zaten şimdi zeytin yağı sürdüm eğer pişikse yakmasın koruyucu olsun dedim.yarın aile hekimine göstereyim bi.selam kızlar nasılsınız . Yabangülü bence coktora sormadan surme hassas bir bölge çünki
evet sürülüyo hatta benim kızımın kan gelmişti doktora götürdüm çok korkmuştum çokta iyi bi doktor kızarıklık vardı hatta içeriye doğru yara gibi olmuş doktor verdi çok memnun kaldım
bende oğlanı bgn dısarı cıkardım gunesigörduk 1 saat faln dolaştık arabası ile sonra galdık eve inş hasta olmaz
valla bizde dün çıkarmayı düşünüyorduk kaynanam izin vermedi.
yavas yavas topık eskı halıne gelmeye baslıyor.. ee bebekler varken cok sık girilmıyor ancak bu kadar oluyo yavas yavas artar ıns.. msn de kılerde buraya tasınsalar hıc fena olmaz yanı
kızlar mama sandalyesı almaya basladınız mı. gerek var mı. hangi marka alınmalı sizce
chicco bizimki e bebekden aldık memnunuzbende bebek arabası alıcam hangi marka iyi kullanışlı olur acaba
kızlar mama sandalyesı almaya basladınız mı. gerek var mı. hangi marka alınmalı sizce
selam kızlar,çok sık giremiyorum malum bebişayrıca doğum yaptıktan sonrada sıkıntılarım bitmedi 3aydır ayağımda tırnak batması ile uğraşıyorum,emzirdiğim için fazla ilaçta içemiyorum,aynı sorunu yaşayan varmı,canımdan bezdirdi beni resmen eve kapandım (
selam kızlar,çok sık giremiyorum malum bebişayrıca doğum yaptıktan sonrada sıkıntılarım bitmedi 3aydır ayağımda tırnak batması ile uğraşıyorum,emzirdiğim için fazla ilaçta içemiyorum,aynı sorunu yaşayan varmı,canımdan bezdirdi beni resmen eve kapandım (
bende mustela newborn kullanıyorum cok memnunum sadece eczanelerde satılıyor amaben mustelanın sampuanı ıle yıkıyorum cook memnunum biraz pahalı ama cok uzun süre gidiyo
msn deyız bazenbir kaç ay önce forum dolup taşıyodu.. artık kimsecikler yazmıyor..
nerede onca kişi???
canım kullanmadığım krem kalmadı,onuda ilk başlarda kullandım işe yaramadı.tırnağımı çektirmekten bahsetti doktor ama ben istemiyorum.çünkü tekrarlayabiliyormuş boşuna eziyet çekemem.ama Allah ne dostuma ne düşmanıma bu rahatsızlığı vermesin.çok sinir bozucumerhaba delimavi o sıkıntı bendede oldu ihtiyol pomat kullandım allaha çok şükür iki sürmeye beni rahatlattı bende kasım annesiyim ve bebeğimi emziriyorum ama bu kremin sakıncası varmı yokmu malesef bilmiyorum...
canım kullanmadığım krem kalmadı,onuda ilk başlarda kullandım işe yaramadı.tırnağımı çektirmekten bahsetti doktor ama ben istemiyorum.çünkü tekrarlayabiliyormuş boşuna eziyet çekemem.ama Allah ne dostuma ne düşmanıma bu rahatsızlığı vermesin.çok sinir bozucuantibiyotiğe başlıcam galiba
canım kullanmadığım krem kalmadı,onuda ilk başlarda kullandım işe yaramadı.tırnağımı çektirmekten bahsetti doktor ama ben istemiyorum.çünkü tekrarlayabiliyormuş boşuna eziyet çekemem.ama Allah ne dostuma ne düşmanıma bu rahatsızlığı vermesin.çok sinir bozucuantibiyotiğe başlıcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?