- 23 Şubat 2011
- 735
- 176
- 123
ayol amma özlenmişiz, teşekkür ediyorum :) nabersiniz ne var ne çok
bize kan damlası vermediler tam olarak kaçıncı ayda başlanıyor acaba geç kalmayalım başlamak içinbize de verdiler kan damlası cnm günde 5 damla dediler. bi de d vitamını verdı ama vitamın kullandıgımız için ona baslamadık daha o bitince baslarım heralde
netten araştırıyorum ama içime sinmiyo gezip tozmak lazım kar vermek için netten alışveriş yapmayı pek sevmiyorum illa görüp inceliycem çok detaycıyım galibakızlar mama sandalyesı almaya basladınız mı. gerek var mı. hangi marka alınmalı sizce
ben ben ben varım öldüm bittim mahvoldum iki ayağımdada tırnak batması oldu dr sadece batan kısımları çıkartıp tırnak yolunu temizledi ama uyuşukluk geçtikten sonra hüngür hüngür ağladım bütün gece uyuyamadım 4 gün hiç azalmadan ağrı çektim ilaçlar etkisizdi emzirdiğim için ağrı kesici fazla içemedim allah kimseye yaşatmasınselam kızlar,çok sık giremiyorum malum bebişayrıca doğum yaptıktan sonrada sıkıntılarım bitmedi 3aydır ayağımda tırnak batması ile uğraşıyorum,emzirdiğim için fazla ilaçta içemiyorum,aynı sorunu yaşayan varmı,canımdan bezdirdi beni resmen eve kapandım (
bütün erkekler böylemi ya işten gelince bir iki cnm cicim güzel kızım sever sonra annesi bu aç galiba diyip kucağıma verir hepsi bukızım uyumuyor haleeenn ama ben uyuyorum ayakta gözlerim kan çanağı ve başımı yastığa koysam anında uyucam ama kızım oyun istiyor uyku istiyorum eşim yorgunum diye 10,30 da yattı ohhhh erkek olmak varmış bu dünyada çalışıyorum diye toz kondurmuyor beyimiz kendine
geçen dedi ki çocuk bakmasam ne yapıcakmışım bi işim çocuk bakmakmış onada ayy oyy diyomuşumya daha neler duyucam bakalım çocuk olduktan sonra çok sinirli olmuşum herşeye kızıyormuşum pehh
ahh ahh yaranamadım ben bu adama ne diyim
bu arada kaynanayla küsüm bebek olduğundan beri görmeye gelmedi eşimde bu hafta sonu babaanneye gitcez diyo beni sinir ediyo poffffff o cadıya yalnız göndermicem çocumu mecbur bende gidicem bana bilezik almış eşim dedi nasıl olduysa du bakalım pazar ola hayrola bunak kadın ya hakikaten çok sinirliyim neden bunlar yüzünden işteeeee:95:
bugün oglum ilkdefa sol tarafina döndü yüz üstü kaldi tabi bir kaldirdimki kipkirmizi olmus nekadar zorlandiysasizinkilerde dönmeye basladimi
maşallahbebeğiniz kaç aylık
ben çok uğraştım ama almadı kızım emziği ben haznedarda kolan hastanesine götürüyorum dr Berrin Hanım çok memnunum tavsiye ederim
püre yaparken meyvenin 4/1 ile başlayıp yavaş yavaş artırırsın bebeğin seni yönlendirir zaten cnm
neden sütten kestin cnm bi problem mi var meyve suyuyla başlanıyor daha sonra püre ben henüz başlamadım ek besinlere
kalp hastası oldugumu ögrendık dogumdan sonra 2 ay sonra amelıyat varbu sebple kesmek zorunda kaldım
Evet cnm güzel bir ortam kalabalıkken daha da güzeldi çok faydalı oluyor.ayy sen tecrubelısın baya Allah bağışlasın 3 tane çocuğun varmış benım ilk bebegim daha bir telaşlıve panik durumdayım:)
valla tecrübeli olmakta bi işe yaramıyo insan unutuyo ağlayınca ne yapacağımı şaşırıyo bikaç gündür çok huysuz devamlı kucakta durmak istiyo sırtı yere değer değmez çığlığı basıyo kulağı ağrıyor diye şüpheleniyorum emerken hep kulağını tutuyo çekiyo yarın aşısı var hemde doktora götüreceğim
slm kızlar ek besinlere geçen varmı aranızda varsa nelerle başladınız paylaşşabilirmisiniz
selam vkızlar.ben okulda çok vyoğunum SBS başvuruları yatılı okul tercihlerinden boş anı zor buluyorum.sizler nasılsınız.ek gıdalara geçince oğlumun kusmaları azaldı.elma püresi yoğurt kaşık mamaı ve devam sütüyle pirinç umundan muhallebi veriyorum çok sevdi oğlum bi tek yoğurdu sevmedi.inşallah bu ay kilo alır
selam vkızlar.ben okulda çok vyoğunum SBS başvuruları yatılı okul tercihlerinden boş anı zor buluyorum.sizler nasılsınız.ek gıdalara geçince oğlumun kusmaları azaldı.elma püresi yoğurt kaşık mamaı ve devam sütüyle pirinç umundan muhallebi veriyorum çok sevdi oğlum bi tek yoğurdu sevmedi.inşallah bu ay kilo alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?