2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızım uyumuyor haleeenn ama ben uyuyorum ayakta gözlerim kan çanağı ve başımı yastığa koysam anında uyucam ama kızım oyun istiyor uyku istiyorum eşim yorgunum diye 10,30 da yattı ohhhh erkek olmak varmış bu dünyada çalışıyorum diye toz kondurmuyor beyimiz kendine
geçen dedi ki çocuk bakmasam ne yapıcakmışım bi işim çocuk bakmakmış onada ayy oyy diyomuşumya daha neler duyucam bakalımçocuk olduktan sonra çok sinirli olmuşum herşeye kızıyormuşum pehh
ahh ahh yaranamadım ben bu adama ne diyim
bu arada kaynanayla küsüm bebek olduğundan beri görmeye gelmedi eşimde bu hafta sonu babaanneye gitcez diyo beni sinir ediyo poffffff o cadıya yalnız göndermicem çocumu mecbur bende gidicem bana bilezik almış eşim dedi nasıl olduysa du bakalım pazar ola hayrola bunak kadın ya hakikaten çok sinirliyim neden bunlar yüzünden işteeeee:95:

gecmis olsun canim masallah bebisinede büyümüs
slm kizlar nasilsiniz? bizimde asimiz 2 nisanda tam tasincagim zamana geliyor ne yapcam ben insaallah atesi cikmaz:18::18::18:
canim allah kolaylik versin nasilda denk gelmis bende oglumun ilk asisini yaptirdigimda evi boyuyorduk heryer topluydu asi oldugu günde cok huysuzdu bayagi zorlanmistim insallah senin oglan huysuzlanmazda islerini rahatca yaparsin
canim hosgeldin aramiza bebegini güle güle büyüt
canim enfeksiyon olabilir en iyisi doktora göster cok gecmis olsun
haaa bide pudradanmıdır vajen arası krireç gibi beyaz tortular oluyor.silmeye korkuyorum bişey yaparım diye offfffffffff offffffffffff yardım edin ne olur.

o tortular benim oglaninda poposunda oluyor pudradan
yavasca temizle canim tabi kizlarin altina temizlemek daha bir itina istiyor

bugün oglum ilkdefa sol tarafina döndü yüz üstü kaldi tabi bir kaldirdimki kipkirmizi olmus nekadar zorlandiysasizinkilerde dönmeye basladimi

eee hazal bebeklerden vakit bulmak kolay mı :) senın eın manzarası cok ıyıydı, sımdı daha sehır ıcıne mı tasınıosun? of bebekle tasınmak ıskence allah yardım etsın...
bafo sen herman beye gidiyordun demi benim dr da arzu çağdaş feminen den. Bende florence gayrettepe de doğum yaptım. 2 kasımda. Çocuk dr n kim

doktorumuz fulya dora hospital da duygu hanım, ama ıkımız de degıstırmeyı dusunuoruz bazı nedenlerden oturu aslında hayatımda gordugum en sıcak cocuk doktoru aslında ama..

günayyydıııınnnnn , eski günlerdeki gibi :))

Evet eski günlerdeki gibi saahın ilk günaydını senden. Sanada günaydın prop keşke hepiniz burda olsanız

günaydin kizlar
2011kasim anneleri topigi acilmis aksam biraz sohbet ettik gecen sene bizde bu zamanlar topigimizi kurmustuk ne günlerdi biz simdi evlatlarimizla beraberiz bütün bekleyenleri rabbim hayirlisiyla kavustursun insallah

sagol canim, yeni evde komple badana olacak, temizlencek degisiklik guzel olcak ama su oglumun asisida ayni gune denk gelmeseydi daha ii olcakti.

evet cnm manzara super simdi bi kahve yapcam bide sigara yakcam karlarla kapli agaclara bakarak iccem. simdi sehir merkezine yakin bi yere tasincam ve 1. kat 9. kattan 1. kata iniyorum yeni evde guzel ama bu ev bambaska benim icin ilk gozagrim, ama kaynim tasincagi icin yine gidip gelebilcem.

herkese gunaydin kizlar

günaydin kizlar
2011kasim anneleri topigi acilmis aksam biraz sohbet ettik gecen sene bizde bu zamanlar topigimizi kurmustuk ne günlerdi biz simdi evlatlarimizla beraberiz bütün bekleyenleri rabbim hayirlisiyla kavustursun insallah

ya zaman nasil geciyor.onlarda hayirlisi ile kucaklarina alir insaallah.

zeyn evet cnm, allah bütün bekleyenlere sağlıklı sıhhatli bir bebek versin inşallah...

hazal cok ıyı ya, degısıklık ıyıdır, eskı ev de yabancıya gıtmıomuş ohh hayırlı olsun ..

Hoşgeldin canım bende aynı bün doğum yaptım:)

cuma rota aşımızı olduk kızım dün ve bugün ishal oldu ama gene günde 1 kere yapıyor size oldumu acaba olduysa ne yaptınız

Geçmiş olsun canım korkma gerçi geç gördüm sorunu ama asının yan etkisim kızımda 4 defa falan yapıyodu birkaçgüne geçti

kızar mama sandalyesi ve araba sormuşsunuz. Arabamızdan çok memnunuz pierre cardin travel sistem çift yönlü katlaması da çok ii az yer kaplıyor.maa sandalyeside maxima aldık daha kullanmadık ama en iilerle aynı özellklerde fiyatı da 150 civarıydı sanırım

hazalcım hayırlı olsun taaınıyormussunuz ev tasımak zordur bılırım ama bebekle iki kat zor olur heralde inşallah yardımcı oluxak bırılerı vardır Allah kolaylık versin. Zeyn evet ya zaman ne çabuk geçiyo daha dün hamileydık sankı bugun bebişlerimizleyiz onlarda sağsalim alsınlar inşallah bebişlerini kucaklarına

Hoşgeldin canım bende aynı bün doğum yaptım:)

hoşbulduk burası çok güzel bir ortam kaç gündür neredeyse 7000 sayfayı okudum hamileyken hiç denk gelmedi bilgi paylaşımları çok güzel benim iki tanede kızım var üçüncüsüde Muhammed Alim GÜNLER HEP TELAŞEYLE GEÇİYOR

iyiyiz çok şükür ateş yok akşam en son 7.5 da uyuttum gece uykusuna geçti ama hep ağladı uykusunda gece 3 e kadar sonra sızmışım bende

Ayy kıyamam ben kuzuya ya nasıl canı yanıyo demekki neyse çok sükür ateşşiz atlatmışsınız. Ay bende eşim eve gelince sızıyorum adamın suratını yemekte ancagörüyorum o gelince güven oluyo galiba gündüz kızım uyusada uyuyamıyorm ayy yarın ne yapıcam ya bizim aşımızda yarın korkuyorum valla

Evet cnm güzel bir ortam kalabalıkken daha da güzeldi çok faydalı oluyor.ayy sen tecrubelısın baya Allah bağışlasın 3 tane çocuğun varmış benım ilk bebegim daha bir telaşlıve panik durumdayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…