esila 4 aylık 7200 kg sadece anne sütüyle besliyorum
Hadi gecmis olsun canım bu ayıda atlattınız darısı başımıza.benım kızmda delı gıbı elinı emıyor oyuncaklarını yemeye calısıyor basaramayınca da acayıp sınırlenıyor. Maşallah canim uykularınızda duzene gırıyormuşselam anneler nasılsınız bebekleri kabız olanlar varmış geçmiş olsun birde kabızlıktan dolayı anal fissür oluşmuş sanırım bebelerde peki kakasını yaparken kan geliyormu ayy canlarım kıyamam ya daha şimdiden anal fissür acısı peki dr ne diyor geçici bir durum dur umarım ilaç yada merhem verdimi bu anal fissür için
bizde pazartesi aşı oldukk 4. ay aşıları bundan sonra 6. ay aşısı ve önümüzdeki ay rota aşısının ikinci dozu var aşıdan sonra ateşi azdı zaten calpol verdim gelir gelmez ertesi güne kadar da normale döndü
bu arada ellerini emiyor kızım da hele baş parmağını sokuyor boğazına kadar sonrada kusuyor sürekli elini ağzından çekmekle meşgulüm ve tabii ki çığlık atıyor kulaklarım çınlıyor o çılık attıkça oyuncaklarını uzatınca tutmaya çalışıyor tutuyor da sonra canı sıkılıyor bırakıyor ve yan dönüyor ama henüz yüzüstü dönemiyor bizden bu kadar ha bu arada gündüz az uyuyor gece uykuları arttı şükürler olsun
Canım ya haklısın valla çok çektirdi bu zilli sana:)insallah tekrarmdüzene girer de biraz rahat edersın sende. Ya anlattıgına göre sana çok düşkün ilgi beklediginden huysuzlanıyo gibi ama süzelmişti diyorsun ya belki idrar yollarıyla ilgili bir sıkıntısı vardır bir test yaptırsanız benım kızımda bır anda çok huysuzlanıp durduk yere deli gibi aglıyordu enfeksiyon çıktı kız beeklerde durup dururken huysuzluk varsa doktorumu idrar tahlili yapmak gerekıyor demişti aklınız da bulunsun.bol şans ve huzurlu kesıntiiz uzun uykulaf dilerim cnmselam kızlar cereni anneme bıraktım geldim evin işlerini hallettim deli gibide uykum var 4 saatlik uykuyla duruyorum inşallah bu gece erkenden uyur gece 2 de yattı sabah 8 de kalktı bu gece iyi perfornas bekliyorum artık şu saate kadarda 15_20 dakika uyudu eşim yine başladı doktora gidelim diye huysuz diyecekmişiz doktora ayy bu adam şaka gibi( ben farkındayım ama sadece huysuzluk bizimki gazı veya rahatsızlığı olunca anlıyorum yanında elini tutuyorum başını okşuyorum sakin mutfağa gidiyorum ağlıyor hatta kendini yırtıyor sabah annemde şoka girdi cuma günü aşımız var inşallah huzursuzluk yapmaz zaten çok huysuz bir kaç gündür ne oluyor bu çocuğa anlamıyorum düzeliyor derken sil baştan alıyoruz birde kocam grip olmuş inşallah bulaşmaz çocuğa çok kötüyse çocukla annemde kalmayı düşünüyorum birde hastalanırsa yanarım o zaman gidiyorum anneme kızımı almaya bana şans dileyin uyumak istiyorum
ek gıdayı konuşmuşsunuz bizim doktor 6 aydan önce izin vermedi mamayla beslendiği halde sabırsızlıkla bekliyorum bakalım bizi yeni maceramızda neler bekliyor
bu arada ben herşeyi yıyorum.. gaz yapmıyor artık hiç bir şey... tuzlu yemek sutu kestıgı için turşu vs yemiyorum..
Canım ya haklısın valla çok çektirdi bu zilli sana:)insallah tekrarmdüzene girer de biraz rahat edersın sende. Ya anlattıgına göre sana çok düşkün ilgi beklediginden huysuzlanıyo gibi ama süzelmişti diyorsun ya belki idrar yollarıyla ilgili bir sıkıntısı vardır bir test yaptırsanız benım kızımda bır anda çok huysuzlanıp durduk yere deli gibi aglıyordu enfeksiyon çıktı kız beeklerde durup dururken huysuzluk varsa doktorumu idrar tahlili yapmak gerekıyor demişti aklınız da bulunsun.bol şans ve huzurlu kesıntiiz uzun uykulaf dilerim cnmselam kızlar cereni anneme bıraktım geldim evin işlerini hallettim deli gibide uykum var 4 saatlik uykuyla duruyorum inşallah bu gece erkenden uyur gece 2 de yattı sabah 8 de kalktı bu gece iyi perfornas bekliyorum artık şu saate kadarda 15_20 dakika uyudu eşim yine başladı doktora gidelim diye huysuz diyecekmişiz doktora ayy bu adam şaka gibi( ben farkındayım ama sadece huysuzluk bizimki gazı veya rahatsızlığı olunca anlıyorum yanında elini tutuyorum başını okşuyorum sakin mutfağa gidiyorum ağlıyor hatta kendini yırtıyor sabah annemde şoka girdi cuma günü aşımız var inşallah huzursuzluk yapmaz zaten çok huysuz bir kaç gündür ne oluyor bu çocuğa anlamıyorum düzeliyor derken sil baştan alıyoruz birde kocam grip olmuş inşallah bulaşmaz çocuğa çok kötüyse çocukla annemde kalmayı düşünüyorum birde hastalanırsa yanarım o zaman gidiyorum anneme kızımı almaya bana şans dileyin uyumak istiyorum
ek gıdayı konuşmuşsunuz bizim doktor 6 aydan önce izin vermedi mamayla beslendiği halde sabırsızlıkla bekliyorum bakalım bizi yeni maceramızda neler bekliyor
bu arada ben herşeyi yıyorum.. gaz yapmıyor artık hiç bir şey... tuzlu yemek sutu kestıgı için turşu vs yemiyorum..
ben doğduğundan beri mamasyla beraber anne sütü veriyorum malesef. denemediğim şey kalmadı sütüm artsın diye. doktorlar önce sindirimi kolay meyveleri tavsiye ediyor. sütün yeterliyse 6 ay ek gıda verme. ben çok üzülüyorum yeterince anne sütü alamıyor diye. sonrasında doktorlar yönlendiriyor. biz pirinçli mamayla başladık tadını pek sevmedi bitince başka alacağım
kızlar emzık kullanıyor musunuz. kullnıyorsanız hangı marka? sılıkon kauçuk?damaklı damaksız?
nuk sılıkon damaklı aldım yanaklarında iz yaptı. avent aldım burnuna değiyo kenarları.. ne yapayım bılmıyorrum.. ayrıca ist de oturnlar dr a nereye göturuyorsunuz..avrupa yakasında avcılar bakırköy civarında dr arıyorum da..
kızlar emzık kullanıyor musunuz. kullnıyorsanız hangı marka? sılıkon kauçuk?damaklı damaksız?
nuk sılıkon damaklı aldım yanaklarında iz yaptı. avent aldım burnuna değiyo kenarları.. ne yapayım bılmıyorrum.. ayrıca ist de oturnlar dr a nereye göturuyorsunuz..avrupa yakasında avcılar bakırköy civarında dr arıyorum da..
hayirli geceler kizlar bugün bayagi ilerlemis topik
kardelencim allah kolaylik versin
kızlar benım olusumda 8 kılo mamaya gectık malesef sütten ayırmak zorunda kaldım ek gıda olarak taze yogurt verıyorum meyvelere gecıcem suyunu mu yoksa püresını mı vereyım karar veremedım sızler neler verıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?