2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayol amma özlenmişiz, teşekkür ediyorum :) nabersiniz ne var ne çok

Evet öyle oldu valla ben zaten size özendım de uye oldum aa geç oldum baya keske hamıeyken olsaydım en basından berı hergun okudum ama uye olmaya cekınmştim o yuzden arıyorum buranın eskı halını jergun ziyaret ediyordum

prop yatır kaldır yöntemi ne durumda nalan da yapmıstı dımı onunki ne durumda sen bılıyoşundr

bize de verdiler kan damlası cnm günde 5 damla dediler. bi de d vitamını verdı ama vitamın kullandıgımız için ona baslamadık daha o bitince baslarım heralde
bize kan damlası vermediler tam olarak kaçıncı ayda başlanıyor acaba geç kalmayalım başlamak için
kızlar mama sandalyesı almaya basladınız mı. gerek var mı. hangi marka alınmalı sizce
netten araştırıyorum ama içime sinmiyo gezip tozmak lazım kar vermek için netten alışveriş yapmayı pek sevmiyorum illa görüp inceliycem çok detaycıyım galiba
ben ben ben varım öldüm bittim mahvoldum iki ayağımdada tırnak batması oldu dr sadece batan kısımları çıkartıp tırnak yolunu temizledi ama uyuşukluk geçtikten sonra hüngür hüngür ağladım bütün gece uyuyamadım 4 gün hiç azalmadan ağrı çektim ilaçlar etkisizdi emzirdiğim için ağrı kesici fazla içemedim allah kimseye yaşatmasın
bütün erkekler böylemi ya işten gelince bir iki cnm cicim güzel kızım sever sonra annesi bu aç galiba diyip kucağıma verir hepsi bu
bugün oglum ilkdefa sol tarafina döndü yüz üstü kaldi tabi bir kaldirdimki kipkirmizi olmus nekadar zorlandiysasizinkilerde dönmeye basladimi

ay ne güzel benim kızım daha dönemiyor maşallah bebişine

kalp hastası oldugumu ögrendık dogumdan sonra 2 ay sonra amelıyat var bu sebple kesmek zorunda kaldım

bizim yatır kaldır rayına oturdu, nalan yapmadı hiç.. sen nıye gec uye oluosun bıxz sınır lurduk asagıdakı misafirlere gelıp bızı okuyup gıdıolar dıe :)))

kızlar ben kacıyorum cocuklar acıkdı ev süpürülcek ooooo ışler benı beklıyor hepınızı öptümm :80::79::80::80::80:

Evet cnm güzel bir ortam kalabalıkken daha da güzeldi çok faydalı oluyor.ayy sen tecrubelısın baya Allah bağışlasın 3 tane çocuğun varmış benım ilk bebegim daha bir telaşlıve panik durumdayım:)

valla tecrübeli olmakta bi işe yaramıyo insan unutuyo ağlayınca ne yapacağımı şaşırıyo bikaç gündür çok huysuz devamlı kucakta durmak istiyo sırtı yere değer değmez çığlığı basıyo kulağı ağrıyor diye şüpheleniyorum emerken hep kulağını tutuyo çekiyo yarın aşısı var hemde doktora götüreceğim

her çocuk bir olmuyo tecrübeler işe yaramıyor bazen kök söktürüyor bunlar insana

kızlar teyzesi kızıma cam rende almış bende bugün vericem biraz elma suyu bakalım içicekmi esiloş hnm

selam vkızlar.ben okulda çok vyoğunum SBS başvuruları yatılı okul tercihlerinden boş anı zor buluyorum.sizler nasılsınız.ek gıdalara geçince oğlumun kusmaları azaldı.elma püresi yoğurt kaşık mamaı ve devam sütüyle pirinç umundan muhallebi veriyorum çok sevdi oğlum bi tek yoğurdu sevmedi.inşallah bu ay kilo alır

çok sevindim kusan bebek çok zordur maşallah bebişine afiyet olsun yarasın inşallah yoğurduna pekmez katıp dene istersen tatlanınca beğenir belki

yoğurdu evde mayalayıptamı veriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…