Ayy kusurq baka canım ya korkutmam istemedim benim kızım bu ara devamlı hasta oldugundan pek bi huysuzda ondan ikii bieleşince böyle oldu siz kolay atlatırsınız inşallah deryacım sende sormuşsun bufün iti maşallah. Krdelen kızımı biraz seyrek banyo yaptırırsam o da çok ağlıyor senin de böyle olabılır mi acaba
bende öyle düşündüm çünkü çok soğuk olduğunda 2_3 gün ara vermiştimsıklaştırsam düzelirmiki her banyo kabus gibi
Geçmiş olsun canım inşallah yükselmez.2tanesını 5.aya koysalar olmazmymscanım maşallah bebişin 9kilo falan olmalı heralde
sagol canimOhh ne güzel sıhatler olsun keyifle icıyodur şimdi mamasını paşam afiyet olsun
kızlar bugün aşı olduk. şimdilik sorun yok. inşallah çıkmaz ateşi falan. 6.ayda 4 tane aşı varmış yaa :18:
demir damlası verdiler. günde 9 damla.. anne sütüyle arası 1 saat olsun dedi. yoksa etkileşime geçiyormuş. bi de tadı ve kokusu kötüdür. 1-2 damla su veya meyvasuyu ile karıştırın dedi hemşire....
ne zaman doktora gitmek gerekli acaba:44:kaynanamda 1,5 yıl olmuyormuş korunmuyormuşta adet görünce hemen hamile kalıyormuş.bu günlerde kendimi garip hissediyorm mide bulantısı filanama sanırım psikolojik
9 kilo mu? onu da nerden çıkardın? 7 filan anca..
oglum iki gündür kakasini yapmiyor fazla birseyde yemiyor napicagimi sasirdim hic böyle yapmazdi oglum kakasini yapmadikca iyice stres oldum karnina masaj yaptim poposuna zeytinyagi koydum tik yok napicam bilmiyorum
oglum iki gündür kakasini yapmiyor fazla birseyde yemiyor napicagimi sasirdim hic böyle yapmazdi oglum kakasini yapmadikca iyice stres oldum karnina masaj yaptim poposuna zeytinyagi koydum tik yok napicam bilmiyorum
benim oğlumda birkaç gün yapmamıştı doktora sordum karnı doymuyor dedi doyurmak için üzerinde biraz fazla durdum doyunca yaptı o birkaç günün acısını fena çıkardı
hııım hiç aklıma gelmemişticanım emziriyor musun mama falan da yiyor mu
arkadaşlar sarı leblebinin süt arttırdığını biliyormusunuz? sıvı gıdaların daha çok süt yaptığını biliyordum ama bu kadar kuru birşeyin süt yaptığını duyunca çok şaşırdım
hem emziriyorum hemde mama veriyorum doymadığı için mamaya başladık bu ay
canim karni doymasa aglar heralde sürekli agladigi yok mamayida veriyorum cani istemeyince katiyen yemiyor diliylen itiyorbenim oğlumda birkaç gün yapmamıştı doktora sordum karnı doymuyor dedi doyurmak için üzerinde biraz fazla durdum doyunca yaptı o birkaç günün acısını fena çıkardı
günde iki üc kasik veriyorum ama ilk defa böyle oldu daha önce olmamisti yedigi seyler ayni farkli birsey yok o yüzden meraklandim istecanım su veriyormusun mama da veriyosun ya birkaç kaşık su versen yumuşatır belki ama doktoruna bı sor sonra zorlanmasın çocuk cağız
kızım yine huysuzlanıyor biryeri mi ağrıyor idrar yolu enfeksiyonu mu oldu acaba yine offf yarın yine doktor yolu gözüktü kızlar benım kızım çok düzensiz emiyor ya sizinkiler nasıl
ececim çok tşk edrim beni aydınlattığın için haklısın çok fazla el yıkamaktan olabilir fakat sanırım kullanmak zorundayım gerginlik ve kızarıklık var ayrıca yüzümdede göz çevremin yanında çok küçük var alt dudağımın üstünde ve altındada çıktı sağ elimde iki parmağında var sol elimdede minik minik var 4-5 tane küçük alanlar baktıkça moralim bozuluyor ayrıca yüzümde çıkması beni dahada tedirgin etti bu advantan kremi yüzümede sürebilirmiyim acaba yani küçük alanlar gece yatarken bir defa kullanıyorum sadece inş bebeğe zarar vermez ama bunlar geçmezse ben sıkıntıya giriyorum moralim bozuluyor 1 aydır geçmedi kullanıcam sanırımGeçmiş olsun canım. Benim ellerimde aynı durumda, çünkü çok titiz davranıp sürekli el yıkıyoruz. Sürekli elin suya girmesi ve renkli, kokulu sabunlarla teması egzemayı tetikler. Öncelikle sabununu değiştir. Ben genelde sade sıvı dove sabun öneriyorum. Ve en önemlisi ellerini sık sık nemlendir. Advantan kortizonlu bir krem, tedavide fayda sağlar. Ancak deriden emilip süte geçebilir. Textbooklarda süte ne kadar geçtiğine dair kesin veriler yok.Yarar/zarar oranına göre emzirenlerde kullanılıyor. Bcr80'in çocuğunun yanağında küçük bir alana sürüldüğünde sadece o bölgeye etki edecektir, sistemik bir etki yaratmayacaktır. Oysa sütle alınırsa sistemik kortizon etkisi oluşacaktır. Bugün için süte ne kadar oranda geçiyor, bebeğe etkisi nasıl net bilinmiyor. Hastalarımızda eğer yaygın uygulanmayacaksa, sadece küçük alanlara uygulayacaksak verebiliyoruz.Yani doktorun yaptığı yanlış değil. Ancak ben yine de emzirenlerde çok zorda kalmadıkça önermiyorum, kendim de kullanmadım. Eğer kullanacaksan günde 2 kez yaralı alana az miktarda 5 gün sür 2 gün ara ver sonra tekrar 5 gün sür. Ama benim fikrimi sorarsan sadece bol bol nemlendir, sabununu değiştir. Eğer çok zorda kalırsan uygula.Bilmem açıklayıcı oldu mu?
ececim çok tşk edrim beni aydınlattığın için haklısın çok fazla el yıkamaktan olabilir fakat sanırım kullanmak zorundayım gerginlik ve kızarıklık var ayrıca yüzümdede göz çevremin yanında çok küçük var alt dudağımın üstünde ve altındada çıktı sağ elimde iki parmağında var sol elimdede minik minik var 4-5 tane küçük alanlar baktıkça moralim bozuluyor ayrıca yüzümde çıkması beni dahada tedirgin etti bu advantan kremi yüzümede sürebilirmiyim acaba yani küçük alanlar gece yatarken bir defa kullanıyorum sadece inş bebeğe zarar vermez ama bunlar geçmezse ben sıkıntıya giriyorum moralim bozuluyor 1 aydır geçmedi kullanıcam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?