ay canım Allah kolaylık versin.seni çok iyi anlıyorum.uyuyamamk çok zor onu biliyorum.bedensel yorgunluk zihnide yoruyor inan gün içinde yapılanları konuşulanları unutuyorum.bende aynen senin gibi uyuyamayanlardanım.benim iki küçük oğlum var.üstelik çalışıyorum.ama eşimde çok yardım ediyor beraber uykusuz kalıyoruruz.belki çalışıyorum diye yardım ediyor diyeceğim ama doğum iznindeykende çok yardım ediyordu.inan bende senin gibi kançanağı gözlerle geziyorum.iki gün önce gözlerim kıpkırmızı yanıyor ve sürekli yaş akıyordu.büyük oğlum 12-1 gibi uyur küçükte nerdeyse hiç uyumaz üstelik saat sabah 4-5 oluncas fıldır fıldır uyanır artık hiç uyumaz.toplasan 3 saat uyuyorumdur bölük pörçük.ama sabır canım.bu günlerde geçecek.büyüdükçe düzene girecek her şey.eşinde yardımcı olsa biraz ama belki oda işten yorgun geliyordur.kızım uyumuyor haleeenn ama ben uyuyorum ayakta gözlerim kan çanağı ve başımı yastığa koysam anında uyucam ama kızım oyun istiyor uyku istiyorum eşim yorgunum diye 10,30 da yattı ohhhh erkek olmak varmış bu dünyada çalışıyorum diye toz kondurmuyor beyimiz kendine
geçen dedi ki çocuk bakmasam ne yapıcakmışım bi işim çocuk bakmakmış onada ayy oyy diyomuşumya daha neler duyucam bakalım çocuk olduktan sonra çok sinirli olmuşum herşeye kızıyormuşum pehh
ahh ahh yaranamadım ben bu adama ne diyim
bu arada kaynanayla küsüm bebek olduğundan beri görmeye gelmedi eşimde bu hafta sonu babaanneye gitcez diyo beni sinir ediyo poffffff o cadıya yalnız göndermicem çocumu mecbur bende gidicem bana bilezik almış eşim dedi nasıl olduysa du bakalım pazar ola hayrola bunak kadın ya hakikaten çok sinirliyim neden bunlar yüzünden işteeeee:95:
eee hazal bebeklerden vakit bulmak kolay mı :) senın eın manzarası cok ıyıydı, sımdı daha sehır ıcıne mı tasınıosun? of bebekle tasınmak ıskence allah yardım etsın...
doktorumuz fulya dora hospital da duygu hanım, ama ıkımız de degıstırmeyı dusunuoruz bazı nedenlerden oturu aslında hayatımda gordugum en sıcak cocuk doktoru aslında ama..
günayyydıııınnnnn , eski günlerdeki gibi :))
gözlerime inanamıyorum.uzun zamandır topikte yalnız değilim ve 5 üye diyor.
benim oğlum gece dışında beni emmiyor artık.sütüm çok azdı kilo almıyordu kusuyordu mama verdik memeyi bıraktı.ancak uykusundayken bazen alıyor.süt sağma makinası aldım gün boyu okuldayım eve gidincede ikiside beni çok özlemiş oluyor büyüğüyle küçüğüyle uğraşmaktan günde bir iki defa sağıyorum o yüzden gün boyunca 100 ml zor çıkıyor.iyice azldı sütüm.çok üzülüyorum ama yapacak bir şeyim yokbnm oğlumun emzirirken dikkati çok çabuk dğılıyor az emıyo sonra bi çıt duysun hemen bırakıyor, meme boşalmıyor dolayısıyla tam dolmuyor.. aman ne zormuş bea
prophetic ;
zaman zaman sizin topiği takip ediyordum hamileyken henüz 2 aylık kızım var ve uyumuyo, uyusada saat başı uyanır çok zorlanıyorum, senin de oğlun uyumuyodu sanki yanlış hatırlamıyosam, naptınız sorunu çözebildinizmi die danışacaktım, ,teşekkürler...
bı kere cep telefonuna cvp vermıo kullanmıyo sureklı hastanedne ulasmak zorunda kalıoz sıra beklıoz ıkıncısı bıze hıc ılac vermedı gaz ıcın fln demırın fecı gazı vardı defalarca lavman yaptı ınsan bı surup fln verır el kadar bebe yanı ne lavmanı ucunsuzu bızım kılomus fln hersey yolundayken 4. ay bıtımınde ek gıdaya gecırtmeye kalktı o yuzden degıstırıoz. ama dedıgım gıbı hayatımda gordugum en sevecen cocuk doktoru kendısı.
oturtmuyorum, yastıklarla destekleyıp her gun 10-15 dk alıssın dıye, bı de her gun kollarından cekıp oturur poozısyona getırıorum 20 defa fln.
evet yumuyordu, gazı vardı cok da fazla gazı azalınca rahatladı bı de yatır kaldır yontemıyle Yatır-Kaldır yöntemi nedir, ne işimize yarar? | burcuname
cozduk sayılır olayı. zor oldu ılk bır hafta ozellıkle ama halloldu gunde toplam 12 saat fln uyuyo su anda
evet tam yatar pozisyondaykn yapıyorum kafasını tutamazsa bırakıorum zaten vazgecıyorumanldm cnm saol.. peki yatar pozisyondan mı çekerek oturur pozisyona getırıyorsun
Ne güzel sevindim demir ve senin adına, uyumayan bbek anneyi çok zorluyo dinlenemiyrum hiç bizimde çok gazımız var bissürü ilaç vs deniyorum ama çılgın gibi ağlamaları bitmek bilmiyo, uykusuda biraz olsun uzar 2-3 saate çıkar inşallah
evet tam yatar pozisyondaykn yapıyorum kafasını tutamazsa bırakıorum zaten vazgecıyorum
neo baby ıse yaradı bızde bı tek
zeyn evet cnm, allah bütün bekleyenlere sağlıklı sıhhatli bir bebek versin inşallah...
hazal cok ıyı ya, degısıklık ıyıdır, eskı ev de yabancıya gıtmıomuş ohh hayırlı olsun ..
bu yontem 3 aydan kucuk bebeklerde onerılmıyor, ben 4. ay dolmasına 1 hafta kala başladım zaten. katılma sorunu hıc duymadım ama demır de oyleydı ılk basta morarana kadar aglıyodu ben bu yonteme basladıgımda kucagıma aldıgımda bıle susmuyodu. sırf pıslıgıne yapıodu yanı sımdı normal aglıyo :)birşey daha sormak istiyorum benim bebek ağlatmaya gelmiyoki katılıyo nefes almıyo kıpkırmızı kalıyoönerdiğin bu yöntemi deneyemem sanırım, sizin topikte katılma sorunu yaşayan oldumu? geçicimidir bikaç ayda falan yoksa büyüyene kadar sürecek bi durummu?
saol cnm bu ev zaten kaynimin.
bu arada seni burda gormek cok guzel diger kizlarda gelse doncez eski gunlerimize.
ama benim simdi cikmam lazim alsverise gitcem oglumla
bu yontem 3 aydan kucuk bebeklerde onerılmıyor, ben 4. ay dolmasına 1 hafta kala başladım zaten. katılma sorunu hıc duymadım ama demır de oyleydı ılk basta morarana kadar aglıyodu ben bu yonteme basladıgımda kucagıma aldıgımda bıle susmuyodu. sırf pıslıgıne yapıodu yanı sımdı normal aglı
morarmadan kastın ağlarken bi anda nefesi kesiliyo bikaç saniye, ağ<zına hızlıca üfleyince normale dönüyo ama beni çok korkutuyo, sizinde öylemiydi ?
bu yontem 3 aydan kucuk bebeklerde onerılmıyor, ben 4. ay dolmasına 1 hafta kala başladım zaten. katılma sorunu hıc duymadım ama demır de oyleydı ılk basta morarana kadar aglıyodu ben bu yonteme basladıgımda kucagıma aldıgımda bıle susmuyodu. sırf pıslıgıne yapıodu yanı sımdı normal aglı
morarmadan kastın ağlarken bi anda nefesi kesiliyo bikaç saniye, ağ<zına hızlıca üfleyince normale dönüyo ama beni çok korkutuyo, sizinde öylemiydi ?
yok poposunu yırtcak gıbı aglıodu agzına fln uflemıodum kendı kendıne susuyodu sonunda kucagımdayken ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?