2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay canım Allah kolaylık versin.seni çok iyi anlıyorum.uyuyamamk çok zor onu biliyorum.bedensel yorgunluk zihnide yoruyor inan gün içinde yapılanları konuşulanları unutuyorum.bende aynen senin gibi uyuyamayanlardanım.benim iki küçük oğlum var.üstelik çalışıyorum.ama eşimde çok yardım ediyor beraber uykusuz kalıyoruruz.belki çalışıyorum diye yardım ediyor diyeceğim ama doğum iznindeykende çok yardım ediyordu.inan bende senin gibi kançanağı gözlerle geziyorum.iki gün önce gözlerim kıpkırmızı yanıyor ve sürekli yaş akıyordu.büyük oğlum 12-1 gibi uyur küçükte nerdeyse hiç uyumaz üstelik saat sabah 4-5 oluncas fıldır fıldır uyanır artık hiç uyumaz.toplasan 3 saat uyuyorumdur bölük pörçük.ama sabır canım.bu günlerde geçecek.büyüdükçe düzene girecek her şey.eşinde yardımcı olsa biraz ama belki oda işten yorgun geliyordur.

:40
cnm cok özel olmazsa nıye değiştirdiğinizi öğrenebilir mıyım. eger memenun değilsenız baslamayım boşuna

bnm oğlumun emzirirken dikkati çok çabuk dğılıyor az emıyo sonra bi çıt duysun hemen bırakıyor, meme boşalmıyor dolayısıyla tam dolmuyor.. aman ne zormuş bea

prophetic ;
zaman zaman sizin topiği takip ediyordum hamileyken henüz 2 aylık kızım var ve uyumuyo, uyusada saat başı uyanır çok zorlanıyorum, senin de oğlun uyumuyodu sanki yanlış hatırlamıyosam, naptınız sorunu çözebildinizmi die danışacaktım, ,teşekkürler...

bı kere cep telefonuna cvp vermıo kullanmıyo sureklı hastanedne ulasmak zorunda kalıoz sıra beklıoz ıkıncısı bıze hıc ılac vermedı gaz ıcın fln demırın fecı gazı vardı defalarca lavman yaptı ınsan bı surup fln verır el kadar bebe yanı ne lavmanı ucunsuzu bızım kılomus fln hersey yolundayken 4. ay bıtımınde ek gıdaya gecırtmeye kalktı o yuzden degıstırıoz. ama dedıgım gıbı hayatımda gordugum en sevecen cocuk doktoru kendısı.

oturtmuyorum, yastıklarla destekleyıp her gun 10-15 dk alıssın dıye, bı de her gun kollarından cekıp oturur poozısyona getırıorum 20 defa fln.

bnm oğlumun emzirirken dikkati çok çabuk dğılıyor az emıyo sonra bi çıt duysun hemen bırakıyor, meme boşalmıyor dolayısıyla tam dolmuyor.. aman ne zormuş bea
benim oğlum gece dışında beni emmiyor artık.sütüm çok azdı kilo almıyordu kusuyordu mama verdik memeyi bıraktı.ancak uykusundayken bazen alıyor.süt sağma makinası aldım gün boyu okuldayım eve gidincede ikiside beni çok özlemiş oluyor büyüğüyle küçüğüyle uğraşmaktan günde bir iki defa sağıyorum o yüzden gün boyunca 100 ml zor çıkıyor.iyice azldı sütüm.çok üzülüyorum ama yapacak bir şeyim yok

evet yumuyordu, gazı vardı cok da fazla gazı azalınca rahatladı bı de yatır kaldır yontemıyle Yatır-Kaldır yöntemi nedir, ne işimize yarar? | burcuname

cozduk sayılır olayı. zor oldu ılk bır hafta ozellıkle ama halloldu gunde toplam 12 saat fln uyuyo su anda

anldm cnm saol.. peki yatar pozisyondan mı çekerek oturur pozisyona getırıyorsun

Ne güzel sevindim demir ve senin adına, uyumayan bbek anneyi çok zorluyo dinlenemiyrum hiç bizimde çok gazımız var bissürü ilaç vs deniyorum ama çılgın gibi ağlamaları bitmek bilmiyo, uykusuda biraz olsun uzar 2-3 saate çıkar inşallah

anldm cnm saol.. peki yatar pozisyondan mı çekerek oturur pozisyona getırıyorsun
evet tam yatar pozisyondaykn yapıyorum kafasını tutamazsa bırakıorum zaten vazgecıyorum

neo baby ıse yaradı bızde bı tek

evet tam yatar pozisyondaykn yapıyorum kafasını tutamazsa bırakıorum zaten vazgecıyorum

neo baby ıse yaradı bızde bı tek

birşey daha sormak istiyorum benim bebek ağlatmaya gelmiyoki katılıyo nefes almıyo kıpkırmızı kalıyo önerdiğin bu yöntemi deneyemem sanırım, sizin topikte katılma sorunu yaşayan oldumu? geçicimidir bikaç ayda falan yoksa büyüyene kadar sürecek bi durummu?

zeyn evet cnm, allah bütün bekleyenlere sağlıklı sıhhatli bir bebek versin inşallah...

hazal cok ıyı ya, degısıklık ıyıdır, eskı ev de yabancıya gıtmıomuş ohh hayırlı olsun ..

saol cnm bu ev zaten kaynimin.

bu arada seni burda gormek cok guzel diger kizlarda gelse doncez eski gunlerimize.

ama benim simdi cikmam lazim alsverise gitcem oglumla

bu arada prop demir yarsimayami katildi? cok tatli guluyor masaallah benim face yok ama diger topikteki arkadaslarima link veriim onlar desteklesin..

bu yontem 3 aydan kucuk bebeklerde onerılmıyor, ben 4. ay dolmasına 1 hafta kala başladım zaten. katılma sorunu hıc duymadım ama demır de oyleydı ılk basta morarana kadar aglıyodu ben bu yonteme basladıgımda kucagıma aldıgımda bıle susmuyodu. sırf pıslıgıne yapıodu yanı sımdı normal aglıyo :)
saol cnm bu ev zaten kaynimin.

bu arada seni burda gormek cok guzel diger kizlarda gelse doncez eski gunlerimize.

ama benim simdi cikmam lazim alsverise gitcem oglumla

saol cnm ben de özlemişim topiğimizi :) iyi gezmeler hadi

ay ben bı yandan ksıır yapıyorum yetısemıorum sıze :)
evet hazal guyya yarısmaya katıldı lafo lsun torba dolsun sabah gordum katılayım dedım :) çatlarım yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…