canım bende önce dalin kullandım ama hoşuma gitmedi şimdi sebamed kullanıyorum pahalı biraz ama memnunum haa bide komilinin zeytinyağlı bebe şampuanını almayı düşünüyorumbebişlerinizi hangi şampuanla yıkıyorsunuz ben dalin kullandım kokusunu çok beğendiğim için ama hiç memnun kalmadım şimdi sebemed almayı düşünüyorum kullanan varmı
bence sürme çok narin orası bişi olur eğer enfeksiyon falan kaptı diyosan huysuzluğu varmı ekstra ordan belli olur ama için esinmiyorsa dr götür derim benmerhaba arkadaşlar nasılsınız,bebişlerde iyidir işallah.bişey soracam kızımın vajinasının arası kızarmış ne yapabilirim pişik kremi sürsemmi diye karasız kaldım.bide acaba enfeksiyonmu kaptı diyorum
canım bende önce dalin kullandım ama hoşuma gitmedi şimdi sebamed kullanıyorum pahalı biraz ama memnunum haa bide komilinin zeytinyağlı bebe şampuanını almayı düşünüyorum
bence sürme çok narin orası bişi olur eğer enfeksiyon falan kaptı diyosan huysuzluğu varmı ekstra ordan belli olur ama için esinmiyorsa dr götür derim ben
teşekkürler bizim aşı çarşamba günü benim oğlumunda uykusu çok hafif evde kıpırdamaya korkuyorum doğduğundan beri gece hariç enfazla uykusu yarım saat
biz rota aşısı yaptırmadık dr gerek görmedi cnmcuma rota aşımızı olduk kızım dün ve bugün ishal oldu ama gene günde 1 kere yapıyor size oldumu acaba olduysa ne yaptınız
bende dalin kullanıyorum ama saç derisini kurutuyor değiştirmek istiyorumbebişlerinizi hangi şampuanla yıkıyorsunuz ben dalin kullandım kokusunu çok beğendiğim için ama hiç memnun kalmadım şimdi sebemed almayı düşünüyorum kullanan varmı
o tortulardan bizdede oluyor ben siliyorum yanlışmı yapıyorum acaba :18:haaa bide pudradanmıdır vajen arası krireç gibi beyaz tortular oluyor.silmeye korkuyorum bişey yaparım diye offfffffffff offffffffffff yardım edin ne olur.
bir kaç ay önce forum dolup taşıyodu.. artık kimsecikler yazmıyor..
nerede onca kişi???
benimde sırtım belim ve boynum sürekli ağrıyor
cuma rota aşımızı olduk kızım dün ve bugün ishal oldu ama gene günde 1 kere yapıyor size oldumu acaba olduysa ne yaptınız
şu saate kadar kıvrandık remen uyumamak için direndi ama teslim oldu sonunda bu aşı kızımı allak bullak etti bakalım gece ne yapıcaz
bir şey daha sorucam herkez bebeklerinin 4. ayında kan hapı veya şurubu kullandımı ilk burada duymuştum ama doktor malesef bişey söylemedi
,
bebişlerinizi hangi şampuanla yıkıyorsunuz ben dalin kullandım kokusunu çok beğendiğim için ama hiç memnun kalmadım şimdi sebemed almayı düşünüyorum kullanan varmı
Aynen benimde belim kopuyorbnm de cok ağrıyordu dr gittim ne yapmışsın sen dedı cok fena kulunç olmuşsun dedi. fizik tedavı sart dedi ihmal etmeyın gidin valla bu cocuklar sımdıden sakat eti bizi
merhaba arkadaşlar nasılsınız,bebişlerde iyidir işallah.bişey soracam kızımın vajinasının arası kızarmış ne yapabilirim pişik kremi sürsemmi diye karasız kaldım.bide acaba enfeksiyonmu kaptı diyorum
kızarıklık için bepanen krem çok iyi geliyor ben kızlarımda kullandım
hazaaaaaaaaaaaaaal kız sen beni mi özledin yarum, sen çağır ben gelirim anamm :) nereye tasınıosunuz hayırlı olsun cnm
tam iç dudakların orası kızaran yer orayada sürülüyor?
ben çok uğraştım ama almadı kızım emziği ben haznedarda kolan hastanesine götürüyorum dr Berrin Hanım çok memnunum tavsiye ederim
püre yaparken meyvenin 4/1 ile başlayıp yavaş yavaş artırırsın bebeğin seni yönlendirir zaten cnm
neden sütten kestin cnm bi problem mi var meyve suyuyla başlanıyor daha sonra püre ben henüz başlamadım ek besinlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?