.turşu yemesem ii olacak o zaman sutu kestıgını bilmiyordum tesekkurler ii bi bilgi oldu sen doktor buldun mu cnm

Canım ya haklısın valla çok çektirdi bu zilli sana:)insallah tekrarmdüzene girer de biraz rahat edersın sende. Ya anlattıgına göre sana çok düşkün ilgi beklediginden huysuzlanıyo gibi ama süzelmişti diyorsun ya belki idrar yollarıyla ilgili bir sıkıntısı vardır bir test yaptırsanız benım kızımda bır anda çok huysuzlanıp durduk yere deli gibi aglıyordu enfeksiyon çıktı kız beeklerde durup dururken huysuzluk varsa doktorumu idrar tahlili yapmak gerekıyor demişti aklınız da bulunsun.bol şans ve huzurlu kesıntiiz uzun uykulaf dilerim cnm

Bunu duyduguma sevindim ben hala korkuyordum gaz yapar diye yemeye.tursu yemeyi de bıraksam ii olacak sanırım sütü kestigini bilmiyordum tesekkurler bilgi için.bu arada sen doktor buldun mu

kızlar kusura bakmayın sayfayı tek basıma doldurmuşum okurken sıkılacaksınız

hepınıze genel olarak cevap vereyım hosbuldum,amın hepımız güle güle büyütelım ınş.bende ek gıdaya basladım yogurt yedıyorum sadece ve aptamıl 1 ıcıyorum hastalıgımdan dolayı olusumu 4 aylıkken sütten kesmek zorunda kaldım umarım kımsenın basına gelmez cok zorrrrrrr.tarhana corbası ıcın erken sanıyordum neler yedırebılırız bu ayda paylasırmısınız ben kızımı emzırdıgım ıcın sadece bu aylarda tadımlık verıyordum yıyeceklerı ama oglumun heseyden vıtamın almasını ıstıyorum neler yedırebılırım tarıfler paylasırsanız sevınırım

senın suçun deıl kı cnmüzülme o yuzden. hem mamalar da neredeyse anne sütüne es deger, teknolloji ilerledi

kızlar emzık kullanıyor musunuz. kullnıyorsanız hangı marka? sılıkon kauçuk?damaklı damaksız?
nuk sılıkon damaklı aldım yanaklarında iz yaptı. avent aldım burnuna değiyo kenarları.. ne yapayım bılmıyorrum.. ayrıca ist de oturnlar dr a nereye göturuyorsunuz..avrupa yakasında avcılar bakırköy civarında dr arıyorum da..

hayirli geceler kizlar bugün bayagi ilerlemis topik
kardelencim allah kolaylik versin

Canım bende nuk slikon damaklı kullanıyrm yanaklarında iz yapyor evet ama zaten ne alsam yapıcak yanaklı oldugu için

canım ben çok emzik denedim iz yapıyor chicco slikon damaklı kullanıyoruz daha az iz yaptı en azından ben çok zor doktor buldum ama çok memnunum ikitelli batı bahatta Adnan bey var kesinlikle memnun kalırsın avcılar medicanada da İhsan beyi çok iyi diyorlar ben önce hakan beye gidip memnun kalmadığım için tekrar ona gitmedim ama çok memnun olan arkadaşlar var hangisi sana uyarsa

bende chıcco sılıkon damaklı kullanıyorum en ıyı o bence.otekıler benımkındede cok fazla ız yaptı en az bu yapıyo.

kızlar ben meyve suyu vermeye basladım tabı dr. izni ile...sımdı pureye gecıcem ama ne kadar vermem gerek acaba ilk basta azar azar basla dedı ama ne kadara kadar cogaltcam yanı onu bılmıyorum.

kızlar benım olusumda 8 kılo mamaya gectık malesef sütten ayırmak zorunda kaldım ek gıda olarak taze yogurt verıyorum meyvelere gecıcem suyunu mu yoksa püresını mı vereyım karar veremedım sızler neler verıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…