bende mustela newborn kullanıyorum cok memnunum sadece eczanelerde satılıyor ama
msn deyız bazen
gecmis olsun canim masallah bebisinede büyümüskızlar sabah aşıya gittik eve gelince ateş düşürücü verdim hemen ama çok huysuz mızmızlanıp duruyor önceki aşıda hiç böyle olmamıştı etkilenmemişti çok zormuş gerçekten kucaktan inmek istemiyor umarım huy değiştirmez buarada büyümüşüz 64 cm 7500 kg
canim allah kolaylik versin nasilda denk gelmis bende oglumun ilk asisini yaptirdigimda evi boyuyorduk heryer topluydu asi oldugu günde cok huysuzdu bayagi zorlanmistim insallah senin oglan huysuzlanmazda islerini rahatca yaparsinslm kizlar nasilsiniz? bizimde asimiz 2 nisanda tam tasincagim zamana geliyor ne yapcam ben insaallah atesi cikmaz:18::18::18:
canim hosgeldin aramiza bebegini güle güle büyütselam ben aranıza yeni katıldım sürekli okuyordum ama yeni kısmet oldu yazmak benim oğlumda kasımın12 sinde doğdu Muhammed Ali 4.ayımızı bitirdik yeni yeni meyve sularına başladık bu arada geçmiş olsun benimde belim ve sırtım fena ağrıyor gece devamlı yat kalk uyumayınca beşiğe eğil kalk belim tutuluyo
canim enfeksiyon olabilir en iyisi doktora göster cok gecmis olsunmerhaba arkadaşlar nasılsınız,bebişlerde iyidir işallah.bişey soracam kızımın vajinasının arası kızarmış ne yapabilirim pişik kremi sürsemmi diye karasız kaldım.bide acaba enfeksiyonmu kaptı diyorum
haaa bide pudradanmıdır vajen arası krireç gibi beyaz tortular oluyor.silmeye korkuyorum bişey yaparım diye offfffffffff offffffffffff yardım edin ne olur.
eee hazal bebeklerden vakit bulmak kolay mı :) senın eın manzarası cok ıyıydı, sımdı daha sehır ıcıne mı tasınıosun? of bebekle tasınmak ıskence allah yardım etsın...ozledim tabii hic gelmiyorsunuz buraya hepinizi ozledimben msnede giremiyorum virusmu ne girmis. 1 nisanda tasiniyorum cnm baska bi semte evim toplu ivir zivir esyalarin arasinda kalmisim onceden bu saatlerde muahbbet ederdik. gecmisi okumak icin yarim saatten fazla zaman giderdi simdi 2 dakkada okuyorum..
bafo sen herman beye gidiyordun demi benim dr da arzu çağdaş feminen den. Bende florence gayrettepe de doğum yaptım. 2 kasımda. Çocuk dr n kim
eee hazal bebeklerden vakit bulmak kolay mı :) senın eın manzarası cok ıyıydı, sımdı daha sehır ıcıne mı tasınıosun? of bebekle tasınmak ıskence allah yardım etsın...
doktorumuz fulya dora hospital da duygu hanım, ama ıkımız de degıstırmeyı dusunuoruz bazı nedenlerden oturu aslında hayatımda gordugum en sıcak cocuk doktoru aslında ama..
günayyydıııınnnnn , eski günlerdeki gibi :))
gecmis olsun canim masallah bebisinede büyümüs
canim allah kolaylik versin nasilda denk gelmis bende oglumun ilk asisini yaptirdigimda evi boyuyorduk heryer topluydu asi oldugu günde cok huysuzdu bayagi zorlanmistim insallah senin oglan huysuzlanmazda islerini rahatca yaparsin
eee hazal bebeklerden vakit bulmak kolay mı :) senın eın manzarası cok ıyıydı, sımdı daha sehır ıcıne mı tasınıosun? of bebekle tasınmak ıskence allah yardım etsın...
doktorumuz fulya dora hospital da duygu hanım, ama ıkımız de degıstırmeyı dusunuoruz bazı nedenlerden oturu aslında hayatımda gordugum en sıcak cocuk doktoru aslında ama..
günayyydıııınnnnn , eski günlerdeki gibi :))
günaydin kizlar
2011kasim anneleri topigi acilmis aksam biraz sohbet ettik gecen sene bizde bu zamanlar topigimizi kurmustuk ne günlerdi biz simdi evlatlarimizla beraberiz bütün bekleyenleri rabbim hayirlisiyla kavustursun insallah
Evet eski günlerdeki gibi saahın ilk günaydını senden. Sanada günaydın prop keşke hepiniz burda olsanız
selam ben aranıza yeni katıldım sürekli okuyordum ama yeni kısmet oldu yazmak benim oğlumda kasımın12 sinde doğdu Muhammed Ali 4.ayımızı bitirdik yeni yeni meyve sularına başladık bu arada geçmiş olsun benimde belim ve sırtım fena ağrıyor gece devamlı yat kalk uyumayınca beşiğe eğil kalk belim tutuluyo
cuma rota aşımızı olduk kızım dün ve bugün ishal oldu ama gene günde 1 kere yapıyor size oldumu acaba olduysa ne yaptınız
derya nasılsın esila nasıl oldu ateşi faan çıkmadı inşalah
Hoşgeldin canım bende aynı bün doğum yaptım:)
iyiyiz çok şükür ateş yok akşam en son 7.5 da uyuttum gece uykusuna geçti ama hep ağladı uykusunda gece 3 e kadar sonra sızmışım bende
hoşbulduk burası çok güzel bir ortam kaç gündür neredeyse 7000 sayfayı okudum hamileyken hiç denk gelmedi bilgi paylaşımları çok güzel benim iki tanede kızım var üçüncüsüde Muhammed Alim GÜNLER HEP TELAŞEYLE GEÇİYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?