2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız . Yabangülü bence coktora sormadan surme hassas bir bölge çünki
zaten şimdi zeytin yağı sürdüm eğer pişikse yakmasın koruyucu olsun dedim.yarın aile hekimine göstereyim bi.
evet sürülüyo hatta benim kızımın kan gelmişti doktora götürdüm çok korkmuştum çokta iyi bi doktor kızarıklık vardı hatta içeriye doğru yara gibi olmuş doktor verdi çok memnun kaldım

teşekür ederim canım aklımda bulunsun

valla bizde dün çıkarmayı düşünüyorduk kaynanam izin vermedi.

ben ocakta subatta bıle güneşi görsem cıkardım. çok şükür bişey olmadı hatta montuda yok daha doğrusu kucuk gelıyo giydiremıyorum iyice sardım, gercı ne kadar sarsamda kokkalırını cıkardı dısarı ama olsun bişicikler olmaz d vitamını salgılasın vucudu, temız hava alsın oda sıkılmıştır hep kapalı mekanda zavallı cocuggum

yavas yavas topık eskı halıne gelmeye baslıyor.. ee bebekler varken cok sık girilmıyor ancak bu kadar oluyo yavas yavas artar ıns.. msn de kılerde buraya tasınsalar hıc fena olmaz yanı

evet ben geçmişi okurken 1 gün nerdeyse 200 sayfa ydı şimdi herkes mecbur bebişlerle uğraşıyo heralde

Son düzenleme:
emzikte gerceekten chıcconunkı iyi daha az iz bırakıyor şimdi onu emıyor..

kızlar carrefourda huggıes in 3 lu ıslak mendılı 9,50 tl aklınızda bulunsun uygun geldş bana.. gercı su ve pamuk pedle temızliyorum yavas yavas ıslak mendile gecıyoruz.. komılınınde 80lı ıslak mendılı 2.40tl idi oda güzel kokuyordu..

prima aktıf bebek de indirimde paketi 13 küsüre gelıyo 4 no da 44 tane vardı dikkatimi çekti o buyuk paketler değildi ama genede ii yanı tanesi 278 falan gelıyordu

selam kızlar,çok sık giremiyorum malum bebişayrıca doğum yaptıktan sonrada sıkıntılarım bitmedi 3aydır ayağımda tırnak batması ile uğraşıyorum,emzirdiğim için fazla ilaçta içemiyorum,aynı sorunu yaşayan varmı,canımdan bezdirdi beni resmen eve kapandım(

Son düzenleme:

ben pedikürle halletmstım ama ılerı duzeyde degıldı tabı
gecmıs olsun

merhaba delimavi o sıkıntı bendede oldu ihtiyol pomat kullandım allaha çok şükür iki sürmeye beni rahatlattı bende kasım annesiyim ve bebeğimi emziriyorum ama bu kremin sakıncası varmı yokmu malesef bilmiyorum...

bafocuğum sağol canım,benimki maalesef iltihaplı,geçse pediküre gidicem çok kötü yaa(
sen nasılsın neler yapıyorsun fıstık nasıl,büyümüştür bayağı gece uykusu oturdumu??

Son düzenleme:
canım kullanmadığım krem kalmadı,onuda ilk başlarda kullandım işe yaramadı.tırnağımı çektirmekten bahsetti doktor ama ben istemiyorum.çünkü tekrarlayabiliyormuş boşuna eziyet çekemem.ama Allah ne dostuma ne düşmanıma bu rahatsızlığı vermesin.çok sinir bozucuantibiyotiğe başlıcam galiba

anlıyorum seni çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum..

bi kaç sene evvel benimde tırnağım batmıştı doktor tırnağımı çekti ama malesef yine tekrarladı şu anda benimde çok acıyo önü kapalı ayakkabı giyemiyorum

Çok geçmiş olsun. Gebelik tırnak batmasına yatkınlık yaratan bir durum. Gebelerde sıklıkla görülebiliyor.Eğer şiddetli ise tırnak çekimi gerektirir. Ancak öncelikle mutlaka enfeksiyonu (kızarıklık, akıntı, ağrı) geçirmek gerekir.Bunun için hem ağızdan hem de krem şeklinde antibiyotik kullanılıp enfeksiyon bulguları gerileyince tekrarlamaması için tırnak çekimi yapılır. Tırnak eğer çekilip ardından tırnak dibine uygulama yapılmazsa tekrar batabilir yada daha deforme olarak çıkabilir. Uygun olan tırnağı total değil de sadece batan kenardan çekip tırnak yatağına çeşitli maddelerle koterizasyon uygulamak. Böylece o bölgeden tekrar tırnak çıkmayacaktır ama zamanla tırnak eski şeklini alır, deforme görünüm oluşmaz. Nerde yaşadığınızı bilmiyorum ama Ankara tıp dermatoloji kliniğinde bu işlemi yaptırabilirsiniz...

canım krem antibiyotik falan hepsi hikaye kaç kez gittim dr a ama hiç bi ise yaramadı:) tel çözümü pamuk tedavi etmiyo ama ağrıyı yok edıYO en azından banyodan çıktıktan sonra batan tırnak kısmını törpü ile kaldır ufak bi pamuk parçasını ıslat elimle yuvarla o bölgeye köy ve iyice ittir tırnağı etle bağlantısını kes yani. Ondan sonra istediğin gibi ayakkabı giy gez hiçbirşey olmuyor. Benim doğumdan sonra her iki ayağımda da oldu çok şey denedim ama ınan ki tel çözüm bu. Mutlaka dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…