2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende öyle düşündüm çünkü çok soğuk olduğunda 2_3 gün ara vermiştim sıklaştırsam düzelirmiki her banyo kabus gibi

bende öyle düşündüm çünkü çok soğuk olduğunda 2_3 gün ara vermiştim sıklaştırsam düzelirmiki her banyo kabus gibi

canım bende ara verınce çok ağlıyor sıklaştırınca bir iki banyo sonra düzeliyor bende yine açtım arayı soğuk oluyor diye tek başıma yıkayamıyorum babasıyla yıkıyorum çok tuhaf bu çocuklar ya sık yaptırıncada sudan çıktıkları için ağlıyorlar

Ohh ne güzel sıhatler olsun keyifle icıyodur şimdi mamasını paşam afiyet olsun
sagol canim

insallah ateside agrisida olmaz yavrunun

ne zaman doktora gitmek gerekli acaba:44:kaynanamda 1,5 yıl olmuyormuş korunmuyormuşta adet görünce hemen hamile kalıyormuş.bu günlerde kendimi garip hissediyorm mide bulantısı filanama sanırım psikolojik

canım benim benim kayınvaldem mesela süt korur diye korunmamış görümcem 3 aylıkken benim kocişe hamile kalmış hastanedede çok kişiyle karşılaştım kucağında küçücük bebek kendisi hamile.

mide bulantısı falan yoksa yegen mi geliyo gene

oglum iki gündür kakasini yapmiyor fazla birseyde yemiyor napicagimi sasirdim hic böyle yapmazdi oglum kakasini yapmadikca iyice stres oldum karnina masaj yaptim poposuna zeytinyagi koydum tik yok napicam bilmiyorum

Son düzenleme:
oglum iki gündür kakasini yapmiyor fazla birseyde yemiyor napicagimi sasirdim hic böyle yapmazdi oglum kakasini yapmadikca iyice stres oldum karnina masaj yaptim poposuna zeytinyagi koydum tik yok napicam bilmiyorum

benim oğlumda birkaç gün yapmamıştı doktora sordum karnı doymuyor dedi doyurmak için üzerinde biraz fazla durdum doyunca yaptı o birkaç günün acısını fena çıkardı

canım su veriyormusun mama da veriyosun ya birkaç kaşık su versen yumuşatır belki ama doktoruna bı sor sonra zorlanmasın çocuk cağız

benim oğlumda birkaç gün yapmamıştı doktora sordum karnı doymuyor dedi doyurmak için üzerinde biraz fazla durdum doyunca yaptı o birkaç günün acısını fena çıkardı

hııım hiç aklıma gelmemişti canım emziriyor musun mama falan da yiyor mu

arkadaşlar sarı leblebinin süt arttırdığını biliyormusunuz? sıvı gıdaların daha çok süt yaptığını biliyordum ama bu kadar kuru birşeyin süt yaptığını duyunca çok şaşırdım

kızım yine huysuzlanıyor biryeri mi ağrıyor idrar yolu enfeksiyonu mu oldu acaba yine offf yarın yine doktor yolu gözüktü kızlar benım kızım çok düzensiz emiyor ya sizinkiler nasıl

valla bende çok şaşırdım ama çok tuhaftır süt yapan şeylerin yüzde 80i aynı zamanda gaz da yapıyor

canim karni doymasa aglar heralde sürekli agladigi yok mamayida veriyorum cani istemeyince katiyen yemiyor diliylen itiyor
canım su veriyormusun mama da veriyosun ya birkaç kaşık su versen yumuşatır belki ama doktoruna bı sor sonra zorlanmasın çocuk cağız
günde iki üc kasik veriyorum ama ilk defa böyle oldu daha önce olmamisti yedigi seyler ayni farkli birsey yok o yüzden meraklandim iste
kızım yine huysuzlanıyor biryeri mi ağrıyor idrar yolu enfeksiyonu mu oldu acaba yine offf yarın yine doktor yolu gözüktü kızlar benım kızım çok düzensiz emiyor ya sizinkiler nasıl

emmeyi hic söyleme canim benimki hic emmiyor günde iki üc kere sagiyorum öyle veriyorum oda uyurken iciyor gözü acikken cok nadir biberonuda aliyor yemeyi seven bir cocuk degil demin iki kasik elma püresi verdim yüzü gene kipkirmizi oldu dahada vermiycem

ececim çok tşk edrim beni aydınlattığın için haklısın çok fazla el yıkamaktan olabilir fakat sanırım kullanmak zorundayım gerginlik ve kızarıklık var ayrıca yüzümdede göz çevremin yanında çok küçük var alt dudağımın üstünde ve altındada çıktı sağ elimde iki parmağında var sol elimdede minik minik var 4-5 tane küçük alanlar baktıkça moralim bozuluyor ayrıca yüzümde çıkması beni dahada tedirgin etti bu advantan kremi yüzümede sürebilirmiyim acaba yani küçük alanlar gece yatarken bir defa kullanıyorum sadece inş bebeğe zarar vermez ama bunlar geçmezse ben sıkıntıya giriyorum moralim bozuluyor 1 aydır geçmedi kullanıcam sanırım

günaydın arkadaşlarbenim kızım gece çişini az yapıyor aklıma takıldı neden acaba:44:akşam 10da emzirip yatırıyorum.gece 2 gibi bide 4 te emziriyorum tekrar sütümün en çok olduğu zaman bide sabah 7 den sonra çok yapıyor.

Canım yüzündekileri doktor gördü mü? Onlara da egzema dedi mi? Egzema ise şayet (görmediğim için öyle kabul ederek söylüyorum) yüzüne advantan ağır gelebilir. Hipokort pomad almanı öneririm. Bu ilaçları sadece yaralı alana 5 gün sabah akşam az miktarda (çok hafifse ve gün içinde bebekle uğraştığın için sabah uygulamak sor olacaksa bir kez akşamları) sür 2 gün ara ver sonra tekrar 5 gün sür. Excipiali yüze kullanma . Neutrogena yüz nemlendiricisini deneyebilirsin. Ama yüzdekileri doktorun görmediyse önce egzema olduğunu teyit ettir bence...

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız? biz dün teyzemize gittik kızım çok uslu durdu beni hiç üzmedi önceden evden çıkınca düzenimiz bozulurdu uyumaz emmezdi bu kez öyle olmadı herşey yolunda gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…